kallair Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 (edited) Παιδια έχω ένα θεματάκι και δεν ξέρω αν φταίει η ρομ που φοράω ή κάτι άλλο. Προσπάθησα να χρησιμοποιησω το pc link για να προβάλω το desktop του κινητου στον υπολογιστή μου αλλά το μονο που δουλευε από την πλευρά του υπολογιστή ήταν οι ειδοποιησεις.Το projection του κινητου στον υπολογιστή, όχι. Πατάω "Ανοιγμα" στο εικονιδιο του pclink στο ρολόι του υπολογιστή, αλλά δεν ανοιγει. Με στοκ ρομ θυμάμαι μου ειχε δουλεψει μια χαρα. Τώρα φοράω Prism barebone και αυτός αφαιρει πράγματα οποτε φοβαμαι μην έχει "σπασει" κατι. Φοράει κάποιος άλλος prism barebone για να δοκιμάσει αν του δουλεύει καλά η εφαρμογή pc link; Edit. Χρειαζοταν να φλασάρω κάτι missing libs για να μπορέσει να δουλέψει κομπλέ το Pc link. άλλη ερώτηση. Γίνεται να τρέχει το pc link και να μην αναβει ταυτόχρονα και η οθόνη του κινητού όταν το λειτουργώ από τον υπολογιστή; Edited January 21, 2016 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Και εμένα μου το έκανε έβαλα και τη στοκ ναι ανάλογα ποια είχα default μου ερχόταν η οχι... Μετα διαπίστωσα ότι είναι απενεργοποιημενη η εκκίνηση του από το auto start manager το άλλαξα και από τότε όλα καλά... Είσαι τεράστιος φιλέ μου!!αυτό έφταιγε!! Το ενεργοποίησα και όλα μια χαρά!!! Με τα δύο τελευταία μικρά update που έχει δώσει ή asus νομίζω ότι ή μπαταρία είναι λίγο καλύτερη!!ξεπερνω τις 5 ώρες οθόνη πολύ άνετα πια!!5:30 μέσο όρο τις τελευταίες δέκα μέρες!με gps,wifi,3g μονίμως ανοιχτά! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Είσαι τεράστιος φιλέ μου!!αυτό έφταιγε!! Το ενεργοποίησα και όλα μια χαρά!!! Με τα δύο τελευταία μικρά update που έχει δώσει ή asus νομίζω ότι ή μπαταρία είναι λίγο καλύτερη!!ξεπερνω τις 5 ώρες οθόνη πολύ άνετα πια!!5:30 μέσο όρο τις τελευταίες δέκα μέρες!με gps,wifi,3g μονίμως ανοιχτά! και εγώ...και εγώ δεν είμαι απλός χρήστης, για μένα είναι (κάποιες μέρες) προέκταση του χεριού μου....αντικαταστάτης του λαπτοπ είμαι πολύ ευχαριστημένος Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 και εγώ...και εγώ δεν είμαι απλός χρήστης, για μένα είναι (κάποιες μέρες) προέκταση του χεριού μου....αντικαταστάτης του λαπτοπ είμαι πολύ ευχαριστημένος Το κινητό μαμαει λέμε!!! Αφήστε τα κορόιδα να πληρώνουν τα διπλά για τις ίδιες (?) επιδόσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 (edited) Καλησπερα παιδια! Συγνωμη αν εχει ηδη απαντηθει, αλλα αν αγορασω το κινητο με κινεζικη ROM απο vickmall ή minideal, θα μπορω να το χρησιμοποιησω κανονικα και απροβληματιστα out of the box χωρις να μπλεξω με φλασαρισματα και τα σχετικα; Δεν ειμαι εξοικειωμενος με αυτα και φοβαμαι μην το μπρικαρω το κινητο στην προσπαθεια μου να περασω την WW rom συμφωνα με τον οδηγο που εχει στην 160 σελιδα. Θα εχει ελληνικο μενου; Ραδιοφωνο εχει; (οχι ιντερνετικο) Υπαρχει καποιο μαγαζι να το δω live το κινητο; Συγνωμη αν κουρασα, αλλα ψηνομαι πολυ να το παρω μιας και στα 220$ που βρισκω το 32αρι, μου φαινεται τρομερη ευκαιρια! Ευχαριστω προκαταβολικα για τις οποιες απαντησεις σας Edited January 21, 2016 by koslol8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Καλησπερα παιδια! Συγνωμη αν εχει ηδη απαντηθει, αλλα αν αγορασω το κινητο με κινεζικη ROM απο vickmall ή minideal, θα μπορω να το χρησιμοποιησω κανονικα και απροβληματιστα out of the box χωρις να μπλεξω με φλασαρισματα και τα σχετικα; Δεν ειμαι εξοικειωμενος με αυτα και φοβαμαι μην το μπρικαρω το κινητο στην προσπαθεια μου να περασω την WW rom συμφωνα με τον οδηγο που εχει στην 160 σελιδα. Θα εχει ελληνικο μενου; Ραδιοφωνο εχει; (οχι ιντερνετικο) Υπαρχει καποιο μαγαζι να το δω live το κινητο; Συγνωμη αν κουρασα, αλλα ψηνομαι πολυ να το παρω μιας και στα 220$ που βρισκω το 32αρι, μου φαινεται τρομερη ευκαιρια! Ευχαριστω προκαταβολικα για τις οποιες απαντησεις σας Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αλλά η διαδικασία είναι απλή . Θα σου πρότεινα να το κάνεις όσο πιο νωρίς μπορείς . Έχει πολυ σαβούρα στην WW οπότε στην κινεζική φαντάσου τι γίνεται Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isurfer Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Νεο update: V2.20.40.165_20160118_6541(MR9.14) http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=64310&extra=page%3D1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Με oui και σε μενα ήρθε και είμαι σε κατάσταση εγκατάστασης.. Πάλι με μεθαδόνες μας κρατάει η asus ... Δώσε στο λάο σου όπιο (6αρα) και άσε τα τσιτάτα μικρο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Μπράβο στην asus που αναβαθμίζει και καλύπτει κενά ασφαλείας bugs κτλ. Μαζί με τις αναβαθμίσεις των εφαρμογών ZenUI με καλύπτει πλήρως και με κάνει να αισθάνομαι ότι έχω ένα τηλέφωνο πλήρως ενημερωμένο. Το Android 6 θα το πάρουμε. Αν αυτό γίνει σε ένα δύο ή τρεις μήνες είναι η πρώτη φορά που δεν με πολύ απασχολεί γιατί κάνει πολύ καλή δουλειά στις αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Πφφφ.. δεν προλαβαινουμε να βάλουμε το ένα update, μας βγάζει άλλο! Bελτιωση στην σταθερότητα του σηματος βλέπω οποτε θα το βάλω. Περα από την πλάκα, μαζί με xiaomi πρέπει να ειναι οι εταιρίες που στηρίζουν περισσότερο τα προϊόντα τους. Αν δεν εβγαζε η google την android M x86 μόνο σε 64bit, και την έβγαζε και σε 32bit, τότε και το zenfone 1 θα του έδινε η asus κανονικότατα την android M. Κριμα που τα zenfone 4/5/6 φοράνε 32bit επεξεργαστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ayrton Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Να ρωτήσω να ξέρει κανείς.... Εχω ομαδοποιήσει όλες μου τις επαφές. Υπάρχει περίπτωση, πηγαίνοντας στην ομάδα, να της εμφανίζει σε λίστα, και όχι με της φωτό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Να ρωτήσω να ξέρει κανείς.... Εχω ομαδοποιήσει όλες μου τις επαφές. Υπάρχει περίπτωση, πηγαίνοντας στην ομάδα, να της εμφανίζει σε λίστα, και όχι με της φωτό??? Εψαξα στο μενου και δεν βρηκα κατι. Πηγαινε στο zentalk φορουμ και βρες ή άνοιξε τοπικ για να προτείνεις αυτή την αλλαγή. Είναι πολυ χρήσιμη και πολυ πιθανον να την ενσωματώσουν στο επόμενο update της εφαρμογης. Ή γραψε το στα σχόλια στην βαθμολογια της εφαρμογής στο playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Γεια σας έχω την prism barebone v11. Για να εγκαταστήσω την ν12 πρέπει να κάνω wipe data ή γίνεται και dirty flash; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 (edited) Γεια σας έχω την prism barebone v11. Για να εγκαταστήσω την ν12 πρέπει να κάνω wipe data ή γίνεται και dirty flash; dirty. Υποψιν αν εχεις περασει καποια zip θα πρεπει να τα ξαναπεράσεις. Όπως επισης και αν εχεις xposed framework, πρεπει να περάσεις πάλι το zip του για να δουλεψει. για το xposed framework θα πρεπει να ανοιξει πρώτα το κινητό μετά από το update σε v12 πριν ξαναμπεις σε recovery και το περάσεις. τα υπολοιπα zip μπορεις να τα περάσεις κανονικά μετά απο την dirty εγκατασταση της v12 rom. Εγώ έκανα dirty install από v10->v12 και όλα καλα. Παντως περιμενε μερικές μέρες μπας και βγάλει v13 μιας και κυκλοφόρησε το .165 update. κριμα ειναι να ξανακάνεις αναβάθμιση σε μερικές μέρες πάλι. edit. μόλις διάβασα ότι δεν θα κυκλοφορήσει .165 update. Edited January 22, 2016 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Related Threads • Android 6 marshmallow beta • Android 6.0 Marshmallow Beta up for testing in TW Sorry, this forum is under development and will be opened soon. Thanks for your visiting. [ ZenTalk Index ] Μαλλον κοντοζυγώνουν οι beta roms.. το παραπάνω μου το έβγαζε σαν related threads του Zentalk admin,αν και δεν ειναι ακόμα ενεργά. μάλλον τα έχουν κρυφά προς το παρών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 (edited) Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αλλά η διαδικασία είναι απλή . Θα σου πρότεινα να το κάνεις όσο πιο νωρίς μπορείς . Έχει πολυ σαβούρα στην WW οπότε στην κινεζική φαντάσου τι γίνεται Εχω την cn έκδοση. Μονο το gps εμφανίζει κινεζική καρτέλα στην ενεργοποίηση και μονο μια εφαρμογή cn εγκαταστάθηκε μετα τα τελευταία updates. Δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6483618 Τα πάντα είναι στα ελληνικα Edited January 22, 2016 by Polis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Αν εσένα σε βολεύει μην το αλλάξεις και θα περνάει και ΟΤΑ τις αναβαθμίσεις . Δεν ξέρω αν είναι καλύτερη η WW. Εγώ απλά και απερίσκεπτα το έκανα αφού το κράτησα 5 μέρες σε CN Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Επειδη εψαξα πολυ και δεν εβγαλα ακρη ξερει κανεις αν η συσκευη υποστηριζει καλωδιο hml δηλαδη micro usb to hdmi για συνδεση με προτζεκτορα η τηλεοραση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Βγήκε νέο update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Τελικά μέγιστο φάουλ για τέτοια συσκευή δεν υποστηρίζει καλώδιο mhl που σημαίνει ότι δεν υποστηρίζει tv out και δεν συνδέεται με τηλεόραση και προτζεκτορα με καλώδιο. Δε ξέρω αν μπορεί να μπει σε κάποια αναβάθμιση. Κρίμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efialtis1971 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Βγήκε νέο update... νεο update ναι χθες.σημερα οχι.αλλωστε καπου διαβασα οτι συντομα ερχεται η mm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Δοκιμάζεται η marshmallow ήδη στο TW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_matsias Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Δοκιμάζεται η marshmallow ήδη στο TW Άντε να έρθει και σε μας μήπως και γλιτώσουμε καμιά φόρτιση...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 (edited) Δοκιμάζεται η marshmallow ήδη στο TW εχεις το λινκ του φορουμ; edit. οκ το βρηκα. https://translate.google.gr/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=el&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.asus.com%2Fzentalk%2Ftw%2Fforum.php%3Fmod%3Dviewthread%26tid%3D70293&edit-text=&act=url Edited January 23, 2016 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedrag Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Καλησπέρα σε όλους! έχω το κινητό περίπου 2 εβδομάδες και αντιμετωπίζω πρόβλημα με την φόρτιση. Για να φορτιστεί πλήρως χρειάζονται 5-6 ώρες. Το κινητό ήρθε από minideal, από το οποίο μου δώσανε αντάπτορα για τον φορτιστή, καθώς δεν ήταν συμβατός με τις εδώ μπρίζες. Το πρόβλημα έχει να κάνει με τη χρήση του αντάπτορα; Ή υπάρχει κάποιο αλλό πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts