Jump to content

Ulefone Be Pro

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επιτέλους και ένας φίλος που του άρεσαν όλα σε γενικές γραμμές. Μπράβο!

Το περιμένω κι εγώ σε 8-10 ημέρες οπότε θα επανέλθω με λεπτομέρειες.

Πιστεψε με εχω δει αρκετα κινεζικα ιδιας τιμης ή και ακριβοτερα .

Ειναι με διαφορα το καλυτερο που εχω δει.

Εχω και το thl 5000 και μπορω να πω οτι το ulefone του ριχνει στα αυτια.

Φοβερη οθονη , ταχυτατο , ομορφο , ελαφρυ.

• Απαντήσεις 786
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίζεις με τον πόνο μας????

Ξέχνα τις καβάτζες....το θέλωωωω.

ΚΑΝΕ ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ.

σιγουρα δεν εχεις θεμα με το βυσμα των ακουστικων και την κοκκινιλα?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Σημερα καταφερα να παρω στα χερια μου το τηλεφωνο.

Ειναι απλα ΤΕΛΕΙΟ για τα λεφτα του .

Ολα λειτουργουν περιφημα , εγω δεν εχω προβλημα με τα ακουστικα οπως ο φιλος που εγραψε πριν.

Ολα ειναι οκ.

Ουτε κοκκινιλες στις φωτογραφιες.

Το μονο που με χαλασε ειναι οτι μετα το update ( εκανε update οταν το ανοιξα ) , η ulefone αλλαξε το λογοτυπο που εχει οταν ανοιγει το τηλεφωνο ( boot time) με ενα εντελως ηλιθιο και ασχημο νεο λογοτυπο.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το εκανε.

Μικρο το κακο και φτιαχνεται με root...

Καλορίζικο φίλε!!!Πολύ ευχάριστα αυτά που αναφέρεις (για σένα) και ενθαρρυντικά (για όλους τους υπόλοιπους που το περιμένουμε)!!!Και πάλι καλορίζικο!!!

παρελαβα σημερα το κηνιτο.ηχος ηχειων δυνατος πολυ ακουστικο καθαρος ηχως .οθονη φωτεινει .smooth χωρις κολληματα.ταχυτητα μπαλεςςςςςςςςςςςςςς.καμερα πολυ καλη για τα λεφτα του χωρις κοκκηνιλες.επεζα 3 ωρες N.O.V.A. 3: Freedom Edition το ελιωσα δεν ζεστενεται:)οτι αλλο θελετε με ρωτατε

σιγουρα δεν εχεις θεμα με το βυσμα των ακουστικων και την κοκκινιλα?

Σιγουρα ... οσο και ο θανατος :)

Το τσεκαρα πολυ ωρα .

Επισης στα ακουστικα δινει τον ποιο δυνατο ηχο που εχω ακουσει ποτε απο κινητο τηλεφωνο.

Σε ξεκουφαινει πραγματικα και πρεπει να χαμηλωσεις την ενταση. Σε οσα τηλεφωνα ειχα ως τωρα εβαζα τερμα τον ηχο οταν ειχα ακουστικα και θεωρουσα οτι δεν ειναι αρκετα δυνατος για τα δικα μου γουστα .

Οχι ομως με το ulefone. Εδω πρεπει να κατεβασεις ενταση.

Κανενα προβλημα και στις φωτογραφιες παρα πολυ καλες .

Υποψην οτι εχω δει πολλα κινεζικα και οπως ανεφερα εχω και το thl 5000 . Θεωρω το ulefone καλυτερο.

Η μπαταρια αν και το σκαλισα αρκετη ωρα δεν επεφτε.

Το μενου εχει τα ΠΑΝΤΑ .

Μεχρι και 7 χρωματα να διαλεξεις για τις ειδοποιησεις .

Μπορεις για παραδειγμα στις αναπαντητες να βαλεις κοκκινο led , στα μυνηματα πρασινο κλπ....

Εχει wave gestures , smart gestures .

Το μονο που δεν εχει ειναι nfc ( ετσι και αλλιως αχρηστο ειναι )

Κελεπουρι για αυτα τα λεφτα (132 ευρω με 2 πλατες)

Το τσεκαρα πολυ ωρα .

Επισης στα ακουστικα δινει τον ποιο δυνατο ηχο που εχω ακουσει ποτε απο κινητο τηλεφωνο.

Σε ξεκουφαινει πραγματικα και πρεπει να χαμηλωσεις την ενταση. Σε οσα τηλεφωνα ειχα ως τωρα εβαζα τερμα τον ηχο οταν ειχα ακουστικα και θεωρουσα οτι δεν ειναι αρκετα δυνατος για τα δικα μου γουστα .

Υποψην οτι εχω δει πολλα κινεζικα και οπως ανεφερα εχω και το thl 5000 . Θεωρω το ulefone καλυτερο.

Το μενου εχει τα ΠΑΝΤΑ .

Μπορεις για παραδειγμα στις αναπαντητες να βαλεις κοκκινο led , στα μυνηματα πρασινο κλπ....

εχει nfc ρυθμισεις hotknot

Όσοι έχετε θέμα με κοκκινιλα, ανεβάστε μια φωτογραφία ενός λευκού αντικειμένου. Έτσι όπως φαίνεται, είναι το ίδιο hardware θέμα που ταλανιζει πολλούς φτηνους αισθητήρες. Πχ πρώτες παρτίδες Galaxy s2 και αρκετά κινέζικα.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

εχει nfc ρυθμισεις hotknot

Καλό είναι αν δεν γνωρίζεις να μην απαντάς και μπερδεύεις τον κόσμο.

Nfc & hotknot είναι διαφορετικά πράγματα.

Καλό είναι αν δεν γνωρίζεις να μην απαντάς και μπερδεύεις τον κόσμο.

Nfc & hotknot είναι διαφορετικά πράγματα.

να θοηθησω ηθελα οκ

Το τσεκαρα πολυ ωρα .

Το μενου εχει τα ΠΑΝΤΑ .

Καλοριζικο!Πολυ ευχαροστο αυτο με τον ηχο στα ακουστικα τα πιο πολλα τηλεφωνα με mtk επεξεργαστη χρειαζομουνα εξωτερικο ενισχυτη ακουστικων για να οδηγησει τα ακουστικα μου!Τωρα δεν θα τον χρειαζομαι!Επισης μπορεις να ανεβασεις την ενταση απο mobile uncle tool με root

wifi planet

Παιδιά, μετά από μια εβδομάδα και κάτι με το κινητό, τολμώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος γενικά. Την πρώτη φορά που το έπιασα στα χέρια μου (όταν άνοιξα το κουτί) μου έδωσε την εντύπωση δεμένου κινητού και όχι πλαστικούρας. Αυτήν την αίσθηση συνεχίζω να την έχω. Κοκκινίλα στις φωτογραφίες δεν έχω παρατηρήσει αλλά αυτό που μου έκανε δυσμενή εντύπωση είναι ότι το Auto στις ρυθμίσεις δεν λειτουργεί καλά και πρέπει να παίζω με τις ρυθμίσεις (Scene Mode και White Balance) για να έχω το καλύτερο αποτέλεσμα. Όσο αφορά την ταχύτητα του κινητού γενικά πιστεύω ότι θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι (όπως και εγώ). Δεν κολλάει με τίποτα. Στα ακουστικά τώρα, είχα και εγώ το ίδιο θέμα - δεν καρφώνονταν σωστά - μέχρι που πήρα της Iluv, τα οποία καρφώθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Και ο ήχος καμπάνα. Με την μπαταρία τώρα, είναι σαφέστατα καλύτερη από άλλα κινητά αλλά θα μπορούσε και καλύτερα. Πάντως μια μέρα στην βγάζει άνετα και αν είσαι προσεκτικός πας στις 48 ώρες απροβλημάτιστα. Το σήμα του είναι πάρα πολύ καλό (και το 3G/4G και το WiFi). Συμπέρασμα: Τα λεφτά που έδωσα τα ξόδεψα σωστά και δεν θα τα κλάψω.

απο που ειναι καλυτερα να το παρουμε?τους αναφερουμε τιποτα στην παραγγελεια?για την γλωσσα,για google play κτλ?η ερχεται ετοιμο?

Το πήρα απο το efox. Δεν τους είπα τίποτα και το play είναι προεγκατεστημένο. Πάντως για να σου πω τους ψιλοφοβόμουνα στο efox γιατί είχα διαβάσει πολλά αλλά τελικά όλα πήγαν καλά και σχετικά γρήγορα.

Παιδιά, μετά από μια εβδομάδα και κάτι με το κινητό, τολμώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος γενικά. Την πρώτη φορά που το έπιασα στα χέρια μου (όταν άνοιξα το κουτί) μου έδωσε την εντύπωση δεμένου κινητού και όχι πλαστικούρας. Αυτήν την αίσθηση συνεχίζω να την έχω. Κοκκινίλα στις φωτογραφίες δεν έχω παρατηρήσει αλλά αυτό που μου έκανε δυσμενή εντύπωση είναι ότι το Auto στις ρυθμίσεις δεν λειτουργεί καλά και πρέπει να παίζω με τις ρυθμίσεις (Scene Mode και White Balance) για να έχω το καλύτερο αποτέλεσμα. Όσο αφορά την ταχύτητα του κινητού γενικά πιστεύω ότι θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι (όπως και εγώ). Δεν κολλάει με τίποτα. Στα ακουστικά τώρα, είχα και εγώ το ίδιο θέμα - δεν καρφώνονταν σωστά - μέχρι που πήρα της Iluv, τα οποία καρφώθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Και ο ήχος καμπάνα. Με την μπαταρία τώρα, είναι σαφέστατα καλύτερη από άλλα κινητά αλλά θα μπορούσε και καλύτερα. Πάντως μια μέρα στην βγάζει άνετα και αν είσαι προσεκτικός πας στις 48 ώρες απροβλημάτιστα. Το σήμα του είναι πάρα πολύ καλό (και το 3G/4G και το WiFi). Συμπέρασμα: Τα λεφτά που έδωσα τα ξόδεψα σωστά και δεν θα τα κλάψω.

Να προσθέσω ότι η οθόνη είναι απολαυστική, αρκετά φωτεινή και με ζωντανά χρώματα.

Δεν παρατήρησα κάποιο lag στη συσκευή, ενώ με το που συνδέθηκε στο δίκτυο βρήκε ΟΤΑ αναβάθμιση, που έγινε χωρίς προβλήματα.

Έχει αρκετά gestures, όπως double tap για άνοιγμα της οθόνης ενώ είναι κλειστή και επίσης swype από κλειστή για απευθείας ξεκλείδωμα!

Δεν υπήρχε ούτε μία κινέζικη εφαρμογή μέσα και το software περιέχει μόνο τα απολύτως απαραίτητα, αφήνοντας αρκετό διαθέσιμο χώρο από τα 16GB. Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 12.5

Και κάτι άλλο που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι φορτίζει πλήρως σε λιγότερο απο 3 ώρες. Απλώς ο φοριστής είναι λίγο ντούκι.

Ο φορτιστης ειναι ντουκι ;;;;;

Μαλλον δεν εχεις δει πολλους φορτιστες κινεζικων κινητων.

Για εμενα ειναι ο μικροτερος που εχω δει σε κινεζικο.

Όλα καλά εκτός ενός ενοχλητικού προβλήματος.

Αν χρησιμοποιείται η αυτόματη φωτεινότητα, το κινητό μετά από λίγο σβήνει την οθόνη και μόνο με βγάλε-βάλε μπαταρία ανάβει πάλι.

Στο χειροκίνητο δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα.

Τι εννοείς quality control?

----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ωραιος!!

Ήμουν έτοιμος να προσθέσω το κουπόνι ( DELMY07 ,για αγορές 129ευρώ -7ευρώ) για παραγγελία απο efox-shop.com που ειναι πανω κάτω ίδιο με coolicool (απλά το 1ο χρεώνει μεταφορικά ενω το δεύτερο πουλάει ελαφρώς ακριβότερα) .

Σαφώς με το κουπόνι του coolicool αξίζει απο εκεί για την ώρα.Δεν γνωρίζω μήπως το gearbest βγάλει κάτι (με το αντίστοιχο της elephone είχε βγάλει για το site -25$,για όποιον ψάξει ισχύει ακόμη)

Πάντως ΠΡΟΣΟΧΗ!Χωρίς να έχω προσωπική πείρα απο αναφορές σε forums (ή fora δε θα τα χαλασουμε) και η ulefone και η elephone πάσχουν απο quality control.Απλά να τα έχετε λάβει όλα υπ'οψιν.

*Δεν είδα αν αναφέρθηκε ότι σε efox-shop.com και coolicool.com δίνουν και backcover δωράκι

τι εννοεις quality control?

Τι εννοείς quality control?

----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τι εννοεις quality control?

Έλεγχος ποιότητας από το εργοστάσιο.

Καλό qc σημαίνει λιγότερα ελαττωματικά προϊόντα.

Εγώ πάντως έχω διαβάσει διάφορα για την ele, όχι όμως για την ule και γι αυτό πήρα το ρίσκο της αγοράς.

Ήδη παράγγειλα και δεύτερο...

Αν χρησιμοποιείται η αυτόματη φωτεινότητα, το κινητό μετά από λίγο σβήνει την οθόνη και μόνο με βγάλε-βάλε μπαταρία ανάβει πάλι.

Εμενα δεν το κανει αυτο παντως.

Εκτος και αν δεν το εχω παρει χαμπαρι.

Δηλαδη τι ακριβως σου κανει στο αυτοματο ;

Οταν σβησει η οθονη μετα δεν αναβει παλι ;

Παρέλαβα και εγώ εχτές , εμένα δεν μου κλείνει η οθόνη απλά είναι πολύ σκοτεινή με αυτόματη φωτεινότητα. Η πρώτη μου εντύπωση γενικά είναι ότι θέλει λίγο fine tuning το firmware. Ας ελπίσουμε ότι θα διορθωθεί και αυτό με το επόμενο update Lolipop.

Mi Note 3

Εμενα δεν το κανει αυτο παντως.

Εκτος και αν δεν το εχω παρει χαμπαρι.

Δηλαδη τι ακριβως σου κανει στο αυτοματο ;

Οταν σβησει η οθονη μετα δεν αναβει παλι ;

Ακριβώς .

Ακριβώς .

Φιλε μου εμενα δεν το κανει αυτο.

Ουτε ειναι παρα πολυ σκοτεινη οπως εγραψε ο φιλος πριν.

Σε σχεση με thl στο αυτοματο ειναι ποιο σκοτεινη αλλα οχι σε βαθμο που σε κανει να λες δεν βλεπω.