Jump to content

Samsung Galaxy A5

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρα το πηρες από σκρουτζομαγαζο οπότε δεν ειναι unbranded ελληνικο. Άλλωστε το sammobile ακομα δειχνει οτι η EUR εκδοση ειναι σε lolipop http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-A500FU/EUR/

Οχι οτι τρεχει κατι, απλα για να δεις τι...καταγωγης πραγματικα ειναι (Πολωνικο, Ιταλικο, Ουγγαρια κλπ) ωστε να δουμε πως προχωραει το rollout της αναβαθμισης.

Sony logo.gif

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα παιδια,πηρα χθες και εγω το Α5.Αν και πολυ ωραιο κινητο εχω ενα θεματακι,μου αποσυνδεεται το wifi και ξανασυνδεεται στο καπακι απο μονο του.τι μπορει να φταιει???αν εχει καποιο θεμα να το παω πισω 1 μερα το εχω...

Καλημερα παιδια,πηρα χθες και εγω το Α5.Αν και πολυ ωραιο κινητο εχω ενα θεματακι,μου αποσυνδεεται το wifi και ξανασυνδεεται στο καπακι απο μονο του.τι μπορει να φταιει???αν εχει καποιο θεμα να το παω πισω 1 μερα το εχω...

Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι στο ρουτερ σου, γιατί καμμία φορά συμβαίνει αυτό όταν πέφτει κανας γείτονας πάνω στο δικό σου.

Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι στο ρουτερ σου, γιατί καμμία φορά συμβαίνει αυτό όταν πέφτει κανας γείτονας πάνω στο δικό σου.

Μονο σε αυτο το κινητο το κανει στο νοτε4 που εχω δεν το κανει ουτε στο iphone της μανας μου...και μου το κανει και σε αλλα ρουτερ πχ σε καφετερια που πηγα οπως και στο σπιτι ενος φιλου μου...

Καλημέρα παιδιά ξέρει κανείς πότε θα έρθει η lollipop?

Μπορείς να ενημερώνεσαι από εδώ.

http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-A500F

Φιλικά Γιώργος

Δεν ξερω τι προελευσης μοντελο εχει ο φιλος αλλα νομιζω ότι κατά λαθος τον παρεπεμψες στο 500F ενώ το πιθανοτερο είναι για ελληνικο η ευρωπαικο να πρεπει να κοιταξει στην σελιδα με το Α500-FU... http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-A500FU

Sony logo.gif

Μου ήρθε η Lollipop (850,97MB) , τώρα κάνει ενημέρωση !! :)

Συσκευή Ιταλικής "καταγωγής" , unbranded και φυσικά αγορά από skroutzομάγαζο !! :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

Όλα καλά , η ενημέρωση σε Lollipop 5.0.2 έγινε άψογα !!

Το κινητό συνεχίζει και ξεσκίζει , δεν είδα lag πουθενά !

Έχω την εντύπωση πως όλες οι εφαρμογές ανοίγουν ελαφρώς γρηγορότερα !! :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου ήρθε η Lollipop (850,97MB) , τώρα κάνει ενημέρωση !! :)

Συσκευή Ιταλικής "καταγωγής" , unbranded και φυσικά αγορά από skroutzομάγαζο !! :happy:

Από που φαίνεται η χώρα κατασκευής ;;;:worry:

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Από που φαίνεται η χώρα κατασκευής ;;;:worry:

Κάνε εγκατάσταση το Phone INFO από το Play Store και δες ποια χώρα σου βγάζει εκεί που λέει CSC Country ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για όσους έχουν Α5 duos (SM-A500F) , μπορούν να κατεβάσουν μέσω sammobile την lollipop ..

Μόλις την κατέβασα και μπορώ να πω οτι η λειτουργία του τηλ έχει "βελτιωθεί"..σε όλα.

Για όσους έχουν Α5 duos (SM-A500F) , μπορούν να κατεβάσουν μέσω sammobile την lollipop ..

Μόλις την κατέβασα και μπορώ να πω οτι η λειτουργία του τηλ έχει "βελτιωθεί"..σε όλα.

Σε τι βλέπεις μέχρι τώρα βελτίωση φίλε μου να ξέρουμε τι να περιμένουμε ?

Σε τι βλέπεις μέχρι τώρα βελτίωση φίλε μου να ξέρουμε τι να περιμένουμε ?

Ειναι πιο γρήγορο και η μπαταρία με ίδια χρήση μου βγάζει μισή μέρα παραπάνω.

Το μόνο που δεν έχω βρει με αυτο το κινητο ειναι αν μπορώ να αντίστοιχησω κάποιον τηλ. αριθμό με συγκεκριμένη sim.

καλημερα,

χθες βραδυ μου πεσε τ τηλεφωνο και μαυρισαν ολα.

παντως φαινεται να ειναι λειτουργικο καπως - τα φωτεινα πληκτρα δουλευουν και δεχεται κλησεις με δονηση.

υπαρχει τροπος να παρω backup πριν το στειλω συνεργειο;

δοκιμασα συνδεση στο pc αλλα φυσικα δεν μπορω να επιλεξω απ' την οθονη τι θα κανει... την δειχνει κλειδωμενη...

καθε βοηθεια καλοδεχουμενη

Δυστυχώς απ οτι φαινεται πρεπει να έσπασε η οθόνη σου, οπότε ετοιμασου για πάνω από 100 ευρώ επισκευή...

καλησπερα!! μολις το πηρα....!! Δεν εχει LEd noti ;

Επισης απο μπαταρια τι να περιμενω με ολα ανοιχτα ;

Edited by Modeling
My Name Is George V.

Δεν έχει led notification.

καποια λυση με εφαρμογη φιλε ; Με εκοψε τα χερια τωρα χωρις led ...

My Name Is George V.

καλημερα.Βαλε το noled και καθαρισες...Η μπαταρια με ολα ανοικτα βγαζει μερα ανεκτα.Με κλειστα δεδομενα μου εχει βγαλει 2+

καλημερα.Βαλε το noled και καθαρισες...Η μπαταρια με ολα ανοικτα βγαζει μερα ανεκτα.Με κλειστα δεδομενα μου εχει βγαλει 2+

θα το δοκιμασω....εμενα μου εβγαλε τελικα σημερα 8μιση ωρες...δουλεια + μιση ωρα να ερθω σπιτι !

2 ωρες οθονη, 1 ωρα ομιλια με την φωτεινοτητα στο ελαχιστο !

My Name Is George V.

Mια ερωτηση σχετικα με την μπαταρια(ειμαι ασχετος).Λιγο γενικο αλλα μιας και το Α5 ειναι στην ιδια κατηγορια...........

Τι παιζει με τις μη αποσπωμενες μπαταριες? καλυτερες?σε περιπτωση που υπαρχει προβλημα το κοστος αλλαγης ποσο ειναι?ειμαι στην εποχη που οταν κολλαε ιτο κινητο βγαζαμε την μπαταρια κι ολα καλα...τωρα τι γινεται αν σου κολλησει?

• The title was changed to Samsung Galaxy A5