Jump to content

LG G Flex2 (H955)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το εχω δει κ σε αλλο τηλεφωνο. Καποιο θεμα του hotmail ειναι κ σπαω το κεφαλι μου να βρω τι συμβαίνει
I am a traveler of both time and space

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω ένα θέμα.

Οι επαφές μου ειναι σε hotmail, το οποίο δεν συγχρονίζει με τίποτα.

Κάποια συμβουλή;

Έχω περασμένη την 6. Να του ξανακάνω επαναφορά μήπως βοηθήσει;

Και email σε hotmail το εχεις;

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Και email σε hotmail το εχεις;

Όχι, μόνο για τις επαφές το θέλω (ξέρω ότι μπορώ να τις περάσω σε gmail κλπ) και το έχω πάνω από δεκαπέντε χρόνια.

Είναι απαράδεκτο αυτό και το έχω συναντήσει και σε άλλες συσκευές android εκτός από τις samsung που όσα είχα συγχρόνιζαν τέλεια (μετά το note 3 όμως δεν έχω πάρει άλλο από τότε).

Κι αυτό έκανε τη δουλειά, αλλά μετά την αναβάθμιση δεν...

Σε Iphone, Blackberry, Windows Phone, Symbian (πριν κάμποσα χρόνια) κανένα πρόβλημα!

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Κανε χειροκινητη ρυθμιση φωτεινοτητας, βαλε λειτουργια οθονης ζωντανη και βγαλε την αυτοματη ρυθμιση τονου οθονης. Καλη απολαυση!

Με έφτιαξες αδερφέ... να σαι καλά!!!

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Όχι, μόνο για τις επαφές το θέλω (ξέρω ότι μπορώ να τις περάσω σε gmail κλπ) και το έχω πάνω από δεκαπέντε χρόνια.

Είναι απαράδεκτο αυτό και το έχω συναντήσει και σε άλλες συσκευές android εκτός από τις samsung που όσα είχα συγχρόνιζαν τέλεια (μετά το note 3 όμως δεν έχω πάρει άλλο από τότε).

Κι αυτό έκανε τη δουλειά, αλλά μετά την αναβάθμιση δεν...

Σε Iphone, Blackberry, Windows Phone, Symbian (πριν κάμποσα χρόνια) κανένα πρόβλημα!

Εγώ αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα 2 φορές. Εχω 2 accounts, 1 hotmail και ένα gmail.

Οι επαφές μου είναι μοιρασμένες, μη ρωτάτε γιατί.:p

Εσβησα όλες τις επαφές από το κινητό μου, διέγραψα και τα accounts.

Μετά ξαναπέρασα τα accounts και συγχρονίστηκαν αυτόματα και όλα οκ.

Αυτό έκανα εγώ και δούλεψε....

----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κανε χειροκινητη ρυθμιση φωτεινοτητας, βαλε λειτουργια οθονης ζωντανη και βγαλε την αυτοματη ρυθμιση τονου οθονης. Καλη απολαυση!

+1.

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που κάνουμε μόλις πάρουμε το κινητό!

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Εγώ αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα 2 φορές. Εχω 2 accounts, 1 hotmail και ένα gmail.

Οι επαφές μου είναι μοιρασμένες, μη ρωτάτε γιατί.:p

Εσβησα όλες τις επαφές από το κινητό μου, διέγραψα και τα accounts.

Μετά ξαναπέρασα τα accounts και συγχρονίστηκαν αυτόματα και όλα οκ.

Αυτό έκανα εγώ και δούλεψε....!

Το έχω κάνει άπειρες φορές... Δυστυχώς δεν και δεν καταλαβαίνω γιατί.

Θέλω να περάσω σε καθαρή εγκατάσταση πρώτα το hotmail και μετά το google account μου, αλλά βαριέμαι να το στήνω από την αρχή...

Edited by deadp
Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Σήμερα δυστυχώς έφαγα την πρώτη ξενερα από τη συσκευή... Έβγαλα τη θήκη σιλικόνης για να το καθαρισω και είδα σημάδια στο καπάκι από τη σκόνη που είχε μπει μέσα... Self healing σου λέει η LG!! Αν ήταν ενα απλό πλαστικό καπάκι δεν θα είχε τα σημάδια.. Απ' ότι φαίνεται γδαρθηκε η μεμβράνη του "self healing". Μπορώ να κάνω κάτι ? Από δω και πέρα μόνο μεταλλικές συσκευές για μενα.

Σήμερα δυστυχώς έφαγα την πρώτη ξενερα από τη συσκευή... Έβγαλα τη θήκη σιλικόνης για να το καθαρισω και είδα σημάδια στο καπάκι από τη σκόνη που είχε μπει μέσα... Self healing σου λέει η LG!! Αν ήταν ενα απλό πλαστικό καπάκι δεν θα είχε τα σημάδια.. Απ' ότι φαίνεται γδαρθηκε η μεμβράνη του "self healing". Μπορώ να κάνω κάτι ? Από δω και πέρα μόνο μεταλλικές συσκευές για μενα.

Γιατί, οι μεταλλικές συσκευές δεν γρατσουνιούνται?

Ασε που δεν μπορείς να αντικαταστήσεις την πλάτη με αυτό...

Μη κάνουμε τη τρίχα τριχιά...

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

καλησπερα.αγορασα σημερα το κινητο για την ξαδερφη μου.ειναι γερμανικο.απ'οτι ειδα φοραει 5.1.1.εχει παρει την 6.0?γιατι δεν μου βγαζει αναβαθμιση που το τσεκαρα.ευχαριστω πολυ!

Γιατί, οι μεταλλικές συσκευές δεν γρατσουνιούνται?

Ασε που δεν μπορείς να αντικαταστήσεις την πλάτη με αυτό...

Μη κάνουμε τη τρίχα τριχιά...

Τουλάχιστον δεν γρατσουνιούνται απο σκόνη μέσα στην θήκη, άλλο να σου πέσει και να πάθει κάτι. 4ς μήνες έχω τη συσκευή και δεν την έχω αφήσει χωρίς θήκη ούτε μου έχει πέσει... Και καλά βάζουμε τη θήκη για προστασία.

Τι σοϊ σκόνη είναι αυτή που γδέρνει ;στην τελική αστο στον ήλιο λίγο να δεις αν επουλωθούν.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Εγώ εδώ και 1 μήνα του έχω βγάλει την θήκη και δεν έπαθε τίποτα, ούτε στην τσέπη ούτε στα τραπέζια που το αφήνω...

sent from my nice curved LG G Flex2

Τι σοϊ σκόνη είναι αυτή που γδέρνει ;στην τελική αστο στον ήλιο λίγο να δεις αν επουλωθούν.

Η θήκη που χρησιμοποιώ είναι αυτή.. Απ'ότι φαίνεται η θήκη επειδή είναι αρκετά σφιχτή κάνει τις σκόνες να τρίβονται στο καπάκι με πίεση και ίσως να είχε μπει κάτι σκληρό μέσα πχ κόκκος άμμου με αποτέλεσμα να γδάρει το self healing...

Εγώ εδώ και 1 μήνα του έχω βγάλει την θήκη και δεν έπαθε τίποτα, ούτε στην τσέπη ούτε στα τραπέζια που το αφήνω...

sent from my nice curved LG G Flex2

Ναι αν υπάρξει μία άτυχη στιγμή όμως και πέσει ?Αυτός είναι ο λόγος που δεν το έχω απροστάτευτο.. δεν με καίει τοσο το καπάκι γιατί αυτό αλλάζει αλλά και πάλι να γρατζουνιέται μέσα στη θήκη?

Edited by R_TZAS

Η θήκη που χρησιμοποιώ είναι αυτή.. Απ'ότι φαίνεται η θήκη επειδή είναι αρκετά σφιχτή κάνει τις σκόνες να τρίβονται στο καπάκι με πίεση και ίσως να είχε μπει κάτι σκληρό μέσα πχ κόκκος άμμου με αποτέλεσμα να γδάρει το self healing...

Ναι αν υπάρξει μία άτυχη στιγμή όμως και πέσει ?Αυτός είναι ο λόγος που δεν το έχω απροστάτευτο.. δεν με καίει τοσο το καπάκι γιατί αυτό αλλάζει αλλά και πάλι να γρατζουνιέται μέσα στη θήκη?

:lol: Την πρώτη μέρα που το πήρα, κάποια στιγμή έβγαλα την θήκη για να δω κάτι (ήμουν στην στάση) και ... μου έπεσε....

φυσικά δεν έπαθε τίποτα, οπότε είναι θέμα "αν σου τύχει και πως θα τύχει"... το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να φοράει tempered από εκεί και πέρα η θήκη καλό κάνει αλλά αν προσέχεις μπορείς να ρισκάρεις που και που να το έχεις "γυμνό" που είναι πολύ όμορφο...

Έχω ακριβώς την ίδια θήκη για 9 μήνες συνεχόμενα, μου έκανε και εμένα σηαμαδάκια αλλά δεν με ενοχλεί αυτό τόσο όσο το ότι το προστατεύει πάρα πολύ καλά σε περίπτωση πτώσης. Ένα πίσω καπάκι κάποια στιγμή στο μέλλον δεν έχει μεγάλο κόστος νομίζω

:lol: Την πρώτη μέρα που το πήρα, κάποια στιγμή έβγαλα την θήκη για να δω κάτι (ήμουν στην στάση) και ... μου έπεσε....

φυσικά δεν έπαθε τίποτα, οπότε είναι θέμα "αν σου τύχει και πως θα τύχει"... το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να φοράει tempered από εκεί και πέρα η θήκη καλό κάνει αλλά αν προσέχεις μπορείς να ρισκάρεις που και που να το έχεις "γυμνό" που είναι πολύ όμορφο...

Καλά χωρίς θήκη είναι αλλο πράγμα το κινητάκι !! :happy:

Έχω ακριβώς την ίδια θήκη για 9 μήνες συνεχόμενα, μου έκανε και εμένα σηαμαδάκια αλλά δεν με ενοχλεί αυτό τόσο όσο το ότι το προστατεύει πάρα πολύ καλά σε περίπτωση πτώσης. Ένα πίσω καπάκι κάποια στιγμή στο μέλλον δεν έχει μεγάλο κόστος νομίζω

Τελικά δεν είμαι ο μόνος, το θέμα μου δεν είναι τα σημάδια γιατί το καπάκι αλλάζει αλλά το πώς έγιναν αυτά. Με την συγκεκριμένη θήκη έχω βάλει και τειπ γύρο στο σώμα της συσκευής όπως δηλαδή τα προστατευτικά αυτοκόλλητα που είναι κολλημένα όταν το βγάζουμε από το κουτί γιατί όπως βλέπω θα αρχίσει να φθείρεται και περιμετρικά... Πρόσεξε το να το δεις και συ. Η θήκη όντως είναι πολύ καλή και στιβαρή.

Καλά χωρίς θήκη είναι αλλο πράγμα το κινητάκι !! :happy:

Τελικά δεν είμαι ο μόνος, το θέμα μου δεν είναι τα σημάδια γιατί το καπάκι αλλάζει αλλά το πώς έγιναν αυτά. Με την συγκεκριμένη θήκη έχω βάλει και τειπ γύρο στο σώμα της συσκευής όπως δηλαδή τα προστατευτικά αυτοκόλλητα που είναι κολλημένα όταν το βγάζουμε από το κουτί γιατί όπως βλέπω θα αρχίσει να φθείρεται και περιμετρικά... Πρόσεξε το να το δεις και συ. Η θήκη όντως είναι πολύ καλή και στιβαρή.

Χωρίς θήκη είναι ΤΟΡ πραγματικά, αλλά...

Ναί, ένα φιλμάκι όπως αυτό που διατηρούν τα τρόφιμα ή ένα καλό διαφανές αυτοκόλλητο την επόμενη φορά και δεν θα συμβεί κάτι παρόμοιο λογικά...

Χωρίς θήκη είναι ΤΟΡ πραγματικά, αλλά...

Ναί, ένα φιλμάκι όπως αυτό που διατηρούν τα τρόφιμα ή ένα καλό διαφανές αυτοκόλλητο την επόμενη φορά και δεν θα συμβεί κάτι παρόμοιο λογικά...

Carbon αυτοκόλλητο θα βάλω την επόμενη φορά και δεν θα πάθει τπτ.. Από Ελλάδα μπορούμε να βρούμε αυθεντικό ξέρει κανείς ?

Carbon αυτοκόλλητο θα βάλω την επόμενη φορά και δεν θα πάθει τπτ.. Από Ελλάδα μπορούμε να βρούμε αυθεντικό ξέρει κανείς ?

Νομίζω πως γινόμαστε λίγο υπερβολικοί.

Στο ebay κυκλοφορούν 100δες θήκες.

Δε νομίζω ότι χρειάζεται να καταφύγουμε σε τόσο custom λύσεις.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Εγω ενα μηνα ειμαι με λεπτη διαφανη θηκη σιλικονης και δεν εχω παρατηρησει ιχνος γρατσουνιας. Συμπεριλαμβανεται μια βδομαδα διακοπες σε παραλια κλπ. Απλα στο μηνα αυτο εχω καθαρισει 3-4 φορες με μωρομαντηλο και τη θηκη και το κινητο. Επισης να πω οτι μου εχει πεσει 2 φορες μαλιστα ευτυχως με τη θηκη.

Και γω με απλή διαφανή θήκη δεν είχα κανένα πρόβλημα.. Την είχα περίπου 2 μήνες μέχρι να μου έρθει αυτή που έχω τώρα. Η θήκη η συγκεκριμένη που φοράω μάλλον είναι το πρόβλημα γιατί είναι αρκετά σφιχτή και δεν βγαίνει και εύκολα για να το καθαριζω και συνέχεια αλλά από θέμα προστασίας είναι τοπ.

Διαφανη slim θηκη σιλικονης 6 μηνες τωρα, καμια γρατζουνια, μια χαρα οπτικα κ καλη προστασια χωρις να χαλαει η αισθητικη του τηλεφωνου
I am a traveler of both time and space

Mάλιστα...οπότε κάτι παίζει με την συγκεκριμένη θήκη αφού και οι δυο που είδαμε το πρόβλημα έχουμε την ίδια.

Καλό είναι που το αναφέραμε για να έχουν το νου τους για τη συγκεκριμένη θήκη.. Όποιος θέλει να φορέσει τέτοια θήκη ας καλύψει το καπάκι με κάποιο αυτοκόλλητο μην την πατήσει σαν εμάς. :(