Jump to content

Επιλογή συσκευής για την σύζυγο

vasel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά καλησπέρα. ψάχνω κινητό για την γυναίκα μου για δώρο. Τώρα εχει winphone ( htc 8s).

Όριο χρημάτων έβαζα τα 200-250 από Ελλάδα γιατί το βιάζομαι. Θέλω να έχει μια αξιοπρεπή κάμερα για κινητό αυτού του ποσού για κάποιες φωτό και video των παιδιών. Χρήση κυρίως τηλέφωνο, λίγο viber,facebook, και web.

από τις επιλογές :

moto g 2014 διάβασα ότι δεν έχει καλή κάμερα και δεν θέλει dualsim

huawei p7 σχεδόν είχα καταλήξει αλλά όταν έμαθα ότι για service πας ARVATO το έβγαλα από την λίστα !

άλλες επιλογές

note 3 neo

nokia lumia 735

LG g3s

περιμένω τις προτάσεις σας

παιδιά καλησπέρα. ψάχνω κινητό για την γυναίκα μου για δώρο. Τώρα εχει winphone ( htc 8s).

Όριο χρημάτων έβαζα τα 200-250 από Ελλάδα γιατί το βιάζομαι. Θέλω να έχει μια αξιοπρεπή κάμερα για κινητό αυτού του ποσού για κάποιες φωτό και video των παιδιών. Χρήση κυρίως τηλέφωνο, λίγο viber,facebook, και web.

από τις επιλογές :

moto g 2014 διάβασα ότι δεν έχει καλή κάμερα και δεν θέλει dualsim

huawei p7 σχεδόν είχα καταλήξει αλλά όταν έμαθα ότι για service πας ARVATO το έβγαλα από την λίστα !

άλλες επιλογές

note 3 neo

nokia lumia 735

LG g3s

περιμένω τις προτάσεις σας

Mε 150euro θα πρότεινα το g2 mini. Αλλιώς g3 s & 735.

Εγώ λέω LG g2! Ωραίο κινητό με πολύ καλή αυτονομία και επίσης πολύ καλή κάμερα.

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

G2 και ξεμπερδεψες για 2-3χρονια... Γτ άμα πάρεις κινητό με 1gb ραμ θα ψάχνεσαι του χρόνου για καινούργιο...

Μόνο ελάττωμα η μνήμη 10gb αλλά άμα δεν το πολυφορτωνει θα είναι κομπλε

Το Note 3 neo είναι πολύ κατώτερο για μένα. Ιδίως στην πίσω κάμερα.

Note 3 Neo, πολύ καλύτερη κάμερα από όλα. Την καλύτερη οθόνη που κυκλοφορεί, Amoled. Και το καλύτερο service.:)
Φιλικά Γιώργος

Παιδιά σαν σύνοψη βλέπω τα εξής:

το LG g3s αν επιλέξω πιο οικονομικό μοντέλο

από τα πιο ακριβά είμαι ανάμεσα στο LG g2 και note 3 neo. Δεν ξέρω ποιο έχει καλύτερη κάμερα …και σκέφτομαι λίγο και το μέγεθος του neo αλλά αν είναι να πάει σε πάνω από 5’’ δεν θα έχει τόση διαφορά.

βέβαια αν συνυπολογίσω και τις θήκες πάμε κοντά στα 300 ευρω!

Το lumia 735 ( αν και τα winphones από ταχύτητα για βασική χρήση τηλεφώνου και λίγες εφαρμογές δεν παίζονται) θα το επέλεγα αν είχε 200 ευρώ και κάτω όπως πριν ένα μήνα. Τώρα έχει κοντά στα 240 το λευκό και εκεί είναι σε απόσταση 20-25 ευρώ από τα LGG2 και N3neo.

Έχω δυο μέρες ακόμα να αποφασίσω.. 

Αν δεν καίγεσαι τόσο για το 4G του 735, το 730 dual sim κιόλας το βρίσκεις σε πολύ καλή τιμή

http://www.sellphone.gr/nokia-lumia-730-dual-sim.html

p7 είναι το καλύτερο, άλλα αν πάθει τπτ έχει το ίδιο service με αυτό της Sony δλδ Αρβατο... που συνεπάγεται ότι δεν έχεις καθόλου εγγύηση δυστυχώς, έτσι Sony, htc, Huawei αν τα πάρεις από την Ελλάδα δεν έχεις εγγύηση στην πράξη

Εγώ πάντως για τη γυναίκα μου πήρα ένα S4 mini σε κόκκινο χρώμα La Fleur, το οποίο είναι μικρό, ελαφρύ, γυναικείο, όμορφο, και έχει και IR Blaster να αλλάζει τα κανάλια.

Εγώ πάντως για τη γυναίκα μου πήρα ένα S4 mini σε κόκκινο χρώμα La Fleur, το οποίο είναι μικρό, ελαφρύ, γυναικείο, όμορφο, και έχει και IR Blaster να αλλάζει τα κανάλια.

Ακριβως αυτο πιστεύω οτι ψαχνεις :p

Ακριβως αυτο πιστεύω οτι ψαχνεις :p

Το g2 mini/l90 υπάρχει και σε κόκκινο και με μεγάλη αυτονομία και με ir και βασικά είναι πιο φθηνό.