stivakos Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Ναι... γιατί ξεκλειδώνεις το bootloader χωρίς τη δυνατότητα για re-lock. Μα έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις un-root και να το φέρεις στην προηγούμενη κατάσταση. ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τι πραγματακια ??:happy: Κοίταξε το post #2556 για τα πραγματάκια... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 11, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Μα έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις un-root και να το φέρεις στην προηγούμενη κατάσταση. Mε official Marshmallow; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivakos Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Mε official Marshmallow; Νομίζω πως η αναφορά έγινε για root στην 5.1.1. Εκεί αναφέρομαι ότι μπορεί να γίνει un-root. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Ναι... γιατί ξεκλειδώνεις το bootloader χωρίς τη δυνατότητα για re-lock. δεν κατάλαβα τι έγινε τώρα..... έχασα επεισόδια? απ'οσο ξέρω τον bootloader δεν μπορούμε να τον ξεκλειδώσουμε ακόμα και όλοι το ψάχνουν... τελικά το κατάφερε κάποιος ή γράφτηκε κατά λάθος? αν ισχύει, ένα λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 11, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Μπερδευτήκαμε μεταξύ μας... :rolleyes: Ουσιαστικά αυτό που αναφέρω είναι ότι για όποιους βάλουν Marshmallow τα πράγματα για το root είναι άσχημα γιατί ακόμα και σε περίπτωση που γίνει διαθέσιμο θα απαιτείται ξεκλείδωμα του bootloader με ότι αυτό συνεπάγεται όσον αφορά την εγγύηση της συσκευής. Είναι η γενικότερη πολιτική που ακολουθεί πλέον η LG στις συσκευές της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivakos Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Μπερδευτήκαμε μεταξύ μας... :rolleyes: Ουσιαστικά αυτό που αναφέρω είναι ότι για όποιους βάλουν Marshmallow τα πράγματα για το root είναι άσχημα γιατί ακόμα και σε περίπτωση που γίνει διαθέσιμο θα απαιτείται ξεκλείδωμα του bootloader με ότι αυτό συνεπάγεται όσον αφορά την εγγύηση της συσκευής. Είναι η γενικότερη πολιτική που ακολουθεί πλέον η LG στις συσκευές της. Προσυπογράφω, έχεις απόλυτο δίκιο εδώ... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 ναι απο την ωρα ομως που δε θα γινει root στην 6.0 δεν εχουμε θεμα με την εγγυηση ετσι; :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 και εμενα μονο 15c μου βγαζει και ειναι 511 μοντελο τι θα γινει με την marshmallow θα την παρουμε ποτε? Πέρνα την με το LG UP και έχεις καθαρίσει σε μισή ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 ναι απο την ωρα ομως που δε θα γινει root στην 6.0 δεν εχουμε θεμα με την εγγυηση ετσι; :X προφανώς και δεν έχεις θέμα με την εγγυήση εφόσον το τηλέφωνο θα είναι όπως βγήκε απο το εργοστάσιο με επίσημο firmware απο την LG. Αναφέρομαι σε περίπτωση που έρθει ΟΤΑ. Αν φλασάρεις ROM άλλης χώρας manual και οχι της χώρας που προορίζεται το κινητό σου τότε πιθανότατα θα έχεις θέμα. Δηλαδή αν το κινητό σου είναι επίσημης ελληνικής εισαγωγής και φλασάρεις απο LG UP το firmware της ρουμανίας επειδή πήρε πιο γρήγορα την 6.0 είσαι off, απλά σε αυτή την περίπτωση και αν συμβεί κάτι φλασάρεις την μαμά ROM και είσαι μια χαρά. Για να κάνεις root μέχρι τώρα στα LG που έχουν πάρει την 6.0 απαιτείται ξεκλείδωμα bootloader και δεδομένου οτι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τρόπος (και δεν βλέπω να βρίσκουν) να ξανακλειδώσει είσαι εκτός εγγύησης. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos23 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 με ota? αντε να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 καλημερα παιδια, εχει δοκιμασει κανεις κανενα VR headset? θαχει θεμα στην curved οθονη? γενικα αυτα τα φτηνα headset λενε τπτ η πεταμενα λεφτα..? Vr με full hd =πονοκέφαλος λολ Για να μη χρεώνεσαι τζαμπα πάρε κανένα χαρτονατο για δοκιμη tinydeal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonlambro Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Δικιο εχεις.. λιγο που το εψαξα κ γω αυτες τις μερες δεν ειδα καλα σχολια. κ εχω κ ευαισθητο κεφαλι, δεν ειμαι για τετοια! Thx anyway.. Kατι αλλο, μερικες φορες αργει να κανει περιστροφη οθονης, ειναι γενικο θεματακι η μονο στο δικο μ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos23 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 εχω το χαρτοκουτο και ενω μπορεις να δεις vr δεν δουλευει το κουμπι γιατι θελει flat screen αλλα δεν ειναι μεγαλο προβλημα... αν θες vr παρε κατι με 2κ screen (εκτος απο samsung γιατι εχουν pwm και θα καταστρεψεις τα ματια σου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnian Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 (edited) Μπηκα και εγω στο club flex2 απο την παρασκευη και ακομα προσπαθω να μαζεψω τα σαγονια μου απο το πατωμα! Τι κινηταρα ειναι αυτη ρε παιδια! Οπως εχω ξαναγραψει εψαχνα καινουργιο κινητο κοντα στα 200€. Οσα καλουδια και να ειχε θα ηθελα να εχει στανταρ 4g, gyro, fm radio και tv out (με hdmi καλωδιο), πραγματα που παρειχε το ταπεινο μου i8730. Mε μια αναζητηση στο gsm arena θα δειτε οτι τα κινητα που υποστηριζουν αυτα τα 4 χαρακτηριστικα ειναι μετρημενα με τα δαχτυλα και αναμεσα τους το flex2 με ελκυστικη τιμη. Επιπλεον, οθοναρα, υπερυθρες, ποιοτητα, αυτονομια κτλ γνωστα! Κατενθουσιασμενος λοιπον εγω, και οι φιλοι αδυνατουν να πιστεψουν οτι εχει 200κατι €! Μια παρατηρηση. Εχει αναφερθει οτι το καπακι της μπαταριας εχει ζελατινη ή κανω λαθος? Παντως εμενα δεν ειχε, αλλα η αντιχαρακτικη επιστρωση φαινεται σαν ζελατινη (για να το εξακριβωσω το ψιλοχαλασα σε ενα σημειο κιολας ο μαπας!). Edited July 12, 2016 by omnian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 12, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Όχι, δεν έχει κάτι τέτοιο το καπάκι της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satzik Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 (edited) Ακριβώς η αντιχαρακτικη επιστρωση ειναι σα ζελατίνα. Φαίνεται αν δεις στις τρυπες για τ ακουστικα κ το usb. Edited July 13, 2016 by satzik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos23 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 τελικα δεν αντεξα και εβαλα marshmallow με lg up(refurbish) ποιο smooth και απο nexus! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangousis Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Αναβάθμισα κι εγώ μέσω lg up. Το τηλέφωνο παιδιά πετάει. Χωρίς πλάκα είναι ακαριαίο, ειδικά αν ελαχιστοποιήσεις τα εφέ στις επιλογές προγραμματιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Πολύ καλά νέα. Εγώ αντιστέκομαι στον πειρασμό και θα περιμένω την ΟΤΑ να δω και πόσο θα αργήσει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satzik Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Πολύ καλά νέα. Εγώ αντιστέκομαι στον πειρασμό και θα περιμένω την ΟΤΑ να δω και πόσο θα αργήσει :p Κ γω με το ζορι κρατιέμαι για OTA γιατι μετα απο πολλα πειράγματα σε ολα τα προηγούμενα κινητα απο το τιμιο ΗTC HD2 που εκανα τα παντα μέχρι το note 2 θελω να κρατήσω αυτο τελειως stock μιας κ δεν ξεκλειδώνει ο bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Κ γω με το ζορι κρατιέμαι για OTA γιατι μετα απο πολλα πειράγματα σε ολα τα προηγούμενα κινητα απο το τιμιο ΗTC HD2 που εκανα τα παντα μέχρι το note 2 θελω να κρατήσω αυτο τελειως stock μιας κ δεν ξεκλειδώνει ο bootloader. Τι μου θύμισες τώρα με το Hd2... Το πήραμε με windows mobile 6.5 και φλασάραμε Android και το είχαμε και dual boot . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Εγώ αντιστέκομαι στον πειρασμό και θα περιμένω την ΟΤΑ να δω και πόσο θα αργήσει :p μαζί σου ... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Kαι εγώ περιμένω την ΟΤΑ, γιατί διαβάζω και για διάφορα προβλήματα σε άλλους μέσω της διαδικασίας του LG UP. Δεν με ενδιαφέρει και το root (ελέω Nova Go) αλλά πολύ αργούμε ρε παιδιά... Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 αλλά πολύ αργούμε ρε παιδιά... Φίλος μου με V10 το πήρε πήρε πριν μια βδομάδα, για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να γίνει ταυτόχρονα τώρα το πόσο θα αργήσει ακόμα θα δούμε σημασία έχει ότι είναι απο τις συσκευές που αναβαθμίζονται ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts