Jump to content

Asus Zenfone 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά την τελευταία αναβάθμιση επιβεβαιώνω το τραγικό baterry drain... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160503/7c84957d20429b87eac0dc975213f8c2.jpg

Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://s32.postimg.org/o3jffltd1/e1268f8c6e9756c8cb941a94660637d2.jpg

Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by chrisly

23503.jpg

Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney

Για όσους θέλουν ολόκληρη τη rom για update

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/ZenFone/ZE551ML/UL-Z00A-WW-2.20.40.183-user.zip

Το link είναι είναι απο το xda

http://forum.xda-developers.com/zenfone2/general/update-2-20-40-183-t3367852/page8

Για όσους θέλουν ολόκληρη τη rom για update

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/ZenFone/ZE551ML/UL-Z00A-WW-2.20.40.183-user.zip

Το link είναι είναι απο το xda

http://forum.xda-developers.com/zenfone2/general/update-2-20-40-183-t3367852/page8

Ευχαριστώ και χωρίς να θέλω να φανώ αχάριστος,

είναι αξιόπιστο; η να περιμένω επίσημο ανέβασμα απο την asus;

Ευχαριστώ και χωρίς να θέλω να φανώ αχάριστος,

είναι αξιόπιστο; η να περιμένω επίσημο ανέβασμα απο την asus;

Εγώ το εγκατέστησα πριν το ποστάρω ......Είναι μια χαρά;)

Εγώ το εγκατέστησα πριν το ποστάρω ......Είναι μια χαρά;)

Για να στρώσει και να καθίσει καλά η αναβάθμιση πρέπει να κάνω ένα απλό reboot ή κάτι αλλο;

Καλο ειναι σε οσους δεν εχει καθισει καλα η ρομ και συνεχιζουν να εχουν προβλημα, να κάνουν ένα delete σε dalvik cache και σε cache. Eπισης προσωπικα για να αδρανοποιω και να σβηνω εφαρμογές απο τα κινητά μου, προτιμω το titanium backup.

Καλο Πασχα σε ολους!

Καλησπέρα παίδες...

Έχω θέμα με το GPS

Με το κινητό χρησιμοποιώ συνήθως δεδομένα και παίζω το παιχνίδι INGRESS

Στην αρχή ήταν όλα κομπλέ αλλά παρατηρώ τελευταία πολύ lag στο GPS... μερικές φορές κάνει και λεπτά ολόκληρα να συγχρονίσει...

Τι μπορεί να φταίει και πως μπορώ να το βελτιστοποιήσω???

Αρκετές φορές το χρησιμοποιώ μέσα σε αμάξι που οκ το θεωρώ και λίγο πιο δύσκολο αλλά από παλιότερα κινητά μου πάει εμφανώς χειρότερα...

Καμιά ιδέα?

http://img822.imageshack.us/img822/166/400x90.jpg

StarCraft2 Hellenic Community @ http://www.StarCraft2.gr

StarCraft 2 Gaming Stream @ http://www.Twitch.tv/Lunaticoldschool

το κινητο ειναι μια χαρα ρε συ

μου κραταει 2 μερες με την χρηση που του κανω

στις δυνατοτητες του ειναι πληρες

δεν ζηταω κατι αλλο εγω... εχει και εγγυηση απο ελληνικο service + e-shop.gr

jet ειμαστε

απλα σε μενα μου εβγαλε το θεματακι που προανεφερα ... φαντασου τωρα να ειχα παρει κανενα meizu-τακαμιτσου και να περιμενα 1-2 μηνες για επισκευη

Μερικά παράπονα που έχουν γραφτεί από διάφορους χρήστες στο forum και σίγουρα θα υπάρξει και συνέχεια.......... JET δεν θα έλεγα !!

______________________________________________________________________________________

ρε παιδια πριν 10 λεπτα συνδεω το κινητο με τον φορτηστη!!!! και μου κανει επανεκιννηση απευθειας!!!! λεω τυχαιο θα ειναι!! το ανοιγω το ξανασυνδεω και αναβει το λαμπακι της φορτησης! αρχιζω να μιλαω με skype μετα απο 5 λεπτα μ βγαζει μυνημα οτι μενει απο μπαταρα κ σβηνει!!! ε λοιπον το εχω εδω και 10 λεπτα σβηστο με το usb στην πριζα και δεν αναβει καν το λαμπακι της φορτησης

__________________________________________________________________________________________

εμένα κάνει το εξής τρελό που και που

όταν το βάζω να φορτίσει, φορτίζει κανονικά αλλά όχι fast charging.. έχω δοκιμάσει να του αλλάξω πρίζα,καλώδιο αλλά τίποτα...

και το πρόβλημα λύνετε όταν το κάνω ρεσταρτ

___________________________________________________________________________________________

Καλημέρα, έχετε παρατηρήσει ένα "βράσιμο" που κάνει ανά κάποια δευτερόλεπτα (όχι συνέχεια) στην φωνή του άλλου ατόμου όταν μιλάτε στο τηλέφωνο ?

Το κάνει παντού, αλλά φαίνεται περισσότερο με bluetooth και ειδικότερα στο bluetooth αυτοκινήτου.

_____________________________________________________________________________________________

Πάντως μετα την τελευταία αναβάθμιση και στις δυο sim χάνω τα μηνύματα (με σωστές ρυθμίσεις σε όλα τα δίκτυα) και με τις 3 εταιρίες κινητής.

_____________________________________________________________________________________________

Αγοράσα το κινητό από κατάστημα στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2015. Απο τον Φεβρουάριο του 2016 έχει δημιουργηθεί μια κίτρινη στάμπα στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης.

______________________________________________________________________________________________________

Δεν ξερω αν εχει παρουσιαστει και σε καποιον αλλο. Προχτες σταματησε η θεση sim1 να αναγνωριζει την καρτα. Μαζι και το gps. Χθες σταματησε και η sim2. Θα παρω το service αυριο αλλα γνωριζει κανεις τι μπορει να επαθε? Δεν ειναι ουτε ρουταρισμενο ουτε τπτ, εκανα και επαναφορα...

________________________________________________________________________________________________________

Σημερα μπηκα fbook απο crhome και κανοντας κλικ να διαβασω καποιο αρθρο

Αρχισε να μου ανοιγουν διαφορα παραθυρα απο μονα τους.

Γινεται χαμος ανοιγουν και κλεινουν προγραμματα απο μονα τους παει ρυθμισεις απο μονο του

Και γενικα κανει σαν τρελλο.

Καμια ιδεα πως να το φτιαξω?

Με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δεν εφτιαξε μετα απο λιγο παλι τα ιδια.

__________________________________________________________________________________________________________

Παιδιά το κινητό τρελάθηκε. Ανοίγει και κλείνει που και που καρτέλες μονο του... τι προτείνετε? Δείτε το βιντεο

https://youtu.be/zTz3QhhMHqs

Το εχω κάνει επανεκκίνηση και μετα απο λίγο πάλι τα ίδια. Το κάνει πολλές φορές στην διάρκεια της ημερας

_________________________________________________________________________________________________

Έχει τύχει σε κανέναν σας να κολλάει η οθόνη και να δημιουργούνται διάφορες ανωμαλίες όπως να φαίνονται πολύχρωμα pixel ή να "χωρίζεται" η οθόνη σε δύο μέρη με διαφορετική ανάλυση το καθένα......??

Φανταστείται οτι όταν κολλάει το το πρόβλημα που δημιουργείται είναι σαν ένα μεγάλο "Τ" όπου η οριζόντια γραμμή του Τ είναι όλο το πάνω μέρος της οθόνης (πρέπει να είναι το κομμάτι της οθόνης που φαίνεται με κλειστή την ASUS cover) και επεκτείνεται και πρός τα κάτω σε όλο το μήκος της οθόνης σαν μια στενή λωρίδα περίπου 4cm.

Του έχω κάνει δυο φορές recover και το αποτέλεσμα είναι οτι στρώνει για λίγο και μετά από κάποιες ώρες χρήσης το παρουσιάζει πάλι. Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφία....

__________________________________________________________________________________________

Καλημέρα. Σήμερα η οθόνη μου είχε μια "αστάθεια" θα έλεγα. Η μισή από την μέση και κάτω μαυρισε και έκανε κάθετες και ορίζοντες γραμμές.

____________________________________________________________________________________________________

Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του Asus Zenfone 2 εδω και 6 μήνες και εδώ και 2 μέρες η συσκευή κλείνει ξαφνικά μόνο του. Τι παιζει να φταίει? Υπαρχει καποιο έμπιστο service στη θεσσαλονικη?

_______________________________________________________________________________________________________

και ελεγα οτι δεν εχω κανενα προβλημα ..........

εμφανιστηκε μια κιτρινιλα (καθετη) στην οθονη μου

_____________________________________________________________________________________________________

Παιδιά καλές γιορτές να εχετε. Μίας φιλης μου το τηλεφωνο ξαφνικα δεν αναγνωρίζει τις καρτες...

______________________________________________________________________________________________________

Edited by dgeorg

Asus Zenfone 3 zs570 kl Snapdragon 820 64G/6G

Asus Zenfone 2 ze551ml Z00AD 2.3GHz 4G RAM

Μερικά παράπονα που έχουν γραφτεί από διάφορους χρήστες στο forum και σίγουρα θα υπάρξει και συνέχεια.......... JET δεν θα έλεγα !!

______________________________________________________________________________________

ρε παιδια πριν 10 λεπτα συνδεω το κινητο με τον φορτηστη!!!! και μου κανει επανεκιννηση απευθειας!!!! λεω τυχαιο θα ειναι!! το ανοιγω το ξανασυνδεω και αναβει το λαμπακι της φορτησης! αρχιζω να μιλαω με skype μετα απο 5 λεπτα μ βγαζει μυνημα οτι μενει απο μπαταρα κ σβηνει!!! ε λοιπον το εχω εδω και 10 λεπτα σβηστο με το usb στην πριζα και δεν αναβει καν το λαμπακι της φορτησης

εμένα κάνει το εξής τρελό που και που

όταν το βάζω να φορτίσει, φορτίζει κανονικά αλλά όχι fast charging.. έχω δοκιμάσει να του αλλάξω πρίζα,καλώδιο αλλά τίποτα...

και το πρόβλημα λύνετε όταν το κάνω ρεσταρτ

___________________________________________________________________________________________

Καλημέρα, έχετε παρατηρήσει ένα "βράσιμο" που κάνει ανά κάποια δευτερόλεπτα (όχι συνέχεια) στην φωνή του άλλου ατόμου όταν μιλάτε στο τηλέφωνο ?

Το κάνει παντού, αλλά φαίνεται περισσότερο με bluetooth και ειδικότερα στο bluetooth αυτοκινήτου.

Πάντως μετα την τελευταία αναβάθμιση και στις δυο sim χάνω τα μηνύματα (με σωστές ρυθμίσεις σε όλα τα δίκτυα) και με τις 3 εταιρίες κινητής.

Αγοράσα το κινητό από κατάστημα στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2015. Απο τον Φεβρουάριο του 2016 έχει δημιουργηθεί μια κίτρινη στάμπα στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης.

Δεν ξερω αν εχει παρουσιαστει και σε καποιον αλλο. Προχτες σταματησε η θεση sim1 να αναγνωριζει την καρτα. Μαζι και το gps. Χθες σταματησε και η sim2. Θα παρω το service αυριο αλλα γνωριζει κανεις τι μπορει να επαθε? Δεν ειναι ουτε ρουταρισμενο ουτε τπτ, εκανα και επαναφορα...

________________________________________________________________________________________________________

Σημερα μπηκα fbook απο crhome και κανοντας κλικ να διαβασω καποιο αρθρο

Αρχισε να μου ανοιγουν διαφορα παραθυρα απο μονα τους.

Γινεται χαμος ανοιγουν και κλεινουν προγραμματα απο μονα τους παει ρυθμισεις απο μονο του

Και γενικα κανει σαν τρελλο.

Καμια ιδεα πως να το φτιαξω?

Με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δεν εφτιαξε μετα απο λιγο παλι τα ιδια.

__________________________________________________________________________________________________________

Παιδιά το κινητό τρελάθηκε. Ανοίγει και κλείνει που και που καρτέλες μονο του... τι προτείνετε? Δείτε το βιντεο

https://youtu.be/zTz3QhhMHqs

Το εχω κάνει επανεκκίνηση και μετα απο λίγο πάλι τα ίδια. Το κάνει πολλές φορές στην διάρκεια της ημερας

_________________________________________________________________________________________________

Έχει τύχει σε κανέναν σας να κολλάει η οθόνη και να δημιουργούνται διάφορες ανωμαλίες όπως να φαίνονται πολύχρωμα pixel ή να "χωρίζεται" η οθόνη σε δύο μέρη με διαφορετική ανάλυση το καθένα......??

Φανταστείται οτι όταν κολλάει το το πρόβλημα που δημιουργείται είναι σαν ένα μεγάλο "Τ" όπου η οριζόντια γραμμή του Τ είναι όλο το πάνω μέρος της οθόνης (πρέπει να είναι το κομμάτι της οθόνης που φαίνεται με κλειστή την ASUS cover) και επεκτείνεται και πρός τα κάτω σε όλο το μήκος της οθόνης σαν μια στενή λωρίδα περίπου 4cm.

Του έχω κάνει δυο φορές recover και το αποτέλεσμα είναι οτι στρώνει για λίγο και μετά από κάποιες ώρες χρήσης το παρουσιάζει πάλι. Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφία....

Καλημέρα. Σήμερα η οθόνη μου είχε μια "αστάθεια" θα έλεγα. Η μισή από την μέση και κάτω μαυρισε και έκανε κάθετες και ορίζοντες γραμμές.

____________________________________________________________________________________________________

Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του Asus Zenfone 2 εδω και 6 μήνες και εδώ και 2 μέρες η συσκευή κλείνει ξαφνικά μόνο του. Τι παιζει να φταίει? Υπαρχει καποιο έμπιστο service στη θεσσαλονικη?

_______________________________________________________________________________________________________

και ελεγα οτι δεν εχω κανενα προβλημα ..........

εμφανιστηκε μια κιτρινιλα (καθετη) στην οθονη μου

_____________________________________________________________________________________________________

Παιδιά καλές γιορτές να εχετε. Μίας φιλης μου το τηλεφωνο ξαφνικα δεν αναγνωρίζει τις καρτες...

Το 95% των χρηστων θα μπει να γραψει στο φορουμ οταν έχει πρόβλημα, όχι όταν ρολάρει τέλεια το κινητό του.. οποτε η παραθεση των προβληματων είναι λιγο άστοχη. η μεριδα που τα παθαινει αυτα συγκριτικά με το πόσα κινητά έχουν πωληθει, είναι πάρα πολύ μικρή...

Το 95% των χρηστων θα μπει να γραψει στο φορουμ οταν έχει πρόβλημα, όχι όταν ρολάρει τέλεια το κινητό του.. οποτε η παραθεση των προβληματων είναι λιγο άστοχη. η μεριδα που τα παθαινει αυτα συγκριτικά με το πόσα κινητά έχουν πωληθει, είναι πάρα πολύ μικρή...

Έχεις απόλυτο δίκιο!!! +1 κι από μένα.

Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck:

Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB

Συμφωνώ. Τις περισσότερες φορές κάποιος γράφει όταν έχει κάποιο πρόβλημα ή απορία συνήθως. Εγώ το έχω 6 μήνες από κινεζομαγαζο και μόλις πέρασα ww δουλεύει τέλεια το κινητό.

Καλησπέρα παίδες...

Έχω θέμα με το GPS

Με το κινητό χρησιμοποιώ συνήθως δεδομένα και παίζω το παιχνίδι INGRESS

Στην αρχή ήταν όλα κομπλέ αλλά παρατηρώ τελευταία πολύ lag στο GPS... μερικές φορές κάνει και λεπτά ολόκληρα να συγχρονίσει...

Τι μπορεί να φταίει και πως μπορώ να το βελτιστοποιήσω???

Αρκετές φορές το χρησιμοποιώ μέσα σε αμάξι που οκ το θεωρώ και λίγο πιο δύσκολο αλλά από παλιότερα κινητά μου πάει εμφανώς χειρότερα...

Καμιά ιδέα?

Περίεργο, έχω το κινητό λίγο πάνω από χρόνο τώρα, ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα. Το μόνο που συνιστώ είναι factory reset κι αν δε φτιάξει επιστροφή για service.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Και εγώ τώρα τελευταία το εντόπισα...που σημαίνει ότι δούλευε μια χαρά...

Ίσως από κάνα update?

Πώς να σβήσω cache κτλ ? Χωρίς να χαλάσω εγκαταστάσεις προγραμμάτων κτλ ... γίνεται ?

http://img822.imageshack.us/img822/166/400x90.jpg

StarCraft2 Hellenic Community @ http://www.StarCraft2.gr

StarCraft 2 Gaming Stream @ http://www.Twitch.tv/Lunaticoldschool

Έχεις απόλυτο δίκιο!!! +1 κι από μένα.

Φίλε μου είδα ότι έχεις το onda dual os αυτο είναι καλο ποιοτικά; σε σχέση με το ZenFone 2 είναι γρήγορο και χωρίς λαγκ; το σκέφτομαι καιρό και θέλω μια γνώμη αν μπορείς να μου το συγκρίνεις λίγο με το ZenFone για να καταλάβω τι παίζει ασχέτως αν είναι ανόμοια σύγκριση κινητού με ταμπλετ.

Φίλε μου είδα ότι έχεις το onda dual os αυτο είναι καλο ποιοτικά; σε σχέση με το ZenFone 2 είναι γρήγορο και χωρίς λαγκ; το σκέφτομαι καιρό και θέλω μια γνώμη αν μπορείς να μου το συγκρίνεις λίγο με το ZenFone για να καταλάβω τι παίζει ασχέτως αν είναι ανόμοια σύγκριση κινητού με ταμπλετ.

δυστυχως για σενα εχω το onda v975m που δεν ειναι dual αλλά εχει amlogic επεξεργαστη. Σε σχέση με το ταμπλετ εκεινο (βγαζει κάπου 34k στο antutu) το κινητό μας πετάει από κάθε άποψη. Ανοιγουν οι εφαρμογες πιο γρηγορα και με λιγοτερο lag, πολυ πιο σταθερή ρομ και πολυ καλύτερη διαχειρηση μνημης. η διαχειρηση μνημης και το battery leak του asus σε σχέση με τις περισσοτερες συσκευες που έχω πιασει, είναι υπερ του asus.

Eχω πιασει ενα dual mode ταμπλετ αλλά δεν θυμάμαι αν ειναι της onda. To εχει πάρει ενας κολλητός μου. Δυστυχως το έχω δουλέψει ελάχιστα εως και καθολου σε android mode. Σε windows mode, η αποδοση του ήταν ικανοποιητικη για απλή χρήση. Τρεχει ολα τα βιντεακια στο youtube απο web σελιδα απροβληματιστα, γενικα δεν μου έκανε κάποιο κολλημα. τα εκανε ολα κομπλε χωρις να φαινεται να ζοριζεται. βεβαια δεν εκανα και τπτ που να το ζορισω. απλη καθημερινη χρηση. Το μόνο προβλημα που εντοπισα ειναι η μικρή εσωτερική μνημη που ήταν θέμα για να κάνω την αναβάθμιση σε windows10. Μας εφαγε πολλες ώρες σε updates και βλακειες.. Για απλη καθημερινή χρήση καλό είναι. Αν το ψηνεις για τετοιο μηχανηματακι, νομιζω έχουν βγει και καλύτερα με αποσπωμενο πληκτρολόγιο. επισης θα κοιτουσα να έχει 4gb ram το λιγοτερο για να μην εχεις προβλημα μελλοντικά και ενσωματωμενη μνημη μεγαλύτερη από του onda...

Παιδιά το κινητό από χτες έχει ένα θέμα. Την ώρα που μιλάω στο κινητό η οθόνη δεν ανοίγει όταν απομακρύνω το αυτί μου από το ακουστικό και ανοίγει για ένα δευτερόλεπτο μόνο αν πατήσω το power button και μετά ξανακλείνει πριν προλάβω να πατήσω οτιδήποτε πάνω στην οθόνη.. Τί παίζει; Το έχει κανείς άλλος; Δεν ανοίγει ούτε καν στο τέλος της κλήσης για κλείσω το τηλέφωνο. Πρέπει ο άλλος να τερματίσει τη κλήση για να ξανανοίξει η οθόνη κανονικά.

Παιδιά το κινητό από χτες έχει ένα θέμα. Την ώρα που μιλάω στο κινητό η οθόνη δεν ανοίγει όταν απομακρύνω το αυτί μου από το ακουστικό και ανοίγει για ένα δευτερόλεπτο μόνο αν πατήσω το power button και μετά ξανακλείνει πριν προλάβω να πατήσω οτιδήποτε πάνω στην οθόνη.. Τί παίζει; Το έχει κανείς άλλος; Δεν ανοίγει ούτε καν στο τέλος της κλήσης για κλείσω το τηλέφωνο. Πρέπει ο άλλος να τερματίσει τη κλήση για να ξανανοίξει η οθόνη κανονικά.

μου το παρουσίαζε πολύ παλιότερα ... λύθηκε μετά από κάποιο update.

καθαρισε το proximity sensor... θα εχει πιασει μακα εκει κ δεν αναγνωριζει ποτε ειναι κοντα στο αυτι σου και ποτε οχι. επισης δοκιμασε να το καλιμπραρεις. νομιζω γραφωντας .12345+= στην αριθμομηχανη μπαινεις στο μενου που μπορεις να καλιμπραρεις κ τον proximity sencor μεταξυ αλλων.

http://www.asus.com/zentalk/in/forum.php?mod=viewthread&tid=23143

Σήμερα η asus ανέβασε την 183 αναβάθμιση στο σάιτ. Εγώ την εχω κάνει απο xda μήπως πρέπει να την κάνω και απο το κανονικό σάιτ;

Σήμερα η asus ανέβασε την 183 αναβάθμιση στο σάιτ. Εγώ την εχω κάνει απο xda μήπως πρέπει να την κάνω και απο το κανονικό σάιτ;

οχι. ειναι ακριβως το ιδιο αρχειο.

Τι λεει η νεα αναβαθμιση firmware? Version WW_2.20.40.183. Ευχαριστημενοι?

Αλλαξε εκδοση android?

edit: τελικα δεν ειναι Android 6.0 Marshmallow, ακομη...

Edited by nek4d

καθαρισε το proximity sensor... θα εχει πιασει μακα εκει κ δεν αναγνωριζει ποτε ειναι κοντα στο αυτι σου και ποτε οχι. επισης δοκιμασε να το καλιμπραρεις. νομιζω γραφωντας .12345+= στην αριθμομηχανη μπαινεις στο μενου που μπορεις να καλιμπραρεις κ τον proximity sencor μεταξυ αλλων.

http://www.asus.com/zentalk/in/forum.php?mod=viewthread&tid=23143

Έκανα το proximity test και όντως βγάζει πρόβλημα καθώς αναγνωρίζει μόνο near και δεν αντιλαμβάνεται την απομάκρυνση του χεριού μου. Το θέμα είναι ότι δεν έχει επιλογή για διόρθωση του προβλήματος. Το καθάρισα κι απο πάνω αλλά τίποτα. Το κινητό είχε μία πτώση από τα χέρια μου σε πεζοδρόμιο με την οθόνη προς τα κάτω αλλά στην αρχή δεν το θεώρησα σοβαρό. Λες να έγινε από αυτό; Έχει ακόμα εγγύηση αλλά θα το αναγνωρίσουν;

Έχοντας το κινητό περίπου 1χρονο και μέ τήν 183ww περασμένη εδώ και δύο εβδομάδες παραθέτω τις 2φωτο..από σημερινή χρήση και μένω εντυπωσιασμένος....το κινητό είναι από Αμαζόν ιταλικό. Επίσης κάνω βαριά χρήση και για όσους γνωρίζουν το app της 365 σχεδόν όλη μέρα τρέχει από πίσω ..

Για κάποιο λόγο δν μπορώ ν ανεβασω screenshot .

Είμαι στο 20% μπαταρία με 4:46 ώρες οθόνη !!!θ περάσω τις 5 ώρες οθονη.το τηλέφωνο δεν είναι ρουτ και χρησιμοποιώ το greenify για να απενεργοποίηση όσο μπορώ περισσότερες εφαρμογές.. Ή 183 έχει κάτσει πολύ καλά..

Edited by kommatias_3

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

• The title was changed to Asus Zenfone 2