Jump to content

Samsung Galaxy A5

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα

εχει κανεις το δικαρτο; https://www.skroutz.gr/s/5988858/Samsung-Galaxy-A5-Duos-16GB.html?from=account_notifications

μπορει να μας πει εντυπωσεις;

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχει εγκριθει η αναβαθμιση σε marshmallow και αναμενεται η διαθεση του.

Έχεις κάποιο Link που το αναφέρει;

Έχεις κάποιο Link που το αναφέρει;

Εγω το πηρα ηδη!

:lol::lol: πλακα κανω ....

Η Samsung ειχε πει οτι τον μαρτιο θα το ανεβαζε για τα Α5 αλλα τελικα ηταν μονο τα κλασικα μπλα μπλα της εταιρειας.

Δεν νομιζω τελικα να παρουμε 6. Αλλωστε ειναι γνωστο οτι η Samsung παραταει πολυ ευκολα τις συσκευες της .:(

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Υπάρχει περίπτωση να εννοεί το A5 2016;

Ναι δυστηχως

Εάν δεν την πάρουμε υπάρχουν και άλλοι τρόποι ;)

Εάν δεν την πάρουμε υπάρχουν και άλλοι τρόποι ;)

Με CM? έτσι όμως δεν χάνεις και κάποιες λειτουργίες;

Με CM? έτσι όμως δεν χάνεις και κάποιες λειτουργίες;

Δεν νομίζω ότι χάνεις και κάτι, σε μια nightly 5.1.2 που είχα βάλει σε άλλη συσκευή μια χαρά ήταν

καλημερα

εχει κανεις το δικαρτο; https://www.skroutz.gr/s/5988858/Samsung-Galaxy-A5-Duos-16GB.html?from=account_notifications

Το εχω εγω. Μια χαρα. Πολυ ευχαριστημένος.

Βεβαια εχω παει σε Α3 2016 πλεον κ δεν το χρησιμοποιώ.

Το εχω εγω. Μια χαρα. Πολυ ευχαριστημένος.

Βεβαια εχω παει σε Α3 2016 πλεον κ δεν το χρησιμοποιώ.

Μπορείς να μας πείς μερικές βασικές διαφορές ανάμεσα στα 2; Προτιμάς το νεο A3;

καλημερα

Και γω το δικαρτο εχω εδώ και αρκετούς μήνες.

Πολυ ευχαριστημένος και απο αυτονομία, οθόνη ,διαστάσεις και αξιοπρεπή κάμερα.

Εχω κατεβάσει και μια εφαρμογή για δικαρτα και τα σπάει.

Αν εχει δημθουργηθει αντιγραφο ασφαλειας και το τηλεφωνο γινει επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις μετα μπορει να ανακτηθει ακριβως το στησιμο οου ειχε γινει αντιγραφο; Εννοω εφαρμογες, ρυθμισεις, ταξινομιση εφαρμογων σε φακελους κοκ

Καλημέρα θελω βοήθεια ας επικοινωνησει καποιος απο τους διαχειριστες του site μαζι μου με pm ευχαριστώ.

Καλημέρα θελω βοήθεια ας επικοινωνησει καποιος απο τους διαχειριστες του site μαζι μου με pm ευχαριστώ.

Αν δεν πεις ποιο ειναι το προβλημα εδω ωστε να σε βοηθησει οποιος μπορει (γι' αυτο αλλωστε υπαρχει αυτο το φορουμ) μην περιμενεις να σου απαντησουν με pm οι διαχειριστες. Σκεψου ολοι να το κανανε αυτο...

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν δεν πεις ποιο ειναι το προβλημα εδω ωστε να σε βοηθησει οποιος μπορει (γι' αυτο αλλωστε υπαρχει αυτο το φορουμ) μην περιμενεις να σου απαντησουν με pm οι διαχειριστες. Σκεψου ολοι να το κανανε αυτο...

Ναι όντως!!!εχω βάλει μια αγγελία ενα SAMSUNG GALAXY A5 πρός πώληση και δεν με αφήνει να μπώ στο κείμενο και να αλλάξω ορισμένα πράγματα...

• 2 weeks later...

Μια ερώτηση παίδες

Πήρε ένα ή κοπελιά μου και δ μπορώ να βγάλω από την οθόνη κλειδώματος την περιαγωγή δεδομένων εμφανίζει δηλαδή ότι ή περιαγωγή είναι απενεργοποίημενη και στη οθόνη κλειδώματος και στη μπάρα μόλις ξεκλείδωνεις

Πως φεύγει αυτό το πράμα???

Καλησπέρα, πρόσφατα έβαλα μια micro sd kingston 32gb u3 ταχυτητα, την διαμόρφωσα μέσα απο το κινητό, αλλά έχω το εξής θέμα, μετέφαρα π.χ mp3 περιπου 300 τραγούδια και 3gb και πολλές φορές η μεταφορά κόλησε για περιπού 30 δευτερόλεπτα εως 1 λεπτο και μετα συνέχιζε κανονικά. Άλλο ένα που μου έτυχε έιναι φωτογραφίες που έβγαλα και αποθηκεύτηκαν στην SD ενώ ήταν μια χαρά σε τυχαίες στιγμές πχ μετα απο 2 μερες, 1-2 φωτογραφιες έγιναν γκρι τμηματικά ή δεν ανοιγαν καθόλου. Την κάρτα την γύρισα, την έλεγξαν αλλά δεν έιχε πρόβλημα. Πιστεύω δεν φταίει η κάρτα, έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι αντίστοιχο;

Καλησπέρα, πρόσφατα έβαλα μια micro sd kingston 32gb u3 ταχυτητα, την διαμόρφωσα μέσα απο το κινητό, αλλά έχω το εξής θέμα, μετέφαρα π.χ mp3 περιπου 300 τραγούδια και 3gb και πολλές φορές η μεταφορά κόλησε για περιπού 30 δευτερόλεπτα εως 1 λεπτο και μετα συνέχιζε κανονικά. Άλλο ένα που μου έτυχε έιναι φωτογραφίες που έβγαλα και αποθηκεύτηκαν στην SD ενώ ήταν μια χαρά σε τυχαίες στιγμές πχ μετα απο 2 μερες, 1-2 φωτογραφιες έγιναν γκρι τμηματικά ή δεν ανοιγαν καθόλου. Την κάρτα την γύρισα, την έλεγξαν αλλά δεν έιχε πρόβλημα. Πιστεύω δεν φταίει η κάρτα, έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι αντίστοιχο;

Ναι εγω με ADATA 64αρα, ολα παιζουν κανονικα και που και που τρωει τη φλασια του και ενω φαινονται οι φωτογραφιες για παραδειγμα αοταν πας να την ανοιξεις δεν ανοιγει.

Το προβλημα λυνεται μονο με επανεκκινηση της συσκευης.

Η καρτα σε αλλη συσκευη δουλευει κανονικοτατα, το τηλεφωνο με αλλη καρτα αλλα σαφως μικροτερης χωρητικοτητας δουλευει κανονικα.

Ναι εγω με ADATA 64αρα, ολα παιζουν κανονικα και που και που τρωει τη φλασια του και ενω φαινονται οι φωτογραφιες για παραδειγμα αοταν πας να την ανοιξεις δεν ανοιγει.

Το προβλημα λυνεται μονο με επανεκκινηση της συσκευης.

Η καρτα σε αλλη συσκευη δουλευει κανονικοτατα, το τηλεφωνο με αλλη καρτα αλλα σαφως μικροτερης χωρητικοτητας δουλευει κανονικα.

Με επανεκίνηση της συσκευής δεν λύνεται τπτ, αν έχει βγαλει γκρί στην φωτογραφια, μερικώς ή ολικώς, την έχασα την φωτο. Όσον αφορά αντιγραφή πολλών αρχείων έχεις παρατηρήσει να σου κολάει τελείως η αντιγραφή για αρκετά δευτερόλεπτα;

Με επανεκίνηση της συσκευής δεν λύνεται τπτ, αν έχει βγαλει γκρί στην φωτογραφια, μερικώς ή ολικώς, την έχασα την φωτο. Όσον αφορά αντιγραφή πολλών αρχείων έχεις παρατηρήσει να σου κολάει τελείως η αντιγραφή για αρκετά δευτερόλεπτα;

Οχι, οταν η καρτα δουλευει παει σφαιρα σε ολα οταν μουλαρωσει υπαρχουν θεματα.

Φίλοι μου να ρωτήσω κάτι και δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, γιατί παρακολουθώ άλλο νήμα,

Ενός φίλου μου έσπασε η οθόνη στο Α5 που έχει και θέλει να την αλλάξει, υπάρχει κατάστημα στην Θεσσαλονίκη; δεν ξέρει να την αλλάξει μόνος του οπότε πρέπει να την πάει σε μαγαζί, κάπου οικονομικά εννοείται, κάποιο σέρβις;

Ευχαριστώ

enjoy your life...:p

Εχει 3 επισημα και πολλα αλλα που κανουν επιδιορθωσεις.....τα επισημα: 1 στην σαλαμινος 5 στο λιμανι, 1 στην Β Ολγας στο υψος του κινηματογραφου κολοσαιο,και 1 στην νεα εγνατια διπλα στην διασταυρωση με παπαθανασιου.και ανεπισημο ενα απο τα καλυτερα ειναι το Mobile στην τσιμισκη 33 στον 7 οροφο. Edited by deltaplus

Εχει 3 επισημα και πολλα αλλα που κανουν επιδιορθωσεις.....τα επισημα: 1 στην σαλαμινος 5 στο λιμανι, 1 στην Β Ολγας στο υψος του κινηματογραφου κολοσαιο,και 1 στην νεα εγνατια διπλα στην διασταυρωση με παπαθανασιου.και ανεπισημο ενα απο τα καλυτερα ειναι το Mobile στην τσιμισκη 33 στον 7 οροφο.

Ευχαριστώ πολύ, θα του τα μεταφέρω,

Από αυτά που ανέφερες το τρίτο, το mobile είναι γενικό για όλες τις μάρκες και τα άλλα δύο για σαμσουνκ;

enjoy your life...:p

• The title was changed to Samsung Galaxy A5