yyyy Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Το δικό μου GEN_EU_Blade_S6V1.0.0B15 και είναι σίγουρα Dual Sim Active! Μήπως παίζει ρόλο που είναι ευρωπαϊκή έκδοση το δικό μου? Το δικό σου Ασία είναι σωστά? Ναι, το έχω αγοράσει από geekbuying. Δεν ξέρω αν παίζει αυτό ρόλο. Νομίζω ότι είναι θέμα hardware και όχι software, αλλά μπορεί να κάνω λάθος. Ας απαντήσουν και τα άλλα μέλη που έχουν την EU έκδοση, να δούμε. ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δύο ερωτήσεις: 1) Όταν ανοίγετε την συσκευή δεν υπάρχει από το εργοστάσιο προεγκατεστημένο ήδη κάποιο screen protector ; 2) Υποστηρίζει την 800 (Β20) μπάντα για το LTE ; 1) όχι 2) ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Δεν είναι θέμα hardware, σίγουρα, είναι ίδιες ακριβώς οι συσκευές, software είναι Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Δύο ερωτήσεις: 1) Όταν ανοίγετε την συσκευή δεν υπάρχει από το εργοστάσιο προεγκατεστημένο ήδη κάποιο screen protector ; 2) Υποστηρίζει την 800 (Β20) μπάντα για το LTE ; Ναι, το έχω αγοράσει από geekbuying. Δεν ξέρω αν παίζει αυτό ρόλο. Νομίζω ότι είναι θέμα hardware και όχι software, αλλά μπορεί να κάνω λάθος. Ας απαντήσουν και τα άλλα μέλη που έχουν την EU έκδοση, να δούμε. ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1) όχι 2) ναι ...σε αυτό που αγόρασα για φίλη από Ελλάδα (ηλεκτρονικό κατάστημα) υπήρχε τοποθετημένη εργοστασιακά προστασία οθόνης (ήρθε σε σφραγισμένη συσκευασία)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Δεν είναι θέμα hardware, σίγουρα, είναι ίδιες ακριβώς οι συσκευές, software είναι Γιατί όμως όποιος έχει την AS ROM δεν μπορεί να βάλει την EU; ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για όποιον ψάχνεται για αναβαθμίσεις, υπάρχει και CM 12.1 για το S6, βασισμένο στο Android 5.1. Όποιος γενναίος το έχει δοκιμάσει, ας πει εντυπώσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Γιατί όμως όποιος έχει την AS ROM δεν μπορεί να βάλει την EU; ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για όποιον ψάχνεται για αναβαθμίσεις, υπάρχει και CM 12.1 για το S6, βασισμένο στο Android 5.1. Όποιος γενναίος το έχει δοκιμάσει, ας πει εντυπώσεις :) Aπό όσο εχω δει όχι δεν μπορείς να βάλεις EU σε AS Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo72 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Ναι, το έχω αγοράσει από geekbuying. Δεν ξέρω αν παίζει αυτό ρόλο. Νομίζω ότι είναι θέμα hardware και όχι software, αλλά μπορεί να κάνω λάθος. Ας απαντήσουν και τα άλλα μέλη που έχουν την EU έκδοση, να δούμε. Το δικό μου, αγορασμένο από media markt, ΔΕΝ είναι dual sim active! Yπάρχει περίπτωση να είναι θέμα ρυθμίσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Το δικό μου, αγορασμένο από media markt, ΔΕΝ είναι dual sim active! Yπάρχει περίπτωση να είναι θέμα ρυθμίσεων; Τι ρυθμίσεις έχεις όσον αφορά τις κάρτες; Και τι έκδοση λειτουργικού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo72 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Τι ρυθμίσεις έχεις όσον αφορά τις κάρτες; Και τι έκδοση λειτουργικού; Tρέχουσα έκδοση: V1.0.0B15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Tρέχουσα έκδοση: V1.0.0B15 Ίδια με το δικό μου. Ρυθμίσεις καρτών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Για να ρωτησω ρε παιδιά κάτι γιατί έχω μπερδευτεί, μπορω να χρησιμοποίησε οποία θέση sim θέλω για data? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Νάι αλλά μόνο στη θέση 1 έχει 4 G, 3G η άλλη είναι μόνο 2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo72 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Ίδια με το δικό μου. Ρυθμίσεις καρτών; Τι ακριβώς εννοείς; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Ελα ντε; Από ότι είδα δεν έχει ρυθμίσεις στις κάρτες που να μπορούν να επηρεάσουν κάτι τέτοιο.. Μυστήριο πάντως το όλο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golden1 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Καλησπέρα,τον τελευταίο καιρό όταν παίρνω τηλέφωνο και βάζω την συσκευή στο αυτί μου πατιουντε εφαρμογές και άλλα πράγματα χωρίς να το θέλω:angry: υπάρχει κάποιος τρόπος να μην γίνετε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Καλησπέρα! Έχει πάρει ο κουμπάρος μου το τηλέφωνο από την πρόσφατη προσφορά του Mediamarkt. Είναι γενικά ευχαριστημένος, όμως έχει το εξής πρόβλημα: Δεν μπορεί να στείλει SMS με ελληνικούς χαρακτήρες με 160 χαρακτήρες. Εισάγοντας έναν οποιονδήποτε ελληνικό χαρακτήρα το όριο χαρακτήρων αλλάζει σε 70. Προφανώς πρέπει να αλλάξει τη ρύθμιση κωδικοποίησης των μηνυμάτων σε αλφάβητο GSM αλλά ψάξαμε (νομίζουμε) τα πάντα στα μενού και αυτή η ρύθμιση δεν φαίνεται να υπάρχει πουθενά. Έχει άλλος αυτό το πρόβλημα; Υπάρχει αυτή η ρύθμιση κάπου ή θα πρέπει να συνηθίσει να γράφει μηνύματα σε greeklish; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Καλησπέρα! Έχει πάρει ο κουμπάρος μου το τηλέφωνο από την πρόσφατη προσφορά του Mediamarkt. Είναι γενικά ευχαριστημένος, όμως έχει το εξής πρόβλημα: Δεν μπορεί να στείλει SMS με ελληνικούς χαρακτήρες με 160 χαρακτήρες. Εισάγοντας έναν οποιονδήποτε ελληνικό χαρακτήρα το όριο χαρακτήρων αλλάζει σε 70. Προφανώς πρέπει να αλλάξει τη ρύθμιση κωδικοποίησης των μηνυμάτων σε αλφάβητο GSM αλλά ψάξαμε (νομίζουμε) τα πάντα στα μενού και αυτή η ρύθμιση δεν φαίνεται να υπάρχει πουθενά. Έχει άλλος αυτό το πρόβλημα; Υπάρχει αυτή η ρύθμιση κάπου ή θα πρέπει να συνηθίσει να γράφει μηνύματα σε greeklish; Ευχαριστώ! Στο δικό μου από την άλλη, με την AS ROM, γλώσσα στα αγγλικά, στέλνει κανονικότατα με 160 χαρακτήρες τα ελληνικά! Είναι κάτι που μου έκανε από την αρχή εντύπωση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Καλησπέρα! Έχει πάρει ο κουμπάρος μου το τηλέφωνο από την πρόσφατη προσφορά του Mediamarkt. Είναι γενικά ευχαριστημένος, όμως έχει το εξής πρόβλημα: Δεν μπορεί να στείλει SMS με ελληνικούς χαρακτήρες με 160 χαρακτήρες. Εισάγοντας έναν οποιονδήποτε ελληνικό χαρακτήρα το όριο χαρακτήρων αλλάζει σε 70. Προφανώς πρέπει να αλλάξει τη ρύθμιση κωδικοποίησης των μηνυμάτων σε αλφάβητο GSM αλλά ψάξαμε (νομίζουμε) τα πάντα στα μενού και αυτή η ρύθμιση δεν φαίνεται να υπάρχει πουθενά. Έχει άλλος αυτό το πρόβλημα; Υπάρχει αυτή η ρύθμιση κάπου ή θα πρέπει να συνηθίσει να γράφει μηνύματα σε greeklish; Ευχαριστώ! Κάποια ρύθμιση του touch pal πρέπει να φτιάξει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Άκυρο παιδιά δεν είναι dual active επιβεβαιωμένο.. :) Κάναμε πατάτα με έναν φίλο μου όταν το δοκιμάζαμε.. Επίσης έθεσα ερώτημα στην σελίδα της ZTE Ελλας στο FB για το αν θα γίνει αναβάθμιση του λειτουργικού αλλά η απάντηση ήταν ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Στο δικό μου από την άλλη, με την AS ROM, γλώσσα στα αγγλικά, στέλνει κανονικότατα με 160 χαρακτήρες τα ελληνικά! Είναι κάτι που μου έκανε από την αρχή εντύπωση :) ...το επιβεβαιώνω, ομοίως και σε μένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Βλέποντας τα χαρακτηριστικά του Blade s7 απορώ γιατί κάποιος να το επιλέξει έναντι του s6 σε σχέση και με την τιμή του φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Βγήκε Update! Έκδοση V1.0.0B16 το Android όμως παρέμεινε 5.0.2 :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Βγήκε Update! Έκδοση V1.0.0B16 το Android όμως παρέμεινε 5.0.2 :/ Ήταν που δεν είχαν ενημέρωσή για αναβάθμιση στην εταιρεία Όταν τους ρώτησες μέσω FB ....... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Βγήκε Update! Έκδοση V1.0.0B16 το Android όμως παρέμεινε 5.0.2 :/ Που ειναι ? την εχει δοκιμασει καποιος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpierro Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Θα φτιαχτεί κάτι στην κάμερα? Εγώ δεν εχω εντοπίσει κάποιο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Έχει αγοράσει κανείς προστατευτική ζελατίνα ή tempered glass που να ταιριάζει ωραία στην οθόνη; Μιας και διάβασα διάφορα εδώ για την άσχημη εφαρμογή tempered glass, πήρα κάποιες ζελατίνες. Αλλά είναι αρκετά μικρότερες, ιδίως στο πλάτος και το αποτέλεσμα δεν είναι πολύ όμορφο. Τουλάχιστον προστατεύεται, αλλά και πάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts