Jump to content

Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά - Χρόνια πολλά

FREAK_OF_NATURE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οταν τελειωνουν δηλαδη τα χριστουγεννα νιωθεις καπως μελαγχολικα?

Μην σου πω και στην αρχη μια και ξερεις οτι θα τελειωσουν γρηγορα και ξανα η καθημερινοτητα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Οταν τελειωνουν δηλαδη τα χριστουγεννα νιωθεις καπως μελαγχολικα?

Μελαγχολώ κυρίως την ημέρα των Χριστουγέννων... Αλλα μιλάμε για πολύ μελαγχολία...:cry:

Ε τι να κανουμε ρε συ...ετσι ειναι αυτα.Καποια στιγμη τελειωνουν,αλλα ερχονται μετα απο εναν χρονο παλι!:)

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Δεν μελαγχολώ ρε συ επειδή φεύγουν τα Χριστούγεννα, αλλά εκεινη την ημερα υπάρχει μια ευαισθησια μια διαφορετική ατμοσφαιρα...

Δεν μελαγχολώ ρε συ επειδή φεύγουν τα Χριστούγεννα, αλλά εκεινη την ημερα υπάρχει μια ευαισθησια μια διαφορετική ατμοσφαιρα...

Δηλαδη νιωθεις μοναξια εκεινη την ημερα?

Δηλαδη νιωθεις μοναξια εκεινη την ημερα?

Δεν νιώθω μοναξιά, κάθε άλλο, απλά με πιάνει μια τάση να κάθομαι μόνη μου...

Φέτος πάντως σίγουρα θα μου λείψει ένα άτομο εκείνες τις ημέρες...:(

Εχετε σκεφτει καποιον προορισμο για να περασετε τις γιορτινες μερες των χριστουγεννων?Εγω σκεφτομαι να παω με παρεα καπου αλλα δεν καταληξαμε το που ακομη.

Βιέννη. :up: :dance:

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

ε οχι και τσιρκο τα πολλα φωτακια,ισα-ισα ειναι ωραιο και σε βαζει στο κλιμα, οταν περναω απο γειτονιες που στολιζουν και τον εξωτερικο χωρο το πρωτο πραγμα που σκεφτομαι ειναι οτι προκειται για χαρουμενες οικογενειες που ζουνε τις γιοτρες στο φουλ και καλα κανουν,δεν σκεφτομαι οτι κανουν "το κομματι τους".αντιθετα οταν περνω απο σπιτια που δεν στολιζουν αμεσως σκεφτομαι"τί μιζερια εχει πεσει σ'αυτη την γειτονια".

Η απλά είναι τόσο δυστυχισμένοι που αναζητούν την ευτυχία τους στα φωτάκια και στις λοιπές αηδίες.

Μελαγχολώ κυρίως την ημέρα των Χριστουγέννων... Αλλα μιλάμε για πολύ μελαγχολία...:cry:

και γω το παθαινω αυτο ρε γμτ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

VeCo εχεις παει ξανα Βιεννη τα χριστουγεννα?Ειναι πανεμορφη και πολυ ομορφα στολισμενη τις ημερες αυτες.Θα περασεις τελεια.

Η απλά είναι τόσο δυστυχισμένοι που αναζητούν την ευτυχία τους στα φωτάκια και στις λοιπές αηδίες.

οπα οπα δηλ. εσυ τωρα με λες δυστυχισμενη???για να καταλαβω, εσενα ποιος σου δινει το δικαιωμα να μιλας ετσι και να βγαζεις συμπερασματα για καποιον που δεν ξερεις???βγαζεις πορισματα του τυπου ποιος ειναι ο ευτυχισμενος εδω μεσα απο 2-3 posts σχετικα με λαμπιονια???πως τα καταφερνεις???και ποιος ηλιθιος σου εχει περασει το μηνυμα και σε εχει αφησει να πιστευεις οτι οσοι στολιζουν το κανουν για να αισθανθουν ευτυχισμενοι???αμα ειναι ετσι τοτε οι δυστυχισμενοι να στολιζουν ολο το χρονο για να ειναι ευτυχισμενοι σαν εσενα που εσυ βεβαια δεν εχεις αναγκη.παντως φοβερο αυτο που σκεφτηκες,πανεξυπνος θα εισαι!

οπα οπα δηλ. εσυ τωρα με λες δυστυχισμενη???για να καταλαβω, εσενα ποιος σου δινει το δικαιωμα να μιλας ετσι και να βγαζεις συμπερασματα για καποιον που δεν ξερεις???βγαζεις πορισματα του τυπου ποιος ειναι ο ευτυχισμενος εδω μεσα απο 2-3 posts σχετικα με λαμπιονια???πως τα καταφερνεις???και ποιος ηλιθιος σου εχει περασει το μηνυμα και σε εχει αφησει να πιστευεις οτι οσοι στολιζουν το κανουν για να αισθανθουν ευτυχισμενοι???αμα ειναι ετσι τοτε οι δυστυχισμενοι να στολιζουν ολο το χρονο για να ειναι ευτυχισμενοι σαν εσενα που εσυ βεβαια δεν εχεις αναγκη.παντως φοβερο αυτο που σκεφτηκες,πανεξυπνος θα εισαι!

Ξεφόρτωσε λίγο μαγκιά κοπελιά.Άσε το υφάκι.

Μια γενική παρατήρηση έκανα.

Αλλά όποιος έχει την μύγα λένε...

Ξεφόρτωσε λίγο μαγκιά κοπελιά.Άσε το υφάκι.

Μια γενική παρατήρηση έκανα.

Αλλά όποιος έχει την μύγα λένε...

δεν ειναι μαγκια,σου απαντησα με τον τροπο που μου μιλησες,μαθε οτι ο,τι δινεις παιρνεις,εσυ το ξεκινησες γι'αυτο μην ζητας και τα ρεστα.απο την στιγμη που εσυ εισαι μαγκας και κρινεις με το ετσι θελω τους αλλους δειξε την ιδια μαγκια οταν σου απαντουν και ασε τα υφακια "ξεφορτωσε μαγκια" και αλλα τετοια.

και οσο για την "γενικη παρατηρηση" οταν απαντας στο post μου απευθυνεσαι σε μενα γι'αυτο ασε τα "δεν μιλαγα για σενα,αοριστα το ειπα,εχεις την μυγα και μυγιαζεσαι,εγω δεν ειπα τιποτα κ.τ.λ" ειπες"καποιοι με τα φωτακια και τις λοιπες αηδιες θελουν να κρυψουν την δυστυχια τους" πανω στο post μου οπου υποστηριζα οτι μ'αρεσουν τα φωτακια " ΑΡΑ φατσα φορα με ελεγες δυστυχισμενη.γι'αυτο την καραμελα """Αλλά όποιος έχει την μύγα λένε..."""" βγαλτην απο το στομα.και αν νομιζεις οτι μπορεις να μιλας οπως θελεις σε οποιον θελεις μεσα σε ενα forum χωρις να σου απαντουν κανεις τεραστιο λαθος.

δεν ειναι μαγκια,σου απαντησα με τον τροπο που μου μιλησες,μαθε οτι ο,τι δινεις παιρνεις,εσυ το ξεκινησες γι'αυτο μην ζητας και τα ρεστα.απο την στιγμη που εσυ εισαι μαγκας και κρινεις με το ετσι θελω τους αλλους δειξε την ιδια μαγκια οταν σου απαντουν και ασε τα υφακια "ξεφορτωσε μαγκια" και αλλα τετοια.

και οσο για την "γενικη παρατηρηση" οταν απαντας στο post μου απευθυνεσαι σε μενα γι'αυτο ασε τα "δεν μιλαγα για σενα,αοριστα το ειπα,εχεις την μυγα και μυγιαζεσαι,εγω δεν ειπα τιποτα κ.τ.λ" ειπες"καποιοι με τα φωτακια και τις λοιπες αηδιες θελουν να κρυψουν την δυστυχια τους" πανω στο post μου οπου υποστηριζα οτι μ'αρεσουν τα φωτακια " ΑΡΑ φατσα φορα με ελεγες δυστυχισμενη.γι'αυτο την καραμελα """Αλλά όποιος έχει την μύγα λένε..."""" βγαλτην απο το στομα.και αν νομιζεις οτι μπορεις να μιλας οπως θελεις σε οποιον θελεις μεσα σε ενα forum χωρις να σου απαντουν κανεις τεραστιο λαθος.

Omg.

Απίστευτο παραλήρημα.

Είπες ότι βλέπεις σπίτια στολισμένα και λες ότι αυτοί ειναι ευτυχισμένοι και εγώ πολύ απλά λέω μπορεί να είναι και δυστυχισμένοι και να αναζητούν την ευτυχία στα φωτάκια κτλ.Μια γ@μημένη παρατήρηση έκανα που δυστυχώς την έχω συναντήσει σε διάφορες γειτονιές.

ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ συμπέρανες ότι μιλούσα για σένα ότι σε προσβαλλα κτλ.

Έλεος δλδ.

ας ηρεμησουμε,διατηρωντας ενα κοσμιο επιπεδο.

καντε και καμια προταση για δωρα...λιγο πολυ ολοι μας θα πρεπει να κανουμε δωρα τα χριστουγεννα

http://www.laymark.com/i/m/m001.gif

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

FREAK_ πολυ καλη η σκεψη σου...Χριστουγεννιατικα δωρα.

Εγω λεω να παρω στην κοπελα μου τωρα για τα χριστουγεννα ενα ωραιο κοσμημα,οχι τιποτα τρελο.

Omg.

Απίστευτο παραλήρημα.

Είπες ότι βλέπεις σπίτια στολισμένα και λες ότι αυτοί ειναι ευτυχισμένοι και εγώ πολύ απλά λέω μπορεί να είναι και δυστυχισμένοι και να αναζητούν την ευτυχία στα φωτάκια κτλ.Μια γ@μημένη παρατήρηση έκανα που δυστυχώς την έχω συναντήσει σε διάφορες γειτονιές.

ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ συμπέρανες ότι μιλούσα για σένα ότι σε προσβαλλα κτλ.

Έλεος δλδ.

παραληρημα???οκ,αν θες να το πιστευεις με nexotanil στεκομαι ορθια απο τα νευρα μου......οταν λες "με τα φωτακια και τις

αηδιες... "->πηρες θεση και τα χαρακτηρησες αηδιες, που τα χρησιποιουν για να κρυψουν την δυστυχια τους παραθετοντας το post μου,ε ετσι οπως το διατυπωσες μου εδωσες την εντυπωση οτι το λες για μενα.ε τί να πω,τωρα αν προκειται για παρεξηγηση...

FREAK_ πολυ καλη η σκεψη σου...Χριστουγεννιατικα δωρα.

Εγω λεω να παρω στην κοπελα μου τωρα για τα χριστουγεννα ενα ωραιο κοσμημα,οχι τιποτα τρελο.

εγω ακομα δεν αποφασισα...τα μονα δωρα που αγορασα ειναι αυτα που θα δινω στους ασθενεις μου:p

νεσεσερ με οδοντοκρεμα,οδοντοπαστα,οδοντικο νημα,στοματικο διαλυμα.

νομιζω οτι ειναι και πρακτικο και ουσιαστικο δωρο(και μου βγηκε και 4ε το κομματι:p)

καντε και καμια προταση για δωρα...λιγο πολυ ολοι μας θα πρεπει να κανουμε δωρα τα χριστουγεννα

http://www.laymark.com/i/m/m001.gif

ποτε μου δεν μου εχουν κανει καποιο δωρο για χριστουγεννα :(

Don't give up! :!:

ποτε μου δεν μου εχουν κανει καποιο δωρο για χριστουγεννα :(

ουτε σαν παιδακι?

αγιος βασιλης δεν ερχοταν σε σενα?:(

oταν ημουν πολυ μικρακι μονο μια φορα το πιστευεις? και ακομη το θυμαμαι σαν τωρα.

οταν ξυπνησα βρηκα το δωρακι μου πανω στα ποδια μου στο κρεβατι μου.

απο τοτε καμια φορα η μητερα μου, μου εδινε χρηματα και αυτο ητανε.

ο πατερας μου παλι ουτε αυτο..καλα αυτος ουτε τα γεννεθλια μου δεν θυμαται θα μου κανει δωρο τα χριστουγεννα? η κολητη μου, μου ειπε φετος να μην κανουμε δωρα γιατι εχει οικονομικο προβλημα και της απαντησα γιατι ποτε μου καναν εμενα δωρο χριστουγεννιατικο ?

πω πω ακουγεται τραγικο ε? με στεναχωρησατε τωρα....

Don't give up! :!:

oταν ημουν πολυ μικρακι μονο μια φορα το πιστευεις? και ακομη το θυμαμαι σαν τωρα.

οταν ξυπνησα βρηκα το δωρακι μου πανω στα ποδια μου στο κρεβατι μου.

απο τοτε καμια φορα η μητερα μου, μου εδινε χρηματα και αυτο ητανε.

ο πατερας μου παλι ουτε αυτο..καλα αυτος ουτε τα γεννεθλια μου δεν θυμαται θα μου κανει δωρο τα χριστουγεννα? η κολητη μου, μου ειπε φετος να μην κανουμε δωρα γιατι εχει οικονομικο προβλημα και της απαντησα γιατι ποτε μου καναν εμενα δωρο χριστουγεννιατικο ?

πω πω ακουγεται τραγικο ε? με στεναχωρησατε τωρα....

Οχι ρε συ...πρεπει να εχεις εντονο ψυχολογικο προβλημα απο τα Χριστουγεννα εσυ....:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

πλέον βάω τα χρήματα κάτω και σύμφωνα με αυτά προσπαθώ να βρω κάτι που να τους αρέσει... αυτή που με δυσκολεύει πάντα πολύ είναι η μάμά μου

ΜΑ Η ΜΑΜΑΔΕΣ ειναι παντα το πιο ευκολο τμημα..

λιγο πολυ ξερεις τι θελει,ποια ειναι η αδυναμια τους κτλ κτλ

εμενα παντα με δυσκολευει ο αδερφος και ο αντρας μ..

λιγο πολυ στους ανδρες εχουμε λιγοτερες επιλογες, και μετα απο καποια χρονια τους τα εχουμε παρει ...σχεδον ολα!