Neo106 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 (edited) Μπορειτε να δωσετε λινκ για την .195 ww ? Nevermind το βρηκα(184->194) link Edited July 29, 2016 by Neo106 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Ξανά κάτοχος της συσκευής... Άντε να δούμε... Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Κύριοι ψάχνω να βρω γνήσιο καπάκι μπαταρίας (με το nfc) αλλα δυστυχώς δεν μπορώ να βγάλω άκρη... Ακομα και με την Asus που επικοινώνησα αδυνατουν να μου το προμηθευσουν καθώς το απαντητικο email μου λένε ότι μόνο φορτιστή μπορούν να παρέχουν!! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Κύριοι ψάχνω να βρω γνήσιο καπάκι μπαταρίας (με το nfc) αλλα δυστυχώς δεν μπορώ να βγάλω άκρη... Ακομα και με την Asus που επικοινώνησα αδυνατουν να μου το προμηθευσουν καθώς το απαντητικο email μου λένε ότι μόνο φορτιστή μπορούν να παρέχουν!! Έχω πάρει από εδώ http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Original-Deluxe-Battery-Back-Cover-For-ASUS-Zenfone-2-ZE551ML-5-5-inch-cellphone/32596796910.html?spm=2114.13010608.0.73.QPwAaB το μπλε και το λευκό. Πολύ καλά και γνήσια με Asus συσκευασία και NFC. Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Έχω πάρει από εδώ http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Original-Deluxe-Battery-Back-Cover-For-ASUS-Zenfone-2-ZE551ML-5-5-inch-cellphone/32596796910.html?spm=2114.13010608.0.73.QPwAaB το μπλε και το λευκό. Πολύ καλά και γνήσια με Asus συσκευασία και NFC. Τέτοιες βρίσκω και στο ebay... Τις κλασσικές θέλω τις "δικές" του... Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Τέτοιες βρίσκω και στο ebay... Τις κλασσικές θέλω τις "δικές" του... Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αδερφέ στο τέλος της ίδιας σελίδας στο "περισσότερα Προϊόντα" "Από αυτόν τον πωλητή" http://www.aliexpress.com/item/Original-Battery-Back-Cover-case-with-NFC-For-ASUS-Zenfone-2-ZE551ML-5-5-inch-cellphone/32671608841.html?spm=2114.10010108.1000013.3.PzzGZI&scm=1007.13339.35814.0&pvid=6afabdc4-e823-49ea-8903-ab1602bc7fd2&tpp=0 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 (edited) Τις είδα σύντροφε αλλά δεν έχει το NFC.... (για αυτό το γράφω και στο πρώτο μου ερώτημα) Μπορεί να γίνει κάτι με αυτό; Edit: Αγαπητέ τις βρήκα!! Είχες δίκιο τελικά... Σε ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σου ;) Edited August 2, 2016 by ovelix5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IronS Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω οθόνη για το κινητό διότι απέκτησα ένα ελαφρύ ράγισμα. Έχει κάποιος εμπειρία πάνω στο θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Καλησπέρα δεν μπορώ να συνδεθώ νε τα δεδομένα του κινητού. Καμία βοήθεια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotismixa Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Αν έχεις κοτε υπάρχει γενικό πρόβλημα Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Αν έχεις κοτε υπάρχει γενικό πρόβλημα Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι κοσμοτε εχω. Τι εννοείς γενικό πρόβλημα ; απο κόσμοτε ή απο το κινητό; ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν έχεις κοτε υπάρχει γενικό πρόβλημα Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι κοσμοτε εχω. Τι εννοείς γενικό πρόβλημα; απο την κοσμοτε η απο το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotismixa Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Ναι κοσμοτε εχω. Τι εννοείς γενικό πρόβλημα ; απο κόσμοτε ή απο το κινητό; ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι κοσμοτε εχω. Τι εννοείς γενικό πρόβλημα; απο την κοσμοτε η απο το κινητό; Εχθές είχε πρόβλημα ή κοτε στα data σε μεγάλο μέρος πελατών σε όλη την Ελλάδα έχει γίνει αποκατάσταση πλέον Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Πείτε μου κάτι... Είχα βάλει στις επαφές, στο πληκτρολόγιο κλπ σαν "θεμα" το μαύρο (το λευκό έχει σαν στάνταρ), έκανε αναβάθμιση (προφανώς) και μου το γύρισε πάλι στο λευκό... Έλα όμως που δεν βρίσκω τον τρόπο να ξαναβάλω το μαύρο... Τη βοήθεια σας!! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Πείτε μου κάτι... Είχα βάλει στις επαφές, στο πληκτρολόγιο κλπ σαν "θεμα" το μαύρο (το λευκό έχει σαν στάνταρ), έκανε αναβάθμιση (προφανώς) και μου το γύρισε πάλι στο λευκό... Έλα όμως που δεν βρίσκω τον τρόπο να ξαναβάλω το μαύρο... Τη βοήθεια σας!! Το γράφει και στην αναβάθμιση.το νέο update Δεν έχει μέσα το μαύρο θέμα! Ρε παιδιά την χάλασαν την εφαρμογή..Που είναι τα αγαπημένα στο πάνω μέρος της λίστας επαφών;;;; που είναι το swype για να αλλάξεις καρτέλα;;;;;; πφφφφ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Ναι αλλά υπάρχει εδώ, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asus.contacts.theme.dark και το έχω εγκαταστήσει... Δεν ξέρω όμως που είναι για να το βάλω.... Η οδηγίες που έχει ντεν της καταλαβαίνω.... Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 (edited) Ναι αλλά υπάρχει εδώ, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asus.contacts.theme.dark και το έχω εγκαταστήσει... Δεν ξέρω όμως που είναι για να το βάλω.... Η οδηγίες που έχει ντεν της καταλαβαίνω.... Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μολις σου εξηγησα ότι η νεα αναβάθμιση που βγηκε σημερα ΔΕΝ υποστηριζει το dark theme και το γραφει κιολας πεντακαθαρα στο "Tι νέο υπάρχει" New features: - Brand new layout and visual design, light and easy-to-use - Snap call: make a call without call log! Improvement: - Fix some problems about truncating words - Fix some problems reported by users - Multiple bug fixes Note: This version doesn't include Dark Theme. Please do not update if you have any concerns. Edited August 4, 2016 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Εντάξει.... Μη βαρας..... Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MementoMori Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Παίδες ερώτηση. Ενας φίλος πήρε το Zenfone 2. Το εβαλε σε μια θηκη στην μηχανή η οποία μετα ανακάλυψε οτι ειχε μαγνήτες κτλ. Του κάνει τώρα μανούρες η συσκευή. Φτιάχνεται αυτό; Και αν ναι πόσο μπορεί να κοστίσει; Εχετε να προτείνετε κάποια μαγαζια με καλη τιμή στο service; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrosjohny2003 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 με το τελευταιο update ειχα και εγω προβλημα .δεν ειχα καθολου δεδομενα απο cosmote.αναγκαστηκα να το κανω hard reset απι το recovery και επανηλθαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Είχε πρόβλημα η Cosmote δεν έπρεπε να κάνεις hard reset Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrosjohny2003 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 και απο αλλο τηλ. cosmote στο ιδιο σημειο γιατι εμπαινα κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 (edited) Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω οθόνη για το κινητό διότι απέκτησα ένα ελαφρύ ράγισμα. Έχει κάποιος εμπειρία πάνω στο θέμα; Είχα πάρει αυτή http://www.ebay.com/itm/111947312660 απο τον συγκεκριμένο πωλητή αλλά στα 21$. Τώρα βλέπω ανέβασαν τις τιμες.... Για του λογου το αληθές https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160804/c4a0d7726b3eb173744b6f6670d7f507.jpg Edited August 4, 2016 by Polis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 (edited) Μολις σου εξηγησα ότι η νεα αναβάθμιση που βγηκε σημερα ΔΕΝ υποστηριζει το dark theme και το γραφει κιολας πεντακαθαρα στο "Tι νέο υπάρχει" Την έβγαλα και εγω την ενημέρωση και πάπαλα!! :D Αν το ξαναβαλουν μπορεί να τους κάνω τη χάρη!! :p Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 4, 2016 by ovelix5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 και απο αλλο τηλ. cosmote στο ιδιο σημειο γιατι εμπαινα κανονικα? Το πρόβλημα δεν αφορούσε το 100% των συνδρομητών.... Τεσπα, έκανες και ενα φρεσκαρισματάκι στο λειτουργικό του τηλεφώνου... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrosjohny2003 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Το πρόβλημα δεν αφορούσε το 100% των συνδρομητών.... Τεσπα, έκανες και ενα φρεσκαρισματάκι στο λειτουργικό του τηλεφώνου... :p Εχεις δικιο.Μολις μου το επιβεβαιωσε και η cosmote.Το φρεσκαρισματακι το ηθελε παντως :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts