Jump to content

Asus Zenfone 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχοντας το κινητό περίπου 1χρονο και μέ τήν 183ww περασμένη εδώ και δύο εβδομάδες παραθέτω τις 2φωτο..από σημερινή χρήση και μένω εντυπωσιασμένος....το κινητό είναι από Αμαζόν ιταλικό. Επίσης κάνω βαριά χρήση και για όσους γνωρίζουν το app της 365 σχεδόν όλη μέρα τρέχει από πίσω ..

Για κάποιο λόγο δν μπορώ ν ανεβασω screenshot .

Είμαι στο 20% μπαταρία με 4:46 ώρες οθόνη !!!θ περάσω τις 5 ώρες οθονη.το τηλέφωνο δεν είναι ρουτ και χρησιμοποιώ το greenify για να απενεργοποίηση όσο μπορώ περισσότερες εφαρμογές.. Ή 183 έχει κάτσει πολύ καλά..

Μαλλον το greenify κανει καλη δουλεια... ΟΚ δεν αντιλεγω ισως η 183 ειναι λιγο καλυτερη σε μπαταρια, αλλα και παλι για τα δικα μου προτυπα (χωρις greenify) θελει πολυ δουλεια ακομα...

:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μαλλον το greenify κανει καλη δουλεια... ΟΚ δεν αντιλεγω ισως η 183 ειναι λιγο καλυτερη σε μπαταρια, αλλα και παλι για τα δικα μου προτυπα (χωρις greenify) θελει πολυ δουλεια ακομα...

Ναι σύμφωνω μαζί σου..θα μπορούσαν να είναι καλύτερα τα πράγματα απλα μεχρι τώρα δεν ειχα ξαναδεί να μου βγάζει 5,30 ώρες οθόνη..και με τα πάντα ανοιχτά δεδομένα ,wifi,gps σε εξοικονόμηση και εκτός greenify whats app,viber και λοιπά..άντε να δούμε και με την 6αρα αν και δεν περιμένω να γίνει κάνα θαύμα!

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

καπου διαβασα οτι στο changelog εχουν κανει optimise την καταναλωση μπαταριας της 2ης sim. οποτε σιγουρα θα παιζει και αυτο λογο!

edit.

【Release Note】

1.Improve Power Save mode

2.improve system stability

3.Add CM Security app – Protect your devices from virus, malicious ads, or spyware. Use CM Security for your premium protection.

4.Remove Dr.Safety

5.Add ZenChoice - Your All-in-One app solutions platform to enrich your device's functionality.

6.Remove Asus Email after Factory Reset. You can use Gmail for relevant services.

7.Improve power consumption of SIM2

Έχοντας το κινητό περίπου 1χρονο και μέ τήν 183ww περασμένη εδώ και δύο εβδομάδες παραθέτω τις 2φωτο..από σημερινή χρήση και μένω εντυπωσιασμένος....το κινητό είναι από Αμαζόν ιταλικό. Επίσης κάνω βαριά χρήση και για όσους γνωρίζουν το app της 365 σχεδόν όλη μέρα τρέχει από πίσω ..

Για κάποιο λόγο δν μπορώ ν ανεβασω screenshot .

Είμαι στο 20% μπαταρία με 4:46 ώρες οθόνη !!!θ περάσω τις 5 ώρες οθονη.το τηλέφωνο δεν είναι ρουτ και χρησιμοποιώ το greenify για να απενεργοποίηση όσο μπορώ περισσότερες εφαρμογές.. Ή 183 έχει κάτσει πολύ καλά..

τι ρυθμισεις εχεις στο greenify?

Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

Καλησπέρα είμαι έτοιμος να αγοράσω αλλά διστάζω κάπως λόγο των όσων διάβασα για τα ghost touches ,το display problem και το battery drain υπάρχει κάποιος να με ενημερώσει για αυτά τα προβλήματα και τι κάνουμε σε περίπτωση που το πάθουν και αν είναι καλύτερα να το αγοράσω από το e-shop από κάποιο amazon ή από κάποιο κινεζομάγαζο ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα είμαι έτοιμος να αγοράσω αλλά διστάζω κάπως λόγο των όσων διάβασα για τα ghost touches ,το display problem και το battery drain υπάρχει κάποιος να με ενημερώσει για αυτά τα προβλήματα και τι κάνουμε σε περίπτωση που το πάθουν και αν είναι καλύτερα να το αγοράσω από το e-shop από κάποιο amazon ή από κάποιο κινεζομάγαζο ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Μη το πάρεις ! Πάρε άλλο κινητό. (Γνώμη μου)

Asus Zenfone 3 zs570 kl Snapdragon 820 64G/6G

Asus Zenfone 2 ze551ml Z00AD 2.3GHz 4G RAM

Καλησπέρα είμαι έτοιμος να αγοράσω αλλά διστάζω κάπως λόγο των όσων διάβασα για τα ,το display problem και το battery drain υπάρχει κάποιος να με ενημερώσει για αυτά τα προβλήματα και τι κάνουμε σε περίπτωση που το πάθουν και αν είναι καλύτερα να το αγοράσω από το από κάποιο amazon ή από κάποιο κινεζομάγαζο ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

αν και είμαι ευχαριστημενος με το κινητό δε σου συνιστώ να το πάρεις λόγω ghost touches

που για μένα είναι πολλή σοβαρό θέμα.

Αν το πάρεις απο αμαζον η e-shop εχεις ευρωπαϊκή εγγύηση και σου αλλάζουν την οθονη.

Η απόφαση δικιά σου...

Αγορασμένο απο amazon Ιταλίας και μέχρι στιγμής δεν είχα κάποιο θέμα με ghost touches , ή κάποιο άλλο hardware πρόβλημα...

Αν σε ενδιαφέρει το dual active sim ναι να το πάρεις, αν δεν σε ανησυχεί υπάρχουν πολλές επιλογές και απο Ελλάδα πχ: http://www.skroutz.gr/s/7264929/LG-G4-Dual-32GB.html

Δυστυχώς το G4 έχει ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα με το bootloop που παρουσιάζει, λες και έχει πέσει κατάρα όλα τα κινητά σε αυτά τα λεφτά έχουν παρουσιάσει σοβαρά προβλήματα, πόσο καιρό το έχεις το κινητό?

Το έχω από το προηγούμενο Μάιο, πάντως 2 Lg G4 (μονοκαρτα) που τυγχάνει να έχω συχνή επαφή( το ενα ειναι εταιρικος μου αριθμός) , μια χαρά δουλεύουν .......

G3 Δεν θα αγόραζα... Πάντως αν ψάχνεις αψεγάδιαστο τηλέφωνο θα δυσκολευτείς να βρεις.... Επίσης για το zenfone έχει αναφερθεί από κάποιους ότι αν μείνει από μπαταρία Δεν ξανά ανάβει....Αυτό τι σημαίνει ότι όλα έχουν θέμα;

Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

φιλε εχω το τηλεφωνο αγορασμενο απο eshop 6 μηνες ακριβως.κανενα μα κανενα προβλημα.δεν εγκαθιστας καθε χαζομαρα που υπαρχει στο play παρα μονο οτι σου χρειαζεται.η μπαταρια ειναι αρκετα καλη γιατι πρεπει να το αντιμετωπιζεις σαν υπολογιστη και μετα σαν τηλεφωνο.ειναι πολυ πολυ γρηγορο.καθε μερα update στις εφαρμογες κυριως της asus.δεν μου laggaρει δεν μου κολλαει δεν εχω ghost touch απλα καταπληκτικο.τωρα στο φορουμ αν καποιοι τα πειραζουν τα rootαρουν βαζουν την καθε βλακεια που κυκλοφορει ειναι δικο τους θεμα και μετα κλαιγονται.απο eshop αγορασε το (γνωμη μου) για να εχεις και την εγγυηση και δεν θα εχεις κανενα θεμα.οτι εταιρια και να αγορασεις πλην asus ενημερωσεις μια στο τοσο.οι μπαταριες ειναι ολες ιδιες και τελειωνουν αφου ολοι μας κανουμε τρελλη χρηση.

Ρε παιδιά μην τρελαινεστε!

Πρώτον το ποσοστό που έχουν πρόβλημα σε σχέση με το πόσα κινητά εχει δώσει η asus, είναι μεσα στα επιτρεπτά και λογικά πλαίσια.

Δευτερον να το σκέφτονται να το αγοράσουν απο Κινα, να το καταλάβω. με επισημη εγγυηση (αγορασμενα απο ευρώπη ή ελλάδα δλδ) και με πολυ καλο σερβις που εχουμε ελλάδα, τι σας προβληματίζει;

τριτον το κινητό έχει την ίδια αυτονομια με σχεδον ολα οσα εχουν 3.000mah μπαταρια. Οσοι λετε για battery leak, κάτι δεν κάνετε σωστά.. δεν γινεται σε αλλους να βγαζει 4-4μιση ωρες οθονη και σε αδρανεια να μην τρωει σχεδον καθολου και αλλοι να αναφέρουν battery leak. Ειδικά το battery leak σε αδρανεια πάει να πει ότι κάτι δεν εχει περαστεί σωστά και καλό θα ήταν να ξαναστησετε το κινητό.

τεταρτον, δεν ξέρω άλλη εταιρεια που να δινει μηνιαια security patches όπως η asus. Mπορει να εχει μεινει στην 5.0 και να μην εδωσε την 5.1 αλλά τα security updates είναι πιο σημαντικά για μενα. Η ουσια της 5.1 ήταν το memory leak που αντιμετώπιζαν κάποιες συσκευές. Ουτως ή άλλως σε κανενα μηνα το πολυ θα δώσει και την 6αρα.

Πιστευω ότι σε αυτά τα λεφτά, ειδικά οποιος ψαχνει dual active συσκευη είναι μονοδρομος.. overall ειναι πολυ τιμια συσκευή. Ειδικά αν κανεις root και αφαιρεσεις τα bloatware, γινεται αλλο κινητό. Και το root αφαιρειται ευκολα και είσαι πίσω σε εγγυηση.;)

Συμφωνώ και εγώ!

Είμαι ευχαριστημένος με το κινητό. Την βγάζω την ημέρα με το κινητό, είναι active, γρήγορο και δεν το βάζω ότι βλακεία κυκλοφορεί στο store.

Η συσκευή είναι πολυ καλή γρήγορη χωρίς λαγκ και αηδίες. Πολυ Καλή οθόνη κλπ. Εγώ το εχω 9 μήνες απο Κίνα με αλλαγή ρομ. Το μόνο θέμα είναι η μπαταρία όπως έγραψε κάποιος καλύτερα να το αντιμετωπίζεις σαν υπολογιστή αν και θα ήθελα με τη χρήση που κάνω να βγάζει 2 μέρες αλλά βγάζει μισή. Αν πάρεις πάρε απο Ελλάδα για την εγγύηση και το σέρβις σε περίπτωση που πέσεις σε αστοχία υλικού και έχεις θέματα. Τώρα για τη μπαταρία φαντάζομαι πως τέτοιας κατηγορίας συσκευή έτσι συμπεριφέρεται.

Να συμπληρώσω κάτι που έχει συζητηθεί και παλιότερα, ότι για κάποιο λόγο έχει σημασία με ποιο φορτιστή φορτίζεις το κινητό!!!

Μου έσπασε το ανταπτορακι US/EU και φορτίζω 4-5 μέρες τώρα με έναν άσχετο φορτιστή και το ριμάδι κρατάει σχεδόν την μισή ώρα απ'οτι με φόρτιση με τον μαμά φορτιστή!

τι ρυθμισεις εχεις στο greenify?

Το τηλέφωνο δεν είναι root και έχω βάλει απλά να απενεργοποίουνται οι εφαρμογές του κινητού και όσες δεν χρειάζομαι δηλαδή όσες δεν έχουν ειδοποιήσεις...έχω αφήσει να τρέχουν μόνο whatsapp,viber και λοιπά.άλλα και την ίδια δουλειά κάνει και η εξοικονόμηση του κινητού.

Να συμπληρώσω κάτι που έχει συζητηθεί και παλιότερα, ότι για κάποιο λόγο έχει σημασία με ποιο φορτιστή φορτίζεις το κινητό!!!

Μου έσπασε το ανταπτορακι US/EU και φορτίζω 4-5 μέρες τώρα με έναν άσχετο φορτιστή και το ριμάδι κρατάει σχεδόν την μισή ώρα απ'οτι με φόρτιση με τον μαμά φορτιστή!

Εδώ το καλώδιο μου χάλασε και αλλαξα απλά το καλώδιο και μία φορτίζει στο γρήγορο και μία πάει στην αργή φόρτιση με τον δικό του φορτιστη πάντα.αυτό σημαίνει και για όσους διαμαρτύρονται για τα πάντα ότι όλα παίζουν ρόλο αναλόγως πως συμπεριφερομαστε στο κινητό.

Εγώ 1 χρόνο τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα και το λάπτοπ ούτε που το ανοίγω πια.όλα με το κινητό.

Και αυτή την στιγμή αν βρείτε άλλο κινητό με μηδενικό lag να μου το πείτε!!!!

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Και γω με το κινητό όλα καλά αγορασμένο από minideal τον Οκτ του πέρασα WW rom την τότε…δεν το κανα αναβάθμιση από τότε και όλα καλά. Εφαρμογές πετάω βίντεο κλπ…γενικά πέρα από κανα 2 φορές που κόλησε και το έκανα restart ή κανα 2 φορές που έκανε κάτι ψιλά τίποτα άλλο. Το κινητό είναι πάντα ανοιχτό και κλείνει τα σκ και αν....

Γενικά λαγκαρίσματα κλπ δεν είχα θέματα. Το gps συγκρίνεται με του 6s σε ταχύτητα σχεδόν το ίδιο λοκάρει που το τέσταρα. Οθόνη καλή, κολήματα τα λες 0, μπαταρία μου βγάζει πρωί-βράδυ δλδ 8πμ-1μμ και το χω δυνατή χρήση, μονο το gps κλειστό. Έχω εφαρμογές τις οποίες μέσω του task manager asus τα χω κλείσει για να μην τρέχουν στο καλημέρα.

Βασικό! Το φορτίζω με φορτιστή 1Α από THL και όχι τον Fast charge τον δικό του τα βράδια που κοιμάμαι. Σε fast to βάζω μόνο αν βιάζομαι κλπ. Και πλέον το φορτίζω όταν μπάινει σε fast σε ανκερ φορτιστη 2πλό που έχω γιατί φορτίζω και άλλη συσκευή σε fast charge.

Ειναι θεμα hardware συμφωνα με την επισημη απαντηση της asus. Εγω ταλαιπωρουμαι με τα ghost touches τα αποια εμφανιζονται ακομη και σε θερμοκρασια 35'C και με underclocking στα 1.5Ghz τους 4 πυρηνες. Το πηρα απο alixpress με 6μηνη εγγυηση η οποια εχει ληξει. Γιαυτο συνιστω να το παρεις απο ελλαδα.

Οσο για το ποιο ακριβως ειναι το προβλημα, αλλοι λενε το πηγαν σε σερβις της ασους και τους αλλαξαν ολο το πανελ οθονης, αλλοι λενε οτι ειναι θεμα θερμοκρασιας motheboard που βρισκεταιβσε επαφη με το πισω μερος οθονης. Ειμαι σε μια φαση που ψαχνω λυση για την δευτερη εκδοχη, μηπως βρω καποιο τροπο να μονωσω την motherboard καιβτο πισω μερος της οθονης. Μια φωτο απο το εσωτερικο του τηλ ειναι αυτη

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160509/1d22b2e23bf6a95d249fdd03fca334df.jpg

Εχει κανεις ιδεα πως μπορω να πετυχω την μονωση?

Edited by Polis4

Ειναι θεμα hardware συμφωνα με την επισημη απαντηση της asus. Εγω ταλαιπωρουμαι με τα ghost touches τα αποια εμφανιζονται ακομη και σε θερμοκρασια 35'C και με underclocking στα 1.5Ghz τους 4 πυρηνες. Το πηρα απο alixpress με 6μηνη εγγυηση η οποια εχει ληξει. Γιαυτο συνιστω να το παρεις απο ελλαδα.

Οσο για το ποιο ακριβως ειναι το προβλημα, αλλοι λενε το πηγαν σε σερβις της ασους και τους αλλαξαν ολο το πανελ οθονης, αλλοι λενε οτι ειναι θεμα θερμοκρασιας motheboard που βρισκεταιβσε επαφη με το πισω μερος οθονης. Ειμαι σε μια φαση που ψαχνω λυση για την δευτερη εκδοχη, μηπως βρω καποιο τροπο να μονωσω την motherboard καιβτο πισω μερος της οθονης. Μια φωτο απο το εσωτερικο του τηλ ειναι αυτη

Εχει κανεις ιδεα πως μπορω να πετυχω την μονωση?

Για να λες οτι στο κάνει και σε 35 βαθμους κελσιου, τοτε για μενα δεν ειναι θεμα μητρικής αλλά touchscreen panel..

Το κινητο ειναι κυριλε, με παμπολλα πλεονεκτηματα, για την κατηγορια τιμης του.

Τα οποια μειονεκτηματα, ειναι αμελητεα, παντα υπαρχουν καποια μειονεκτηματα σε ολα τα κινητα ανεξαρτητως τιμης.

Καποια hardware θεματα που αναφερθηκαν, πρεπει να ειναι τυπικη μειοψηφια, που ως συνηθως ακουγεται η μειοψηφια και δεν μιλαει η πλειοψηφια. Ειχα να μπω κανα 3μηνο εδω και απο τον Σεπ/15 που το πηρα, μεχρι Φεβ, δεν ειχε αναφερθει τιποτε απολυτως παρομοιο. Προσωπικα κανενα προβλημα επισης.

Σε οποιον δεν αρεσει, οσονουπω βγαινει το zen 3 !

30 Μαιου, http://press.asus.com/events/Computex/2016/

(Οντας σουπερ ευχαριστημενος απο το 2, θα παρω το 3 με κλειστα ματια, αν δεν μπορεσω να αντισταθω σε αμεση αγορα, τοτε σε κανα 2μηνο να σταθεροποιηθουν οι τιμες και να βγει καμια καλη προσφορα).

Το κινητο ειναι κυριλε, με παμπολλα πλεονεκτηματα, για την κατηγορια τιμης του.

Τα οποια μειονεκτηματα, ειναι αμελητεα, παντα υπαρχουν καποια μειονεκτηματα σε ολα τα κινητα ανεξαρτητως τιμης.

Καποια hardware θεματα που αναφερθηκαν, πρεπει να ειναι τυπικη μειοψηφια, που ως συνηθως ακουγεται η μειοψηφια και δεν μιλαει η πλειοψηφια. Ειχα να μπω κανα 3μηνο εδω και απο τον Σεπ/15 που το πηρα, μεχρι Φεβ, δεν ειχε αναφερθει τιποτε απολυτως παρομοιο. Προσωπικα κανενα προβλημα επισης.

Σε οποιον δεν αρεσει, οσονουπω βγαινει το zen 3 !

30 Μαιου, http://press.asus.com/events/Computex/2016/

(Οντας σουπερ ευχαριστημενος απο το 2, θα παρω το 3 με κλειστα ματια, αν δεν μπορεσω να αντισταθω σε αμεση αγορα, τοτε σε κανα 2μηνο να σταθεροποιηθουν οι τιμες και να βγει καμια καλη προσφορα).

για το zenfone3 δεν ξερω.. φημολογειται ότι θα φοράει τον snapdragon 650 οποτε κρατάω μικρό καλάθι για το πόσο vfm θα είναι.. Ήδη υπάρχουν συσκευές στην αγορά με τον 650αρη που τις βρίσκεις ~190δολάρια.. http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_308843.html?gclid=CjwKEAjw6sC5BRCogcaY_dKZ2nESJABsZihxpfRPE0-riOu3gHjmYW2Crs-qH7bzP57g5Lvgl-kqLRoCDz7w_wcB

• The title was changed to Asus Zenfone 2