Jump to content

LG G Flex2 (H955)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχουν κάπου, προτεινόμενες ρυθμίσεις για βελτίωση αυτονομίας ή/και απόδοσης από το hidden menu?
Xiaomi Redmi Note 3 Pro

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Flex2 αλλά διαβάζοντας στο thread εδω για το πρόβλημα με τις κιτρινίλες (1, 2, 3) είμαι πολυ διστακτικος.

Γι'αυτό θα'θελα παρακαλώ να μου πείτε, πότε εμφανίζεται το πρόβλημα αυτό;

Μονο οταν έχεις ρυθμίσει τη φωτεινότητα 0-20% και βρίσκεσαι και σε σκοτεινό χώρο;;

Δηλαδή με φωτεινότητα πάνω απο 20% (ή έως 20% αλλά σε φωτεινό χώρο) δεν εμφανίζεται το προβλημα;

Σας ρωτάω, διότι, αν συμβαινει μονο σε ειδικες περιπτώσεις, τότε ολά οκ, δεν νομιζω να με απασχολει καθόλου.

Διαφορετικά, σε περιπτωση που σταθώ άτυχος και το κινητο έχει προβλημα,

δεν θα θελα με τίποτα καινουργιο κινητο να μπω στη διαδικασια να το τρέχω στο service για αλλαγή οθονης.

Καλύτερα να πάρω άλλης μάρκας κινητο, αν είναι

Edited by darkblue

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Flex2 αλλά διαβάζοντας στο thread εδω για το πρόβλημα με τις κιτρινίλες (1, 2, 3) είμαι πολυ διστακτικος.

Μονο οταν έχεις ρυθμίσει τη φωτεινότητα 0-20% και βρίσκεσαι και σε σκοτεινό χώρο;;

Δηλαδή με φωτεινότητα πάνω απο 20% (ή έως 20% αλλά σε φωτεινό χώρο) δεν εμφανίζεται το προβλημα;

Σας ρωτάω, διότι, αν συμβαινει μονο σε ειδικες περιπτώσεις, τότε ολά οκ, δεν νομιζω να με απασχολει καθόλου.

δεν θα θελα με τίποτα καινουργιο κινητο να μπω στη διαδικασια να το τρέχω στο service για αλλαγή οθονης.

Εγώ έχω καταλάβει ότι το όλο θέμα έχει να κάνει με την... ιδιοσυγκρασία του καθενός και εξηγώ.

Εμένα, μου εμφανίζει κιτρινίλες στις ιδιαίτερες συνθήκες που αναφέρεις και μόνο τότε, μη φανταστείς πως εμφανίζονται παντού και πάντα.

Δε με χαλάει, καθόλου μπορώ να σου πω.

Αλλους τους ενοχλεί δεν το αντέχουν και καλά κάνουν, αλλά εγώ δεν προτίθεμαι να κάτσω να σκάσω και να στέλνω το κινητό για σέρβις ώσπου να μου κάτσει η σωστή οθόνη.

Δεν πρόκειται να το στείλω πίσω γιατί οι αν το αναγάγω σε ποστοστό χρήσης/ανά ημέρα, θα δω ότι το συγκεκριμένο φαινόμενο εμφανίζεται σε ένα 5% της συνολικής ημερήσιας χρήσης. Και λάβε υπόψιν ότι το κινητό είναι προέκταση του χεριού μου, το δουλεύω πολλές ώρες.

Αν παρόλα αυτά πιστεύεις ότι θα σε ενοχλεί, μην το πάρεις, δε χάθηκε κι ο κόσμος, ένα κάρο κινητά υπάρχουν εκεί έξω...;)

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Φίλε μου ειχα και γω τους ίδιους ενδοιασμούς με αυτά που διάβαζα στα forums. Σαν κάτοχος πλέον της συσκευής, θα σου έλεγα να μη διστάσεις και να προχωρήσεις στην αγορά του γιατί είναι πραγματική ευκαιρία. Κάποιες κιτρινίλες αχνές εμφανίζει όταν βρίσκεσαι σε απόλυτο σκοτάδι και σερφάρεις. Αν βέβαια δεν είχα διαβάσει προηγουμένως για αυτό, ίσως να μην το είχα προσέξει κιόλας. Είναι πραγματικά άνευ σημασίας. Η δε μπαταρία, που κάποιοι παραπονιούνται, με greenify, wifi ανοιχτό συνέχεια, φτάνω σχεδόν 2 μέρες (χωρίς παιχνιδια). Εκπληκτική οθόνη, πολύ καλή κάμερα και 76000 antutu με stock rom. Εκεί που λίγο χάνει είναι η φωτεινότητα της οθόνης κόντρα στον ήλιο (με αυτοματη φωτεινότητα). Εν τέλει, θα το αγόραζα ξανά και ξανά, σε αυτά τα λεφτά.

Ας πω κι εγώ την γνώμη μου.

Θεωρητικά αν το αγοράσεις θα πέσεις σε καλή παρτίδα αλλά δεν είναι και σίγουρο.Σε γενικές γραμμές το κινητό πετάει και για τα λεφτά του δεν υπάρχει ανταγωνισμός.Έχει όμως κλειδωμένο boot loader και καμία στήριξη σε xdaπραγμα που το χαντακώνει.Αν είσαι νορμάλ χρήστης και τα παραπάνω δεν σε νοιάζουν τότε παρτο με κλειστά μάτια.Αν είσαι σαν κι εμένα μην το πάρεις.Αν κ το έκανα συνειδητά μετάνιωσα που το πήρα για τα παραπάνω και μονά γι αυτά.

Αν αυτό το κινητό έπαιζε μπάλα στο xda θα κάναμε πάρτυ.Κ σκέψου και την μηδαμινή αξία μεταπώλησης.

Αξία μεταπώλησης μηδαμινή;

Είναι πλέον τόσο φθηνό, που δεν σου κάνει καρδιά να το δώσεις.

Καλύτερα ο καθένας να το παρει καινούργιο.

Σιγά σιγά που η τιμή του θα αρχίζει να ανεβαίνει (όταν τελειώσει το στοκ) κάποιοι ίσως βγουν και κερδισμένοι, όπως πχ με z ultra...

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Η δε μπαταρία, που κάποιοι παραπονιούνται, με greenify, wifi ανοιχτό συνέχεια, φτάνω σχεδόν 2 μέρες (χωρίς παιχνιδια).

έτσι !

όταν σε προηγούμενο ποστ μου που ανέφερα για "2 μέρες μπαταρία" κάποιοι το αμφισβήτησαν ... τέλος πάντων ... (υπάρχει αυτή η τάση σε αυτό το φόρουμ)

Όσο για σας φίλοι που ρωτάτε ... Αν έχεις το κντ όλη μέρα στα χέρια σου και του βγάζεις τα άντερα :lol: λογικό είναι η μπαταρία να μην μπορεί να διαρκέσει ούτε για 1 μέρα

Xiaomi-REDMI-5-and-5-plus.png

Οι 2 ημέρες είναι πραγματικότητα. Με λογική χρήση. Τώρα αν είσαι 15 χρονών, έχεις βάλει cu και δε σου φτάνουν τα 1500 λεπτά και τα 1500 sms το μήνα (το αναφέρω γιατί το άκουσα και αυτό) και παίζεις ένα τρίωρο παιχνίδια, ε τότε συνδέσου με τριφασικό.

Παιδιά οι 2 μέρες μπαταρία είναι πρακτικά αν δεν του κάνεις χρήση smartphone, αλλά απλού κινητού

Κι εγώ τον τελευταίο καιρό που δεν παίζω κανένα παιχνίδι π.χ. μου κρατάει πάνω από μέρα.. χαίρω πολύ..

δεν λες ότι έχει καλή μπαταρία όπως και να'χει

Εγώ έχω καταλάβει ότι το όλο θέμα έχει να κάνει με την... ιδιοσυγκρασία του καθενός και εξηγώ.

Εμένα, μου εμφανίζει κιτρινίλες στις ιδιαίτερες συνθήκες που αναφέρεις και μόνο τότε, μη φανταστείς πως εμφανίζονται παντού και πάντα.

Δε με χαλάει, καθόλου μπορώ να σου πω.

Αλλους τους ενοχλεί δεν το αντέχουν και καλά κάνουν, αλλά εγώ δεν προτίθεμαι να κάτσω να σκάσω και να στέλνω το κινητό για σέρβις ώσπου να μου κάτσει η σωστή οθόνη.

Δεν πρόκειται να το στείλω πίσω γιατί οι αν το αναγάγω σε ποστοστό χρήσης/ανά ημέρα, θα δω ότι το συγκεκριμένο φαινόμενο εμφανίζεται σε ένα 5% της συνολικής ημερήσιας χρήσης. Και λάβε υπόψιν ότι το κινητό είναι προέκταση του χεριού μου, το δουλεύω πολλές ώρες.

Αν παρόλα αυτά πιστεύεις ότι θα σε ενοχλεί, μην το πάρεις, δε χάθηκε κι ο κόσμος, ένα κάρο κινητά υπάρχουν εκεί έξω...;)

Φίλε μου ειχα και γω τους ίδιους ενδοιασμούς με αυτά που διάβαζα στα forums. Σαν κάτοχος πλέον της συσκευής, θα σου έλεγα να μη διστάσεις και να προχωρήσεις στην αγορά του γιατί είναι πραγματική ευκαιρία. Κάποιες κιτρινίλες αχνές εμφανίζει όταν βρίσκεσαι σε απόλυτο σκοτάδι και σερφάρεις. Αν βέβαια δεν είχα διαβάσει προηγουμένως για αυτό, ίσως να μην το είχα προσέξει κιόλας. Είναι πραγματικά άνευ σημασίας. Η δε μπαταρία, που κάποιοι παραπονιούνται, με greenify, wifi ανοιχτό συνέχεια, φτάνω σχεδόν 2 μέρες (χωρίς παιχνιδια). Εκπληκτική οθόνη, πολύ καλή κάμερα και 76000 antutu με stock rom. Εκεί που λίγο χάνει είναι η φωτεινότητα της οθόνης κόντρα στον ήλιο (με αυτοματη φωτεινότητα). Εν τέλει, θα το αγόραζα ξανά και ξανά, σε αυτά τα λεφτά.

Ας πω κι εγώ την γνώμη μου.

Θεωρητικά αν το αγοράσεις θα πέσεις σε καλή παρτίδα αλλά δεν είναι και σίγουρο.Σε γενικές γραμμές το κινητό πετάει και για τα λεφτά του δεν υπάρχει ανταγωνισμός.Έχει όμως κλειδωμένο boot loader και καμία στήριξη σε xdaπραγμα που το χαντακώνει.Αν είσαι νορμάλ χρήστης και τα παραπάνω δεν σε νοιάζουν τότε παρτο με κλειστά μάτια.Αν είσαι σαν κι εμένα μην το πάρεις.Αν κ το έκανα συνειδητά μετάνιωσα που το πήρα για τα παραπάνω και μονά γι αυτά.

Αν αυτό το κινητό έπαιζε μπάλα στο xda θα κάναμε πάρτυ.Κ σκέψου και την μηδαμινή αξία μεταπώλησης.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

skatzivas, δεν με ενδιαφέρει καθόλου για τον κλειδωμένο bootloader ή για modding.

Παιδιά ας μου απαντήσει κάποιος το κινητό κλείνει μονο του και το α ανοίγω πατώντας volum down και power help..

Φίλε μου, δεν νομίζω να υπάρχει άλλη λύση από το να το στείλεις service..

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Παιδιά ας μου απαντήσει κάποιος το κινητό κλείνει μονο του και το α ανοίγω πατώντας volum down και power help..

Μήπως να δοκίμαζες πρώτα ένα factory reset πριν το στείλεις?

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Πως το κάνω factory reset και μπορεί να χαθεί εγγύηση με το factory reset;

Φυσικά όχι φίλε ...

ισα ισα ... το φέρνεις σε φάση "εργοστασιακών ρυθμίσεων" ... παρθένο δλδ όπως το πήρες :)

Xiaomi-REDMI-5-and-5-plus.png

Χθες το βράδυ έγινε και το root, όλα καλά.

Εύκολη διαδικασία, το δυσκολότερο μέρος ήταν να κάνω χώρο 3.5gb στο root directory για να χωρέσει η rooted rom.:D

Επιχείρησα να βάλω και το xposed, εύκολη δαδικασία αλλά δεν μου δούλεψε, ασχολήθηκε κανείς?

Εγώ θέλω να το κάνω root, αλλά συγκριτικά με άλλα κινητά (που πάντα τα ρουταρα) , μου φαίνεται μανίκι η διαδικασία.:wacko:

Με χαλάει που πρεπει να βάλεις τελείως rooted rom για να δουλέψει, που σημαίνει ότι πολλά μπορούν να πάνε στραβά, και οτι πρέπει να έχεις κρατήσει back up της official rom κτλ.Και το κακό είναι , όταν θα βγεί η marshmallow, φτου και από την αρχή.

Στα δικά μας τώρα, υπέρευχαριστημένος από το κινητό, κανένα θέμα, μπαταρία όντως περίπου 2 ημέρες, με την χρήση που το κάνω. Πάει και παραπάνω αναλόγως ημέρας. Επιτέλους βρήκα και θήκη slim-thin σιλικόνης από Ελλάδα που έψαχνα και όλα καλά :)

I am a traveler of both time and space

Για πες για την θηκη.... Πηρα μια απο εξωτερικο αλλα το κανει τρελη παντόφλα...

Έχω μια βδομάδα την συγκεκριμένη αλλά δεν με ενθουσίασε.

Η συσκευή χάνει πολύ την premium αίσθηση.

Από προστασία ok.

Άλλο αρνητικό για μένα τα καπάκια σε usb-ακουστικά καθόλου βολικά και εύχρηστα.

http://s22.postimg.org/be3ubg4v1/20160307_122210.jpg

http://s27.postimg.org/5lalrbnz3/20160307_122337.jpg

http://s7.postimg.org/jyrsqq01z/20160307_122400.jpg

Για πες για την θηκη.... Πηρα μια απο εξωτερικο αλλα το κανει τρελη παντόφλα...

Ακόμα δεν την έχω "πιάσει" στα χέρια μου, πάντως είναι η μόνη Ultra Thin σιλικόνης θήκη που βρήκα από Ελλάδα.

Αν θες να σου στείλω PM, είναι ένα κατάστημα στο Περιστέρι που την βρήκα, τσιμπημένη λίγο (13€) αλλά παρόμοια έβγαινε και η Rinkle από Amazon.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω μια βδομάδα την συγκεκριμένη αλλά δεν με ενθουσίασε.

Η συσκευή χάνει πολύ την premium αίσθηση.

Από προστασία ok.

Άλλο αρνητικό για μένα τα καπάκια σε usb-ακουστικά καθόλου βολικά και εύχρηστα.

http://s22.postimg.org/be3ubg4v1/20160307_122210.jpg

http://s27.postimg.org/5lalrbnz3/20160307_122337.jpg

http://s7.postimg.org/jyrsqq01z/20160307_122400.jpg

Αυτή ήταν να πάρω από Amazon, μέχρι που βρήκα την άλλη από εδώ. Εντυπώσεις και φωτό μόλις την πάρω αύριο.

Προς το παρόν εγώ έχω αυτή

http://s23.postimg.org/6bnw2vafb/20160307_125005.jpg

Edited by manhunter

Εγώ θέλω να το κάνω root, αλλά συγκριτικά με άλλα κινητά (που πάντα τα ρουταρα) , μου φαίνεται μανίκι η διαδικασία.:wacko:

Με χαλάει που πρεπει να βάλεις τελείως rooted rom για να δουλέψει, που σημαίνει ότι πολλά μπορούν να πάνε στραβά, και οτι πρέπει να έχεις κρατήσει back up της official rom κτλ.Και το κακό είναι , όταν θα βγεί η marshmallow, φτου και από την αρχή.

Αν κατεβεί σωστά η rooted image, δεν βλέπω κάτι που μπορεί να πάει στραβά. Τυφλοσούρτης είναι.

Backup της official rom υπάρχει ήδη, δεν χρειάζεται να κάνεις την δικιά σου.

5 λεπτά καθαρό μυαλό χρειάζεται και τέλος.

Οταν βγει η marshmallow θα καθίσω στ'αυγά μου, έχω root+xposed, συνδυασμός που σκοτώνει.

Οταν βγει η αντίστοιχη διαδικασία για τα mm, τότε θα ξανασχοληθώ.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Άσχετο, αλλά απο εκεί που το πήρα πριν μία εβδομάδα, η τιμή έχει ανέβει πλέον κοντά στα 50 ευρώ :blink:

Άσχετο, αλλά απο εκεί που το πήρα πριν μία εβδομάδα, η τιμή έχει ανέβει πλέον κοντά στα 50 ευρώ :blink:

Ναι, ρε γμτ... :(

Τί πιστεύετε; Θα ξαναπέσει η τιμή του σύντομα ή να μην ελπίζω;

Ακόμα δεν την έχω "πιάσει" στα χέρια μου, πάντως είναι η μόνη Ultra Thin σιλικόνης θήκη που βρήκα από Ελλάδα.

Αν θες να σου στείλω PM, είναι ένα κατάστημα στο Περιστέρι που την βρήκα, τσιμπημένη λίγο (13€) αλλά παρόμοια έβγαινε και η Rinkle από Amazon.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτή ήταν να πάρω από Amazon, μέχρι που βρήκα την άλλη από εδώ. Εντυπώσεις και φωτό μόλις την πάρω αύριο.

Προς το παρόν εγώ έχω αυτή

http://s23.postimg.org/6bnw2vafb/20160307_125005.jpg

Έχω την ίδια σε μπλε και είμαι ευχαριστημένος. :)

Ξέρει κανείς για καμιά φθηνή flip; Από επώνυμη πάμε κατευθείαν στα 30€?

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης