aromeo Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 +1 alex Υπαρχει και το super http://www.erightsoft.com/SUPER.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 εκανα ενα divx αλλα σε φετα δεν παιζει ηχο.. ο οποιος ειναι mp3/64/44100 τι format πρεπει να εχει;; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Εχω το κινητο της Νοκια 7610[Αγορα το 2004].Εχω τραβηξει καμποσα βιντεο στο χωριο τωρα το καλοκαιρι,μικρα βεβαια-3λεπτα ή 5λεπτα.Επειδη θελω να τα μεταφερω στο πισι & μετα να τα κανω DVD,υπαρχει καποιο προγραμμα καταλληλο? Ειναι της μορφης 3GP.Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody86 Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Καλησπέρα. Έχω αποθηκευμένα κάποια βίντεο στο κινητό μου σε μορφή .3gp και θέλω να τα μετατρέψω σε .wmv ώστε να παίζουν με wmp. Ενώ κάνω κανονικά τη μετατροπή με τον converter που έχω, η εικόνα του βίντεο "τρέχει" πιο γρήγορα από τον ήχο. Ξέρει κάποιος τι ρυθμίσεις να κάνω ώστε να συγχρονιστούν? Υποθέτω πρέπει να αλλάξω τα fps ή το bitrate αλλά μετά από κάποιες δοκιμές δεν κατάφερα τίποτα. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Υπαρχει τροπος να μετατραψω καποια βιντεο κλιπ απο ντιβιντι(τα γνωστα αρχεια vob) σε mp3 (με οσο το δυνατον καλυτερη ποιοτητα) >>???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 το youtube downloader εχει καλο ενσωματωμενο converter που κανεις απο οτι αρχειο θες σε οτι αρχειο θες με time cut Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 το youtube downloader εχει καλο ενσωματωμενο converter που κανεις απο οτι αρχειο θες σε οτι αρχειο θες με time cut το ΛΕΣ γενικα για το θεμα ετσι;; γιατι στη δικη μου περιπτωση απο πανω δεν γινεται καθως δε μετατρεπει αρχεια vob Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prazi Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 ρε παιδια μηπως ξερει κανενας πως μπορω να μετατρεψω ενα αρχειο video mswmm (windows movie maker) σε οτι διποτε αλλο αρχειο ωστε να ανεβει στο facebook??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Aπο το movie maker μπορεις να αλλαξεις τ format του αρχειου,νομιζω το κανει .wmv Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prazi Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 μπορεις να μου πεις ακριβος την διαδικασια?? και αν σου ειναι δυσκολο πες μου αν ξερεις βεβαια ενα προγραμμα ωστε να μετατρεψω το αρχειο..αλλα καποιο σιγουρο γιατι τα αλλα που δοκιμασα δεν το δεχονται καν στο browse... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Bαζεις το video στο movie maker και πατας αποθηκευση στον υπολογιστη και το βγαζει σε wmv. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prazi Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 οχι το δοκιμασα ετσι και το μονο που βγαζει ειναι σε mswmm..ευχαριστω παντος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Δοκίμασε την επιλογή Save movie file, όχι save project. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexskot Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 δοκίμασε το super, δωρεάν και υποστηρίζει σχεδόν όλα τα codec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yuioplkmm Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 με σωσατε:):):):):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 (edited) Προσπαθώ να μετατρέψω ένα avi σε 3gp Δοκίμασα μερικά προγράμματα που προτείνονται αλλά δεν είναι free και είναι δύσκολα στη χρήση (για έναν άσχετο... ) Το xilisoft αν δεν κάνεις εγγραφη (not free) σου μετατρέπει 3 λεπτά από όλο το βίντεο. Το super εκτός του ότι αργεί υπερβολικά, όταν φτάνει περίπου στη μέση του αρχείου βγάζει error. Το μόνο ευκολόχρηστο που βρήκα είναι αυτό http://www.alivemedia.net/3gp-video-converter.htm Το πρόβλημα ΚΑΙ σε αυτό είναι ότι αν δεν κάνεις εγγραφή (not free...) σου μετατρέπει μόνο το 60% του βίντεο. Υπάρχει λοιπόν ένα πρόγραμμα free και εύκολο στη χρήση για avi to 3gp???????? Edited March 20, 2010 by kostas_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Μου κάνει εντύπωση που ούτε ένας δεν έδωσε λύση ;) Το έψαξα και βρήκα τελικά το πρόγραμμα που μετατρέπει σε 3gp μορφή ολόκληρο το αρχείο, σχετικά γρήγορα, απλό στη χρήση και είναι free! Dvdvideosoft Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Υπάρχει κανένα πρόγραμμα για να μετατρέψω βίντεο (mpeg,mpg,wmv) σε 3gp για το κινητό?? ConvertXtoDVD3 χρησιμοποιω εγω ειναι πολυ καλο και μετατρεπω τα βιντεα του κινητου μου απο 3gp σε μορφη dvd και μου τα αντιγραφει σε dvd και τα σβηνω απο το κινητο και τα εχω στο dvd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Απαγορεύονται τα links σε παράνομο λογισμικό, το αντίστοιχο post αφαιρέθηκε. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Never23 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Καλησπερα Ειμαι καινουριο μελος.Εχω ενα ΝΟΚΙΑ 5800 και θελω να βαλω καποια βιντεο απο τον υπολογιστη που ειναι σε Μορφη .avi στο κινητο μου..πως μπορω να τα βαλω και να παιζουν?με τι προγραμμα μπορω να τα μετατρεψω? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Δοκίμασε αυτό: http://www.leawo.com/video-converter/free-aviconverter.html Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Δες και αυτο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=255276 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Never23 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Ευχαριστω πολυ.Κανω την πρωτη δοκιμη τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 (edited) Δοκιμαστε και αυτο http://download.cnet.com/Pazera-Free-Video-to-iPod-Converter/3000-2194_4-10813481.html δεν θελει εγκατασταση ειναι και Free και τα κανει σε mp4 ειναι και καλυτερο απο το 3gp και το υποστηριζουν σχεδον ολες οι συσκευες αλλα πρεπει να κανετε ρυθμισεις για εχετε καλη ποιοτητα βιντεο και επεισης (για τους αρχαριους)μην κοιτατε επειδη λεει το προγραμμα to Ipod ειναι κανονικα mp4 απλως εχει επιλογες για ipod για μεγαλες αναλυσεις κλπ αλλα θα κανετε εσεις τις ρυθμισεις για αναλυση κλπ και αμα τοιχον θελετε βοηθεια για το τι ρυθμισεις να κανετε πειτε μου. Edited May 3, 2010 by KnightRider1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassakos Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 εδω και πολυ καιρο εχω το ANY VIDEO CORVETER δεν θυμαμαι πως το ειχα βρει.....λογικα αν το βαλετε στο google θα το βγαλει εχει παρα πολλα format video Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts