DManolo Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας. Τις τελευταίες 10 ημέρες έχω battery drain. Η μπαταρία δεν κρατάει ούτε 10 ώρες. Έχω ανοικτό το 4g,με πολύ καλό σήμα και στις δύο κάρτες και το κινητό δεν το χρησιμοποιώ καθόλου. Χάνει περίπου 15-20% την ώρα. Το βράδυ με ανοιχτό μόνο το WiFi χάνει γύρω στο 25%,χωρίς να τρέχει κάτι από πίσω (πατάω δηλαδή το τέρμα δεξιά πλήκτρο και ακυρωνω/κλεινω όλες τις εφαρμογές). Δεν έχω βάλει καμία καινούρια εφαρμογή πρόσφατα. Έβγαζε μήνυμα ότι τι Google app προκαλεί battery drain. Αλλά δεν το χρησιμοποιώ. Καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω; Σκεφτόμουν να κάνω root το κινητό για να την σβησω. Δεν ξέρω.. Επίσης κατέβασα την εφαρμογή Pepsi max και δεν τρέχει στο κινητό μου. Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να δοκιμάσει αν τρέχει στο κινητό του ή αν έχει θέμα το δικό μου; Εχω την έκδοση με τα 4giga αγορασμένο από Amazon Ιταλίας Pepsi τι?δεν πίνουμε τέτοια λέμε έχουν ασπαρτάμη μέσα και κάνουν τρελές αρρώστιες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 (edited) Ενα άλλο αρνητικό του κινητού που δυστυχώς δεν λειτουργεί σωστά είναι η υπηρεσία της κάρτας SIM 2 in 1(1) που έχω της Cosmote περασμένη στην Sim1. Συγνώμη για το σεντόνι αλλά γίνεται μια πλήρης και αναλυτική ενημέρωση του προβλήματος και αντιμετώπισής του, που αν θυμάμαι καλά γιατί διάβασα όλα τα σχόλια δεν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα. (1) 2 in 1 = Κάρτα SIM με δύο νούμερα πχ ΓΡΑΜΜΗ Α' (698xxxxxxx) και ΓΡΑΜΜΗ Β' (697xxxxxxx) σε μία κάρτα. Οταν επιλέγεται πχ να είναι ενεργή η ΓΡΑΜΜΗ Α', αυτή δέχεται και τις εισερχόμενες μόνο κλήσεις (όχι SMS) της Β' ως προωθούμενες χωρίς καμία χρέωση της ΓΡΑΜΜΗΣ Β' λόγω προώθησης. Με άλλες συσκευές Smart και μη, Dual Sim (Dual Standby) και μη που έχει δοκιμαστεί η υπηρεσία λειτουργεί άψογα. Δηλαδή όταν γίνεται η αλλαγή από την ΓΡΑΜΜΗ Α' στην Β' πραγματοποιείται αυτόματα επανεκκίνηση μόνο όμως η SIM1 ζητά το PIN και μετά από μισό-ένα λεπτό περίπου γίνεται ενεργή η ΓΡΑΜΜΗ Β'. Στη Zenfone 2 όταν γίνεται η αλλαγή από την ΓΡΑΜΜΗ Α' στην Β', τότε δυστυχώς και οι δύο γραμμές είναι νεκρές. Δεν κάνει αυτόματα επανεκκίνηση η συσκευή. Στην μπάρα ειδοποιήσεων εμφανίζεται ειδοποίηση προώθησης κλήσης "Προώθηση όλων των κλήσεων" και στο μενού "Προώθηση κλήσης" εμφανίζεται ενεργοποιημένη η επιλογή "Προώθηση πάντα" "Προώθηση όλων των κλήσεων προς +30698xxxxxxx " (το νούμερο της ΓΡΑΜΜΗΣ Α') παρακαλώ, δηλαδή φαίνεται πως είναι ενεργή η ΓΡΑΜΜΗ Α', παρόλο που και στην οθόνη κλειδώματος και στο κατέβασμα της μπάρας ειδοποιήσεων εμφανίζεται η ένδειξη "GR COSMOTE - ΓΡΑΜΜΗ Β' / vodafon GR"(2) (Vodafon έχω στην SIM2). Για να λειτουργήσει η υπηρεσία (αλλαγή από την ΓΡΑΜΜΗ Α' στην Β') πρέπει να γίνει ή επανεκκίνηση της συσκευής η οποία ζητά όμως μόνο το PIN της SIM2 παρακαλώ, ή να απενεργοποιηθεί από το μενού "Προώθηση κλήσης" "Προώθηση πάντα" η "Προώθηση όλων των κλήσεων προς +30698xxxxxxx " (το νούμερο της ΓΡΑΜΜΗΣ Α'). Αν επιλεχθεί η πρώτη περίπτωση "επανεκκίνηση", στην μπάρα ειδοποίησης εμφανίζεται και πάλι η ειδοποίηση προώθηση κλήσης "Προώθηση όλων των κλήσεων" η οποία σβήνει εύκολα αν επιλεχθεί απλά και μόνο η "Προώθηση κλήσης" από το μενού "Ρυθμίσεις κλήσεων" (προφανώς λειτουργεί ως refresh) ή αν ξαναγίνει επανεκκίνηση της συσκευής η οποία δεν συνίσταται ως χρονοβόρα. Αν επιλεχθεί η δεύτερη περίπτωση (απενεργοποίηση "Προώθηση κλήσης) και όταν απαιτηθεί να ξαναενεργοποιηθεί η ΓΡΑΜΜΗ Α' πρέπει οπωσδήποτε να γίνει επανεκκίνηση. (2) "GR COSMOTE - ΓΡΑΜΜΗ Β' / vodafon GR" Η παραπάνω ως ένδειξη δεν εμφανίζεται καν στις συσκευές Smart που έχει δοκιμαστεί και λειτουργεί κανονικά και είναι στα θετικά της Zenfone 2 γιατί μπορεί να εμφανιστεί εύκολα και γρήγορα ποια γραμμή είναι ενεργή χωρίς να χρειάζεται ψάξιμο από το μενού της υπηρεσίας 2 in 1, με πολλά παραπάνω κλικ όπως συμβαίνει σε άλλες συσκευές. Edited April 25, 2016 by terkos2 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 καλημέρα, Σήμερα με το πρωί μου έβγαλε μήνυμα ότι μια εφαρμογή έκανε battery drain!! και αυτό ήταν το lollipop - system ui. Από το εχθές το βράδυ στις 12 μέχρι σήμερα το πρωί στις 6 η μπαταρία έπεσε κατά 25%. Δεν έτρεχε καμία εφαρμογή. Είχα το wifi ανοιχτό. Καμία λύση? Υπάρχει τρόπος να σβήσω όλες τις εφαρμογές και να τις ξαναπεράσω μια μια? Αξίζει να το κάνω? Pepsi τι?δεν πίνουμε τέτοια λέμε έχουν ασπαρτάμη μέσα και κάνουν τρελές αρρώστιες! Το ξέρω, Σε ευχαριστώ :) Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 καλημέρα, Σήμερα με το πρωί μου έβγαλε μήνυμα ότι μια εφαρμογή έκανε battery drain!! και αυτό ήταν το lollipop - system ui. Από το εχθές το βράδυ στις 12 μέχρι σήμερα το πρωί στις 6 η μπαταρία έπεσε κατά 25%. Δεν έτρεχε καμία εφαρμογή. Είχα το wifi ανοιχτό. Καμία λύση? Υπάρχει τρόπος να σβήσω όλες τις εφαρμογές και να τις ξαναπεράσω μια μια? Αξίζει να το κάνω? Το ξέρω, Σε ευχαριστώ :) Στα στατιστικά της μπαταρίας δεν σου δείχνει ποια εφαρμογή ρουφάει τη μπαταρία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Ενα άλλο αρνητικό του κινητού που δυστυχώς δεν λειτουργεί σωστά είναι η υπηρεσία της κάρτας SIM 2 in 1(1) που έχω της Cosmote περασμένη στην Sim1. Συγνώμη για το σεντόνι αλλά γίνεται μια πλήρης και αναλυτική ενημέρωση του προβλήματος και αντιμετώπισής του, που αν θυμάμαι καλά γιατί διάβασα όλα τα σχόλια δεν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα. (1) 2 in 1 = Κάρτα SIM με δύο νούμερα πχ ΓΡΑΜΜΗ Α' (698xxxxxxx) και ΓΡΑΜΜΗ Β' (697xxxxxxx) σε μία κάρτα. Οταν επιλέγεται πχ να είναι ενεργή η ΓΡΑΜΜΗ Α', αυτή δέχεται και τις εισερχόμενες μόνο κλήσεις (όχι SMS) της Β' ως προωθούμενες χωρίς καμία χρέωση της ΓΡΑΜΜΗΣ Β' λόγω προώθησης. Με άλλες συσκευές Smart και μη, Dual Sim (Dual Standby) και μη που έχει δοκιμαστεί η υπηρεσία λειτουργεί άψογα. Δηλαδή όταν γίνεται η αλλαγή από την ΓΡΑΜΜΗ Α' στην Β' πραγματοποιείται αυτόματα επανεκκίνηση μόνο όμως η SIM1 ζητά το PIN και μετά από μισό-ένα λεπτό περίπου γίνεται ενεργή η ΓΡΑΜΜΗ Β'. Στη Zenfone 2 όταν γίνεται η αλλαγή από την ΓΡΑΜΜΗ Α' στην Β', τότε δυστυχώς και οι δύο γραμμές είναι νεκρές. Δεν κάνει αυτόματα επανεκκίνηση η συσκευή. Στην μπάρα ειδοποιήσεων εμφανίζεται ειδοποίηση προώθησης κλήσης "Προώθηση όλων των κλήσεων" και στο μενού "Προώθηση κλήσης" εμφανίζεται ενεργοποιημένη η επιλογή "Προώθηση πάντα" "Προώθηση όλων των κλήσεων προς +30698xxxxxxx " (το νούμερο της ΓΡΑΜΜΗΣ Α') παρακαλώ, δηλαδή φαίνεται πως είναι ενεργή η ΓΡΑΜΜΗ Α', παρόλο που και στην οθόνη κλειδώματος και στο κατέβασμα της μπάρας ειδοποιήσεων εμφανίζεται η ένδειξη "GR COSMOTE - ΓΡΑΜΜΗ Β' / vodafon GR"(2) (Vodafon έχω στην SIM2). Για να λειτουργήσει η υπηρεσία (αλλαγή από την ΓΡΑΜΜΗ Α' στην Β') πρέπει να γίνει ή επανεκκίνηση της συσκευής η οποία ζητά όμως μόνο το PIN της SIM2 παρακαλώ, ή να απενεργοποιηθεί από το μενού "Προώθηση κλήσης" "Προώθηση πάντα" η "Προώθηση όλων των κλήσεων προς +30698xxxxxxx " (το νούμερο της ΓΡΑΜΜΗΣ Α'). Αν επιλεχθεί η πρώτη περίπτωση "επανεκκίνηση", στην μπάρα ειδοποίησης εμφανίζεται και πάλι η ειδοποίηση προώθηση κλήσης "Προώθηση όλων των κλήσεων" η οποία σβήνει εύκολα αν επιλεχθεί απλά και μόνο η "Προώθηση κλήσης" από το μενού "Ρυθμίσεις κλήσεων" (προφανώς λειτουργεί ως refresh) ή αν ξαναγίνει επανεκκίνηση της συσκευής η οποία δεν συνίσταται ως χρονοβόρα. Αν επιλεχθεί η δεύτερη περίπτωση (απενεργοποίηση "Προώθηση κλήσης) και όταν απαιτηθεί να ξαναενεργοποιηθεί η ΓΡΑΜΜΗ Α' πρέπει οπωσδήποτε να γίνει επανεκκίνηση. (2) "GR COSMOTE - ΓΡΑΜΜΗ Β' / vodafon GR" Η παραπάνω ως ένδειξη δεν εμφανίζεται καν στις συσκευές Smart που έχει δοκιμαστεί και λειτουργεί κανονικά και είναι στα θετικά της Zenfone 2 γιατί μπορεί να εμφανιστεί εύκολα και γρήγορα ποια γραμμή είναι ενεργή χωρίς να χρειάζεται ψάξιμο από το μενού της υπηρεσίας 2 in 1, με πολλά παραπάνω κλικ όπως συμβαίνει σε άλλες συσκευές. Ποσταρε το στο zentalk. Τα διαβαζουν τα μυνηματα και αργα ή γρηγορα, διορθωνουν τετοια προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 (edited) Στα στατιστικά της μπαταρίας δεν σου δείχνει ποια εφαρμογή ρουφάει τη μπαταρία ? Android os 42% Σήμερα απενεργοποησα το Google now και τα πάει αισθητά καλύτερα. Αλλά το 42% ενώ το κινητό απλά κάθεται με το 4g και με φουλ σημα δεν μπορώ να το καταλάβω. Edited April 25, 2016 by afrodith2 Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Ποσταρε το στο zentalk. Τα διαβαζουν τα μυνηματα και αργα ή γρηγορα, διορθωνουν τετοια προβληματα. Δυστυχώς φίλε μου τα αγγλικά μου δεν βρίσκονται σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπορώ να μεταφράσω σωστά στην αγγλική ολόκληρο αυτό το σεντόνι, βλέπεις άλλο η μετάφραση από τα αγγλικά στα ελληνικά και άλλο το αντίστροφο, θα δω τι θα μπορέσω να κάνω, να αγγαρέψω κανένα φίλο. Λόγω ασχετοσύνης θα κάνω κάποιες χαζές ερωτήσεις. Link του zentalk για να ποστάρω; Χρειάζεται να ανοιχτεί λογαριασμός για να ποστάρεις εκεί; ή μπορείς να το κάνεις με το λογαριασμό gmail. Πρέπει να ανοίξω νέο θέμα; ή σε κάποιο σχετικό με προβλήματα της συγκεκριμένης συσκευής; Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Δυστυχώς φίλε μου τα αγγλικά μου δεν βρίσκονται σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπορώ να μεταφράσω σωστά στην αγγλική ολόκληρο αυτό το σεντόνι, βλέπεις άλλο η μετάφραση από τα αγγλικά στα ελληνικά και άλλο το αντίστροφο, θα δω τι θα μπορέσω να κάνω, να αγγαρέψω κανένα φίλο. Λόγω ασχετοσύνης θα κάνω κάποιες χαζές ερωτήσεις. Link του zentalk για να ποστάρω; Χρειάζεται να ανοιχτεί λογαριασμός για να ποστάρεις εκεί; ή μπορείς να το κάνεις με το λογαριασμό gmail. Πρέπει να ανοίξω νέο θέμα; ή σε κάποιο σχετικό με προβλήματα της συγκεκριμένης συσκευής; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asus.zentalk Στάλθηκε από το ASUS_Z00A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Σε αυτες τις θερμοκρασιες αρχιζει τα ghosts touches...https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160425/6ac4a5c813b949f6ee9dfabbac3bbf9c.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asus.zentalk Στάλθηκε από το ASUS_Z00A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Μπήκα στο forum και βλέπω πως γίνεται χαμός, θέλει πολύ ψάξιμο. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Καλημέρα παιδιά σκέφτομαι να ξαναπάω σε zenfone 2 (αυτή τη φορά στο 64αρι στα 2.3 ) τα προβληματακια με το battery drain της 5.0 έχουν ξεπεραστεί ? Κατα την αποψη μου οχι δεν εχουν ξεπεραστει... προσωπικα με την μπαταρια δεν ειμαι ευχαριστημενος περιμενα να ειναι λιγο καλυτερη... Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Κατα την αποψη μου οχι δεν εχουν ξεπεραστει... προσωπικα με την μπαταρια δεν ειμαι ευχαριστημενος περιμενα να ειναι λιγο καλυτερη... Πραγματικά κάτι πρέπει να γίνει με την μπαταρία. Απο τις 9 ως τώρα με λίγη χρήση έχασα το 45%. Αντοχή 6ωρη δηλαδή φόρτιση 4 φορές τη μέρα. Ανεξήγητο για 3000 μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 (edited) Πραγματικά κάτι πρέπει να γίνει με την μπαταρία. Απο τις 9 ως τώρα με λίγη χρήση έχασα το 45%. Αντοχή 6ωρη δηλαδή φόρτιση 4 φορές τη μέρα. Ανεξήγητο για 3000 μπαταρία. Δεν γίνεται. Κάτι τρώει υπερβολικά την μπαταρία σου. Τι έκδοση λογισμικού έχεις; Εγώ από τις 9:30 το πρωί ως τώρα δεν το έχω αφήσει από το χέρι μου και είμαι στο 75% (έχασα 25%) Πραγματι θα μπορούσε να είναι καλύτερη, υπάρχουν όμως και χειρότερα (g4). Γενικά την μέρα την βγάζω εκτός αν σερφαρω αρκετή ώρα σε 4g όπου εκεί το Power bank είναι απαραίτητο Edited April 26, 2016 by glofiish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Android os 42% Σήμερα απενεργοποησα το Google now και τα πάει αισθητά καλύτερα. Αλλά το 42% ενώ το κινητό απλά κάθεται με το 4g και με φουλ σημα δεν μπορώ να το καταλάβω. Τα υπόλοιπα σε τι ποσοστά κυμαίνονται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Δεν γίνεται. Κάτι τρώει υπερβολικά την μπαταρία σου. Τι έκδοση λογισμικού έχεις; Εγώ από τις 9:30 το πρωί ως τώρα δεν το έχω αφήσει από το χέρι μου και είμαι στο 75% (έχασα 25%) Πραγματι θα μπορούσε να είναι καλύτερη, υπάρχουν όμως και χειρότερα (g4). Γενικά την μέρα την βγάζω εκτός αν σερφαρω αρκετή ώρα σε 4g όπου εκεί το Power bank είναι απαραίτητο Έχω την 174 έκδοση. Το λειτουργικό τρώει 46% της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Εσεις που εχετε battery drain, ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ οτιδηποτε εχει να κανει με google (περα απο το google store) και κλεισε τον συγχρονισμο.. Nα δειτε για ποτε θα στρωσει το battery drain σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Καλημέρα παιδιά σκέφτομαι να ξαναπάω σε zenfone 2 (αυτή τη φορά στο 64αρι στα 2.3 ) τα προβληματακια με το battery drain της 5.0 έχουν ξεπεραστεί ? όχι δεν έχουν ξεπεραστεί. Έχω θέμα σε φάση που να αλλάξω κινητό Κατα την αποψη μου οχι δεν εχουν ξεπεραστει... προσωπικα με την μπαταρια δεν ειμαι ευχαριστημενος περιμενα να ειναι λιγο καλυτερη... ΘΑ συμφωνήσω μαζί σου. Εμένα δεν μου βγάζει την ημέρα Δεν γίνεται. Κάτι τρώει υπερβολικά την μπαταρία σου. Τι έκδοση λογισμικού έχεις; Εγώ από τις 9:30 το πρωί ως τώρα δεν το έχω αφήσει από το χέρι μου και είμαι στο 75% (έχασα 25%) Πραγματι θα μπορούσε να είναι καλύτερη, υπάρχουν όμως και χειρότερα (g4). Γενικά την μέρα την βγάζω εκτός αν σερφαρω αρκετή ώρα σε 4g όπου εκεί το Power bank είναι απαραίτητο Με το 4g ανοικτό και χωρίς να ασχολούμαι με το κινητό καθόλου, το κινητό κινητό βγάζει περίπου 8 ώρες Τα υπόλοιπα σε τι ποσοστά κυμαίνονται ? Android os 39% mobile stanby 14% android system 8% viber 8% screen 8% Google Services 5% Εσεις που εχετε battery drain, ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ οτιδηποτε εχει να κανει με google (περα απο το google store) και κλεισε τον συγχρονισμο.. Nα δειτε για ποτε θα στρωσει το battery drain σας! Έχεις ένα δίκιο. Είδα βελτίωση όταν έκλεισα το google. Πραγματικά είναι ο μόνος λόγος που με κάνει να σκέφτομαι να το rootαρω, να πετάξω όλη την σαβούρα της google. Φοβάμαι όμως μην κάνω καμιά στραβή και το τουβλοποιήσω και μείνω μόνη μου χωρίς κινητό :( Το email όμως δεν γίνεται να μην το έχω συγχρονισμένο. Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 (edited) Ισως με το που ανεβαζει θερμοκρασια σε καποιες συσκευες, λογω αστοχιας υλικου να μην πατανε σωστα κάποιες επαφες.. στα παιδια που εχουν προβλημα με την οθονη, προτεινω custom kernel και να κανουν underclock τον επεξεργαστη και να τον κλειδωσουν να δουλευει χαμηλα. νομιζω με custom kernel μπορεις να το κανεις αυτο.. O επεξεργαστης ειναι τουμπανο ετσι και αλλιως οποτε και χαμηλα να δουλεψει δεν θα εχετε lag πιστευω. Άντε να δούμε να το δοκιμάσουμε και αυτο. Αλλά το underclocking το εφαρμόζει μονο στον 1ο πυρήνα. Τες πάντωνhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160426/3427182c516248a737dda21256e597d8.jpg Custom kernel http://forum.xda-developers.com/zenfone2/orig-development/custom-kernel-asus-zenfone-2-ze551ml-t3306949 Edited April 28, 2016 by Polis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Παιδια κατι δεν κάνετε καλα! Εγω απο τις 8 το πρωι εχω μιλήσει, έχω μπει ίντερνετ, ακουω ραδιόφωνο στο μηχανακι, εβαλα κ gps για λιγο..... Και λιωνω στο wifi και ειμαι στο 21% τωρα 00:28 Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisly Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 παιδια στην επιλογη 2g/3g/4g , υπαρχει τροπος να επιλεγει μονο 3g/4g ή και μονο 4g ?????????? Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Έχεις ένα δίκιο. Είδα βελτίωση όταν έκλεισα το google. Πραγματικά είναι ο μόνος λόγος που με κάνει να σκέφτομαι να το rootαρω, να πετάξω όλη την σαβούρα της google. Φοβάμαι όμως μην κάνω καμιά στραβή και το τουβλοποιήσω και μείνω μόνη μου χωρίς κινητό :( Το email όμως δεν γίνεται να μην το έχω συγχρονισμένο. Θα σου πω την εμπειρια μου. Σε ολα τα κινητά μου το πρώτο που πέταγα ήταν το google now και μέσα απο της ρυθμισεις της google εκλεινα κάθετι μπορει να ετρεχε στο παρασκηνιο. Επισης δεν αφηνω εφαρμογες να συγχρονιζουν μονες τους. Μονο οσες λειτουργουν με push ειδοποιησεις. Τελος εφαρμογες τυπο google photos, ΞΗΛΩΜΑ! Aν επιλεξεις στο google photos να συγχρονιζει τις φωτο σου online και απενεργοποιησεις το συγχρονισμο, αυτο συνεχιζει να προσπαθει να συγχρονισει και τρεχει service στο παρασκηνιο.. γενικα στο start manager δηλωσε μονο τις εφαρμογες που πραγματικα χρειαζεσαι να κανουν autostart... ολες οι αλλες μονο μπαταρια θα σου τρωνε. Mε τις παραπανω ρυθμισεις και με το κινητο να το βαζω σε 4g μονο οταν πραγματικα το χρειαζομαι (σπανια δλδ) η καταναλωση σε αδρανεια και με ανοιχτα wifi, bluetooth και δεδομενα και να τρεχουν στο παρασκηνιο fb messenger, whatsapp, viber και μερικες αλλες εφαρμογες, εχω καταναλωση 0.7%/h μονο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Android os 39% mobile stanby 14% android system 8% viber 8% screen 8% Google Services 5% Το screen λέει 8% , πόσες ώρες είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Θα σου πω την εμπειρια μου. Σε ολα τα κινητά μου το πρώτο που πέταγα ήταν το google now και μέσα απο της ρυθμισεις της google εκλεινα κάθετι μπορει να ετρεχε στο παρασκηνιο. Επισης δεν αφηνω εφαρμογες να συγχρονιζουν μονες τους. Μονο οσες λειτουργουν με push ειδοποιησεις. Τελος εφαρμογες τυπο google photos, ΞΗΛΩΜΑ! Aν επιλεξεις στο google photos να συγχρονιζει τις φωτο σου online και απενεργοποιησεις το συγχρονισμο, αυτο συνεχιζει να προσπαθει να συγχρονισει και τρεχει service στο παρασκηνιο.. γενικα στο start manager δηλωσε μονο τις εφαρμογες που πραγματικα χρειαζεσαι να κανουν autostart... ολες οι αλλες μονο μπαταρια θα σου τρωνε. Mε τις παραπανω ρυθμισεις και με το κινητο να το βαζω σε 4g μονο οταν πραγματικα το χρειαζομαι (σπανια δλδ) η καταναλωση σε αδρανεια και με ανοιχτα wifi, bluetooth και δεδομενα και να τρεχουν στο παρασκηνιο fb messenger, whatsapp, viber και μερικες αλλες εφαρμογες, εχω καταναλωση 0.7%/h μονο.. δεν γίνεται να μην είμαι στο ιντερνετ.. Πάντως έχω δυο κινητά μαζί μου και κάνω παρόμοια χρήση. Το oneplus x μου βγάζει σχεδόν 2 ημέρες, ενώ με το zenfone2 μιση. Το screen λέει 8% , πόσες ώρες είναι ? Δύσκολο να σου πω ακριβώς. Θα έλεγα κάτω από μια ώρα. Αλλά δεν είμαι σίγουρη, συγγνώμη. Είναι μερικές κλήσεις, λίγο viber, αυτό. Το κινητό δεν είναι στα χέρια μου κατά την διάρκεια της ημέρας. Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Θα σου πω την εμπειρια μου. Σε ολα τα κινητά μου το πρώτο που πέταγα ήταν το google now και μέσα απο της ρυθμισεις της google εκλεινα κάθετι μπορει να ετρεχε στο παρασκηνιο. Επισης δεν αφηνω εφαρμογες να συγχρονιζουν μονες τους. Μονο οσες λειτουργουν με push ειδοποιησεις. Τελος εφαρμογες τυπο google photos, ΞΗΛΩΜΑ! Aν επιλεξεις στο google photos να συγχρονιζει τις φωτο σου online και απενεργοποιησεις το συγχρονισμο, αυτο συνεχιζει να προσπαθει να συγχρονισει και τρεχει service στο παρασκηνιο.. γενικα στο start manager δηλωσε μονο τις εφαρμογες που πραγματικα χρειαζεσαι να κανουν autostart... ολες οι αλλες μονο μπαταρια θα σου τρωνε. Mε τις παραπανω ρυθμισεις και με το κινητο να το βαζω σε 4g μονο οταν πραγματικα το χρειαζομαι (σπανια δλδ) η καταναλωση σε αδρανεια και με ανοιχτα wifi, bluetooth και δεδομενα και να τρεχουν στο παρασκηνιο fb messenger, whatsapp, viber και μερικες αλλες εφαρμογες, εχω καταναλωση 0.7%/h μονο.. Δηλαδή ποιες εφαρμογές να πετάξουμε ή να αδρανοποιήσουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 δεν γίνεται να μην είμαι στο ιντερνετ.. Πάντως έχω δυο κινητά μαζί μου και κάνω παρόμοια χρήση. Το oneplus x μου βγάζει σχεδόν 2 ημέρες, ενώ με το zenfone2 μιση. μα δεν ειμαι λεπτο χωρις συνδεση. απλα σου ανεφερα τι εχω ανοιχτο και ποσο καταναλωση εχω σε κατασταση αδρανειας για να καταλαβεις οτι το battery drain ειναι απο τις εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο. το μονο χρησιμο απο τα google apps ειναι το playstore. ολα τα αλλα ξηλωμα και εφαρμογες τυπου φβ και καιρός τις βαζεις να συγχρονιζουν καθε 4 ωρες. επισης το gps σε κατασταση εξοικονομησης ενεργειας. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδή ποιες εφαρμογές να πετάξουμε ή να αδρανοποιήσουν; Προσωπικα οτιδηποτε της google περα από το playstore το εχω ξηλωσει. επισης τις βλακειες της asus, ειτε τις εχω απενεργοποιησει ειτε ξηλωσει τελειως. εχω κλεισει τον συγχρονισμο και το gps το εχω σε εξοικονομηση μπαταριας. εφαρμογες τυπου καιρου, φβ κλπ, τις εχω απενεργοποιησει απο το autostart manager και εχω αφησει να τρεχουν μονο τα messengers που χρησιμοποιω για να μην τερματιζεται η λειτουργια τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts