Jump to content

Asus Zenfone 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω ότι δεν υποστηρίζει εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών. Μόνο της Asus

Από λίγο που το έψαξα και στο site της Asus δυστυχώς φαίνεται ότι έχεις δίκιο...:(

Είναι ένα θέμα προς βελτίωση αυτό και μπορούμε όλοι στέλνοντας μια επισήμανση-σχόλιο μέσω της εφαρμογής της Asus να το ζητήσουμε όταν με το καλό έρθει η αναβάθμιση σε Android 6.0 ή και νωρίτερα !

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σταύρο, γιατί δεν δοκιμάζεις το gmail μέσα απο την εφαρμογή της ASUS.

Αν θυμάμαι, στην εφαρμογή της ASUS είχα 2 exchange email και το outlook. Μου τα έβγαζε όλα στην cover.

Σταύρο, γιατί δεν δοκιμάζεις το gmail μέσα απο την εφαρμογή της ASUS.

Αν θυμάμαι, στην εφαρμογή της ASUS είχα 2 exchange email και το outlook. Μου τα έβγαζε όλα στην cover.

Αααυτά είναι, ο παλιός είναι αλλιώς !!! Να΄σαι καλά Αποστόλη το ρύθμισα και όλα κομπλέ.

Πάμε για το επόμενο τώρα που είναι τα μηνύματα. ;)

Υ.Γ. Καλομίλητο το νέο σου G4 φίλε !

Edited by Stavros_P
Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Ακριβώς εκεί αναφερόμουν! Και πάλι σ ευχαριστώ!

Και εγώ, όπως όλοι όσοι αγοράσαμε απο eshop, θα σου επιβεβαιώσουμε ότι έχει ελληνικά και έχει την WW έκδοση.

Μην ανησυχείς για τίποτα.

Και εγώ, όπως όλοι όσοι αγοράσαμε απο eshop, θα σου επιβεβαιώσουμε ότι έχει ελληνικά και έχει την WW έκδοση.

Μην ανησυχείς για τίποτα.

Εγώ θα την πω την αμαρτία μου...Πήρα και στο e-shop και μου είπαν πως δεν έχει καθόλου μα καθόλου Ελληνικά και απογοητεύτηκα. Αν και κατα 99,9999999999999999999999999999999% έχετε δικιο. Λέω αν μια στο τόσο έχει δίκιο ο πωλητής που μίλησα στο τηλ. πως διορθώνεται? Με μια γρήγορη ματιά που έριξα στο playstore υπάρχουν εφαρμογές για ελληνικό keyboard κτλ. (Το menu ειναι οκ. Απλά να μην γράφω με greeklish σε viber - sms ). Και προφανώς αν το πληκτρολόγιο αυτό θα κάνει δουλειά και στις άλλες εφαρμογές όπως είπα viber κτλ.

Μπορεί να φαίνονται χαζά όλα αυτά , αλλα τελικά η επιστροφή απο τα windowsphone σε android είναι πιο δύσκολη απ'οσο νόμιζα :blink:

Εγώ θα την πω την αμαρτία μου...Πήρα και στο e-shop και μου είπαν πως δεν έχει καθόλου μα καθόλου Ελληνικά και απογοητεύτηκα. Αν και κατα 99,9999999999999999999999999999999% έχετε δικιο. Λέω αν μια στο τόσο έχει δίκιο ο πωλητής που μίλησα στο τηλ. πως διορθώνεται? Με μια γρήγορη ματιά που έριξα στο playstore υπάρχουν εφαρμογές για ελληνικό keyboard κτλ. (Το menu ειναι οκ. Απλά να μην γράφω με greeklish σε viber - sms ). Και προφανώς αν το πληκτρολόγιο αυτό θα κάνει δουλειά και στις άλλες εφαρμογές όπως είπα viber κτλ.

Μπορεί να φαίνονται χαζά όλα αυτά , αλλα τελικά η επιστροφή απο τα windowsphone σε android είναι πιο δύσκολη απ'οσο νόμιζα :blink:

Οι πωλητές είναι άσχετοι. Έχει Ελληνικά.

Οι πωλητές είναι άσχετοι. Έχει Ελληνικά.

Το έχω καταλάβει...Πάντως ήθελα να εξασφαλιστώ σε κάθε περίπτωση. Με ψάρωσε την ώρα που το είχα βάλει στο καλάθι :lol:

Και τελικά το πάτησα :D thanks a lot για τις γρήγορες απαντήσεις :)

Edited by Max_10

Το έχω καταλάβει...Πάντως ήθελα να εξασφαλιστώ σε κάθε περίπτωση. Με ψάρωσε την ώρα που το είχα βάλει στο καλάθι :lol:

Και τελικά το πάτησα :D thanks a lot για τις γρήγορες απαντήσεις :)

Δεν είναι απλά άσχετοι.... αστα να πάνε.

Αφού σκέφτηκα να τους τρολλάρω... (πρέπει κι αλλος να το είχε σκεφτεί αν δεν απατώμαι)... να τους πάρω και να τους πώ, ότι εγώ το πήρα επειδή δεν είχε Ελληνικά!!

Γενικός είναι απαράδεκτοι. Τους έχει πει πολύς κόσμος ότι έχει ελληνικά, αλλά δεν το αλλάζουνε. Είναι προφανές, ότι δεν έχουνε ανοίξει ούτε ένα ποτέ έστω για να το δούνε!!!

Και τέλος..... Με γειές. Θα το καταευχαριστηθείς..... είναι απλά ΘΗΡΙΟ!!! Δεν νιώθει τίποτα!!!

Δεν είναι απλά άσχετοι.... αστα να πάνε.

Αφού σκέφτηκα να τους τρολλάρω... (πρέπει κι αλλος να το είχε σκεφτεί αν δεν απατώμαι)... να τους πάρω και να τους πώ, ότι εγώ το πήρα επειδή δεν είχε Ελληνικά!!

Γενικός είναι απαράδεκτοι. Τους έχει πει πολύς κόσμος ότι έχει ελληνικά, αλλά δεν το αλλάζουνε. Είναι προφανές, ότι δεν έχουνε ανοίξει ούτε ένα ποτέ έστω για να το δούνε!!!

Και τέλος..... Με γειές. Θα το καταευχαριστηθείς..... είναι απλά ΘΗΡΙΟ!!! Δεν νιώθει τίποτα!!!

Σ'ευχαριστώ! Σε αντιστοιχη περίπτωση σε άλλο μου ειχε ελληνικό Menu και δεν είχε πληκτρολόγιο. Κάτι που λύθηκε εύκολα. Πάντως το κινητό το ερωτεύτηκα γιατί το έχει στο μεταπτυχιακό συμφοιτήτρια και το δοκίμασα εκεί. Απορώ που δεν το είχα πάρει νωριτερα. Είναι θηρίο :)

Σ'ευχαριστώ! Σε αντιστοιχη περίπτωση σε άλλο μου ειχε ελληνικό Menu και δεν είχε πληκτρολόγιο. Κάτι που λύθηκε εύκολα. Πάντως το κινητό το ερωτεύτηκα γιατί το έχει στο μεταπτυχιακό συμφοιτήτρια και το δοκίμασα εκεί. Απορώ που δεν το είχα πάρει νωριτερα. Είναι θηρίο :)

Ειναι τουμπανο. Ειδικά τώρα που έχει το έβαλε 299 είναι Best buy.

καλημέρα. Θα σας παρακαλούσα λίγο για τα φώτα σας. Είμαι στην διαδικασία αγοράς κινητού και στην τελική ευθεία το 1 απο τα 2 είναι το ASUS ZENFONE 2 ZE551ML. Το έπιασα στα χέρια μου απο γνωστό, μου άρεσε κτλ. και εδώ έρχεται η απορία μου. Το κατάστημα που θα το αγοράσω απο Ελλάδα αναφέρει το παρακάτω "H συσκευή διατίθεται με Αγγλική Γλώσσα μενού". Αυτό μπορεί να λυθεί? Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας :)

Όλα τα asus, ακομα και τα αγορασμένα απο Κινα, εχουν κανονικά ελληνικά μέσα. Τώρα δεν μπορω να καταλαβω γτ εχει αυτη την φραση στο site που θες να το αγορασεις. ισως τα συνοδευτικά βιβλιαρακια να ειναι μονο στα αγγλικα και για αυτο να το γραφει αυτο. Το κινητό εχει ελληνικά 100% σιγουρα, απ όπου και αν το αγοράσεις.

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από λίγο που το έψαξα και στο site της Asus δυστυχώς φαίνεται ότι έχεις δίκιο...:(

Είναι ένα θέμα προς βελτίωση αυτό και μπορούμε όλοι στέλνοντας μια επισήμανση-σχόλιο μέσω της εφαρμογής της Asus να το ζητήσουμε όταν με το καλό έρθει η αναβάθμιση σε Android 6.0 ή και νωρίτερα !

Oσοι θελετε να προτεινετε βελτιωσεις για λειτουργικο και εφαρμογες, ανοιξτε τοπικ στο zentalk ή γράψτε το κατευθειαν κατω απο την εφαρμογή που θέλετε να βελτιωσουν. στην περιπτωση μας το smart cover.

Καλημερα. Ψαχνω για καινουργιο κινητο ειχα καταληξει σε xiaomi redminote 3 pro και βλεπω στο minideal αυτο το θηριο και σε αυτη την τιμή. Μήπως κάτι ειναι λαθος ή απάτη.

Συγνώμη για το off topic αλλα ειμαι σε δίλημμα.

Καλημερα. Ψαχνω για καινουργιο κινητο ειχα καταληξει σε xiaomi redminote 3 pro και βλεπω στο minideal αυτο το θηριο και σε αυτη την τιμή. Μήπως κάτι ειναι λαθος ή απάτη.

Και εγώ αυτό έχω είναι το κινέζικο με τον 1.8 επεξεργαστή. Υπάρχει και ο 2.2 που είναι καλύτερος. Τσπ το κινητό είναι θηρίο. Αν πάρεις αυτό καλύτερα θα ήταν να περάσεις την ww ρομ. Πιο πολλά θα δεις σε παραπάνω αναρτήσεις. Το μοναδικό μείον είναι η μπαταρία και κατ'επέκταση η αυτονομία. Μετά απο έξι μήνες χρήσης εμένα βγάζει μισή μέρα στην καλύτερη. Οπότε η κυκλοφορείς με φορτιστή ή με ένα τεράστιο power bank.

Ευχαριστώ φίλε μου. Αν και δεν είμαι απαιτητικός χρήστης η μπαταριά είναι μείον. Πάντως το έχω πολύ σοβαρά στα υπόψιν.

Φιλε κ εγω στο ιδιο διλημμα ημουν κ πηρα το asus γιατι το πέτυχα σε προσφορά στα 180€. Δεν το εχω μετανιώσει μέχρι στιγμης. Το κινητό είναι πολυ ποιοτικο και στο ίντερνετ είναι θηριο. Τους είπα κ μου περασαν αυτοι την ww εκδοση κ δεν εχω κανενα πρόβλημα. Σαν αρνητικα θα ελεγα: η καμερα είναι μέτρια, η κουρμπα απο πισω είναι λιγο ενοχλητική γιατί οταν πληκτρολογω κ το εχω πανω σε τραπεζι το κινητό παίζει( αντίθετα στο χέρι βολεύει πολυ) και η οθονη αν το βάλεις διπλα σε κατι Samsung υστερεί. Η μπαταρία εμένα με νορμαλ χρηση κ το WiFi ολη μερα ανοιχτο μου φτανει το βράδυ στο 40%.

Από θέμα μπαταριας ειναι νορμαλ το κινητό. Με wifi και bluetooth μονιμα ανοιχτα, messengers και λοιπα να τρεχουν στο παρασκηνιο, μου τρώει σε αδρανεια 0,6% μπαταρια την ώρα. Αν κάνεις σωστα ρυθμισεις το start manager, κ αποφυγεις ενεργοβορες εφαρμογες που τρεχουν μονιμα στο παρασκηνιο και προσπαθουν να συγχρονισουν (βλεπε google photos πχ) θα μεινεις υπερευχαριστημενος απο την μπαταρια. Θα πάρει την ΜΜ και λογικα θα ειναι το τελευταιο μεγάλο update που θα πάρει.. αλλά βγάζει security updates κάθε μηνα. Καμερα μέτρια προς καλή, πάσχει στις φωτο σε σκοτεινο χωρο στο θέμα focus αλλά γενικά ειμαι αρκετα ικανοποιημένος ειδικα με τις δυνατοτητες του συνοδευτικου camera software. Στις επιδοσεις ειναι κομπλε (εχω το κινεζικο με τον 1,8 επεξεργαστη). δεν θα σου κολησει πουθενά.

Το note 3pro φοράει τον 650 που ειναι ισαξιος αν θυμαμαι καλά με τον 801 ή και καλύτερος. δεν είμαι σιγουρος. Οποτε ειναι τουμπανο. για μένα το μειον του xiaomi ειναι η ΜIUI rom. δεν την συμπαθώ καθολου. Μπορει βεβαια να παιρνεις update μεχρι τα βαθια γεραματα στο λογισμικο οποτε ετερο εκατερον. Σε θέμα επιδοσεις κ καμερα το xiaomi φαινεται καλυτερο. Επισης στο θεμα υποστηριξη ειναι καλυτερο μιας και εχει μεγαλη κοινοτητα η miui. Στην αυτονομια δεν ξερω κατα ποσο καλυτερο ειναι το xiaomi γιατι γενικα κ η miui ειναι βαρια ρομ και γενικα σε ολα τα κινητα της xiaomi βλεπεις να γκρινιαζουν οι χρηστες για την αυτονομια που σημαινει κακο optimazation της ρομ.. Επισης αν προτιμας στοκ android, μακρια απο miui.

Ευχαριστώ φίλε μου. Αν και δεν είμαι απαιτητικός χρήστης η μπαταριά είναι μείον. Πάντως το έχω πολύ σοβαρά στα υπόψιν.

Με τέτοιο κινητό που δε κολλάει πουθενά θα δεις ότι το μόνο μειονέκτημα είναι η μπαταρία. Το κινητό μπορεί σχεδόν να κάνει ότι ένα λάπτοπ και είναι πολυ καλύτερο από το 99% των ταμπλετ που κυκλοφορούν. Οπότε θα δεις ότι η μπαταρία είναι το μονο μείον αν το πάρεις. Εγώ νορμάλ χρήση δε καταλαβαίνω τι θα πει γιατί αυτο είναι κάτι σχετικό. Αν δε το πειράξω μια μέρα τη βγάζει αλλά με τέτοια συσκευή δε γίνεται.

Παίδες ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις σας με καλύψατε πλήρως.

Απο θεμα μπαταρίας πιστευω δεν θα εχω προβλημα, με την χρήση που κανω πιστεύω θα βγάζω πρωί μέχρι βράδυ.

Ξεκινώ διαβασμα απο την αρχη του τοπικ γιατι το κινητο μου αρεσει και το σκεφτομαι σοβαρα για αγορά.

εχει βαλει κανεις προγραμα απο το playstore που να φτιαχνει την ποιοτητα της καμερας γενικα αλλα και κυριως στις νυχτερινες ληψεις ;

εχει βαλει κανεις προγραμα απο το playstore που να φτιαχνει την ποιοτητα της καμερας γενικα αλλα και κυριως στις νυχτερινες ληψεις ;

To μονο που μπορεις να κάνεις, για μενα, ειναι να βρεις τις καταλληλες ρυθμισεις στο μανουαλ. εχω βγαλει πολυ καλες βραδυνες ετσι. για μενα το προβλημα στο κινητο στο θεμα κάμερα ειναι στις πολυ χαμηλου φωτισμου, φωτογραφιες. εκει βγαινει out of focus αν δεν προσεξεις και σου σπαει τα νευρα.. Το auto του, με φλας, θελει λιγο optimization..

Μόλις αγόρασα απο to gearbest to asus zenfone max. Μου απάντησαν οτι δεν έχει Ελληνικά. Ισχύει κάτι τέτοιο? Επισής στις προδιαγραφές αναφέρει οτι είναι για world wide use. Είμαι λίγο άσχετος στα θέματα των κινητών, έκανα καλά που το αγόρασα απο gearbest ή θα έχω θέματα? (δεν το έχω παραλάβει ακόμα είναι σε διαδικασία αποστολής).

Τι είναι αυτο το 111% ρε παιδιά???

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160326/eaeebf92d48002314d82ade7613922e4.jpg

Νομίζω οφείλεται στο ότι έκανες φόρτιση και δεν γέμισε τελείως (100%)...

Επίσης θα σου πρότεινα να απεγκαταστήσεις την εφαρμογή με το εικονίδιο πάνω αριστερά.... Αν θυμάμαι καλα είναι εφαρμογή ''antivirus'' ?

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μόλις αγόρασα απο to gearbest to asus zenfone max. Μου απάντησαν οτι δεν έχει Ελληνικά. Ισχύει κάτι τέτοιο? Επισής στις προδιαγραφές αναφέρει οτι είναι για world wide use. Είμαι λίγο άσχετος στα θέματα των κινητών, έκανα καλά που το αγόρασα απο gearbest ή θα έχω θέματα? (δεν το έχω παραλάβει ακόμα είναι σε διαδικασία αποστολής).

Στο geekbying έχει φωτό με τις γλώσσες που υποστηρίζει.. και φυσικά υπάρχει και η Ελληνική

http://www.geekbuying.com/item/ASUS-Zenfone-Max-5-5inch-HD-5000mAh-4G-LTE-2GB-RAM-16GB-ROM-Smartphone-Snapdragon-MSM8916-Quad-Core-1-2GHz---Black-362260.html

Νομίζω οφείλεται στο ότι έκανες φόρτιση και δεν γέμισε τελείως (100%)...

Επίσης θα σου πρότεινα να απεγκαταστήσεις την εφαρμογή με το εικονίδιο πάνω αριστερά.... Αν θυμάμαι καλα είναι εφαρμογή ''antivirus'' ?

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στο geekbying έχει φωτό με τις γλώσσες που υποστηρίζει.. και φυσικά υπάρχει και η Ελληνική

http://www.geekbuying.com/item/ASUS-Zenfone-Max-5-5inch-HD-5000mAh-4G-LTE-2GB-RAM-16GB-ROM-Smartphone-Snapdragon-MSM8916-Quad-Core-1-2GHz---Black-362260.html

Ναι φίλε antivirus είναι της wind. Στο galaxy s3 που είχα δεν πέρασα ποτέ antivirus. Στοά asus είπα ότι αφού είναι δωρεαν η εφαρμογή για 1 χρόνο ας την περάσω....

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ίσως ο πιο γρήγορος browserhttp://www.lunascape.tv/

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]Ίσως ο πιο γρήγορος browserhttp://www.lunascape.tv/

Ναι φίλε antivirus είναι της wind. Στο galaxy s3 που είχα δεν πέρασα ποτέ antivirus. Στοά asus είπα ότι αφού είναι δωρεαν η εφαρμογή για 1 χρόνο ας την περάσω....

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ίσως ο πιο γρήγορος browserhttp://www.lunascape.tv/

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]Ίσως ο πιο γρήγορος browserhttp://www.lunascape.tv/

Κανενα κινητο δεν χρειαζεται antivirus. Μονο κακο στην μπαταρια σου κανεις επι της ουσιας και δεν προκειται να σε προστατεψει.. οπως και με τους υπολογιστες, προσεχε τι κατεβαζεις κ απο που και σε ποιες σελιδες μπαινεις και δν προκειται να κολλησεις ποτε ιο.

• The title was changed to Asus Zenfone 2