Jump to content

LG G Pad 8.0 LTE

alesandro21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 429
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχω ενα θεμα εδω και λιγες ωρες..

Χρησιμοποιηθηκε λαθος το μοτιβο κλειδωματος καποιες φορες και μπλοκαρε το ταμπλετ, και ζηταει ενα Pin το οποιο δεν θυμαμαι..

Βρηκα εναν οδηγο της google για να κανεις reset αυτο το pin, γινεται μεσα απο το pc αλλα το ταμπλετ δεν το δεχεται αφου πρεπει να εχει ανοιχτα τα δεδομενα ή το wifi, κατι που ομως δεν μπορω να κανω αφου οπως ειπα και πριν το ταμπλετ μενει κολλημενο στην οθονη που ζηταει αυτο το pin και το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ανοιξεις την καμερα με τα volume keys..

Επισης δεν μπορω να το "δω" απο το pc για να παρω backup photos/εγγραφα κτλ και στην συνεχεια να κανω hard reset..

Υπαρχει καμια λυση που να μου διαφευγει? Γενικα βλεπω οτι μπορω να παρακαμψω το pin αρκει να ανοιξω τα wifi με καποιον τροπο (βρηκα κατι μεσω adb αλλα θελει rooted, κατι που δεν εχω) ή να κανω hard reset (αρκει να μπορεσω πριν να παρω backup με καποιον τροπο..)

:worry:

Use your Illusions..

• 2 weeks later...
Τελικα ειμαι απο τους λιγους που ειναι ευχαριστημενοι με την 5.0.2. Καθολου lag και μπαταρια.... Σημερα το τσεκαρα απο απορια καθως ειχα φορτισει προχθες. 98% με 25 λεπτα οθονης και συνεχεια ανοιχτο το wifi (42 ωρες)...

Τελικα ειμαι απο τους λιγους που ειναι ευχαριστημενοι με την 5.0.2. Καθολου lag και μπαταρια.... Σημερα το τσεκαρα απο απορια καθως ειχα φορτισει προχθες. 98% με 25 λεπτα οθονης και συνεχεια ανοιχτο το wifi (42 ωρες)...

Εγώ έχω 480 ώρες υπόλοιπο.

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Καμια καλη θηκη να προτεινετε ;

http://m.aliexpress.com/item/2006691376.html?spm=2114.40010608.4.1.hZzAxC&adminSeq=221265772&productId=2006691376&productId=2006691376&shopNumber=1282044&productSubject=1pcs-Magnet-Hard-Shell-PU-Leather-Cover-Case-for-LG-Gpad-G-Pad-V400-V410-7&detailNewVersion=1&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail

Εγώ έχω αυτήν εφαρμόζει τέλεια στο ταμπλετ είναι σκληρή θήκη και λειτουργεί η λειτουργία του ταμπλετ που έχει δηλαδή όταν ανοίγεις την πρόσοψη ανοίγει το ταμπλετ και όταν κλείνεις την πρόσοψη μπαίνει σε αναμονή το ταμπλετ σβήνει η οθόνη. Στην άκρη έχει μαγνητακι που κλείνει ωραία.

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Το tablet ειναι το LG G Pad 8.0 4G (LG V490) . Στο link που μου εδωσες υπαρχει η θηκη για το LG Gpad G Pad V400 V410 7 inch Tablet.

Αυτο εχω εγω : http://www.gsmarena.com/lg_g_pad_8_0_lte-6575.php

Αυτη μου φαινεται καλη : http://www.ebay.com/itm/New-Tri-Folding-Thin-Faux-Leather-Case-Cover-fr-LG-G-Pad-7-0-8-0-8-3-10-1-Tablet-/371363152213?var=&hash=item5676f80155:m:mLp8K6-k46TQyNndc8IgbQQ

Edited by helen7

Το tablet ειναι το LG G Pad 8.0 4G (LG V490) . Στο link που μου εδωσες υπαρχει η θηκη για το LG Gpad G Pad V400 V410 7 inch Tablet.

Αυτο εχω εγω : http://www.gsmarena.com/lg_g_pad_8_0_lte-6575.php

Αυτη μου φαινεται καλη : http://www.ebay.com/itm/New-Tri-Folding-Thin-Faux-Leather-Case-Cover-fr-LG-G-Pad-7-0-8-0-8-3-10-1-Tablet-/371363152213?var=&hash=item5676f80155:m:mLp8K6-k46TQyNndc8IgbQQ

Εγώ απλός έδωσα πως είναι η θήκη μου γενικά απλός ήθελα να το δείξω τη στυλ είναι. Συγνωμη που δεν το διευκρίνισα

Edited by panos314

Ναι, αυτήν έχουμε όλοι φαντάζομαι. Δεν πρέπει να έχει βγει πιο καλή από αυτήν για το tablet μας. Έχει μαγνητάκι που κλείνει τέλεια και δουλεύει και η λειτουργία Quick Cover.

Γεια σας , με ενδιαφερει το συγκεκριμενο tablet . Πρεπει να κανω αμεση αγορα και θελω να μαθω αν εχει καλη ληψη σηματος wifi ...Ειδικοτερα σε μακρινο ρουτερ (ειχα για χρονια ενα kindle fire hd και σε αυτο το θεμα ειχα μεινει υπερ-ευχαριστημενος) . Η αποσταση ειναι περιπου 20 μετρα και ειναι ο τομεας ο οποιος με ενδιαφερει περισσοτερο.

Ευχαριστω

Γεια σας , με ενδιαφερει το συγκεκριμενο tablet . Πρεπει να κανω αμεση αγορα και θελω να μαθω αν εχει καλη ληψη σηματος wifi ...Ειδικοτερα σε μακρινο ρουτερ (ειχα για χρονια ενα kindle fire hd και σε αυτο το θεμα ειχα μεινει υπερ-ευχαριστημενος) . Η αποσταση ειναι περιπου 20 μετρα και ειναι ο τομεας ο οποιος με ενδιαφερει περισσοτερο.

Ευχαριστω

Απο αυτονομια και ληψη wifi θα μεινεις υπερευχαριστημενος.Οχι οτι υστερει καπου αλλου αλλα σε αυτα τα δυο τα σπαει.

• 2 weeks later...

ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΑΛΑΖΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ???

ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΗ ΜΠΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ..... ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Κ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ 45ΕΥΡΟ

ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ......

ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΑΛΑΖΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ???

ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΗ ΜΠΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ..... ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Κ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ 45ΕΥΡΟ

ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ......

Λογικα με παρομοιο τρόπο....

Λογικα με παρομοιο τρόπο....

Ευχάριστω!!

Κάποιες φορές κολλάει το ρήμαδι και δ πέρνει στροφές.

Δ με έκοψε να πατήσω how to.....

Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση. Γιατί όταν πηγαίνω στις ρυθμίσεις προβολή και ρυθμίζω την φωτεινότητα στο 50% και βάζω και την ώρα για το βράδυ να ρυθμίζει αυτόματα την φωτεινότητα, μετά αν το κλείσω και το ανοίξω αυτό πάει αυτόματα στο 100% την φωτεινότητα και ξε τσεκάρει το αυτόματο για το βράδυ; Να πω πως στην αρχή με το που ανοίγει είναι στις ρυθμίσεις που το έχω ορίσει εγώ, αλλά μετά μερικά δεύτερα πάει την φωτεινότητα στο 100%. Είναι κάποιο bug ή πρόβλημα του τάμπλετ;

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

• 2 weeks later...

Καλησπέρα!Θα ήθελα να ρωτήσω για το συγκεκριμένο τάμπλετ μιας και έχω αναλάβει να βρω για φιλικό μου πρόσωπο σε αυτές περίπου τις ίντσες, σε αυτά τα χρήματα και με 3g!

Πως πάει από απόδοση?Κολλήματα?Το 1Giga ram είναι αρκετό για απλή χρήση? Ίντερνετ, βίντεο και social?

Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα!Θα ήθελα να ρωτήσω για το συγκεκριμένο τάμπλετ μιας και έχω αναλάβει να βρω για φιλικό μου πρόσωπο σε αυτές περίπου τις ίντσες, σε αυτά τα χρήματα και με 3g!

Πως πάει από απόδοση?Κολλήματα?Το 1Giga ram είναι αρκετό για απλή χρήση? Ίντερνετ, βίντεο και social?

Ευχαριστώ πολύ!

Το έχω ένα μήνα τώρα, πραγματικά πολύ ποιοτικό το εργαλείο. Έχει τα κολλήματα που έχουν τα τάμπλετ του ενός γίγα ram, αλλά πίστεψε με αξίζει τα λεφτά του γιατί είναι και 4G και εκεί ειδικά είναι τρομερό. Έχει κι άλλα tips που το κάνουν να ξεχωρίζει από πολλά αλλα, αλλά σαν γενική άποψη αξίζει τα χρήματα του ειδικά τώρα που έχει πέσει στα 160€.

Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση. Γιατί όταν πηγαίνω στις ρυθμίσεις προβολή και ρυθμίζω την φωτεινότητα στο 50% και βάζω και την ώρα για το βράδυ να ρυθμίζει αυτόματα την φωτεινότητα, μετά αν το κλείσω και το ανοίξω αυτό πάει αυτόματα στο 100% την φωτεινότητα και ξε τσεκάρει το αυτόματο για το βράδυ; Να πω πως στην αρχή με το που ανοίγει είναι στις ρυθμίσεις που το έχω ορίσει εγώ, αλλά μετά μερικά δεύτερα πάει την φωτεινότητα στο 100%. Είναι κάποιο bug ή πρόβλημα του τάμπλετ;

Σε ολους το κανει με κιτ κατ.Δεν ξερω για λολιποπ αλλα γενικοτερα καλυτερα τρεχει σε κιτ κατ.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια το ειχα παρει απο ψηφιακή αλληλεγγύη.Εγγύηση 2 έτη εχει?

Παδια καλησπερα εχω το εν λογω tablet εδω και 2 βδομαδες κι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Σκεφτομαι να του βαλω την λολιποπ οι πρωτες εκδοσεις ειχαν θεματακια ομως με τις μικροδιορθωσεις δηλαδη την 5.0.2 την d αρκετοι λεγατε πως ειναι οκ!. Εχω το g2 για κινητο κι ομολογω πως με λολιποπ ητανε πιο αμεσο και ειχε και καλυτερη αυτονομια σε αδρανεια εν συγκριση με κιτ κατ! Εσεις τι προτεινεται απο ταχυτητα και μπαταρια ειναι οπως με κιτ κατ; Edited by tomass

Παδια καλησπερα εχω το εν λογω tablet εδω και 2 βδομαδες κι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Σκεφτομαι να του βαλω την λολιποπ οι πρωτες εκδοσεις ειχαν θεματακια ομως με τις μικροδιορθωσεις δηλαδη την 5.0.2 την d αρκετοι λεγατε πως ειναι οκ!. Εχω το g2 για κινητο κι ομολογω πως με λολιποπ ητανε πιο αμεσο και ειχε και καλυτερη αυτονομια σε αδρανεια! Εσεις τι προτεινεται απο μπαταρια ειναι οπως με κιτ κατ;

Εγώ με το που το πήρα έκανα αμέσως αναβάθμιση σε lollipop. Η μπαταρία τα σπάει, μονίμως LTE δυο μέρες για πλάκα. Με έχει αφήσει ικανοποιημένο για την πρακτικοτητα του. Σου συμιστω να την περάσεις άφοβα.

Σ ευχαριστω φιλε για την αμεση απαντηση κι εγω με λολιποπ στο g2 ημουνα ικανοποιημενος εν συγκριση με κιτ κατ.. Απο μπαταρια τα σπαει εχω δει μεχρι και 10ωρο αναμενη οθονη με πολυ you tube και σερφαρισμα. Γενικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος με το ταμπλετ κι επειδη μ αρεσει κι οπτικα η λολιποπ λεω να την βαλω!

Σ ευχαριστω φιλε για την αμεση απαντηση κι εγω με λολιποπ στο g2 ημουνα ικανοποιημενος εν συγκριση με κιτ κατ.. Απο μπαταρια τα σπαει εχω δει μεχρι και 10ωρο αναμενη οθονη με πολυ you tube και σερφαρισμα. Γενικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος με το ταμπλετ κι επειδη μ αρεσει κι οπτικα η λολιποπ λεω να την βαλω!

Πέρασε την άφοβα, μακάρι να παίρναμε και marshmallow. Λένε πως έχει ακόμη καλύτερη διαχείριση.

Καλημέρα σε όλους.

Έχω το συγκεκριμένο ταμπλετ εδώ και ένα χρόνο. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος αφού του κάνω απλή χρήση. Βέβαια μετα την αναβάθμιση σε lollipop όλο και παρατηρώ περισσότερα κολλήματα αν και έκανα clean install και πολλές εφαρμογές που με kitkat δούλευαν απροβλημάτιστα με πετάνε έξω. Υπάρχει τρόπος επιστροφής στην official kitkat ή άλλη rom και πώς?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

--->.......HTC Desire, Huawei Ascend P1, Sony Z2, Huawei Mate 10 lite