Jump to content

ZTE Blade S6

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το δικό μου GEN_EU_Blade_S6V1.0.0B15 και είναι σίγουρα Dual Sim Active! Μήπως παίζει ρόλο που είναι ευρωπαϊκή έκδοση το δικό μου? Το δικό σου Ασία είναι σωστά?

Ναι, το έχω αγοράσει από geekbuying. Δεν ξέρω αν παίζει αυτό ρόλο. Νομίζω ότι είναι θέμα hardware και όχι software, αλλά μπορεί να κάνω λάθος. Ας απαντήσουν και τα άλλα μέλη που έχουν την EU έκδοση, να δούμε.

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δύο ερωτήσεις:

1) Όταν ανοίγετε την συσκευή δεν υπάρχει από το εργοστάσιο προεγκατεστημένο ήδη κάποιο screen protector ;

2) Υποστηρίζει την 800 (Β20) μπάντα για το LTE ;

1) όχι

2) ναι

• Απαντήσεις 805
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν είναι θέμα hardware, σίγουρα, είναι ίδιες ακριβώς οι συσκευές, software είναι

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δύο ερωτήσεις:

1) Όταν ανοίγετε την συσκευή δεν υπάρχει από το εργοστάσιο προεγκατεστημένο ήδη κάποιο screen protector ;

2) Υποστηρίζει την 800 (Β20) μπάντα για το LTE ;

Ναι, το έχω αγοράσει από geekbuying. Δεν ξέρω αν παίζει αυτό ρόλο. Νομίζω ότι είναι θέμα hardware και όχι software, αλλά μπορεί να κάνω λάθος. Ας απαντήσουν και τα άλλα μέλη που έχουν την EU έκδοση, να δούμε.

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

1) όχι

2) ναι

...σε αυτό που αγόρασα για φίλη από Ελλάδα (ηλεκτρονικό κατάστημα) υπήρχε τοποθετημένη εργοστασιακά προστασία οθόνης (ήρθε σε σφραγισμένη συσκευασία)...

Δεν είναι θέμα hardware, σίγουρα, είναι ίδιες ακριβώς οι συσκευές, software είναι

Γιατί όμως όποιος έχει την AS ROM δεν μπορεί να βάλει την EU;

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για όποιον ψάχνεται για αναβαθμίσεις, υπάρχει και CM 12.1 για το S6, βασισμένο στο Android 5.1. Όποιος γενναίος το έχει δοκιμάσει, ας πει εντυπώσεις :)

Γιατί όμως όποιος έχει την AS ROM δεν μπορεί να βάλει την EU;

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για όποιον ψάχνεται για αναβαθμίσεις, υπάρχει και CM 12.1 για το S6, βασισμένο στο Android 5.1. Όποιος γενναίος το έχει δοκιμάσει, ας πει εντυπώσεις :)

Aπό όσο εχω δει όχι δεν μπορείς να βάλεις EU σε AS

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το δικό μου, αγορασμένο από media markt, ΔΕΝ είναι dual sim active!

Yπάρχει περίπτωση να είναι θέμα ρυθμίσεων;

Το δικό μου, αγορασμένο από media markt, ΔΕΝ είναι dual sim active!

Yπάρχει περίπτωση να είναι θέμα ρυθμίσεων;

Τι ρυθμίσεις έχεις όσον αφορά τις κάρτες; Και τι έκδοση λειτουργικού;

Για να ρωτησω ρε παιδιά κάτι γιατί έχω μπερδευτεί, μπορω να χρησιμοποίησε οποία θέση sim θέλω για data?

Ελα ντε; Από ότι είδα δεν έχει ρυθμίσεις στις κάρτες που να μπορούν να επηρεάσουν κάτι τέτοιο.. Μυστήριο πάντως το όλο θέμα.

Καλησπέρα,τον τελευταίο καιρό όταν παίρνω τηλέφωνο και βάζω την συσκευή στο αυτί μου πατιουντε εφαρμογές και άλλα πράγματα χωρίς να το θέλω:angry: υπάρχει κάποιος τρόπος να μην γίνετε αυτό;

Καλησπέρα!

Έχει πάρει ο κουμπάρος μου το τηλέφωνο από την πρόσφατη προσφορά του Mediamarkt. Είναι γενικά ευχαριστημένος, όμως έχει το εξής πρόβλημα: Δεν μπορεί να στείλει SMS με ελληνικούς χαρακτήρες με 160 χαρακτήρες. Εισάγοντας έναν οποιονδήποτε ελληνικό χαρακτήρα το όριο χαρακτήρων αλλάζει σε 70. Προφανώς πρέπει να αλλάξει τη ρύθμιση κωδικοποίησης των μηνυμάτων σε αλφάβητο GSM αλλά ψάξαμε (νομίζουμε) τα πάντα στα μενού και αυτή η ρύθμιση δεν φαίνεται να υπάρχει πουθενά.

Έχει άλλος αυτό το πρόβλημα; Υπάρχει αυτή η ρύθμιση κάπου ή θα πρέπει να συνηθίσει να γράφει μηνύματα σε greeklish;

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα!

Έχει πάρει ο κουμπάρος μου το τηλέφωνο από την πρόσφατη προσφορά του Mediamarkt. Είναι γενικά ευχαριστημένος, όμως έχει το εξής πρόβλημα: Δεν μπορεί να στείλει SMS με ελληνικούς χαρακτήρες με 160 χαρακτήρες. Εισάγοντας έναν οποιονδήποτε ελληνικό χαρακτήρα το όριο χαρακτήρων αλλάζει σε 70. Προφανώς πρέπει να αλλάξει τη ρύθμιση κωδικοποίησης των μηνυμάτων σε αλφάβητο GSM αλλά ψάξαμε (νομίζουμε) τα πάντα στα μενού και αυτή η ρύθμιση δεν φαίνεται να υπάρχει πουθενά.

Έχει άλλος αυτό το πρόβλημα; Υπάρχει αυτή η ρύθμιση κάπου ή θα πρέπει να συνηθίσει να γράφει μηνύματα σε greeklish;

Ευχαριστώ!

Στο δικό μου από την άλλη, με την AS ROM, γλώσσα στα αγγλικά, στέλνει κανονικότατα με 160 χαρακτήρες τα ελληνικά! Είναι κάτι που μου έκανε από την αρχή εντύπωση :)

Καλησπέρα!

Ευχαριστώ!

Κάποια ρύθμιση του touch pal πρέπει να φτιάξει

Άκυρο παιδιά δεν είναι dual active επιβεβαιωμένο.. :) Κάναμε πατάτα με έναν φίλο μου όταν το δοκιμάζαμε.. Επίσης έθεσα ερώτημα στην σελίδα της ZTE Ελλας στο FB για το αν θα γίνει αναβάθμιση του λειτουργικού αλλά η απάντηση ήταν ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση... :(

Στο δικό μου από την άλλη, με την AS ROM, γλώσσα στα αγγλικά, στέλνει κανονικότατα με 160 χαρακτήρες τα ελληνικά! Είναι κάτι που μου έκανε από την αρχή εντύπωση :)

...το επιβεβαιώνω, ομοίως και σε μένα...

Βλέποντας τα χαρακτηριστικά του Blade s7 απορώ γιατί κάποιος να το επιλέξει έναντι του s6 σε σχέση και με την τιμή του φυσικά.

Βγήκε Update! Έκδοση V1.0.0B16 το Android όμως παρέμεινε 5.0.2 :/

Ήταν που δεν είχαν ενημέρωσή για αναβάθμιση στην εταιρεία Όταν τους ρώτησες μέσω FB .......

Βγήκε Update! Έκδοση V1.0.0B16 το Android όμως παρέμεινε 5.0.2 :/

Που ειναι ? την εχει δοκιμασει καποιος ?

Έχει αγοράσει κανείς προστατευτική ζελατίνα ή tempered glass που να ταιριάζει ωραία στην οθόνη;

Μιας και διάβασα διάφορα εδώ για την άσχημη εφαρμογή tempered glass, πήρα κάποιες ζελατίνες. Αλλά είναι αρκετά μικρότερες, ιδίως στο πλάτος και το αποτέλεσμα δεν είναι πολύ όμορφο. Τουλάχιστον προστατεύεται, αλλά και πάλι...

• The title was changed to ZTE Blade S6