chrisly Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Παιδιά πουλιέται ακομα αυτό το κινητό; Σε τι τιμή το πηρατε αν επιτρέπεται; Το είχα πάρει πριν 2 χρόνια και τώρα το εχω δωσει στην μανα μου.. Ήμουν πολυ ευχαριστημένος σε ολα ( εκτός απο την κάμερα).. και με πολύ χαμηλη sar... Κινητάρα! Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μεταχειρισμενο πριν 1,5 χρονο στα 200 ευρω περα απο οθονη δεν μου εχει βγαλει κατι αλλο υποστηριξη να ειχε λιγο παραπανω θα ηταν γαματο Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_LAVRIO Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Και εμενα σφαίρα πήγαινε.. μιλις άρχισε κ μου εκανε λιγα νερα , εκανα ενα φορματ εβαλα και την android 6.0 και πήγαινε καλύτερα κ απο καινούργιο.. η μπαταρία απλως ήθελε φόρτιση καθε μέρα... Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisly Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Και εμενα σφαίρα πήγαινε.. μιλις άρχισε κ μου εκανε λιγα νερα , εκανα ενα φορματ εβαλα και την android 6.0 και πήγαινε καλύτερα κ απο καινούργιο.. η μπαταρία απλως ήθελε φόρτιση καθε μέρα... Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εξαρταται και τι χρηση του κανεις ... μονο για τηλεφωνα μου κραταει 2 μερες σιγουρα αν κανω χρηση 4g , wifi ε ναι τοτε στο τελος της μερας θα του κανεις μια φορτιση του εχω βαλει και γω την 6αρα Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelkiller Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Καλησπερα σε ολους. Ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου μοντελου 64 /4 πανω απο ενα χρονο. Πληρως ευχαριστημενος και ικανοποιημενος με μονη εξερεση την οχι τοσο καλη καμερα και την γρηγορη καταναλωση της μπαταριας. Το καλοκαιρι ενω το χρησιμοποιουσα παντα με 2 καρτες και καρτα μνημης αρχισε να μου παρουσιαζει το εξης προβλημα. Ενω δεχομουν εισερχομενη κληση στην σιμ 2 το κινητο παγωνε και δεν μπορουσα να σηκωσω την κληση η να κανω το οτιδηποτε. Συνεχιζε οστοσο να χτυπαει κανονικα και να καλει απλα δεν ανταποκρινοταν το touch. Μετα απο 1 με 2 λεπτα απο την αναπαντητη πλεον κληση λειτουργουσε παλι κανονικα. Μερικες φορες οστοσο εκανε καποια επανακιννηση. Μετα απο πολυ ψαξιμο και παιδεμα δεν βρηκα καποια βοηθεια η λυση. Με τα πολλα εβαλα την σιμ 2 σε μια δευτερη συσκευη και απο τοτε το κινητο λειτουργει απροβληματιστα χωρις κανενα κολλημα η επανακινηση. Το κινητο δεν εχει γινει ποτε ρουτ ειναι με τις επισημες αναβαθμισεις της ασους. Εχει καποιος καποια ιδεα το τι μπορει να φταιει και εαν υπαρχει καποια λυση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Καλησπερα σε ολους. Ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου μοντελου 64 /4 πανω απο ενα χρονο. Πληρως ευχαριστημενος και ικανοποιημενος με μονη εξερεση την οχι τοσο καλη καμερα και την γρηγορη καταναλωση της μπαταριας. Το καλοκαιρι ενω το χρησιμοποιουσα παντα με 2 καρτες και καρτα μνημης αρχισε να μου παρουσιαζει το εξης προβλημα. Ενω δεχομουν εισερχομενη κληση στην σιμ 2 το κινητο παγωνε και δεν μπορουσα να σηκωσω την κληση η να κανω το οτιδηποτε. Συνεχιζε οστοσο να χτυπαει κανονικα και να καλει απλα δεν ανταποκρινοταν το touch. Μετα απο 1 με 2 λεπτα απο την αναπαντητη πλεον κληση λειτουργουσε παλι κανονικα. Μερικες φορες οστοσο εκανε καποια επανακιννηση. Μετα απο πολυ ψαξιμο και παιδεμα δεν βρηκα καποια βοηθεια η λυση. Με τα πολλα εβαλα την σιμ 2 σε μια δευτερη συσκευη και απο τοτε το κινητο λειτουργει απροβληματιστα χωρις κανενα κολλημα η επανακινηση. Το κινητο δεν εχει γινει ποτε ρουτ ειναι με τις επισημες αναβαθμισεις της ασους. Εχει καποιος καποια ιδεα το τι μπορει να φταιει και εαν υπαρχει καποια λυση ?Το ξέρεις ότι η δεύτερη σιμ δεν έχει δεδομένα, έτσι; Άρα είτε η σιμ δεν λειτουργεί σωστά είτε η θύρα έχει θέμα. Μήπως δεν πατούσε καλά για κάποιον λόγο; Τι κάρτα ήταν η σιμ που έβαζες στη δεύτερη θύρα; Sent from my SM-G610F using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelkiller Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Το ξέρεις ότι η δεύτερη σιμ δεν έχει δεδομένα, έτσι; Άρα είτε η σιμ δεν λειτουργεί σωστά είτε η θύρα έχει θέμα. Μήπως δεν πατούσε καλά για κάποιον λόγο; Τι κάρτα ήταν η σιμ που έβαζες στη δεύτερη θύρα; Sent from my SM-G610F using TapatalkΈβαλα ένα κομματάκι ταινία έτσι ώστε να μην κουνιέται καθόλου η σιμ 2 και δεν λύθηκε το πρόβλημα. Cosmote και οι δύο κάρτες η μια σύνδεση και η δεύτερη what's up. Αλλά τις δοκίμασα και εναλλάξ να βάλω την 1 στην θέση 2 και το αντίστροφο Αλλά παρέμεινε το ίδιο πρόβλημα. Γνωρίζω ότι η δεύτερη σιμ είναι 2g και οι 2 κάρτες μου είναι πρόσφατα αναβαθμισμένες απο την κοσμοτε και υποστηρίζουν 4g . Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisly Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Καλησπερα σε ολους. Ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου μοντελου 64 /4 πανω απο ενα χρονο. Πληρως ευχαριστημενος και ικανοποιημενος με μονη εξερεση την οχι τοσο καλη καμερα και την γρηγορη καταναλωση της μπαταριας. Το καλοκαιρι ενω το χρησιμοποιουσα παντα με 2 καρτες και καρτα μνημης αρχισε να μου παρουσιαζει το εξης προβλημα. Ενω δεχομουν εισερχομενη κληση στην σιμ 2 το κινητο παγωνε και δεν μπορουσα να σηκωσω την κληση η να κανω το οτιδηποτε. Συνεχιζε οστοσο να χτυπαει κανονικα και να καλει απλα δεν ανταποκρινοταν το touch. Μετα απο 1 με 2 λεπτα απο την αναπαντητη πλεον κληση λειτουργουσε παλι κανονικα. Μερικες φορες οστοσο εκανε καποια επανακιννηση. Μετα απο πολυ ψαξιμο και παιδεμα δεν βρηκα καποια βοηθεια η λυση. Με τα πολλα εβαλα την σιμ 2 σε μια δευτερη συσκευη και απο τοτε το κινητο λειτουργει απροβληματιστα χωρις κανενα κολλημα η επανακινηση. Το κινητο δεν εχει γινει ποτε ρουτ ειναι με τις επισημες αναβαθμισεις της ασους. Εχει καποιος καποια ιδεα το τι μπορει να φταιει και εαν υπαρχει καποια λυση ? επαναφορα εχεις κανει ? αν δεν εχεις κανει ακομα δοκιμασε και περνα και την 6αρα με την ευκαιρια Μου το εκανε αυτο εμενα , για αλλο λογο το εστειλα σερβις , οταν το πηρα του εβαλα την 6αρα και δεν εχω παρατηρησει ξανα αυτο το φαινομενο Κατα τη γνωμη μου ειναι - ηταν θεμα λογισμικου και οχι hardware για να σε αγχωνει Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Έβαλα ένα κομματάκι ταινία έτσι ώστε να μην κουνιέται καθόλου η σιμ 2 και δεν λύθηκε το πρόβλημα. Cosmote και οι δύο κάρτες η μια σύνδεση και η δεύτερη what's up. Αλλά τις δοκίμασα και εναλλάξ να βάλω την 1 στην θέση 2 και το αντίστροφο Αλλά παρέμεινε το ίδιο πρόβλημα. Γνωρίζω ότι η δεύτερη σιμ είναι 2g και οι 2 κάρτες μου είναι πρόσφατα αναβαθμισμένες απο την κοσμοτε και υποστηρίζουν 4g . Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν δοκιμάζεις και με φίλου από άλλο παρόχο; Μπας και.... Καλή τύχη σου εύχομαι, αν είχαν δεδομένα και οι δύο θύρες δεν θα το έδινα ΠΟΤΕ εκείνο το κινητό Sent from my SM-G610F using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelkiller Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 επαναφορα εχεις κανει ? αν δεν εχεις κανει ακομα δοκιμασε και περνα και την 6αρα με την ευκαιρια Μου το εκανε αυτο εμενα , για αλλο λογο το εστειλα σερβις , οταν το πηρα του εβαλα την 6αρα και δεν εχω παρατηρησει ξανα αυτο το φαινομενο Κατα τη γνωμη μου ειναι - ηταν θεμα λογισμικου και οχι hardware για να σε αγχωνει Τωρα εχει την επισημη αναβαθμιση 6.0.1 . Δεν το εχω κανει ποτε. Πως μπορω να βαλω την 6 μονο χωρις να με παει στην 6.0.1 ? Δεν εχω κανει επαναφορα για το λογο οτι εχω πολλες εφαρμογες που χρησιμοποιω μεσα καθως και κωδικους κλπ. Και εκτος αυτου με την μια καρτα που το εχω τους τελευταιους μηνες δεν μου εχει ξαναπαρουσιασει ποτε προβλημα. ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν δοκιμάζεις και με φίλου από άλλο παρόχο; Μπας και.... Καλή τύχη σου εύχομαι, αν είχαν δεδομένα και οι δύο θύρες δεν θα το έδινα ΠΟΤΕ εκείνο το κινητό Sent from my SM-G610F using Tapatalk Δοκιμασα και με βονταφον και παλι το ιδιο. Πραγματικα πολυ ευχαριστημενος απο τις ταχυτητες του κινητου. Μονο θεμα η μπαταρια λιγο το οποιο λυνεται με ενα καλο power bank. Εαν δεν εβγαζε αυτο το θεμα με το dual sim δεν νομιζω οτι θα υπηρχε ουσιαστικο παραπονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisly Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Τωρα εχει την επισημη αναβαθμιση 6.0.1 . Δεν το εχω κανει ποτε. Πως μπορω να βαλω την 6 μονο χωρις να με παει στην 6.0.1 ? Δεν εχω κανει επαναφορα για το λογο οτι εχω πολλες εφαρμογες που χρησιμοποιω μεσα καθως και κωδικους κλπ. Και εκτος αυτου με την μια καρτα που το εχω τους τελευταιους μηνες δεν μου εχει ξαναπαρουσιασει ποτε προβλημα. αν εχεις κανει syncronize με google , oi εφαρμογες και οι κωδικοι ξαναπερνιουνται αυτοματα οταν κανεις επαναφορα , κανεις μια εκκινηση το κινητο , βαζεις το αρχειο της 6αρας που θα εχεις κατεβασει απο το site της asus στον κεντρικο καταλογο αρχειων του κινητου και μετα κανεις μια επανεκκινηση θα σου βγαλει ειδοποιηση για να κανεις update Λογικα εχεις WW κινητο . Απο που το ειχες παρει ? Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelkiller Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 αν εχεις κανει syncronize με google , oi εφαρμογες και οι κωδικοι ξαναπερνιουνται αυτοματα οταν κανεις επαναφορα , κανεις μια εκκινηση το κινητο , βαζεις το αρχειο της 6αρας που θα εχεις κατεβασει απο το site της asus στον κεντρικο καταλογο αρχειων του κινητου και μετα κανεις μια επανεκκινηση θα σου βγαλει ειδοποιηση για να κανεις update Λογικα εχεις WW κινητο . Απο που το ειχες παρει ?Ναι WW είναι η συσκευή μου. Και πώς θα αποτρέψω την συσκευή να κάνει την τελευταία αναβάθμιση που μπαίνει αυτόματα; και πως θα περάσω μόνο την 6 ; Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisly Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Ναι WW είναι η συσκευή μου. Και πώς θα αποτρέψω την συσκευή να κάνει την τελευταία αναβάθμιση που μπαίνει αυτόματα; και πως θα περάσω μόνο την 6 ; Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συγγνωμη αλλα γιατι δεν θελεις να περασεις την απολυτως τελευταια εκδοση ??? πρεπει να γνωριζεις οτι οσο προχωρανε οι εκδοσεις τοσο εξαλείφονται και bugs ... οποτε ... Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Αλλη εκδοση, πχ Ν θα πάρει το πολύ αξιόλογο αυτό κινητό; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Αλλη εκδοση, πχ Ν θα πάρει το πολύ αξιόλογο αυτό κινητό; Επίσημα δεν νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelkiller Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Συγγνωμη αλλα γιατι δεν θελεις να περασεις την απολυτως τελευταια εκδοση ??? πρεπει να γνωριζεις οτι οσο προχωρανε οι εκδοσεις τοσο εξαλείφονται και bugs ... οποτε ...Την τελευταία έκδοση έχω αυτή την στιγμή.. την 6.0.1 . Αλλά θεώρησα όπως μου είπες στο παραπάνω μήνυμα ότι με την προηγούμενη Ίσως δεν θα εχω το συγκεκριμένο πρόβλημα. Ίσως να κατάλαβα εγώ λάθος.. Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Μην κολλάς στην έκδοση, γιατί αμφιβάλλω ότι έβγαλε 6.0.0. Σε κάθε περίπτωση, αν είσαι εντός εγγύησης και μπορείς να το αποχωριστείς για μερικές μέρες, καλύτερα να το γυρίσεις πίσω. Και σε μένα έβγαλε ένα θέμα που άλλες SIM τις αναγνώριζε στη μία θέση και άλλες όχι και το παραδέχθηκαν και το διόρθωσαν εντός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelkiller Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Μην κολλάς στην έκδοση, γιατί αμφιβάλλω ότι έβγαλε 6.0.0. Σε κάθε περίπτωση, αν είσαι εντός εγγύησης και μπορείς να το αποχωριστείς για μερικές μέρες, καλύτερα να το γυρίσεις πίσω. Και σε μένα έβγαλε ένα θέμα που άλλες SIM τις αναγνώριζε στη μία θέση και άλλες όχι και το παραδέχθηκαν και το διόρθωσαν εντός εγγύησης.Δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον εγγύηση.. και προς το παρόν το λειτουργώ με μια σιμ χωρίς να παρουσιάζει το παραμικρό πρόβλημα. Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Από Ελλάδα θα είχε 2 χρόνια εγγύηση. Αν όχι, εσύ ξέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelkiller Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Από Ελλάδα θα είχε 2 χρόνια εγγύηση. Αν όχι, εσύ ξέρεις.Είχε αγοραστεί απο ευρωπαϊκό κατάστημα και έχει παρέλθει η εγγύηση καθώς έχει αλλαχτεί και η μπαταρία σε μαγαζί irepair στην Αθήνα. Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzi90 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Καλημέρα!!! Κάτοχος του κινητού κοντά στα 3 χρόνια αγορασμένα απο amazon.it. Εγώ έχω ακόμα την έκδοση android 5.0 και δεν κάνει από μόνο του αναβαθμίσεις για παραπάνω. Θα πρέπει να κάνω κάτι χειροκίνητα και πως? και αν το κάνω θα δημιουργηθεί πρόβλημα στο τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Η επίσημη αναβάθμιση σε Android 6 γίνεται χειροκίνητα. Πρόβλημα δεν θα έχεις φυσικά, αλλά είναι αμφιλεγόμενο αν θα έχεις αξιόλογο κέρδος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelkiller Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Καλημέρα!!! Κάτοχος του κινητού κοντά στα 3 χρόνια αγορασμένα απο amazon.it. Εγώ έχω ακόμα την έκδοση android 5.0 και δεν κάνει από μόνο του αναβαθμίσεις για παραπάνω. Θα πρέπει να κάνω κάτι χειροκίνητα και πως? και αν το κάνω θα δημιουργηθεί πρόβλημα στο τηλέφωνο?Φίλε μου καλησπέρα. Το λειτουργείς με δύο κάρτες η με μια; Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzi90 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Φίλε μου καλησπέρα. Το λειτουργείς με δύο κάρτες η με μια; Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με 2 κάρτες. 1 cosmote 2 wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis131313 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Με 2 κάρτες. 1 cosmote 2 wind Καλησπέρα παιδια εχω το asus zenfone 2. Μου εχει ραγισει η οθονη, εχετε να προτεινεται καποιο μαγαζι για επισκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelkiller Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Με 2 κάρτες. 1 cosmote 2 windΣου έχει κάνει ποτέ κάποιο κόλλημα η επανεκκίνηση όταν μιλάς στην σιμ 1 και έχεις εισερχόμενη κλήση στην σιμ 2 ; Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδια εχω το asus zenfone 2. Μου εχει ραγισει η οθονη, εχετε να προτεινεται καποιο μαγαζι για επισκευή?Έχει πολλά μαγαζιά που κάνουν αλλαγή οθόνης. Ειδικά Αθήνα κέντρο. Το θεμα είναι ότι αν βάλεις οθόνη οικονομική δεν θα δουλεύει σωστά το Ανοιγοκλειμα της οθόνης με χτύπημα . Καλό είναι να το ψάξεις λίγο η να ρωτήσεις εάν σου βάζουν την γνήσια η ημητασιον. Στο eBay ξεκινάνε απο 20 ευρω πακέτο οθόνη με digitizer. Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η επίσημη αναβάθμιση σε Android 6 γίνεται χειροκίνητα. Πρόβλημα δεν θα έχεις φυσικά, αλλά είναι αμφιλεγόμενο αν θα έχεις αξιόλογο κέρδος.Υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα στη δεύτερη κάρτα να είναι απο την 6αρα ; Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts