alucard82 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Παιδια καινουργιο update.v15b-226-01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannikpp Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Δεν μου ηρθε κατι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Καλησπέρα στην παρέα. Σκέφτομαι να πάρω και εγώ μεταχειρισμένο το flex 2 το 16gb. Από πια παρτίδα και πάνω να κοιτάξω που να μην έχει θέματα; Επίσης ισχύει ότι το 16αρι φοράει DDR4 ενώ το 32αρι DDR3; Μια απάντηση κάποιος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skokman Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 βρε λες να το ξαναπαρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Μια απάντηση κάποιος.. Απο 504 παρτιδα και πανω εισαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Υπάρχει τρόπος να μπει η rom του g4 στο flex 2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skokman Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 που να δω για παρτιδα? που το γραφει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 που να δω για παρτιδα? που το γραφει? Το γράφει επάνω στην ετικέτα της συσκευασίας. Είναι ένα τριψήφιο που ξεκινάει από 5. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 που να δω για παρτιδα? που το γραφει? Είναι οι 3 πρώτοι αριθμοί του s/n που γράφονται πάνω στο κουτί ή στην συσκευή κάτω από την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Παιδια καινουργιο update.v15b-226-01 Πρέπει να είναι για το stagefright πως το λέγανε το κενό ασφαλείας. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 To έχει βάλει κανείς το update; Αξίζει; Είμαι root με 5.1.1 και δεν ξέρω αν αξίζει η διαδικασία φλασαρίσματος πάλι Επίσης κάτι άσχετο, car holder χρησιμοποιεί κανείς; Έχει να προτείνει κανείς κάποιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannikpp Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Εχω το μανταλακι το κλασσικο απο aliexpress πολυ καλο το ιδιο ειχα κ για το g3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 ποιο είναι το κλασσικό μανταλάκι; αυτό λες; http://i.imgur.com/uzZxGs5.jpg sorry δεν έχω υπόψη μου :O :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannikpp Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 (edited) Δν μπορω να φορτώσω εικόνα. Car holder πατα ειναι καπως κοκκινο Edited September 29, 2015 by ioannikpp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 http://www.aliexpress.com/item/2015-Newest-Universal-Bicycle-Car-Cell-phone-holder-with-360-Degrees-air-vent-mount-holder-stands/32431196766.html?spm=2114.01010108.3.2.IIhfjP&ws_ab_test=201556_3,201527_2_48_71_72_73_74_75,201409_5 Αυτό λες; Ωραίο φαίνεται. Και γενικά προτιμώ vent holder παρά στο τζάμι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannikpp Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Ε χτύπα αυτο φτηνο ειναι κιόλας. Ανοιξαν και οι αγορες απο νετ ετσι έμαθα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Ε χτύπα αυτο φτηνο ειναι κιόλας. Ανοιξαν και οι αγορες απο νετ ετσι έμαθα. Άνοιξαν αλλά δυστυχώς όχι όλες. Πήρα εχθές τηλέφωνο στην τράπεζα και μου είπε ένα σωρό κατηγορίες αγορών που ακόμη απαγορευοντε μέσα σ αυτές είναι οι ηλεκτρονικές συσκευές και αξεσουάρ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannikpp Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Άνοιξαν αλλά δυστυχώς όχι όλες. Πήρα εχθές τηλέφωνο στην τράπεζα και μου είπε ένα σωρό κατηγορίες αγορών που ακόμη απαγορευοντε μέσα σ αυτές είναι οι ηλεκτρονικές συσκευές και αξεσουάρ Ο αδερφος μου πηρε tempered για iphone 6plus απο ebay. Προσπάθησε το κ μπορει να βγεις κερδισμένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Ο αδερφος μου πηρε tempered για iphone 6plus απο ebay. Προσπάθησε το κ μπορει να βγεις κερδισμένος Εχθές αγόρασα ένα ανταλλακτικό για ένα όργανο κατευθείαν. Σήμερα ένα ανταλλακτικό για ένα λαπτοπ 10+ φορές το δοκίμασα αλλά τίποτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Απο εχθες κ εγω κατοχος flex 2 σειρε 504. Θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις. 1. Δεν βρισκω καπου την επιλογη αλλαγης χρηστη ή επιλογη επιακεπτη.Δεν υπαρχει; 2. Εχω την εντυπωση οτι η φωτεινοτητα στο τερμα χαμηλο ειναι πολυ δυνατη και ενοχλει το βραδυ στο φουλ σκοτάδι.Ειναι ιδεα μου; 3. Νομιζω οτι η οθονη σε μερικα σημεια κανει κιτρινιλες. Πως θα σιγουρευτώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 από aliexpress πράγματι δεν μπόρεσα να παραγγείλω με την πιστωτική μου από ebay όμως μπόρεσα και παρήγγειλα αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/111728015801 Απο εχθες κ εγω κατοχος flex 2 σειρε 504. Θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις. 1. Δεν βρισκω καπου την επιλογη αλλαγης χρηστη ή επιλογη επιακεπτη.Δεν υπαρχει; 2. Εχω την εντυπωση οτι η φωτεινοτητα στο τερμα χαμηλο ειναι πολυ δυνατη και ενοχλει το βραδυ στο φουλ σκοτάδι.Ειναι ιδεα μου; 3. Νομιζω οτι η οθονη σε μερικα σημεια κανει κιτρινιλες. Πως θα σιγουρευτώ; 1. Όχι 2. Όχι 3. Να σιγουρευτείς δεν μπορείς. Δοκίμασε με εικόνες με μόνο γκρι και μόνο άσπρο χρώμα να τσεκάρεις. Βάλε κάποια screen test εφαρμογή για ευκολία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 από aliexpress πράγματι δεν μπόρεσα να παραγγείλω με την πιστωτική μου από ebay όμως μπόρεσα και παρήγγειλα αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/111728015801 1. Όχι 2. Όχι 3. Να σιγουρευτείς δεν μπορείς. Δοκίμασε με εικόνες με μόνο γκρι και μόνο άσπρο χρώμα να τσεκάρεις. Βάλε κάποια screen test εφαρμογή για ευκολία Οκ.Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Η συσκευη εχει γενικα θεμα με τα χρωματα; Διαβαζα κατι για γραμμες στο γκρι και οτι καποιοι κανουν καποιες αλλαγες με ρουτ. Τι ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Η συσκευη εχει γενικα θεμα με τα χρωματα; Διαβαζα κατι για γραμμες στο γκρι και οτι καποιοι κανουν καποιες αλλαγες με ρουτ. Τι ισχύει; Τι εννοείς τι ισχύει; Ισχύει γενικά ότι οι συσκευές δεν έχουν πρόβλημα :p Για αρχή, εσύ παρατήρησες κάποιο πρόβλημα στην συσκευή σου; Αν όχι, τι καθεσαι και ψάχνεις; Sorry, απλά σα να πας να βγάλεις πρόβλημα ενώ δεν υπάρχει μου φαίνεται Και προσωπικά εγώ δεν έχω αλλάξει τίποτα, μια χαρά μου φαίνονται τα χρώματα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Η συσκευη εχει γενικα θεμα με τα χρωματα; Διαβαζα κατι για γραμμες στο γκρι και οτι καποιοι κανουν καποιες αλλαγες με ρουτ. Τι ισχύει; Αν το δεις θα το καταλάβεις. Αν το καταλάβεις και σε ενοχλήσει δεν έχεις και πολλές επιλογές. Αν δεν το έχεις καταλάβει, μην ασχολείσαι. Δεν έχει θέμα με τα χρώματα, έχει χρωματάρες με κάποιες αδυναμίες όπως όλες οι οθόνες ;) Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts