KOSTAS_LAVRIO Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Παιδια ενω το κινητό μου με τα 4 gb ram στο ίντερνετ είναι σφαίρα , έχω παρατηρήσει οτι κάποιες φορές κάνει lag οταν γυρίζω τις οθονες στην αρχικη οθονη.. Αν το κάνει μια φορα μετά δεν το ξανακάνει οσο κ αν προσπαθώ, αλλα κάποια στιγμή θα το ξανακάνει κυριως οταν εχω να το χρησιμοποιήσω πολυ ωρα ή οταν βγαίνω απ τον browser κ παω στα μενου... Φταίει που εχω τον 1.8 Επεξεργαστή ή το κάνει κ στον 2.3; δεν είναι κατι τρομερό αλλα είναι ασχημο οταν το βλέπεις σε ενα τέτοιο κινητο με τέτοια specs.. Το κάνει σε αλλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Εγώ με τον 2.3 και τον μαμά launcher δεν έχω ίχνος lag και είναι ένα από τα πράγματα που ευχαριστιεμαι στο κινητό μετά από την άσχημη εμπειρία με το s5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Φίλε ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σου. Με το κινητό σου τι έκανες? Το έστειλες στην omnitec? Ειλικρινά όταν το πιάνει τρελά δεν μπορώ να το χειριστώ καθόλου. Και αυτο κρατάει γύρω στο 10' κάθε φορά... και γίνεται και πολυ συχνά στην διάρκεια της ημέρας. Άσε που το αγόρασα και απο alixpress και δεν υπάρχει εγγύηση... δεν ημουν εγω που ειχα προβλημα. καποιο αλλο παληκαρι ηταν. Δοκιμασες να επικοινωνισεις με τον πωλητη που το πηρες απο aliexpress ή φοβασαι να περιμενεις μην χαθει και στο φάει; Δεν ειναι παντως ακριβο το ανταλλακτικό. http://www.ebay.com/itm/New-Asus-Zenfone-2-ZE551ML-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-/381284904053 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Έστειλα μυνήμα στον κινέζο και εδώ και 3 μέρες παριστάνει τον ...κινέζο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Έστειλα μυνήμα στον κινέζο και εδώ και 3 μέρες παριστάνει τον ...κινέζο! ποσο καιρο το εχεις το κινητο; να φανταστω αφου το πηρες απο aliexpress δεν πληρωσες με paypal, ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Μαϊμού σετ ανταλλακτικό είναι αυτο.. ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα ψάξω για οριτζιναλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_LAVRIO Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Εγώ με τον 2.3 και τον μαμά launcher δεν έχω ίχνος lag και είναι ένα από τα πράγματα που ευχαριστιεμαι στο κινητό μετά από την άσχημη εμπειρία με το s5 Οπότε ειναι θεμα Επεξεργαστη; Οι αλλοι με τον 1,8 τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 (edited) Οπότε ειναι θεμα Επεξεργαστη; Οι αλλοι με τον 1,8 τι γίνεται; Κοίτα εκεί στην " εξοικονόμηση ενέργειας" να το έχεις στην λειτουργία απόδοσης. Εγώ έτσι το δουλεύω και πραγματικά το κινητό με έχει ενθουσιάσει. Edited April 5, 2016 by glofiish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Οπότε ειναι θεμα Επεξεργαστη; Οι αλλοι με τον 1,8 τι γίνεται; Aυτο που περιγραφεις πιο πανω, ειναι θεμα cache και οχι ταχυτητας επεξεργαστη. οταν τρεχεις μια βαρια εφαρμογη, τρωει και γεμιζει η μνημη που την στερει απο αλλες εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο και ειναι σε αδρανεια.Οποτε πρεπει να κάνει reload την εφαρμογη για να την εμφανισει. Μου το κάνει συνεχεια οταν παιζω με τις ωρες Marvel's champions που ειναι βαρυ παιχνιδι και ειναι λογικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_LAVRIO Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Κοίτα εκεί στην " εξοικονόμηση ενέργειας" να το έχεις στην λειτουργία απόδοσης. Εγώ έτσι το δουλεύω και πραγματικά το κινητό με έχει ενθουσιάσει. Δεν τρωει ομως ετσι περισσότερη μπαταρία ή είναι μικρή η διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Δεν τρωει ομως ετσι περισσότερη μπαταρία ή είναι μικρή η διαφορά; Σε οσο χαμηλοτερες ταχυτητες δουλευει ενας επεξεργαστης, τοσο λιγοτερη μπαταρια καιει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_LAVRIO Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 (edited) Aυτο που περιγραφεις πιο πανω, ειναι θεμα cache και οχι ταχυτητας επεξεργαστη. οταν τρεχεις μια βαρια εφαρμογη, τρωει και γεμιζει η μνημη που την στερει απο αλλες εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο και ειναι σε αδρανεια.Οποτε πρεπει να κάνει reload την εφαρμογη για να την εμφανισει. Μου το κάνει συνεχεια οταν παιζω με τις ωρες Marvel's champions που ειναι βαρυ παιχνιδι και ειναι λογικο. Οχι δεν μου το κάνει οταν τρεχω βαριες εφαρμογες. Μπορεί να το κανει κ οταν το εχω σε αδράνεια και μετά το ανοιξω. Δεν το κάνει πολυ συχνα αλλα το κάνει..Δεν ξερω αν ειναι βαρυ το θεμα που εχω βαλει να γυριζει η οθόνη. Εχω αυτο που μοιάζει σαν κυβος αλλα κ στο αλλο που ηταν σαν φυσαρμόνικα το εκανε!! Edited April 5, 2016 by KOSTAS_LAVRIO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Παιδια ενω το κινητό μου με τα 4 gb ram στο ίντερνετ είναι σφαίρα , έχω παρατηρήσει οτι κάποιες φορές κάνει lag οταν γυρίζω τις οθονες στην αρχικη οθονη.. Αν το κάνει μια φορα μετά δεν το ξανακάνει οσο κ αν προσπαθώ, αλλα κάποια στιγμή θα το ξανακάνει κυριως οταν εχω να το χρησιμοποιήσω πολυ ωρα ή οταν βγαίνω απ τον browser κ παω στα μενου... Φταίει που εχω τον 1.8 Επεξεργαστή ή το κάνει κ στον 2.3; δεν είναι κατι τρομερό αλλα είναι ασχημο οταν το βλέπεις σε ενα τέτοιο κινητο με τέτοια specs.. Το κάνει σε αλλους; Δοκίμασε τον nova launcher έτσι για να σιγουρευτείς ότι δεν φταίει το hardware :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 (edited) Πωλειται ASUS Zenfone 2 ΖΕ551ML 4gb/32gb 170€ μαζι με μεταφορικα Intel® Atom™ Quad Core Z3560 (1.8GHz) 4GB RAM 32GB Rom 3000mAh Li-Polymer αγορασμενο απο Κινα.. φοραει πανω WW εκδοση την οποια περασα ο ιδιος.. μπορω να το επαναφερω πισω στην CN εκδοση για οποιον θελει αγοραστηκε τον περασμενο Νοεμβριο.. απο την 1η μερα το κινητο φορεσε tempered glass και θηκη... ειναι αγρατζουνιστο, και για οποιον του φανει περιεργο, ΟΧΙ δεν μου εχει πεσει ποτε..!!! για πληροφοριες κ φωτο inbox εχω ποσταρει κ αγγελια στο σχετικο νημα..... αλλα ειπα να το ανεβασω κ εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6622828#post6622828 Edited April 7, 2016 by varitimos84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Πωλειται ASUS Zenfone 2 ΖΕ551ML 4gb/32gb 170€ μαζι με μεταφορικα Intel® Atom™ Quad Core Z3560 (1.8GHz) 4GB RAM 32GB Rom 3000mAh Li-Polymer αγορασμενο απο Κινα.. φοραει πανω WW εκδοση την οποια περασα ο ιδιος.. μπορω να το επαναφερω πισω στην CN εκδοση για οποιον θελει αγοραστηκε τον περασμενο Νοεμβριο.. απο την 1η μερα το κινητο φορεσε tempered glass και θηκη... ειναι αγρατζουνιστο, και για οποιον του φανει περιεργο, ΟΧΙ δεν μου εχει πεσει ποτε..!!! για πληροφοριες κ φωτο inbox εχω ποσταρει κ αγγελια στο σχετικο νημα..... αλλα ειπα να το ανεβασω κ εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6622828#post6622828 Έτσι απο περιέργεια, σε τι τηλέφωνο θα πας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Έτσι απο περιέργεια, σε τι τηλέφωνο θα πας ? Πρόσφατα αγορασα για την αδελφή μου (redmi 3) κ έναν φίλο μου (redmi note 3 pro).. Κ βλέπω πόσο καλά λειτουργούν... Ειδικά του φίλου μ που είναι κ 3 γιγα ραμ.. Είναι άνετο.. Κ απίστευτη αυτονομία! Με χρήση wifi κ 3g πάνω από 2.5 μέρες.. Βλέπω δλδ ότι πλέον τα 3000mah μπαταρία είναι τα ελάχιστα.. Εδώ κ το meizu 3 note κ αυτό παρουσιάστηκε με 4100mah μπαταρία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Καινούργιο ποσό κάνει στα κινέζικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Καινούργιο ποσό κάνει στα κινέζικα; Αναλογως που θα το βρεις, μεταξυ 200-220 δολάρια. ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρόσφατα αγορασα για την αδελφή μου (redmi 3) κ έναν φίλο μου (redmi note 3 pro).. Κ βλέπω πόσο καλά λειτουργούν... Ειδικά του φίλου μ που είναι κ 3 γιγα ραμ.. Είναι άνετο.. Κ απίστευτη αυτονομία! Με χρήση wifi κ 3g πάνω από 2.5 μέρες.. Βλέπω δλδ ότι πλέον τα 3000mah μπαταρία είναι τα ελάχιστα.. Εδώ κ το meizu 3 note κ αυτό παρουσιάστηκε με 4100mah μπαταρία.. ελπιζω να σε βολεψει το miui.. Προσωπικα αν και τα συστηνω τα xiaomi σε φιλους, δεν θα επαιρνα λογω miui.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 (edited) το ιδιο πρόβλημα εχω και γω.Απο δεύτερα το στελνω για επισκευή.Δεν φταιει το τζαμι Φίλε καλησπέρα. Τι έκανες τελικά με το zenfone2. Και Τον δικό μου το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζει το έβαλα την ww_174 και παλι ..τρελαινεται Edited April 7, 2016 by Polis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsair Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Φίλε καλησπέρα. Τι έκανες τελικά με το zenfone2. Και Τον δικό μου το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζει το έβαλα την ww_174 και παλι ..τελαινεται του εγκατεστησα πάλι την 174 και εδώ και μια βδομάδα δεν έχω θέμα. Όμως επειδή είμαι σίγουρος οτι το πρόβλημα θα ξαναπαρουσιαστη πήρα ιταλια και θα το στείλω στο σέρβις . Μάλιστα τους ανάφερα και το βίντεο που εχεις ανεβάσει εσυ στο youtube και κάτι άλλα παιδια με το ίδιο προβλημα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δες εδω και την απαντηση απο το φορουμ της ASUS http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=58059&extra=page%3D2&page=6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 (edited) ελπιζω να σε βολεψει το miui.. Προσωπικα αν και τα συστηνω τα xiaomi σε φιλους, δεν θα επαιρνα λογω miui.. το δουλεψα κ ηταν οκ.... μερικες μερες βασικα συνηθεια... Καινούργιο ποσό κάνει στα κινέζικα; οσο για την τιμη.. αναλογα απο που θελει να το αγορασει ο καθενας... προσωπικα απο alliexpress δε προκειται να δωσω λεφτα για κατι αξιας.. δεν ειναι οτι δε θα ερθει..... αλλα απο θεμα εγγυησης δε βγαζεις ακρη.... Edited April 7, 2016 by varitimos84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 http://www.androidheadlines.com/2016/04/asus-zenfone-3-specs-leak-metal-2-5d-glass.html τελη Μαη- αρχες ιουνη ειναι προγραμματισμενη η παρουσιαση του zenfone 3 oποτε καπου εκει περιμενω και την ελευση του android MM.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 (edited) Έβαλα cm-13 και ησυχασα. Ιδού ενα screencast https://youtu.be/n4LsPStu8v4 Edited April 9, 2016 by Polis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas89m Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Έβαλα cm-13 και ησυχασα. Ιδού ενα screencast https://youtu.be/n4LsPStu8v4 Σφαιρα παει...:love::love::love: με την καμερα ομως τι φαση?? γιατι πρασινισε το συμπαν? Παράθεση ~B&N~ Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Παιδιά μια ερώτηση. Χρησιμοποιεί κανείς τη συσκευή για ανέπαφες συναλλαγές και αν ναι ποιά είναι η διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts