GMF80 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Είναι ΟΤΑ το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Παιδιά πως κάνουμε το update εφόσον έχουμε κατεβάσει την rom στο pc μας? Τρέχω το LG PC Suite αλλά δεν με αφήνει να την περάσω χειροκίνητα, ψάχνει μόνο του στο internet και μετά λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 (edited) Παιδιά πως κάνουμε το update εφόσον έχουμε κατεβάσει την rom στο pc μας? Τρέχω το LG PC Suite αλλά δεν με αφήνει να την περάσω χειροκίνητα, ψάχνει μόνο του στο internet και μετά λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση. Flash KDZ Files (Stock ROMs) on your LG GPad 8.0 [LG v490] Δοκίμασε αυτό τον τρόπο να φλασάρεις --> http://forum.xda-developers.com/lg-g-pad-83/general/lg-gpad-8-0-lg-v490-t3116981 κατέβα πιο κάτω απ' την αρχική σελίδα και θα το βρεις. Υπόψιν δική σου η ευθύνη όπως γράφει. Και εκεί που γράφει να κατεβάσεις το KDZ , βάλε αυτό που έχεις στον υπολογιστή σου. υ.γ. Είμαι χαρούμενη, μπήκα ξανά τυχαία και είδα update μόλις γυρίσω σπίτι, θα ετοιμαστώ. Πάλι καλά που μας άκουσε η LG;;; Edited June 19, 2015 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LouCi4er Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Τωρα που σου μιλαω σου μιλαω απο το ταπλετ και ανοικτα τα δεδομενα οπως βλεπεις μια χαρα σου μιλαω.εγω εχω lte g pad 8.0 lte. Πανο,ειναι κομπλε αυτη η ενημερωση?Καταβολευτικα με την ΚΚ,αμα ειναι να ξαναεχει τα κουσουρια της προηγουμενης Lollipop να μην την βαλω καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Πανο,ειναι κομπλε αυτη η ενημερωση?Καταβολευτικα με την ΚΚ,αμα ειναι να ξαναεχει τα κουσουρια της προηγουμενης Lollipop να μην την βαλω καθολου. Ειναι κοπλε δεν θα εχεις προβλήματα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Flash KDZ Files (Stock ROMs) on your LG GPad 8.0 [LG v490] Δοκίμασε αυτό τον τρόπο να φλασάρεις --> http://forum.xda-developers.com/lg-g-pad-83/general/lg-gpad-8-0-lg-v490-t3116981 κατέβα πιο κάτω απ' την αρχική σελίδα και θα το βρεις. Υπόψιν δική σου η ευθύνη όπως γράφει. Και εκεί που γράφει να κατεβάσεις το KDZ , βάλε αυτό που έχεις στον υπολογιστή σου. υ.γ. Είμαι χαρούμενη, μπήκα ξανά τυχαία και είδα update μόλις γυρίσω σπίτι, θα ετοιμαστώ. Πάλι καλά που μας άκουσε η LG;;; Μαλλον ακουσαν το κραξιμο που τους σουραμε στο facebook Ετσι δωσε οδηγιες Κανε την δοκιμη και πες μας τις εντιπωσεις σου. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Δεν είμαι σπίτι, κοίτα τι έπαθα, που θέλω να την δοκιμάσω!:wacko: Αφού το λέει και ο Panos, τον εμπιστεύομαι! Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LouCi4er Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Ωραια.Την βαζω και εγω και βλεπουμε.Απο αυτονομια ειναι οκ θελω να πιστευω.Τεσπα,θα το διαπιστωσω και μονος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 άντε τυχερούληδες, άντεεεε... εμείς περιμένουμε να έρθουν στη σωστή σειρά τα αστέρια... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Δεν είμαι σπίτι, κοίτα τι έπαθα, που θέλω να την δοκιμάσω!:wacko: Αφού το λέει και ο Panos, τον εμπιστεύομαι! Όταν θα κάνεις φλασάρισμα την καινούργια ρομ κάνε καλύτερα. Full format δηλαδή πάτα την δεύτερη επιλογή στο. Lg mobile Tools. Εβαλα miracast στην samsung smart tv 42 δεν κολλάει καθόλου ούτε κάνει διακοπές. Παίζει εδώ και 1 ώρα ασταμάτητα. Πριν δεν μπορούσα να δω. Από το κόλλημα. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Ευχαριστώ πολύ Ζαφείρα για τις οδηγίες! Το έβαλα και εγώ και τώρα κάνω updates και ρυθμίσεις. Για να το δουλέψουμε 1-2 μέρες να δούμε πως πηγαίνει! Changelog έχεις βρει κανείς? Εγώ όσο και αν έψαξα δεν μπόρεσα να βρω κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Όταν θα κάνεις φλασάρισμα την καινούργια ρομ κάνε καλύτερα. Full format δηλαδή πάτα την δεύτερη επιλογή στο. Lg mobile Tools. Εβαλα miracast στην samsung smart tv 42 δεν κολλάει καθόλου ούτε κάνει διακοπές. Παίζει εδώ και 1 ώρα ασταμάτητα. Πριν δεν μπορούσα να δω. Από το κόλλημα. Μόλις το φλάσαρα η ρομ ήταν από v49020a σε v49020c. Του έκανα full format για να είμαι σίγουρη, όπως είπες και εσύ. Η διαδικασία ήταν απλή και γρήγορη. Θα το κοιτάξω λίγο τώρα και μετά ξανά αύριο. υ.γ. Όσοι θελήσουν οδηγό στα ελληνικά μου λένε, είναι πραγματικά 5 λεπτά διαδικασία. Καλό update σε όλους! ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολύ Ζαφείρα για τις οδηγίες! Το έβαλα και εγώ και τώρα κάνω updates και ρυθμίσεις. Για να το δουλέψουμε 1-2 μέρες να δούμε πως πηγαίνει! Changelog έχεις βρει κανείς? Εγώ όσο και αν έψαξα δεν μπόρεσα να βρω κάτι... Σιγά δεν κάνει τίποτα, υπήρχε στο xda οι οδηγίες! Εννοείται το ΣΚ θέλει λίγο ψάξιμο. Δεν κοίταξα για changelog, θα δω και αν βρω κάτι, θα σου πω. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LouCi4er Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Επιτελους lollipop που δουλευει ρολοι.Απο χθες που εκανα την αναβαθμιση το ταμπλετ πεταει.Κολληματα μηδεν και η αυτονομια νομιζω βελτιωθηκε ελαχιστα.Ειμαι στις 2.30 ωρες περιπου με 81% μπαταρια.Η πορεια θα δειξει βεβαια αλλα μεχρι τωρα ολα οκ.Τοσο δυσκολο ηταν να την φτιαξουν απο την αρχη ετσι?Τεσπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Ρε παιδιά εγώ έκανα clean install την αναβάθμιση και παρ'όλα αυτά δεν βλέπω κάποια διαφορά από την προηγούμενη... Πάλι με κάνει restart ο launcher μετά από FB ή browsing.. Δεν το νιώθω να έχει γίνει καλύτερο καθόλου! Εσείς πως είδατε τόση διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Ρε παιδιά εγώ έκανα clean install την αναβάθμιση και παρ'όλα αυτά δεν βλέπω κάποια διαφορά από την προηγούμενη... Πάλι με κάνει restart ο launcher μετά από FB ή browsing.. Δεν το νιώθω να έχει γίνει καλύτερο καθόλου! Εσείς πως είδατε τόση διαφορά? Έχω ανοίξει 30 παράθυρα ουδέν κόλλημα όχι και το fb και το Browsing κάτι έκανες λάθος πιστεύω η κάποια εφαρμογή σε κάνει την δουλειά είμαι σίγουρος γιαυτό. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Έχω ανοίξει 30 παράθυρα ουδέν κόλλημα όχι και το fb και το Browsing κάτι έκανες λάθος πιστεύω η κάποια εφαρμογή σε κάνει την δουλειά είμαι σίγουρος γιαυτό. Κάτι να έκανα λάθος στο clean install όχι, δεν νομίζω. Όσο για τις εφαρμογές έχω τις ίδιες που είχα και στο Kitkat και μου πήγαινε σφαίρα. Το lollipop φταίει στάνταρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Κάτι να έκανα λάθος στο clean install όχι, δεν νομίζω. Όσο για τις εφαρμογές έχω τις ίδιες που είχα και στο Kitkat και μου πήγαινε σφαίρα. Το lollipop φταίει στάνταρ. Όχι παλικάρι δεν κολλάει τιποτα σε εμενα ούτε Facebook ούτε τίποτα δεν φταίει η lolipop τώρα. Να ξέρεις. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Και εγω από χθες βράδυ, σήμερα ασχολήθηκα μαζί του. Από 5.0.0 σε 5.0.2 εχει διαφορά τεράστια. Δεν μου κολλάει καθολου σε καμια εφαρμογή. Ουτε φμποοκ κλπ. Δεν ζεσταίνεται όπως πριν. Μπαταρία δεν μπορώ ακομα να πω. Μπράβο Lg. Λες να δουμε 5.1; Ακόμα πιο τρελό καμιά Μ;;; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάτι να έκανα λάθος στο clean install όχι, δεν νομίζω. Όσο για τις εφαρμογές έχω τις ίδιες που είχα και στο Kitkat και μου πήγαινε σφαίρα. Το lollipop φταίει στάνταρ. Για να σιγουρευτώ και μόνο εκανες εγκατάσταση την v49020c σωστα; Την έβαλες απο το pc και στο παράθυρο που βγαίνει για να την βάλεις επελεξες κάτω δεξιά για clean install; Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Για να σιγουρευτώ και μόνο εκανες εγκατάσταση την v49020c σωστα; Την έβαλες απο το pc και στο παράθυρο που βγαίνει για να την βάλεις επελεξες κάτω δεξιά για clean install; Ναι, αυτο ακριβως. Υ.Γ. Ζαφείρα νομίζω ότι δεν υπήρχε έκδοση 5.0.0 για το tablet μας. Και η v49020a ήταν έκδοση 5.0.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 (edited) Ναι, αυτο ακριβως. Υ.Γ. Ζαφείρα νομίζω ότι δεν υπήρχε έκδοση 5.0.0 για το tablet μας. Και η v49020a ήταν έκδοση 5.0.2. Μπορεί να έχεις δίκιο γιατί την ειχα βγάλει και δεν θυμάμαι. Μιλαω γι αυτο το παράθυρο, σωστά ; (CSE FLASH). Δεν χάνεις να δοκιμάσεις ξανά να την φλασαρεις. Εαν εχεις back up τις εφαρμογές σου, ισως κατι απο αυτές να το δημιουργούν ; Εγω που τις έβαλα, ολα καλά μέχρι στιγμής. Άλλο που σκέφτομαι ειναι να κάνεις factory reset απ το recovery. [ATTACH]62310[/ATTACH] Edited June 20, 2015 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 (edited) Και εγω από χθες βράδυ, σήμερα ασχολήθηκα μαζί του. Από 5.0.0 σε 5.0.2 εχει διαφορά τεράστια. Δεν μου κολλάει καθολου σε καμια εφαρμογή. Ουτε φμποοκ κλπ. Δεν ζεσταίνεται όπως πριν. Μπαταρία δεν μπορώ ακομα να πω. Μπράβο Lg. Λες να δουμε 5.1; Ακόμα πιο τρελό καμιά Μ;;; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να σιγουρευτώ και μόνο εκανες εγκατάσταση την v49020c σωστα; Την έβαλες απο το pc και στο παράθυρο που βγαίνει για να την βάλεις επελεξες κάτω δεξιά για clean install; Ζαφιερα και η προηγούμενη lolipop ήταν 5.0.2 αλλά ήταν η a και μετά που κάνανε τις διορθώσεις είναι πάλι 5. 0.2 αλλά η C. Αλλά τα διορθωσαν η μπαγασες φταίει το κράξιμο που έφαγαν. Δεν κολλάει πουθενά ούτε για πλάκα. Με πρόλαβε ο φίλος μου από επάνω. knerantz που διόρθωσε ότι και η δύο εκδόσεις είναι 5.0.2 ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεί να έχεις δίκιο γιατί την ειχα βγάλει και δεν θυμάμαι. Μιλαω γι αυτο το παράθυρο, σωστά ; (CSE FLASH). Δεν χάνεις να δοκιμάσεις ξανά να την φλασαρεις. Εαν εχεις back up τις εφαρμογές σου, ισως κατι απο αυτές να το δημιουργούν ; Εγω που τις έβαλα, ολα καλά μέχρι στιγμής. Άλλο που σκέφτομαι ειναι να κάνεις factory reset απ το recovery. [ATTACH]62310[/ATTACH] Στην lollipop κραταει μονο του αντιγραφο ασφαλειας και βαλεις την τελευταια ρομ σου λεει να κανεις restore τις εφαρμογες Edited June 20, 2015 by panos314 Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Μιλαω γι αυτο το παράθυρο, σωστά ; (CSE FLASH). Δεν χάνεις να δοκιμάσεις ξανά να την φλασαρεις. Εαν εχεις back up τις εφαρμογές σου, ισως κατι απο αυτές να το δημιουργούν ; Εγω που τις έβαλα, ολα καλά μέχρι στιγμής. Άλλο που σκέφτομαι ειναι να κάνεις factory reset απ το recovery. [ATTACH]62310[/ATTACH] Ναι, το cse flash εκανα. Εφ'οσον αυτη η μεθοδος κανει format και ξαναπερναει την rom απο την αρχη τοτε για ποιο λογο να κανω factory reset? Ειναι ανουσιο νομιζω. Και αφου εγινε το flashάρισμα με επιτυχια, γιατι να το ξανακανω παλι? Οι εφαρμογες ειναι αυτες που ειχα και στο kitkat και δεν εχω καμια περίεργη, γιατι να δημιουργουν τωρα προβλημα ετσι ξαφνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Ναι, το cse flash εκανα. Εφ'οσον αυτη η μεθοδος κανει format και ξαναπερναει την rom απο την αρχη τοτε για ποιο λογο να κανω factory reset? Ειναι ανουσιο νομιζω. Και αφου εγινε το flashάρισμα με επιτυχια, γιατι να το ξανακανω παλι? Οι εφαρμογες ειναι αυτες που ειχα και στο kitkat και δεν εχω καμια περίεργη, γιατι να δημιουργουν τωρα προβλημα ετσι ξαφνικα? Σε εμας γιατι δεν υπαρχει προβλημα. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Σε εμας γιατι δεν υπαρχει προβλημα. Ρητορική ερώτηση φαντάζομαι.. Επειδή έχω απελπιστεί, μπορώ να περάσω την 4.4 με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που περάσαμε και την 5 ή υπάρχει κάποια διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Μπορεί να έχεις δίκιο γιατί την ειχα βγάλει και δεν θυμάμαι. Μιλαω γι αυτο το παράθυρο, σωστά ; (CSE FLASH). Δεν χάνεις να δοκιμάσεις ξανά να την φλασαρεις. Εαν εχεις back up τις εφαρμογές σου, ισως κατι απο αυτές να το δημιουργούν ; Εγω που τις έβαλα, ολα καλά μέχρι στιγμής. Άλλο που σκέφτομαι ειναι να κάνεις factory reset απ το recovery. [ATTACH]62310[/ATTACH] Σύντροφε - συντρόφισσα zaf_4 αν έχεις λίγο χρόνο μπορείς να κάνεις μια αναλυτική παρουσίαση για αρχάριους, στα Ελληνικά βήμα βήμα και με φωτογραφίες πως να περάσουν την ανανεωμένη έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Σύντροφε - συντρόφισσα zaf_4 αν έχεις λίγο χρόνο μπορείς να κάνεις μια αναλυτική παρουσίαση για αρχάριους, στα Ελληνικά βήμα βήμα και με φωτογραφίες πως να περάσουν την ανανεωμένη έκδοση? http://forum.xda-developers.com/lg-g-pad-83/general/lg-gpad-8-0-lg-v490-t3116981 Εδώ τα λέει όλα κατέβα τέρμα κάτω και δες το έχει αναλυτικά τα πάντα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρητορική ερώτηση φαντάζομαι.. Επειδή έχω απελπιστεί, μπορώ να περάσω την 4.4 με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που περάσαμε και την 5 ή υπάρχει κάποια διαφορά? Ναι μπορεις δεν υπαρχει προβλημα Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts