vasel Δημοσιεύτηκε January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 11, 2015 παιδιά καλησπέρα. ψάχνω κινητό για την γυναίκα μου για δώρο. Τώρα εχει winphone ( htc 8s). Όριο χρημάτων έβαζα τα 200-250 από Ελλάδα γιατί το βιάζομαι. Θέλω να έχει μια αξιοπρεπή κάμερα για κινητό αυτού του ποσού για κάποιες φωτό και video των παιδιών. Χρήση κυρίως τηλέφωνο, λίγο viber,facebook, και web. από τις επιλογές : moto g 2014 διάβασα ότι δεν έχει καλή κάμερα και δεν θέλει dualsim huawei p7 σχεδόν είχα καταλήξει αλλά όταν έμαθα ότι για service πας ARVATO το έβγαλα από την λίστα ! άλλες επιλογές note 3 neo nokia lumia 735 LG g3s περιμένω τις προτάσεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 παιδιά καλησπέρα. ψάχνω κινητό για την γυναίκα μου για δώρο. Τώρα εχει winphone ( htc 8s). Όριο χρημάτων έβαζα τα 200-250 από Ελλάδα γιατί το βιάζομαι. Θέλω να έχει μια αξιοπρεπή κάμερα για κινητό αυτού του ποσού για κάποιες φωτό και video των παιδιών. Χρήση κυρίως τηλέφωνο, λίγο viber,facebook, και web. από τις επιλογές : moto g 2014 διάβασα ότι δεν έχει καλή κάμερα και δεν θέλει dualsim huawei p7 σχεδόν είχα καταλήξει αλλά όταν έμαθα ότι για service πας ARVATO το έβγαλα από την λίστα ! άλλες επιλογές note 3 neo nokia lumia 735 LG g3s περιμένω τις προτάσεις σας Mε 150euro θα πρότεινα το g2 mini. Αλλιώς g3 s & 735. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Lumia 735. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 να τολμησω να πω s4 mini? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Εγώ λέω LG g2! Ωραίο κινητό με πολύ καλή αυτονομία και επίσης πολύ καλή κάμερα. Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 G2 και ξεμπερδεψες για 2-3χρονια... Γτ άμα πάρεις κινητό με 1gb ραμ θα ψάχνεσαι του χρόνου για καινούργιο... Μόνο ελάττωμα η μνήμη 10gb αλλά άμα δεν το πολυφορτωνει θα είναι κομπλε Το Note 3 neo είναι πολύ κατώτερο για μένα. Ιδίως στην πίσω κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Note 3 Neo, πολύ καλύτερη κάμερα από όλα. Την καλύτερη οθόνη που κυκλοφορεί, Amoled. Και το καλύτερο service.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. January 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Παιδιά σαν σύνοψη βλέπω τα εξής: το LG g3s αν επιλέξω πιο οικονομικό μοντέλο από τα πιο ακριβά είμαι ανάμεσα στο LG g2 και note 3 neo. Δεν ξέρω ποιο έχει καλύτερη κάμερα …και σκέφτομαι λίγο και το μέγεθος του neo αλλά αν είναι να πάει σε πάνω από 5’’ δεν θα έχει τόση διαφορά. βέβαια αν συνυπολογίσω και τις θήκες πάμε κοντά στα 300 ευρω! Το lumia 735 ( αν και τα winphones από ταχύτητα για βασική χρήση τηλεφώνου και λίγες εφαρμογές δεν παίζονται) θα το επέλεγα αν είχε 200 ευρώ και κάτω όπως πριν ένα μήνα. Τώρα έχει κοντά στα 240 το λευκό και εκεί είναι σε απόσταση 20-25 ευρώ από τα LGG2 και N3neo. Έχω δυο μέρες ακόμα να αποφασίσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Αν δεν καίγεσαι τόσο για το 4G του 735, το 730 dual sim κιόλας το βρίσκεις σε πολύ καλή τιμή http://www.sellphone.gr/nokia-lumia-730-dual-sim.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 p7 είναι το καλύτερο, άλλα αν πάθει τπτ έχει το ίδιο service με αυτό της Sony δλδ Αρβατο... που συνεπάγεται ότι δεν έχεις καθόλου εγγύηση δυστυχώς, έτσι Sony, htc, Huawei αν τα πάρεις από την Ελλάδα δεν έχεις εγγύηση στην πράξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Εγώ πάντως για τη γυναίκα μου πήρα ένα S4 mini σε κόκκινο χρώμα La Fleur, το οποίο είναι μικρό, ελαφρύ, γυναικείο, όμορφο, και έχει και IR Blaster να αλλάζει τα κανάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Εγώ πάντως για τη γυναίκα μου πήρα ένα S4 mini σε κόκκινο χρώμα La Fleur, το οποίο είναι μικρό, ελαφρύ, γυναικείο, όμορφο, και έχει και IR Blaster να αλλάζει τα κανάλια. Ακριβως αυτο πιστεύω οτι ψαχνεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Ακριβως αυτο πιστεύω οτι ψαχνεις :p Το g2 mini/l90 υπάρχει και σε κόκκινο και με μεγάλη αυτονομία και με ir και βασικά είναι πιο φθηνό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts