kracken_74 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 χαχα ειτε πατουσε volume ειτε οχι, πηγε η καρδια του στην κινα και γυρισε...... :lol: Κάπως έτσι...εν ολίγοις, δεν είχα δει πως η μπαταρία εσωτερικά είχε στικεράκι!!! :blink::blink::blink: (συνήθεια μετά από 5 χρόνια με Iphone που δεν έχω δει ποτέ τη μπαταρία του) Πάντως γέλασα με τα σχόλια!!! Ποιο newbie σε android συσκευή από εμένα δε θα υπάρχει! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 σημερα δοκιμαστηκε και το 4G.συνδεεται γρηγορα και παει σφαιρα!!!!! οσο για τα ακουστικα και εμενα εχει θεμα με κατι τυχαια sony.μπαινουν αλλα δεν κουμπωνουν πολυ καλα.εκρεμει να δοκιμασω και το gps... παντως μερα με τη μερα ολο και πιο πολυ μου αρεσει το τηλεφωνο...!!!:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revekka075 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Γεια σας παιδια,επειδη εγω πρωτη φορα θ αγορασω κινεζικο κ με αυτο τον τροπο γενικα,θα πρεπει να το κανω ροοτ?κ να βαλω τις αλλες ρομ?γτ δεν εχω ιδεα απο αυτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Γεια σας παιδια,επειδη εγω πρωτη φορα θ αγορασω κινεζικο κ με αυτο τον τροπο γενικα,θα πρεπει να το κανω ροοτ?κ να βαλω τις αλλες ρομ?γτ δεν εχω ιδεα απο αυτα.. για το συγκεκριμενο τηλεφωνο,δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα!το παραγγελνεις και αφου το παραλαβεις επιλεγεις απο τις ρυθμισεις τηλεφωνου τα ελληνικα και εισαι οκ!!εχει play store... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Γεια σας παιδια,επειδη εγω πρωτη φορα θ αγορασω κινεζικο κ με αυτο τον τροπο γενικα,θα πρεπει να το κανω ροοτ?κ να βαλω τις αλλες ρομ?γτ δεν εχω ιδεα απο αυτα.. Πρωτη φορα κινεζικο, και το πρωτο που θες να κανεις ειναι root και μαλιστα στον mtk6732, που ρουταρεται με σχετικη δυσκολια, και μετα θελεις να περασεις και αλλες rom, μετα δεν θα κανει OTA update, επειτα θα ειναι ολο προβληματα και στο τελος θα καταληξεις να λες οτι ειτε το κινητο ειναι μαπα ειτε οτι τα κινεζικα ειναι μαπα, ποιος θα φταιει ομως? Εκτος αν πηρες το κινητο για να κανεις εκπαιδευση-πειραματα-μπρικαρισμα κλπ.... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris87 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Πρωτη φορα κινεζικο, και το πρωτο που θες να κανεις ειναι root και μαλιστα στον mtk6732, που ρουταρεται με σχετικη δυσκολια, και μετα θελεις να περασεις και αλλες rom, μετα δεν θα κανει OTA update, επειτα θα ειναι ολο προβληματα και στο τελος θα καταληξεις να λες οτι ειτε το κινητο ειναι μαπα ειτε οτι τα κινεζικα ειναι μαπα, ποιος θα φταιει ομως? Εκτος αν πηρες το κινητο για να κανεις εκπαιδευση-πειραματα-μπρικαρισμα κλπ.... Δεν πειράζει, ασε το παιδί να το χαρεί και να το χαλάσει!! πώς θα πουλήσω και γω το Be Pro που περιμένω να ρθει, οεο?!? :P :D Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Δεν πειράζει, ασε το παιδί να το χαρεί και να το χαλάσει!! πώς θα πουλήσω και γω το Be Pro που περιμένω να ρθει, οεο?!? :P :D Βρε αμα θέλει έχω και εγώ ενα ετοιμοπαραδοτο. Το θεμα ειναι οτι μετα διατυμπανιζουν οτι κ καλα, ειναι μαπα τα κινεζικα, ενω εδω μιλαμε για ενα πολυ τιμιο κ αξιοπιστο κινητο. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris87 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Βρε αμα θέλει έχω και εγώ ενα ετοιμοπαραδοτο. Το θεμα ειναι οτι μετα διατυμπανιζουν οτι κ καλα, ειναι μαπα τα κινεζικα, ενω εδω μιλαμε για ενα πολυ τιμιο κ αξιοπιστο κινητο. να φανταστω εβαλες στο ραφι τo elephone P6000....?!? Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 να φανταστω εβαλες στο ραφι τo elephone P6000....?!? Σαφεστατα, και ειναι πολυ καλο σε τιμη και πωλησεις και επιδοσεις. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Ελπιζω στην lollipop να ανεβάσει ξανά τον ήχο του ηχείου γιατί στο τελευταίο update το έκανε μαντάρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kracken_74 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Καλησπέρα παίδες! Εχω ένα θέμα με το notification led. Δε μου λειτουργεί ούτε όταν έχω αναπάντητη, ούτε όταν έχω sms. Κατέβασα την εφαρμογή Light Flow την οποία και απεγκατέστησα γιατί ουτε με αυτή δούλευε. Υπάρχει καμιά συμβουλή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Καλησπέρα παίδες! Εχω ένα θέμα με το notification led. Δε μου λειτουργεί ούτε όταν έχω αναπάντητη, ούτε όταν έχω sms. Κατέβασα την εφαρμογή Light Flow την οποία και απεγκατέστησα γιατί ουτε με αυτή δούλευε. Υπάρχει καμιά συμβουλή; βεβαιωσου απο το μενου οτι ειναι ενεργοποιημενο (settings, notification light). δευτερη κινηση restore και αν δε δουλεψει, στειλε το πισω. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Επιχείρησα να κάνω root το Be Pro φίλου. Εγκατέστησα USB drivers και εν συνεχεία δοκίμασα και με το Kingo root (που είχα διαβάσει κάπου ότι δουλεύει στο Be Pro) και με το vroot / iroot. Το αποτέλεσμα ίδιο και στα δύο: Και τα δύο φάνηκαν να βλέπουν αρχικά το κινητό (μάλιστα το kingo κατέβασε και δικά του drivers, παρά το ότι είχα ήδη βάλει κάποια...) και να επιχειρούν να το rootάρουν (βγάζοντας και κάποια πρώτα μηνύματα προόδου - τα οποία δε θυμάμαι ακριβώς). Μετά όμως, κόλλησαν και τα δύο σε κάτι σαν "contacting mobile" ή "waiting for mobile" και έμειναν εκεί... Αν τα σταματούσαμε και ξαναξεκινούσαμε, πήγαιναν πλέον κατευθείαν στην παραπάνω κατάσταση - πηδώντας το αρχικό κομμάτι όπου φαίνονταν να κάνουν κάτι. Και βέβαια root... γιόκ. Καμιά ιδέα...; Ένα άλλο θέμα (που μπορεί και να είναι σχετικό με το παραπάνω, μπορεί και όχι, αποτελεί πάντως σίγουρα πρόβλημα και αυτό) είναι ότι αν προσπαθήσουμε να το βάλουμε να αναζητήσει αναβαθμίσεις, επιστρέφει το μήνυμα "Προειδοποίηση. Το σύστημά σας έχει καταστραφεί, η ασύρματη ενημέρωση είναι απενεργοποιημένη!" Ιδέες / προτάσεις και γι' αυτό επίσης ευπρόσδεκτες...! :p Δοκίμασε με αυτό https://drive.google.com/file/d/0B7uV6Dx3TGCCcTNkSTk4VEhhYjA/view το κάνεις εγκατάσταση στο τηλέφωνο και το τρέχεις μέχρι τώρα όπου το έχω δοκιμάσει είχα 100% επιτυχία, μόλις τελειώσει θα σου έχει εγκαταστήσει το kinguser Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Δοκίμασε με αυτό https://drive.google.com/file/d/0B7uV6Dx3TGCCcTNkSTk4VEhhYjA/view το κάνεις εγκατάσταση στο τηλέφωνο και το τρέχεις μέχρι τώρα όπου το έχω δοκιμάσει είχα 100% επιτυχία, μόλις τελειώσει θα σου έχει εγκαταστήσει το kinguser Ευχαριστώ! Δυστυχώς όμως το link μου βγάζει: Google Drive Λυπούμαστε. Δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το στοιχείο, επειδή παραβαίνει τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών μας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το θέμα στο Κέντρο βοήθειας Google Drive Ποιο είναι; (για να το βρω με αναζήτηση και να το κατεβάσω - φαντάζομαι θα υπάρχει κάπου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 King root 4.4.2 apk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 King root 4.4.2 apk Thanks! Θα κοιτάξω μήπως έχει βγεί νεώτερο version από αυτό που είχα δοκιμάσει (που δε θυμάμαι ποιο ήταν) και δουλεύει. Αυτό ήταν που είχε γραφτεί και πρώτο-πρώτο (νομίζω τουλάχιστον) εδώ στο forum ότι κάνει τη... δουλειά. Πιθανολογώ πάντως ότι ίσως είχαν πρόβλημα τα Android drivers στο PC του φίλου (στον οποίο ανήκει και το Be Pro) όπου δοκιμάζαμε. Επιφυλάσσομαι να δοκιμάσω ξανά και... θα ενημερώσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Δεν χρειάζεται PC το περνάς στο τηλέφωνο και το τρέχεις αν όλα πάνε καλά όταν τελειώσει σου εγκαθίσταται το kinguser Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Δεν χρειάζεται PC το περνάς στο τηλέφωνο και το τρέχεις αν όλα πάνε καλά όταν τελειώσει σου εγκαθίσταται το kinguser Α, όχι το Kingo Root που νόμισα εγώ αρχικά! Thanks! Θα το ψάξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Α, όχι το Kingo Root που νόμισα εγώ αρχικά! Thanks! Θα το ψάξω! Εμένα μου δούλεψε πάντως το kingoroot απλά χρειάστηκε να το τρέξω και δεύτερη φορά για να εγκαταστήσει το supersu Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kracken_74 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 βεβαιωσου απο το μενου οτι ειναι ενεργοποιημενο (settings, notification light). δευτερη κινηση restore και αν δε δουλεψει, στειλε το πισω. Καλημερα και ευχαριστώ για την απάντηση. ναι το είχα ενεργοποιημένο, απλά μάλλον δεν το είχα ρυθμίσει σωστα! Κατέβασα το Light Manager και τώρα κάπως καλύτερα. Αυτό που δεν έχω βρει ακόμη, είναι τι χρώματα μπορεί να αναπαράγει το led για να κάνω τις αντίστοιχες ρυθμίσεις σε αναπάντητες, sms, email κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Καλημέρα! Επειδή ψήνομαι για το κινητάκι μπορεί να μας πει κάποιο παιδί που να το έχει ρουτάρει αν δουλεύει κανονικά το xposed με το Gravity Box? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Καλημέρα! Επειδή ψήνομαι για το κινητάκι μπορεί να μας πει κάποιο παιδί που να το έχει ρουτάρει αν δουλεύει κανονικά το xposed με το Gravity Box? Ναι μια χαρα δουλευουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
travis Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Παιδιά παραγγέλνω το Ulefone Be Pro από το Gearbest. Που μπορώ να βρω κουπόνια; Υπάρχουν κάπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Παιδιά παραγγέλνω το Ulefone Be Pro από το Gearbest. Που μπορώ να βρω κουπόνια; Υπάρχουν κάπου; http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_138851.html με κουπονι BEPRO 143,99$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris87 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 σήμερα παρέλαβα και το δικό μου σε λευκό, αλλά δεν θα το κρατήσω μιας και ήδη έχω αγορασεί και χρησιμοποιώ το One Plus One. εντυπώσεις δεν έχω, γιατι είναι σφραγιστό στο κουτί του. :p :lol: Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts