Jump to content

LG G Pad 8.0 LTE

alesandro21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους.

Έχω το συγκεκριμένο ταμπλετ εδώ και ένα χρόνο. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος αφού του κάνω απλή χρήση. Βέβαια μετα την αναβάθμιση σε lollipop όλο και παρατηρώ περισσότερα κολλήματα αν και έκανα clean install και πολλές εφαρμογές που με kitkat δούλευαν απροβλημάτιστα με πετάνε έξω. Υπάρχει τρόπος επιστροφής στην official kitkat ή άλλη rom και πώς?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

http://www.lg-phones.org/official-stock-lg-g-pad-8-0-v490-firmware-rom.html

Εδώ θα βρεις την ΚΚ έκδοση.

Εδώ είναι η διαδικασία εγκατάστασης του Firmware

Και σε αυτή την σελίδα θα κατεβάσεις το lg Tool 2014 στην ενότητα other/stuff.

http://forum.xda-developers.com/lg-g-pad-83/general/lg-gpad-8-0-lg-v490-t3116981

Καλή αναβάθμιση.

Edited by panos314

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

• Απαντήσεις 429
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εδώ θα βρεις την ΚΚ έκδοση.

Εδώ είναι η διαδικασία εγκατάστασης του Firmware

Και σε αυτή την σελίδα θα κατεβάσεις το lg Tool 2014 στην ενότητα other/stuff.

http://forum.xda-developers.com/lg-g-pad-83/general/lg-gpad-8-0-lg-v490-t3116981

Καλή αναβάθμιση.

Ευχαριστώ πολύ,

Το tablet "υποβαθμίστηκε" επιτυχώς και ζωντάνεψε πάλι.

--->.......HTC Desire, Huawei Ascend P1, Sony Z2, Huawei Mate 10 lite

Ευχαριστώ πολύ,

Το tablet "υποβαθμίστηκε" επιτυχώς και ζωντάνεψε πάλι.

Παιδιά θα το πάρω απόψε από γερμανό. Απ' ότι γράφει στο φυλλάδιο, είναι 4.4

Την αναβάθμιση σε 5.1 αξίζει να την κάνω;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά θα το πάρω απόψε από γερμανό. Απ' ότι γράφει στο φυλλάδιο, είναι 4.4

Την αναβάθμιση σε 5.1 αξίζει να την κάνω;

Ξεκάθαρο ΟΧΙ από μένα. Δοκίμασε την και δες, είναι εύκολο να γυρίσεις στην 4.4 με το Flash Tool.

Εμένα δεν κολλάει πάντως με την λολιποπ είναι μια χαρά.

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Κι εμένα το ίδιο, απείρως καλύτερα με lollipop.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το πάρω.

Είναι προς απόσυρση σαν μοντέλο μου είπαν στο γερμανό, και δεν το είχαν πλέον.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το πάρω.

Είναι προς απόσυρση σαν μοντέλο μου είπαν στο γερμανό, και δεν το είχαν πλέον.

Ψαξε και σ αλλα καταστηματα για στοκ. Σιγουρα υπαρχουν εγω το χω 4 βδομαδες και τοτε υπηρχαν καμποσα, κι εγω απο αντικατασταση ενος zte s8q το πηρα το οποιο δεν φτιαχνονταν κι μ τ αλλαξανε. Βεβαια το καταστημα που το πηρα τα ιδια μ λεγε πως δεν τ χουνε διαθεσιμο για παραγγελια κλπ.. Αλλα με τηλεφωνα στα κεντρικα και κραξιμο την επομενη μ το χαν φερει στο καταστημα που χα παρει κι ειχα στειλει για επισκευη τ αλλο!

Ψαξε και σ αλλα καταστηματα για στοκ. Σιγουρα υπαρχουν εγω το χω 4 βδομαδες και τοτε υπηρχαν καμποσα, κι εγω απο αντικατασταση ενος zte s8q το πηρα το οποιο δεν φτιαχνονταν κι μ τ αλλαξανε. Βεβαια το καταστημα που το πηρα τα ιδια μ λεγε πως δεν τ χουνε διαθεσιμο για παραγγελια κλπ.. Αλλα με τηλεφωνα στα κεντρικα και κραξιμο την επομενη μ το χαν φερει στο καταστημα που χα παρει κι ειχα στειλει για επισκευη τ αλλο!

Τελικά δεν... Κι επειδή δεν είμαι της υπομονής, πήρα το MLS iqtab ocean κι εφυγα.. Σίγουρα δεν είναι lg αλλά θα δείξει. Δε με στεναχωρησε πάντως χθες το βράδυ σαν πρώτη επαφή..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά δεν... Κι επειδή δεν είμαι της υπομονής, πήρα το MLS iqtab ocean κι εφυγα.. Σίγουρα δεν είναι lg αλλά θα δείξει. Δε με στεναχωρησε πάντως χθες το βράδυ σαν πρώτη επαφή..

MLS δεν θα το επερνα.

Έκανα πατάτα δηλαδή; :( Μάλλον ε;

Αν σε ικανοποιεί εσένα εγώ δεν έχω λόγω. Εγώ μιλάω για εμένα προσωπικά.

Μια χαρά είναι, την δουλειά την κάνει άνετα. Είχα κάποια στιγμή, τώρα το έχει ο γιος μου. Μην ανησυχείς δεν έκανες καμία πατάτα.

Μια χαρά είναι, την δουλειά την κάνει άνετα. Είχα κάποια στιγμή, τώρα το έχει ο γιος μου. Μην ανησυχείς δεν έκανες καμία πατάτα.

Μιας και είχες μήπως ξέρεις αν θα πάρει κάποιά στιγμή αναβάθμιση γιατί το έχω 4.4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ούτε αυτό που έχω έχει πάρει αναβάθμιση. Ακόμη εκεί στην. 4.4 ειναι.

• 4 weeks later...
Καλημερα σας. Εχω το ταμπλετ ενα 2μηνο γεματο και παρατηρω το τελευταιο 10μερο πως ενω το βαζω για φορτιση ολη τη νυχτα φορτιζει ως 98% μετα σε επομενες φορτισεις ως 97 % και απο σημερα ως 95% οσο και να το αφησω δεν παιρνει παραπανω... Να πω πως το φορτιζω κλειστο.. Αλλα κι ανοιχτο να το αφησω παλι ως 97 κι απο σημερα ως 95%... Αλλα αν το βγαλω το βυζμα και το ξαναβαλω παει ως 100% το αφηνω και μετα το 100 και κανα 20λεπτο+, αλλα πεφτει γρηγορα απο το 100 ενω παλια επεφτε μετα απο 30λεπτα sot ... Αυτο με το βυζμα που αν το βγαλω -βλαλω παει ως 100 το κανει μονο ανοιχτο γιατι οταν ειναι κλειστο δεν παει ως 100% με τιποτα. Να αναφερω πως το εχω αφησει να κλεισει 2φορες τελευταια απο μπαταρια ωστε να μηδενισει η μπαταρια του και ναι μεν ως 100 φορτισε αλλα παλι επεφτε αμεσως οπως προανεφερα. Επισης εχω κανει κι επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων αλλα και παλι τιποτα. Λεω απο βδομαδα να επισκεφτω procordia γιατι μου κανει μαλλον για μπαταρια το προβλημα κι οχι software. Για πειτε κι εσεις την γνωμη σας;

Έχω το tablet 1 χρόνο και έχω δοκιμάσει όλες τις official rom και δεν μου έκανε θέμα, άρα δεν είναι στην rom το πρόβλημα. Μάλλον η μπαταρία σου είναι ελαττωματική.

• 4 weeks later...
Καλησπέρα εχω το ταμπλετ εδω και 1βχρονο περίπου και σκέφτομαι να το στείλω στο service για μερικά καμμενα pixel που έχει.Το ειχα αναβαθμίσει σε lollipop και καθώς δεν μου άρεσε ξανά πέρασα την kit kat,παίζει να μου πουν απο το service οτι το εχω πειράξει?

Δεν θα εχεις προβλημα.

Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 4 weeks later...
Παιδιά, έχω ένα θεματάκι με το τάμπλετ... Το έχω λιγότερο από 4 μήνες και δεν έχω κανένα παράπονο...

Όμως αν δείτε στις φωτογραφίες, έχει εμφανιστεί αυτό το περίεργο πράγμα στην οθόνη την τελευταία βδομάδα... Είναι σαν να έχουν φωτιστεί 2 σημεία της οθόνης περισσότερο από τα υπόλοιπα και να είναι περισσότερο φωτισμένα όλη την ώρα...

Ξέρουμε τι είναι; Ξέρουμε πως φτιάχνεται και γενικά τι προτείνετε να κάνω σχετικά με αυτό το θέμα;

Επισυνάπτω και 2 φωτογραφίες... Δυστυχώς δεν μπορώ να το βγάλω μια καλή φωτογραφία το φαινόμενο αυτό την οθόνη... Έχω ρίξει το brightness στις φωτογραφίες για να γίνει λίγο πιο εύληπτο... Επίσης, στην πρώτη φωτογραφία σας δείχνω που είναι το πρόβλημα και στην άλλη σας το δείχνω χωρίς την επισήμανση για να το παρατηρήσετε και μόνοι σας...

Το πρόβλημα αυτό είναι πολύ πιο έντονο στην πραγματικότητα από όσο παρουσιάζεται στις φωτογραφίες... Απλά δεν μπόρεσα να το φωτογραφίσω αρκετά επιτυχημένα...

[ATTACH]60670[/ATTACH]

[ATTACH]60671[/ATTACH]

Έβγαλες άκρη? έτυχε κ στο δικό μου αυτό...

• 2 months later...

Καλησπέρα παιδιά

στο LG V490 με έκδοση android 4.4.2 εκδοση kernel 3.4.0+ και εκδοση λογισμικού V10b -EUR -XX γίνεται αναβάθμιση;;;

Πηγα να κατεβάσω εφαρμογή (cundy crash) και δεν ειναι συμβατή η συσκευή

Σημειωτέο είμαι καρα ασχετη. Διαβασα όλα τα παραπάνω αλλά δεν καταλαβα τπτ. Μηως μπορείτε να βοηθησετε ;;

Ευχαριστω

Edited by Mania12

Καλησπέρα παιδιά

στο LG V490 με έκδοση android 4.4.2 εκδοση kernel 3.4.0+ και εκδοση λογισμικού V10b -EUR -XX γίνεται αναβάθμιση;;;

Πηγα να κατεβάσω εφαρμογή (cundy crash) και δεν ειναι συμβατή η συσκευή

Σημειωτέο είμαι καρα ασχετη. Διαβασα όλα τα παραπάνω αλλά δεν καταλαβα τπτ. Μηως μπορείτε να βοηθησετε ;;

Ευχαριστω

Μπορείς να κάνεις αναβάθμιση μέσω ota στην lolipop αλλά σε συνιστώ να μην το κάνεις γιατί θα το μετανιώσεις. Άστο με την κιτ κατ. Και εγω με αυτήν την ρομ το έχω.