kergaz Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Paides na rwthsw kati: Exeis ena aytokinhto kai vgazeis ena meros tou paixnidiou me ayto, kaneis ola ta upgrades kai kerdizeis kai se orismenes kontres ston dromo opote sou dinei kai unique upgrades. Otan argotera emfanistei kainourgio aytokinhto sto car lot, kai to pareis, ektos apo oti prepei na xodepseis pali ena karo lefta gia na to ftiaxeis, me ta unique upgrades ti ginetai ? Xanontai ? Mal*kia den einai ayto ? Eixa ena audi A3, kai apofasisa na parw kai to TT otan emfanisthke. Ekana ola ta upgrades pou htan diathesima sto TT kai to apotelesma einai oti parolo poy to TT sthn arxikh tou morfh einai kalytero apo to A3, meta to ftiaximo einai arketa xeirotero, giati poly apla den exei ta unique upgrades (eidika ta performance, kapoia alla nomizw ta emfanizei). Xerei kaneis ti ginetai ? Eseis ti kanate otan allazate autokinhto me ena kalytero ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Νομίζω ότι όντως (και δυστυχώς) δεν έχουμε τα uniques όταν παίρνουμε καινούργιο... Ας το επιβεβαιώσει πάντως και κάποιος άλλος. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Δεν έχουμε. Αλλά λογικό δεν είναι... Βρίσκεις κάποιον τον εντυποσιάζεις και σου δίνει μια αναβάθμιση ας πούμε για το Α3 άμα πάρεις όμως ΤΤ τι θέλεις να σου ξανακάνει δώρο την αναβάθμιση ή να την πάρεις από το Α3 και να την βάλεις στο ΤΤ? μάλον το κάνανε έτσι για να είναι πιο αληθοφανές Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Μηπώς ξέρει κανένας αν εχει το S2000;;;Μέχρι τώρα δεν μου το έχει βγάλει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Oχι..Δεν εχει S2000.Δυστηχως εμενα ειναι η US εκδοση και δεν εχει το 106... :( Κριμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 exei vgei kai se x-box?i tha vgei?giati thelw na parw xbox ta xristougenna Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Εγώ σήμερα το πέρασα το 2. Έξυπνο όπως πήγαν να το κάνουν με τις πίστες και τις κόντρες αλλά και ψιλό μπέρδεμα. Έχω πάρει το focus για αρχή. Πήγα στο συνεργείο και πήγα να αλλάξω εξάτμιση και nitroμπουκάλα. Και Στην εξάτμιση πχ όταν μπήκα μου είχε μία εικόνα με 3 εξατμίσεις και σαν επιλογές ακόμα, 2 πακέτα. Τί είναι αυτό? Στο ένα διάλεγα ότι ήθελα και τα έχωνα όλα στο πρώτο πακέτο. :alien: :wacko: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Pos vgainoun ta unique? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Πόσο καιρό κάνουν να βγουν οι Platinum εκδόσεις στα PS2...? Γιατί 60 ευρώ δεν τα δίνω για ένα game, 25 που θα πέσει τρώγεται! *Chip-αρισμα is not an option! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas_D Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Γεια χαρα!!! Τα εχω ολα ξεκλειδωτα τα παντα !!!! Αλλα θελω να ρωτησω κατι !!! Το ηχοσηστημα που βαζουμε στο αμαξι...μπορουμε να το κανουμε να παιζει η μουσικη απο εκει???? Α, και ποια η διαφορα αναμεσα σε Ευρωπαικη και σε Αμερικανικη Εκδοση?? Εκτος απο το Honda S2000 (που αν δεν κανω λαθος το εχει στην αμερικανικη εκδοση) ?? ? Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberrobot Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 kserei kaneis kodikous gia to nfu2 nomizo pus tous moirazei h ea an kaneis regiser.pm eyxaristo ek ton proteron kai sas eyxomai kalo kalokairi!!!!!! Παράθεση sotiris--says--that Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 paidia mia erotisoula. poios fakelos einai ta SAVES i oti allou eidous data prepei na kratiso? rotao giati to termatisa (100%) k thelo na kratiso ta saves! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Που μπορώ να βρω κανένα μαγαζί για να βάλω λάμπες neon κλπ? Δεν βρίσκω που είναι. Ως τώρα εκτός από αυτά που δείχνει ο χάρτης μόνο ένα μαγαζί με τα ανταλλακτικά turbo... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Στο Inbox σου (το βρίσκεις πατώντας το TAB), σου έχει σε κάποια καρτέλα πληροφορίες για το πού και πώς θα βρεις κρυμμένα μαγαζιά... Το συγκεκριμένο που θες είναι το Car Specialties (νομίζω)... :) :rolleyes: Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seventh_heaven (14 Δεκ. 2004 , 23:38) Στο Inbox σου (το βρίσκεις πατώντας το TAB), σου έχει σε κάποια καρτέλα πληροφορίες για το πού και πώς θα βρεις κρυμμένα μαγαζιά... Το συγκεκριμένο που θες είναι το Car Specialties (νομίζω)... :) :rolleyes: Thanks. Θα το κοιτάξω μετά που θα παίξω. :) Προς το παρόν μόνο το 8% έχω κάνει. Παίζω πολύ λίγο. Το focus έχω πάρει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyros86 (14 Δεκ. 2004 , 23:41) Thanks. Θα το κοιτάξω μετά που θα παίξω. :) Προς το παρόν μόνο το 8% έχω κάνει. Παίζω πολύ λίγο. Το focus έχω πάρει. Έχεις δρόμο ακόμα.... Σε κάθε περιοχή έχει καταστήματα τα οποία θα πρέπει να βρίσκεις... Σε κάποιες προηγούμενες σελίδες αν δεν κάνω λάθος έχουν επισυναφθεί και οι σχετικοί χάρτες με όλα τα μαγαζιά... Καλή συνέχεια με το φορντάκι! :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 εγώ το προμηθεύτηκα πριν από ελάχιστες μέρες δεν παίζω πολύ γιατί δεν είμαι πολλές ώρες σπίτι αλλά όταν είμαι του δίνω κ καταλαβαίνει... άψογο παιχνιδάκι! (το 206 έχω πάρει και πριν από λίγο το έκανα αγνώριστο) Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Βασικα το κολπο για να βρισκεις SHOPS ειναι να κοιτας για φωτα στον δρομο, Κιτρινα, Πρασινα , Κοκκινα και Μπλε. Αν δεις Τετοιο προβολεα στον δρομο τοτε υπαρχει Shop γυρω εκει. Εγω τωρα εχω το Skyline....Χαλαρα το καλυτερο σε controls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 paidia mia erotisoulaaa, epeigei giati feugo k xreiazomai ta Saves! poios fakelos einai ta SAVES i oti allou eidous data prepei na kratiso? Den vrisko kana gnosto onoma... mipos enas fakelos SDAT pou exei? yparxei k ena arxeio sdat.viv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Κατα 99% αυτο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyros86 (14 Δεκ. 2004 , 23:41) Thanks. Θα το κοιτάξω μετά που θα παίξω. :) Προς το παρόν μόνο το 8% έχω κάνει. Παίζω πολύ λίγο. Το focus έχω πάρει. το ποσοστό αυτό που το λέει? :stupid: Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (16 Δεκ. 2004 , 22:47) το ποσοστό αυτό που το λέει? :stupid: Πάτα F4... ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Οποιος θελει τον FULL χαρτη για το NFSU2 να μου το πει. Ειμαι ο πρωτος που τον ποσταρα σε Cheat sites. χεχεχεχ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 ....αλλο κουφο..... ημουνα στο explore mode μια μερα και λεω: Δεν πεταγομαι μεχρι το car lot να παρω κανα αμαξακι...; Μολις λοιπον παω και ανταλασσω ενα Supra που ειχα με ενα RX-8 και γυρναω στο explore mode.... ομως μου στελνει η κοπελιτσα ενα μηνυμα (το εκανα επισυναψη) και μου απαγορευει να τρεχω σε αγωνες!!!!!!!...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 μηπως ξερει κανεις τι να κανω?...Α! Να και μια photo του αυτοκινητου μου...προσωρινου βεβαια γιατι περιμενω το Ενο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts