Polis4 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 εχεις δοκιμάσει τον boot manager απο xposed framework που προτεινουν στο ποστ που παρεθεσες; το είχα στο προηγουμενο κινητό και δεν θυμαμαι αν ήμουν ικανοποιημένος ή οχι. την εξοικονομηση ενεργειας στο asus σε ποιο profile το έχεις; λειτουργια αποδοσης, κανονικό ή κάποιο άλλο; εγω το έχω μόνιμα στο κανονικό. επισης είναι αδικο για το κινητάκι να το συγκρίνεις με τα ιερά τέρατα της αυτονομίας! χαχαχαχαχα Όχι δεν έχω εγκαταστήσει xposed στη cm-13. Έχει δικο του διαχειριστη έναρξης το 6αρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Όχι δεν έχω εγκαταστήσει xposed στη cm-13. Έχει δικο του διαχειριστη έναρξης το 6αρι Αντε! πολυ καλό αυτό..! τι εχεις αφησει ανοιχτο και τι κλειστό; συγχρονισμό τον εχεις ανοιχτο; αν ναι, κλεισε τον και ξαναδες ποσο οθονη θα σου βγάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thor21 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Μια ερωτηση και απο μενα παιδια..Το εχει ενα φιλαρακι μου και τωρα τελευταια του κανει συνεχως κολληματα οταν παει να απαντησει σε κλησεις.Κολλαει εκεινη τη στιγμη με αποτελεσμα να καλει αυτος αργοτερα και να εχει ξεφραγκιαστει χαχαχ.Τι προτεινετε?Ισως καποια αλλαγη rom? Και αν ναι μπορειτε να μου πειτε ποια?Δυστυχως δεν του κανει ουτε για αυτο που αγοραστηκε, να απανταει στις κλησεις τουλαχιστον.Ευχαριστω και περιμενω την βοηθεια σας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis995 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 (edited) Αυτά με ελάχιστη χρήση. Απειροελάχιστη θα έλεγα αλλά δε θέλω να το παρατραβήξω. http://image.prntscr.com/image/18c6d1248db64885ad0b96a1feaeb492.png http://image.prntscr.com/image/d2d5083e0ff64cedad82e3468ed0203a.png Παρατηρώ ότι μου τρώει πολύ, πάρα πολύ όμως, μπαταρία όταν δε κάνω τίποτα. Μπορεί να μου φάει και 10%+ μέσα σε μερικές ώρες. Edited June 11, 2016 by antonis995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 (edited) Καλησπέρα εχω πρόβλημα με τον ήχο στα μηνύματα δεν ακούγεται πολύ και δεν ακούγεται αρκετή ώρα με αποτέλεσμα να μην τα ακούω και να τα βλέπω πολύ αργά. Τι μπορεί να γίνει; Υπάρχει καμία ρύθμιση; Άκυρο παιδιά ήταν αποκλεισμένη τα μηνύματα. Edited June 11, 2016 by ceed777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 (edited) Εχώ καλά νέα για custom rom με android MM. Μετα απο δοκιμές και συζητήσεις στο xda σχετικα με το γεγονος οτι η sim1 έχανε το σήμα (λόγω dead network zone, reboot, search for network, airplane mode κλπ) βρέθηκε φόρμουλα. Εδώ και 2 μέρες η sim1 ξαναβρίσκει το σήμα αυτόματα όταν πχ το κινητό επανέλθει απο νεκρή ζώνη δικτυου. Το κλειδί ηταν οτι επρεπε να αφήσω την sim1 σε 4g δικτυο, γιατί η sim2 δεν ρυθμίζεται λογω λογισμικου και είναι μονίμως σε 4g επιλογη (άσχετα αν λειτουργει σε 2g το μοντεμ, μιλάμε για το λογισμικό). Οποτε όταν βρίσκεται το κινητό σε νεκρό σημείο απο δίκτυο ψάχνει πρωτα να κουμπωσει σε υψηλα g (4g,3g) και επειδή την sim1 την είχα σε 2g, παντα την αγνοούσε και έβρισκε σήμα μονο η sim2... Έτσι λοιπον αφήνετε τις sim1 και 2 σε LTE και δεν έχετε θέμα. Βέβαια εγώ για τον λογισμό και μονο έχω επιλέξει για την sim2 2g αλλά αυτό δεν υποστηρίζεται ουσιαστικά απο την rom. Τες πάντων μάλλον βρέθηκε λύση. Η rom είναι η Temasek http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3349862 για όσους θέλουν να την δοκιμασουν. Να τονίσω οτι όλες οι custom rom με android 6 δεν διαθέτουν ραδιόφωνο γιατί η asus δεν κυκλοφόρησε ποτε το source... Αντε! πολυ καλό αυτό..! τι εχεις αφησει ανοιχτο και τι κλειστό; συγχρονισμό τον εχεις ανοιχτο; αν ναι, κλεισε τον και ξαναδες ποσο οθονη θα σου βγάλει. Μονο επαφες, ημερολόγιο, email και viber Μια ερωτηση και απο μενα παιδια..Το εχει ενα φιλαρακι μου και τωρα τελευταια του κανει συνεχως κολληματα οταν παει να απαντησει σε κλησεις.Κολλαει εκεινη τη στιγμη με αποτελεσμα να καλει αυτος αργοτερα και να εχει ξεφραγκιαστει χαχαχ.Τι προτεινετε?Ισως καποια αλλαγη rom? Και αν ναι μπορειτε να μου πειτε ποια?Δυστυχως δεν του κανει ουτε για αυτο που αγοραστηκε, να απανταει στις κλησεις τουλαχιστον.Ευχαριστω και περιμενω την βοηθεια σας!! Factory reset καντο Edited June 11, 2016 by Polis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 πολλα προβληματα στην μπαταρια διαβαζω ρε παιδια. και ημουν ενα κλικ πριν την αγορα του... το πειραζεται και σας τα κανει αυτα? εγω δεν εχω σκοπο να το πειραξω. θα εχω και εγω τετοια προβληματα αν το χρησιμοποιω νορμαλ? νορμαλ =κλησεις,internet email και κανα viber. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 (edited) Αυτά με ελάχιστη χρήση. Απειροελάχιστη θα έλεγα αλλά δε θέλω να το παρατραβήξω. http://image.prntscr.com/image/18c6d1248db64885ad0b96a1feaeb492.png http://image.prntscr.com/image/d2d5083e0ff64cedad82e3468ed0203a.png Παρατηρώ ότι μου τρώει πολύ, πάρα πολύ όμως, μπαταρία όταν δε κάνω τίποτα. Μπορεί να μου φάει και 10%+ μέσα σε μερικές ώρες. δεν ειναι φυσιολογικο να σου τρωει τοσο μπαταρια ειδικα σε κατασταση αναμονής όταν σε μενα σε ολο το βραδυ με wifi/bluetooth μονιμα ανοιχτα, μου τρωει 5% περιπου... Δοκίμασε clear cache και clear dalvik cache μπας και κάτι δεν εχει κατσει καλά. επισης δες τι τρεχουν στην εκκινηση. Aπο εφαρμογές της google τι εχεις εγκατεστημένο; edit. δοκιμασες να απενεργοποιησεις το 4g και να το εχεις 3g μονο να δεις συμπεριφορα της μπαταριας; Edited June 12, 2016 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 πολλα προβληματα στην μπαταρια διαβαζω ρε παιδια. και ημουν ενα κλικ πριν την αγορα του... το πειραζεται και σας τα κανει αυτα? εγω δεν εχω σκοπο να το πειραξω. θα εχω και εγω τετοια προβληματα αν το χρησιμοποιω νορμαλ? νορμαλ =κλησεις,internet email και κανα viber. Δεν έχει προβλήματα η μπαταρία απλά όπως μου είπε τεχνικός τέτοιου είδους τηλέφωνα τα αντιμετωπίζουμε σαν λάπτοπ. Απλώς προσπαθουμε όλοι να το κάνουμε να διαρκεί περισσότερο. Το τηλέφωνο πάει σφαίρα χωρίς κόλλημα και προσωπικά εχω σταματήσει να χρησιμοποιώ ταμπλετ ή λάπτοπ ακόμα και για ταινίες σίριαλ κλπ. Έχει ένα σωρό λειτουργίες και θέλω να τις εκμεταλλευομαι όλες. Καμία φορά ξεχνάω πως είναι τηλέφωνο. Φυσικά και θέλω η μπαταρία να κρατάει μέρες αλλά δυστυχώς δεν γίνεται. Αυτο είναι και το πρόβλημα των περισσότερων εδώ. Καμία φορά βλέπω και συγκρίσεις με άλλες συσκευές σκέψου όμως πως είναι μια συσκευή που έχει τα πάντα εκτός απο υπέρυθρες, δακτυλικό και κάτι άλλες λειτουργίες που έχουν μονο τα καινούργια hotknot airgesture. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Δεν έχει προβλήματα η μπαταρία απλά όπως μου είπε τεχνικός τέτοιου είδους τηλέφωνα τα αντιμετωπίζουμε σαν λάπτοπ. Απλώς προσπαθουμε όλοι να το κάνουμε να διαρκεί περισσότερο. Το τηλέφωνο πάει σφαίρα χωρίς κόλλημα και προσωπικά εχω σταματήσει να χρησιμοποιώ ταμπλετ ή λάπτοπ ακόμα και για ταινίες σίριαλ κλπ. Έχει ένα σωρό λειτουργίες και θέλω να τις εκμεταλλευομαι όλες. Καμία φορά ξεχνάω πως είναι τηλέφωνο. Φυσικά και θέλω η μπαταρία να κρατάει μέρες αλλά δυστυχώς δεν γίνεται. Αυτο είναι και το πρόβλημα των περισσότερων εδώ. Καμία φορά βλέπω και συγκρίσεις με άλλες συσκευές σκέψου όμως πως είναι μια συσκευή που έχει τα πάντα εκτός απο υπέρυθρες, δακτυλικό και κάτι άλλες λειτουργίες που έχουν μονο τα καινούργια hotknot airgesture. αρα το κινητο ειναι μια χαρα !? δηλαδη,δεν θα το παρω στα χερια μου και θα εχω τιποτε προβληματα σηματος,αποτομα βυθισματα μπαταριας κοληματα στο μπουτ και ολα αυτα χωρις να το εχω πειραξει? για νορμαλ χρηση το θελω,απλα διαβαζοντας συνεχεια επαθα αυτο επαθα εκεινο θα το κανω θα το ρανω ... ε,αρχιζεις να σκεφτεσαι μηπως δεν ξερω τι παιρνω στο τελος? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 αρα το κινητο ειναι μια χαρα !? δηλαδη,δεν θα το παρω στα χερια μου και θα εχω τιποτε προβληματα σηματος,αποτομα βυθισματα μπαταριας κοληματα στο μπουτ και ολα αυτα χωρις να το εχω πειραξει? για νορμαλ χρηση το θελω,απλα διαβαζοντας συνεχεια επαθα αυτο επαθα εκεινο θα το κανω θα το ρανω ... ε,αρχιζεις να σκεφτεσαι μηπως δεν ξερω τι παιρνω στο τελος? Κολλήματα για να πάθεις μονο αν πέσεις σε αστοχία υλικού που καλύπτει η εγγύηση αν το πάρεις απο Ελλάδα. Τώρα για τη μπαταρία τα είπαμε. Για το σήμα ανάλογα τι εταιρεία έχεις νομίζω πως θέμα έχουν αυτοί με τη wind στο 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 αρα το κινητο ειναι μια χαρα !? δηλαδη,δεν θα το παρω στα χερια μου και θα εχω τιποτε προβληματα σηματος,αποτομα βυθισματα μπαταριας κοληματα στο μπουτ και ολα αυτα χωρις να το εχω πειραξει? για νορμαλ χρηση το θελω,απλα διαβαζοντας συνεχεια επαθα αυτο επαθα εκεινο θα το κανω θα το ρανω ... ε,αρχιζεις να σκεφτεσαι μηπως δεν ξερω τι παιρνω στο τελος? Το κινητό δεν έχει κανένα πρόβλημα. Δεν θα έχεις κολλήματα και τέτοια. Εγώ έχω γκρινιαξει πολλές φορές για την μπαταρια. Τα όποια προβλήματα με την μπαταρία, λύθηκαν σε μεγάλο βαθμό όταν απενεργοποιησα τους συγχρονισνους με τις άχρηστες εφαρμογές της Google. Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 (edited) αρα το κινητο ειναι μια χαρα !? δηλαδη,δεν θα το παρω στα χερια μου και θα εχω τιποτε προβληματα σηματος,αποτομα βυθισματα μπαταριας κοληματα στο μπουτ και ολα αυτα χωρις να το εχω πειραξει? για νορμαλ χρηση το θελω,απλα διαβαζοντας συνεχεια επαθα αυτο επαθα εκεινο θα το κανω θα το ρανω ... ε,αρχιζεις να σκεφτεσαι μηπως δεν ξερω τι παιρνω στο τελος? Το κινητό είναι μπόμπα φίλε απο την μάνα του. Δεν πρεπει να εχεις κανέναν ενδοιασμό. Φαντασου εμας που το αγορασαμε πέρυσι όταν η τιμή του στο skrutz ηταν 360€. Επειδή ομως κάποιοι ειμασταν ανυπόμονοι με το επικείμενο update σε android 6 είπαμε να το περάσουμε μόνοι μας με καποια custom rom. Όλες οι rom αυτές έχουν bugs. Ευτυχώς τα σοβαρότερα απο αυτά διορθώθηκαν ;) Edited June 12, 2016 by Polis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Καλά ακόμα συζητάμε αν το κινητό είναι καλό;;; υπάρχουν και τα powerbanks για όσους το ξεζουμιζουν Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Εγω γελαω με μερικούς! Πήραν κινητό 5.5 του βγάζουν την παναγια με παιχνίδια τραγουδια 4g 45 εφαρμογές στο multitasking και μια ωρα τηλςφωνα! Κ μετα λεμε κραταει η μπαταρια λιγο! Αμα ειναι ετσι κ η 60αρα απο το αμαξι δεν θα σας εφτανε! Εγω κύριοι με μαμα ρομ, πεταγμενα σκουπίδια google k asus μου βγαζει απο το πρωι στις 9 μεχρι τις 9-10 το βράδυ! Ανοιγωκλεινω 4g όταν εχω wifi το συνδεω κοιταω τα mail μ κτλ κτλ κτλ! Μια χαρα ειναι αμα δεν σας αρεσει υπάρχει ενα Samsung edge εχει κ δαχτυλιθρα! Χαχαχα πηγαιντε παρτε το μονο 700€! Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Εγω γελαω με μερικούς! Πήραν κινητό 5.5 του βγάζουν την παναγια με παιχνίδια τραγουδια 4g 45 εφαρμογές στο multitasking και μια ωρα τηλςφωνα! Κ μετα λεμε κραταει η μπαταρια λιγο! Αμα ειναι ετσι κ η 60αρα απο το αμαξι δεν θα σας εφτανε! Εγω κύριοι με μαμα ρομ, πεταγμενα σκουπίδια google k asus μου βγαζει απο το πρωι στις 9 μεχρι τις 9-10 το βράδυ! Ανοιγωκλεινω 4g όταν εχω wifi το συνδεω κοιταω τα mail μ κτλ κτλ κτλ! Μια χαρα ειναι αμα δεν σας αρεσει υπάρχει ενα Samsung edge εχει κ δαχτυλιθρα! Χαχαχα πηγαιντε παρτε το μονο 700€! Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμφωνώ απόλυτα ( με το νόημα αλλά όχι με το ύφος). Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Πήρα την πρώτη beta του Android M 6.0.1 σήμερα το πρωί. Και φυσικά τους έστειλα τα πρώτα bug reports, το Ingress δε ξεκινάει και το Poweramp crash-άρει. Κι αυτά τα βρήκα τα πρώτα 5 λεπτά. Συμβουλή: μην βιάζεστε καθόλου για την νέα έκδοση. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Πήρα την πρώτη beta του Android M 6.0.1 σήμερα το πρωί. Και φυσικά τους έστειλα τα πρώτα bug reports, το Ingress δε ξεκινάει και το Poweramp crash-άρει. Κι αυτά τα βρήκα τα πρώτα 5 λεπτά. Συμβουλή: μην βιάζεστε καθόλου για την νέα έκδοση. Καλημερα! Καλυτερα να μας ερθει λιγο αργοτερα και με οσο το δυνατο λιγοτερα bugs ;) Από μπαταρια βλεπεις κατι πιο θετικο η τα ιδια ? (αν και μαλλον ισως να ειναι πολυ νωρις για αυτη την ερωτηση...) Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Καλημερα! Καλυτερα να μας ερθει λιγο αργοτερα και με οσο το δυνατο λιγοτερα bugs ;) Από μπαταρια βλεπεις κατι πιο θετικο η τα ιδια ? (αν και μαλλον ισως να ειναι πολυ νωρις για αυτη την ερωτηση...) Ιδέα δεν έχω, το πήρα όπως όπως μαζι στη δουλειά με 84% μπαταρία, οπότε αδύνατο να βγάλω συμπεράσματα ακόμα. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 [ROM][Android 6.0] ASUS ZenFone 2 ZE551ML/ZE550ML Marshmallow Firmware Λογικά ξεκινάει πολύ σύντομα το update επίσημα, στο λινκ δεν ξέρω τι rom είναι, όποιος βιάζεται τη βάζει αν βλέπει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Έτσι.. Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 ΜΗΝ βάζετε την beta, υπάρχουν πολλές αναφορές στα forums της ASUS για μπρικάρισμα του κινητού. Μακριά να μην μπλέξετε. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 παω να διαβασω σχολια στο zentalk να γελασω. ειχε καταντησει αστεια η κατασταση με τα ατομα που κοντευαν να βγαλουν αφρους επειδη δν εχουν παρει ακομα την Μ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Πολύ brickαρισμα κινητών διαβάζω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=67298471 Στάλθηκε από το ASUS_Z00A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 (edited) Πολύ brickαρισμα κινητών διαβάζω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=67298471 Στάλθηκε από το ASUS_Z00A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και πολυ λογικό είναι.. ο κάθε άσχετος που ειχε ακολουθησει έναν οδηγο για να περάσει custom recovery, μετά αντι να γυρισει πρώτα σε stock recovery, να αφαιρεσει root, xposed και τα συναφή, και γενικα να κάνει όλες τις ενεργειες που πρέπει για να γινει σωστή μεταβαση σε μαμα ρομ, πήγε και πέρασε απλά απο πανω με φλασαρισμα από custom recovery, BETA ROM!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol: edit. Απο αναφορές χρηστών, οσοι εχουν κάνει unlock τον bootloader (με τον ανεπισημο τροπο σιγουρα, με τον επισημο δεν διαβασα καποια αναφορα), ξανακλειδωνει! ειναι ενας απο τους λογους που επαθαν brick γιατι μετα δεν μπορουσε να περαστει η recovery. θεωρητικά παντα, αν βασιστω σε αναφορες στο τοπικ του ξεκλειδώματος των 4g bands, ισως με τα κατάλληλα αρχεια περασμενα πριν περασουμε την Μ, να εχουμε ξεκλειδωμα της 800αρας. Καποιοι ειχαν αναφερει παρομοιο πραγμα σε περιπτωση που εκαναν αλλαγη αρχειων και μετα update στο κινητό τους. Edited June 13, 2016 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts