moysitsa Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Παιζεις με τον "πονο"μου @akrovatis? :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Παιδιά καλησπέρα, τι μέγεθος έχει το ΟΤΑ αρχείο της ΜΜ ; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Μαλλον δεν εχει βγει οτα ακομα. Moysitsa εσενα απο ποια χωρα ειναι το κινητο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Για όσους έχουμε το τηλέφωνο στημένο με την 6.0 από το link των XDA, αξίζει η "αναβάθμιση"; Γιατί λογικά θέλει στήσιμο από την αρχή... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marioscrete Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 καλησπερα παιδια εκανα και γω την αναβαθμιση ..εχει παρατηρησει κανεις οταν πχ μπαινει στο facebook και μετα βγαινει στην αρχικη οθονη να παιζει λιγο ο φωτισμος ?δλδ ενα πολυ μικρο να γινεται πιο σκουρο αναλογως τι εχεις φοντο..δλδ αμα μπω στο facebook γινεται εντονο το ασπρο και αν βγω ενα μικρο κλικ σκουραινει..ειναι της αναβαθμισης ή να ανησυχησω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Δοκιμασε απο τις επιλογες προβολης κατω κατω μηπως ειναι αυτοματη ρυθμιση αναλογως των χρωματων που προβαλει επειδη εχει αισθητηρα color spectrum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marioscrete Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 που εννοεις ακριβως αν μπορεις πες μ που παω ακριβως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Ρυθμισεις - προβολη - συνθετες ρυθμισεις , περισσοτερα και δες εκει αν ειναι τικαρισμενο το αυτοματη ρυθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marioscrete Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Ρυθμισεις - προβολη - συνθετες ρυθμισεις , περισσοτερα και δες εκει αν ειναι τικαρισμενο το αυτοματη ρυθμιση... δεν ειναι τικαρισμενο..το κανει πολυ ελαχιστα ισα ισα που το καταλαβαινεις..θα δουμε αν το χει και κανεις αλλος..παντως σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 @Leolipop Ελληνικό.. πρόσφατα μου αλλαξαν πλακέτα στην αντιπροσωπεία (εντός εγγύησης..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_TZAS Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Οι πρώτες μου εντυπώσεις μετά από μία μέρα χρήσης της συσκευής με ΜΜ : 1) Καλύτερες θερμοκρασίες. Όσο και να το ζόρισα δεν ζεστάθηκε όπως πριν. 2) Καλύτερη κάμερα. Οι φωτογραφίες είναι πολύ καλύτερες και ιδικά τη νύχτα που το φλας τώρα κάνει τη νύχτα μέρα! 3) Καλύτερος ήχος απο τα ηχεία και τα ακουστικά. Μου φάνηκε πιο καθαρός και πιο δυνατός. 4) Η συσκευή δεν έχει τα κολλήματα της 5.1 και μιλάω πάντα για καθαρά κολλήματα του UI όπως πχ όταν έκλεινα καρτέλες. Είναι πολύ μπροστά. 5) Η οθόνη σαν να μην έχει τόσο έντονες τις κιτρινίλες που είχε πριν. Επίσης όσοι είχαν χρησιμοποιήσει την unofficial MM ανέφεραν ότι δεν έπιαναν 4G+... Η συσκευή πιάνει κανονικά 4G+ και με πολύ καλό σήμα μπορώ να πω. Ο λόγος ήταν προφανώς η ΡΟΜ. Σχετικά με την αυτονομία θα δούμε πως πάει μελλοντικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Εγώ να τονίσω οτι μεταξύ unofficial και official δεν βλέπω καμία διαφορά. Γενικώς φαίνεται πιο γρήγορο απο οτι με την 5. Διαφορά στην αυτονομία πάντως προς το καλύτερο δεν βλέπω. Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Εγώ να τονίσω οτι μεταξύ unofficial και official δεν βλέπω καμία διαφορά. Γενικώς φαίνεται πιο γρήγορο απο οτι με την 5. Διαφορά στην αυτονομία πάντως προς το καλύτερο δεν βλέπω. Άρα, να το αφήσω όπως είναι... με την unofficial. Είναι υπόθεση το στήσιμο ξανά για να λέμε την αλήθεια... Από την άλλη, καλύτερα να το κάνω, για να μην έχω και οποιοδήποτε θέμα με εγγύηση. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_TZAS Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Εγώ να τονίσω οτι μεταξύ unofficial και official δεν βλέπω καμία διαφορά. Γενικώς φαίνεται πιο γρήγορο απο οτι με την 5. Διαφορά στην αυτονομία πάντως προς το καλύτερο δεν βλέπω. Κάποια άτομα εδώ μέσα έγραψαν πως δεν είχαν 4G+ με την unofficial όπως επίσης και κάτι θέματα με την κάμερα.. δεν ξέρω :confused: για να άργησε 4 μήνες λογικά θα έχουν γίνει κάποιες αλλαγές πιστεύω αλλιώς θα μας την έδιναν γρηγορότερα. Άρα, να το αφήσω όπως είναι... με την unofficial. Είναι υπόθεση το στήσιμο ξανά για να λέμε την αλήθεια... Από την άλλη, καλύτερα να το κάνω, για να μην έχω και οποιοδήποτε θέμα με εγγύηση. Πέρασε καλύτερα την κανονική να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 καλησπερα παιδια εκανα και γω την αναβαθμιση ..εχει παρατηρησει κανεις οταν πχ μπαινει στο facebook και μετα βγαινει στην αρχικη οθονη να παιζει λιγο ο φωτισμος ?δλδ ενα πολυ μικρο να γινεται πιο σκουρο αναλογως τι εχεις φοντο..δλδ αμα μπω στο facebook γινεται εντονο το ασπρο και αν βγω ενα μικρο κλικ σκουραινει..ειναι της αναβαθμισης ή να ανησυχησω?? Αυτό που λες για τον φωτισμό ισχύει φίλε μου. Σήμερα το παρατήρησα και στο δικό μου. Σε αλλαγή από εφαρμογή σε εφαρμογή. Όχι πολύ έντονο βέβαια αλλά ναι το κάνει. Θα ακολουθήσω τις συμβουλές που δίνουν τα άλλα παιδιά εδώ και θα επανέλθω sent from my beautiful curved LG G flex2, using "Tapa" ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν ξετικαρησα αυτό που λέει ο φίλος Leolipop και φώτισε ο τόπος ρε παιδιά!!! sent from my beautiful curved LG G flex2, using "Tapa" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Δειτε αν εχει καποιο αντικτυπο στην μπαταρια αυτο αν φωτιζει την οθονη οσο λετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kergaz Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Είναι όντως τόσο απαραίτητη η επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις μετά το update σε ΜΜ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Δειτε αν εχει καποιο αντικτυπο στην μπαταρια αυτο αν φωτιζει την οθονη οσο λετε. Αν και από χθές δεν παρατήρησα κάποια ιδιαίτερη πτώση ισχύος της μπαταρίας, θα το παρακολουθήσω και θα επανέλθω sent from my beautiful curved LG G flex2, using "Tapa" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Πάντως κι εμένα δεν μου βγάζει κάτι το pc suite, ούτε OTA προφανώς. Δεν ξέρω μήπως παίζει ρόλο ότι έχει μπει root/xposed. Κι εγώ ελληνικό έχω με αλλαγμένη πλακέτα από procordia. Μια άλλη ερώτηση, στην ΜΜ μήπως έχουν ρίξει την ελάχιστη φωτεινότητα ή την έχουν αφήσει ίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Έχει να κάνει αναλόγως από πού είναι η συσκευή.Η ενημέρωση που πήραμε ξεκίνησε για γερμανικές συσκευές.Εμένα ήταν απλά ρουταρισμενη και δεν είχε κανένα πρόβλημα η διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_TZAS Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Πάντως κι εμένα δεν μου βγάζει κάτι το pc suite, ούτε OTA προφανώς. Δεν ξέρω μήπως παίζει ρόλο ότι έχει μπει root/xposed. Κι εγώ ελληνικό έχω με αλλαγμένη πλακέτα από procordia. Μια άλλη ερώτηση, στην ΜΜ μήπως έχουν ρίξει την ελάχιστη φωτεινότητα ή την έχουν αφήσει ίδια; Ανάλογα με την χώρα προέλευσης της συσκευής είναι προφανώς το πότε θα έρθει το update, και η δική μου Γερμανική είναι. Όχι η ελάχιστη φωτεινότητα μου φάνηκε ίδια, πάλι με το Lux lite είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Δηλαδή τελικά είναι καλύτερα να έχεις συσκευή παραεισαγωγής :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Φιλε ανεκαθεν ετσι ηταν απο αποψη υποστηριξης λογισμικου.Απο την εποχη του 2012 και το 4Χ που ειχα τοτε , επαιρνα ενημερωσεις συντομοτερα απο ελληνικες συσκευες . το ιδιο και με samsung το ειχα παρατηρησει. Απο την Δευτερα το βραδυ που του περασα ΜΜ , τωρα θα το βαλω στη φορτιση για 2ο γεμισμα.Mιλαμε για στησιμο απο την αρχη κλπ κλπ... http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/th_2_zpsjqdhr78h.jpg http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/th_3_zpsz6jbcyb7.jpg http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/th_1_zpsorv5vzdj.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagath Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 καλημέρα, Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να σας πω εντυπώσεις μετά την αναβάθμιση. - καλύτερη απόκριση/ ταχύτητα σε άνοιγμα εφαρμογών αλλάγη οθονών και γενικά καλύτερη αίσθηση στην χρήση του κινητού θυμίζοντας μου το παλιό μου optimus G. - εμφάνιση με λιγότερο κορεσμένα χρώματα - στη μπαταρία δεν έχω δει κάποια διαφορά - κατα τη γνώμη μου ωραιότερο γραφικο περιβάλλον ένα μείον που έχω παρατηρήσει και θα ήθελα την βοηθειά σας είναι ότι έχει πέσει σημαντικά η στάθμη της έντασης του ήχου τόσο στο ραδιόφωνο(default εφαρμογή) όσο και στους players (default & rocket). Τώρα χρειάζεται να ανεβάσεις την ένταση στο μάξιμουμ και πάλι δεν ακούς ικανοποιητικά αν υπάρχουν εξωτερικοί θόρυβοι. Καμιά σχέση με πριν που το έβαζες στην μέση για αντίστοιχη ακρόαση. Επίσης το ραδιόφωνο ακούγεται πιο ¨"στέρεο" και η μουσική έχει πιο surround αίσθηση. thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 (edited) το έκανα και εγώ μέσω LG UP τελικά (v20c...εχω κανονικά 4g+) :) https://drive.google.com/open?id=0B7sT_URHtiK2NVpGZVM1Ylhvb01MbC1JQWdJTE9qSS1Jc0xV Edited October 20, 2016 by moysitsa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts