xristos444 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Δεν νομίζω να λειτουργεί η SIM. Το λέει και ο developer της ROM. Εγώ πάντως δεν έχω SIM και θα την περάσω την ROM αύριο μπας και αναστηθεί το ταμπλετάκι. Ωραία μας λες τις εντυπώσεις σου όποτε μπορέσεις.Όσο για την σιμ αν δεν λειτουργεί καθόλου ελπίζω να το φτιάξει σύντομα το bug ο developer. Παράθεση Huawei g750 Lg G4 Xiaomi Mi Mix 2 Xiaomi Mi 10T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Αυτά είναι υπέροχα νέα Ζαφείρα! Δεν είχα ελπίδες μετά από 2 χρόνια πως θα ασχολιόταν κάποιος με το ταμπλετάκι μας! Εν το μεταξύ μπήκα στην σελίδα της rom και λέει ότι το screen rotation δουλέυει κανονικά. Την δοκίμασες εσύ? Λέω να περιμένω μήπως βγάλει καμμιά καινούργια rom πιο ολοκληρωμένη. Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδιά!!! Δεν πρόλαβα να την δοκιμάσω, τώρα κατεβάζω την τελευταία 22/12 που έβγαλε και απ ότι είδα όντως έχει θέμα η sim και το live display. Σήμερα λέω αν προλάβω, να δω τι εστί. Τους είχα πρήξει εδώ και πολύ καιρό, να κάνουν κάτι και μάλλον με άκουσε το παιδί!!! Εγώ δεν το χρησιμοποιώ με σιμ πλέον, οπότε δεν είναι κάτι που με καίει. Όταν την βάλω θα επανέλθω και εγώ με σχόλια κλπ να του δώσουμε και feedback. Όποιος θέλει ας του πει και ένα ευχαριστώ εδώ -> http://just.pro.br/blog/2016/12/21/v490-joined-party/ να δει ότι είμαστε και περισσότεροι και να δείξει και το ανάλογο ενδιαφέρον. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Λοιπόν παιδιά, την έβαλα χθες το βράδυ και μόνο ένα έχω να πω: όποιος δεν εχει SIM να την βάλει αμέσως!! Το σαραβαλάκι μας πραγματικά αναστένεται και νιωθεις οτι έχεις κάνει αγορά ενός καινούριου tablet. Δεν εχω δει κάποιο bug μέχρι στιγμής. Η αίσθηση είναι φοβερή και δεν θες να το αφήσεις από τα χέρια σου. Μας ήρθε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο από το πουθενά! Χίλια μπράβο στο παλικάρι για την rom και πολλά παράπονα στην LG για το χάλι της 5άρας που παρέδωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 (edited) Εχω να φλασάρω χρονια κατι αλλα με βάλατε στον πειρασμό!!! Ειναι απαραιτητη micro-sd card για την ολη διαδικασία; Edited December 28, 2016 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
infamous2456 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Όχι, δεν χρειάζεται ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Μπορει καποιος να γραψει εναν ολοκληρωμενο οδηγο, απο την αρχη, root/recovery/rom κτλ μαζι με τα links, ολα τα βηματα δηλαδη, γιατί εδω υπαρχουν μεν οι πληροφορίες αλλά ειναι σκορπιες μεσα στις σελίδες..ετσι ελαχιστοποιειται και η περιπτωση λαθους.. Maktheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Εβαλα και εγω τη CM 14.1 αλλα... Μια χαρά έτρεχε το tablet οπως ήμουν... Τώρα μου φαίνεται πιο αργό και το touch λιγότερο responsive.... Όποιος δεν έχει θέμα ας το αφήσει όπως είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Μπορει καποιος να γραψει εναν ολοκληρωμενο οδηγο, απο την αρχη, root/recovery/rom κτλ μαζι με τα links, ολα τα βηματα δηλαδη, γιατί εδω υπαρχουν μεν οι πληροφορίες αλλά ειναι σκορπιες μεσα στις σελίδες..ετσι ελαχιστοποιειται και η περιπτωση λαθους.. Maktheo Σε αυτό το link έχει στα αγγλικά αναλυτικά το τι θα κάνεις και ακριβώς τις οδηγίες και όλα έτοιμα. Το αναφέραμε 1 σελίδα πίσω. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εβαλα και εγω τη CM 14.1 αλλα... Μια χαρά έτρεχε το tablet οπως ήμουν... Τώρα μου φαίνεται πιο αργό και το touch λιγότερο responsive.... Όποιος δεν έχει θέμα ας το αφήσει όπως είναι... Δυστυχώς δεν έχω προλάβει ακόμα να δοκιμάσω λόγω δουλειάς. Αλλά άλλο παιδί που την έβαλε έχει διαφορετική άποψη. Οπότε καλό θα είναι να λέμε την γνώμη μας και ας αφήσουμε να επιλέξει ο καθένας το τι θα κάνει και τι όχι.:) Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Σε αυτό το link έχει στα αγγλικά αναλυτικά το τι θα κάνεις και ακριβώς τις οδηγίες και όλα έτοιμα. Το αναφέραμε 1 σελίδα πίσω. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυστυχώς δεν έχω προλάβει ακόμα να δοκιμάσω λόγω δουλειάς. Αλλά άλλο παιδί που την έβαλε έχει διαφορετική άποψη. Οπότε καλό θα είναι να λέμε την γνώμη μας και ας αφήσουμε να επιλέξει ο καθένας το τι θα κάνει και τι όχι.:) Αυτό ακριβώς έκανα... :D Αυτη ειναι η γνώμη μου ότι όποιος δεν έχει πρόβλημα ας μην μπει σε πειράματα. Ας....οχι να..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Έβαλα την cm14.1 ακόμα δεν έχω άποψη γιατί δεν το δούλεψα πολύ. Ψάχνω επίσης να το κάνω και root, ακόμα δεν έχω βρει λύση. Προσπαθώ με kingroot απέτυχα. Μετά θέλει να φλασάρεις μέσω twrp recovery το superuser αλλά δεν μπορώ να μπω σε recovery mode! Μόνο σε factory reset, download mode. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Θελει κοπο. Μου πηρε αρκετη ωρα. Mε kingroot και flashify το εκανα. Γυρισα kitkat παντως... Μενω εκει. Βαριεμαι να περασω lollipop. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Θελει κοπο. Μου πηρε αρκετη ωρα. Mε kingroot και flashify το εκανα. Γυρισα kitkat παντως... Μενω εκει. Βαριεμαι να περασω lollipop. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με kingroot δοκίμασα και εγώ και δεν μου το κάνει ροοτ! Πως τα κατάφερες εσύ με cm14.1; Για δώσε λινκ αν και θεωρώ το ίδιο είναι. Να δοκιμάσω ξανά. Ξέρω μετά την διαδικασία flashify και twrp recovery. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Με kingroot δοκίμασα και εγώ και δεν μου το κάνει ροοτ! Πως τα κατάφερες εσύ με cm14.1; Για δώσε λινκ αν και θεωρώ το ίδιο είναι. Να δοκιμάσω ξανά. Ξέρω μετά την διαδικασία flashify και twrp recovery. Τον ιδιο οδηγο χρησιμοποιησα. Απλα θυμαμαι οτι δεν επιασε με την πρωτη και προσπαθησα αρκετες φορες. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Τον ιδιο οδηγο χρησιμοποιησα. Απλα θυμαμαι οτι δεν επιασε με την πρωτη και προσπαθησα αρκετες φορες. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ok ευχαριστώ φίλε μου Χιώτη(ίδια πατρίδα:happy:) θα δοκιμάσω μέχρι να μπορέσω. Είχα δοκιμάσει ήδη 3-4 φορές. Ευχαριστώ. Καλή Πρωτοχρονιά εύχομαι! Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 ok ευχαριστώ φίλε μου Χιώτη(ίδια πατρίδα:happy:) θα δοκιμάσω μέχρι να μπορέσω. Είχα δοκιμάσει ήδη 3-4 φορές. Ευχαριστώ. Καλή Πρωτοχρονιά εύχομαι! Ελα ρε Χιος! Καλη χρονια και απο εμενα... Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Παιδιά είναι ήδη ρουταρισμένο το tablet εφόσον φοράει CyanogenMod... Εννοείται αυτό! Απλά οι εφαρμογές δεν έχουν από default πρόσβαση στο root για λόγους ασφαλείας. Εάν θέλετε να τους δώσετε αυτή την δυνατότητα ενεργοποιείτε τα Developer options με τον γνωστό τρόπο και δίνετε root access από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Παιδιά είναι ήδη ρουταρισμένο το tablet εφόσον φοράει CyanogenMod... Εννοείται αυτό! Απλά οι εφαρμογές δεν έχουν από default πρόσβαση στο root για λόγους ασφαλείας. Εάν θέλετε να τους δώσετε αυτή την δυνατότητα ενεργοποιείτε τα Developer options με τον γνωστό τρόπο και δίνετε root access από εκεί. Ναι, ρε συ πως δεν μου πέρασε καν απ το μυαλό! Σ ευχαριστώ... θέλει να πατήσεις αρκετές φορές για να εμφανιστεί οι επιλογές για προγραμματιστές. Από εκεί έχει να επιλέξεις να είσαι ροοτ. Οκ τώρα μέσω flasify πέρασα το twrp recovery (μπαίνεις με power button και +πλήκτρο, βλέπεις το λογότυπο της lg το αφήνεις και ξανά power button και πλήκτρο + και μπαίνεις). Ήθελα να βάλω ta google apps που είχα ξεχάσει. Να έχω και επιλογή να φλασάρω ξανά. Προς το παρόν, το touch δεν με έχει εντυπωσιάσει... θα το δω αυτές τις μέρες. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Ναι, ρε συ πως δεν μου πέρασε καν απ το μυαλό! Σ ευχαριστώ... θέλει να πατήσεις αρκετές φορές για να εμφανιστεί οι επιλογές για προγραμματιστές. Από εκεί έχει να επιλέξεις να είσαι ροοτ. Οκ τώρα μέσω flasify πέρασα το twrp recovery (μπαίνεις με power button και +πλήκτρο, βλέπεις το λογότυπο της lg το αφήνεις και ξανά power button και πλήκτρο + και μπαίνεις). Ήθελα να βάλω ta google apps που είχα ξεχάσει. Να έχω και επιλογή να φλασάρω ξανά. Προς το παρόν, το touch δεν με έχει εντυπωσιάσει... θα το δω αυτές τις μέρες. Εμενα αυτο που με ενοχλησε περισσότερο ηταν το touch... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Εμενα αυτο που με ενοχλησε περισσότερο ηταν το touch... Θα αφήσω σχόλιο στον developer αν και θα λείπει για διακοπές, όταν γυρίσει μήπως δούμε βελτίωση με νέο update. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Επεστρεψα σημερα σε 5.0.2. Ολα ρολοι οπως πριν. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Εγώ είχα υπομονή και το άφησα, όντως ήταν χάλια και πολύ laggy η ρομ. Αλλά έλα ντε που μου αρέσει η cyanogen συγνώμη πλέον Lineage rom... Τώρα κατεβάζω την αναβάθμιση που έβγαλε στις 19/1 και θα δοκιμάσω τι λέει. Αναφέρει ότι ότι πολλά bugs διορθώθηκαν και όσον αφορά για το touch. Ότι η σιμ δουλεύει κανονικά και πολλά άλλα... Όταν θα την βάλω αργότερα, θα σας πω πως θα μου φανεί και εάν θα την προτείνω. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Ζαφείρα η Rom δεν έχει καμιά αλλαγή ακόμα παρά μόνο το όνομα από Cyanogen σε Lineage. Το λέει και στην κεντρική σελίδα της Rom αν διαβάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Ζαφείρα η Rom δεν έχει καμιά αλλαγή ακόμα παρά μόνο το όνομα από Cyanogen σε Lineage. Το λέει και στην κεντρική σελίδα της Rom αν διαβάσεις. Το ξέρω, το αναφέρω ότι απλά άλλαξε μόνο η ονομασία! Και τώρα το παιδί έκανε ένα νέο update και την έβαλα χθες, ρολάρει καλύτερα το ταμπλετάκι ιδίως το σπαστικό με το touch που ειχε θέμα. Δεν το έπαιξα πολύ, θα επανέλθω με περισσότερα σχόλια. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Δεν μπορώ να βρω αυτό το νέο update που λες. Εμένα η τελευταία rom που μου βγάζει στην σελίδα είναι το build από τις 17/1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Δεν μπορώ να βρω αυτό το νέο update που λες. Εμένα η τελευταία rom που μου βγάζει στην σελίδα είναι το build από τις 17/1. Γι αυτή μιλάω! Η προηγούμενη ήταν η 22/12 ως cm και τώρα είναι η lineage-14.1-20170117-unofficial-v490.zip Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts