Jump to content

Asus Zenfone 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και απο εμένα εχω πάρει το κινητό εδώ και 15 ημέρες, δεν βλέπω κάποιο μέχρι στιγμής αλλά απο αυτά που διαβάζω έχω για οθόνη και υπερθέρμανση εχω φοβηθεί πραγματικά! Μπορώ να κάνω κάτι προληπτικά; αν ναι τι;

Ενώ αλλάξει οθόνη φιλέ. Είναι θέμα ελαττωματικές παρτίδας. Αν είσαι απο τους τυχερους δεν θα εχεις προβλημα ;)

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενώ αλλάξει οθόνη φιλέ. Είναι θέμα ελαττωματικές παρτίδας. Αν είσαι απο τους τυχερους δεν θα εχεις προβλημα ;)

Εμένα είναι Κορεάτικο από τα πρώτα δεν έχει πρόβλημα η οθόνη αλλά ζεστενετε σε λογικά πλαίσια αν βάλω παιχνίδι στην παραλία με κάψα λογικό είναι ή όλα αναμμένα μέσα το αμάξι λαμπαδιαζει στα σίγουρα μπροστά στο ταμπλό με τον ήλιο.

Βασικά το πρόβλημα είναι στην ταχυφορτιση που καίει το σύμπαν...αλλά αυτό γίνεται μόνο τον τελευταίο μήνα.δν είχα παλαιότερα τέτοιο πρόβλημα και κάποιες άλλες στιγμές είναι ζεστό όταν το πιεζω πολύ που ποτέ δνε ζεσταινοταν.αν παίζει πρόβλημα τοτε πάω για άλλη συσκευή καλύτερα.μην μπλεξω με σέρβις και ιστορίες.

Α και στον ήλιο όχι ακόμα και στην παραλία το έχω σε σκιερό μέρος επίτηδες.το προσέχω πολύ αυτό.

Γιατι το τελευταίο μήνα έχουμε καύσωνα ........ όταν με το καλημέρα είσαι με 35+ βαθμούς θερμοκρασίας, είναι φυσιολογικό να ζεσταίνεται

Όχι δεν έχω αλλάξει οθόνη φίλε μου, λάθος το διατύπωσα! Απλά πριν πάρω το κινητό μπήκα να διαβάσω πληροφορίες για τυχόν απορίες. Και αφού το αγόρασα (πριν 15 μέρες) συνέχεισα να μπαίνω στο φόρουμ για βοήθεια διότι είμαι άσχετος και διάβαζα για τα προβλήματα της οθόνης και έμεινα που λένε! Ελπίζω να μην υπάρχουν άλλα ελαττωματικά στον αγορά και να την γλυτώσουμε όλοι μας! Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες

Εγω παντος παιδια απο τα πρωτα το πρώτα ZM551ML Ww rom που κυκλοφορησαν κ πειρα me μαμα rom ουτε θερμοκρασιες βλεπω υψηλες ουτε ghost touch το κινητο δουλευει 1μισι χρονο ρολόι και σφεντονα στον 1μισι χρονο 2 φορες κόλλησε κ εκανε restart οποτε μπορω να πω οτι ειμαι ικανόποιημενος με την ποιότητα του για την χρήση που κανω! Μεσα στο αυτοκίνητο πχ τωρα που ερχομουν φορτηζε το ειχα ανοιχτό 4g και gps ετρεχε Google maps ανοιχτή οθόνη και το ενιωσα ελαφρα ζεστο γιατι το βαραγε ο ηλιος!

Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατι το τελευταίο μήνα έχουμε καύσωνα ........ όταν με το καλημέρα είσαι με 35+ βαθμούς θερμοκρασίας, είναι φυσιολογικό να ζεσταίνεται

Και πέρυσι το καλοκαίρι γιατί δεν ζεσταινοταν;;δεν πάει έτσι.απλα κάτι παίζει!το κινητό 14 μήνες του έχω πιεί το αίμα και είναι μία χαρά σφαιρατο δεν μου εχει κολλήσει ποτέ δεν έχει κάνει ποτέ restart ,δεν μου έχει κάνει το παραμικρό ή οθόνη,ολα καλά με λίγα λόγια.απλα αυτή ή υπερθέρμανση ανεξήγητη και χωρίς να αλλάξει απολύτως τίποτα τον τελευταίο καιρό.κατα την φόρτιση δεν το πειραζω!απλά ρωτησα μήπως έχει και κάποιος άλλο το ίδιο προβλημα.λετε ν κλαταρει το κινητό σιγά σιγά;

Edited by kommatias_3

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Όχι δεν έχω αλλάξει οθόνη φίλε μου, λάθος το διατύπωσα! Απλά πριν πάρω το κινητό μπήκα να διαβάσω πληροφορίες για τυχόν απορίες. Και αφού το αγόρασα (πριν 15 μέρες) συνέχεισα να μπαίνω στο φόρουμ για βοήθεια διότι είμαι άσχετος και διάβαζα για τα προβλήματα της οθόνης και έμεινα που λένε! Ελπίζω να μην υπάρχουν άλλα ελαττωματικά στον αγορά και να την γλυτώσουμε όλοι μας! Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες

Sorry φιλέ εγώ άλλαξα οθόνη (ο δαίμων του πληκτρολογίου ;) )

Και πέρυσι το καλοκαίρι γιατί δεν ζεσταινοταν;;δεν πάει έτσι.απλα κάτι παίζει!το κινητό 14 μήνες του έχω πιεί το αίμα και είναι μία χαρά σφαιρατο δεν μου εχει κολλήσει ποτέ δεν έχει κάνει ποτέ restart ,δεν μου έχει κάνει το παραμικρό ή οθόνη,ολα καλά με λίγα λόγια.απλα αυτή ή υπερθέρμανση ανεξήγητη και χωρίς να αλλάξει απολύτως τίποτα τον τελευταίο καιρό.κατα την φόρτιση δεν το πειραζω!απλά ρωτησα μήπως έχει και κάποιος άλλο το ίδιο προβλημα.λετε ν κλαταρει το κινητό σιγά σιγά;

Εγώ πιστεύω πως το κινητό ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει, οι αλλαγές στη ρομ είναι ανεπαίσθητες πχ απο 180 σε 184 και κάτι έγινε άντε να διορθώνονται κάνα 2 bug. Στην ουσία η ρομ είναι ίδια και όλες οι εφαρμογές αναβαθμίζονται συνεχώς και ίσως η παρούσα ρομ της συσκευής ζορίζεται να ακολουθήσει. Όποιος χρησιμοποιεί για ίντερνετ τον chrome ίσως το έχει καταλάβει ήδη απο την τελευταία αναβάθμιση του chrome πως το ZenFone ζορίζεται άσχημα με αυτόν και που να χρησιμοποιήσει παλαιότερη συσκευή όπως εγώ με το ταμπλετ. Τεσπα πιστεύω ότι αρχίζει η συσκευή και δεν μπορεί να ακολουθήσει και να υποστηρίξει αυτά που έχει στο λειτουργικό της. Ίσως με την MM γίνει κάτι άλλα δεν το βλέπω. Και μέχρι να στρώσει θα έχει βγει η nougat. Το είχα γράψει και σε προηγούμενο ποστ πως απο την στιγμή που ανακοινώθηκε το ZenFone 3 το 2 θα πάει περίπατο. Ειδομεν

Εγώ πιστεύω πως το κινητό ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει, οι αλλαγές στη ρομ είναι ανεπαίσθητες πχ απο 180 σε 184 και κάτι έγινε άντε να διορθώνονται κάνα 2 bug. Στην ουσία η ρομ είναι ίδια και όλες οι εφαρμογές αναβαθμίζονται συνεχώς και ίσως η παρούσα ρομ της συσκευής ζορίζεται να ακολουθήσει. Όποιος χρησιμοποιεί για ίντερνετ τον chrome ίσως το έχει καταλάβει ήδη απο την τελευταία αναβάθμιση του chrome πως το ZenFone ζορίζεται άσχημα με αυτόν και που να χρησιμοποιήσει παλαιότερη συσκευή όπως εγώ με το ταμπλετ. Τεσπα πιστεύω ότι αρχίζει η συσκευή και δεν μπορεί να ακολουθήσει και να υποστηρίξει αυτά που έχει στο λειτουργικό της. Ίσως με την MM γίνει κάτι άλλα δεν το βλέπω. Και μέχρι να στρώσει θα έχει βγει η nougat. Το είχα γράψει και σε προηγούμενο ποστ πως απο την στιγμή που ανακοινώθηκε το ZenFone 3 το 2 θα πάει περίπατο. Ειδομεν

Είναι πάγια η τακτικη: βγάζουμε ένα κινητό που πάει σφαίρα τώρα αλλά σε ένα χρόνο οι καλοί developers των εφαρμογών αυξάνουν τον φόρτο εργασίας στους επεξεργαστές του σιγά σιγά όχι απότομα για να μην καρφωθούν, και έτσι αρχίζεις και κοιτάς το επόμενο μοντέλο.... Αν το κινητό πήγαινε ακόμα σφαίρα πως θα πούλαγε νέα κινητά κάθε εταιρία; θα έπρεπε να το κλείσουν το μαγαζί τους γιατί δεν θα αγόραζε κανείς. Είναι απλοί κανόνες του καπιταλισμού φίλοι μου...

Οπότε ή δεν κάνεις ποτέ αναβαθμίσεις εφαρμογών ή λογισμικού ή κάνεις και σε 1 ή 1.5 χρόνο αρχίζεις και νιώθεις τη διαφορά.

Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομιζω οτι ειστε λιγο υπερβολικοι. Τα προγράμματα δεν γινονται επιτηδες πιο βαρια κατα την γνωμη μου αλλα οσο εξελλισονται τα προγραμματα, τοσες περισσοτερες γραμμες κωδικα πρεπει να τρέξει το κινητό οποτε γινονται και πιο βαρια. δειτε πχ την εφαρμογή του φβ. πλεον μέσα της εχει μεχρι και streaming video και πολλά άλλα. όσο περισσοτερα proccesses, τοσο πιο πολυ θα ζοριζεται ένα κινητό. και επισης τα ηλεκτρονικά των κινητών μας, καταπονουνται με την θερμοκρασια που σηκωνουν και αυτό εχει επιδραση και στους επεξεργαστες τους. ολα παιζουν τον ρολο τους. Ακομα και η επανεκκινηση μια φορα τις 1-2-3 μερες, παιζει σημαντικό ρολο στην ομαλη λειτουργεια του κινητου.

Μην ξεχνατε ότι στην ουσια ειναι μικροι υπολογιστες πλεον τα κινητα και θελουν και αυτά την συντηρηση τους και στο λογισμικο.

Απλα μια υποσημειωση και μενα φετος εδειξε να βασανιζεται θερμικα απο τελη μαη ενω μπορω να βεβαιωσω οτι περσι ολο το καλοκαιρι δεν ειχα θεματα. Δυστυχως μια καλη συσκευη χαντακωνεται απο σαχλαμαρες

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά πως περνάω το play store στο κινητό?

Δεν το εχει μέσα?

Android 5.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παιδιά πως περνάω το play store στο κινητό?

Δεν το εχει μέσα?

Android 5.

??? Φυσικά και το έχει.

Edited by Polis4

??? Φυσικά και το έχει.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160710/1d2c22cd2611eb7bcddf342a93249f94.jpg

Δεν το εχει.

Πως το περνάω?

Δεν το εχει.

Πως το περνάω?

Απο που το πηρες και δεν το εχει?

(κανενα μελος δεν εχει ξανα/αναφερει κατι τετοιο)

Τι ρομ φορας?

Τι ρομ φορας?

Έλα ντε... Δεν το έχω ξανακούσει

Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι ρομ φορας?

Ελα ντε.δεν το έχω αυτή την στιγμή στα χέρια μου.

Μαμά πρέπει να ναι,είχε κι αρκετά κινέζικά βέβαια μέσα

Δεν το εχει.

Πως το περνάω?

Ουτε εμένα το ειχε,αλλα ειχε ένα εικονίδιο google installer κόκκινο κ το εκανα εγκατσταση απο εκει μεσα.

Το εχει το δικο σου;

Σε ευχαριστώ πολύ

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εδώ οι σωστές οδηγίες για το recovery mode...

7

Σε ευχαριστώ

Ελα ντε.δεν το έχω αυτή την στιγμή στα χέρια μου.

Μαμά πρέπει να ναι,είχε κι αρκετά κινέζικά βέβαια μέσα

Απο που το πηρες;

ελπιζω να μην το πηρες νομιζωντας οτι αγόρασες την WW version. αλλά με πληρη επιγνωση οτι το κινητό ειναι η CN version.

Επειδη περιμενουμε την ΜΜ εκδοση του κινητου, δεν θα σου προτεινα να κανεις ακόμα την διαδικασια που κάναμε οι περισσοτεροι για να αποκτησουμε το Playstore.

Αντ' αυτου, θα σου προτεινω να το κάνεις root για να μπορεσεις να αφαιρεσεις τις περισσοτερες κινεζιές και να κάνεις εγκατασταση τα gapps χειροκινητα. googlαρε "install gapps" και θα βρει μπολικους οδηγους ακομα και στο youtube. αν κολλησεις πουθενα, γραψε εδω να σε βοηθησουμε.

Η διαδικασία πού κάνατε είναι ποια?

Η εγκατάστασή του google installer?η κάποιού αλλού τρόπου?

Για android 5,τι περνάω?

Παιδιά μετά την τελευταία αναβάθμιση του ZenUI μου βλέπω βελτίωση στην κατανάλωση μπαταρίας! Μπορεί να το επιβεβαιώσει κανένας ή είναι τυχαίο;

Η διαδικασία πού κάνατε είναι ποια?

Η εγκατάστασή του google installer?η κάποιού αλλού τρόπου?

Για android 5,τι περνάω?

Αλλάζαμε την περασμένη ρομ από CN rom σε WW rom. αλλά για να το κάνεις θα πρεπει να ακολουθησεις τον οδηγο που υπαρχει. Κατά προσωπικη εκτιμηση, αν επαιρνα σε φιλο μου τωρα το συγκεκριμένο κινητό, θα εβαζα τα gapps για να εχω playstore και μετά root για να αφαιρεσω τις κινεζιες από μέσα ή θα τις εκανα απενεργοποιηση. Ακομα δεν υπαρχει καποιος οδηγος για να μεταβουμε σε android MM με σιγουρια και ασφάλεια οποτε καλο θα ήταν να μην αλλάξεις ακόμα την ρομ σε WW.

----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά μετά την τελευταία αναβάθμιση του ZenUI μου βλέπω βελτίωση στην κατανάλωση μπαταρίας! Μπορεί να το επιβεβαιώσει κανένας ή είναι τυχαίο;

To zenui που φοραμε πλεον ποιο ειναι; τελικα πηραμε το zenui 3.0 που θα φοραει και το zenfone 3?

Παιδιά δεν με ενδιαφέρει η mm.

Το μόνο πού με ενδιαφέρει είναι πως θα περαστεί το play.

Ακόμα και όλες οι εφαρμογές,με απλό τρόπο,χωρίς recovery και τέτοια.κι αν γίνεται κάποιο link.

Ούτε root με ενδιαφέρει

Android 5.

Παιδιά δεν με ενδιαφέρει η mm.

Το μόνο πού με ενδιαφέρει είναι πως θα περαστεί το play.

Ακόμα και όλες οι εφαρμογές,με απλό τρόπο,χωρίς recovery και τέτοια.κι αν γίνεται κάποιο link.

Ούτε root με ενδιαφέρει

Android 5.

https://www.androidpit.com/how-to-install-the-play-store

• The title was changed to Asus Zenfone 2