Panagiotizzz Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Καλησπέρα παιδιά Είμαι κάτοχος Hongmi 1. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Redmi 2 4G και θα ήθελα να ρωτήσω απ' οσους το έχουν αγοράσει ως τώρα τη γνώμη τους σχετικά με την μπαταρία και το 4G. Αξίζει η μετάβαση από Hongmi 1 se Redmi 2 4G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Καλησπέρα παιδιά Είμαι κάτοχος Hongmi 1. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Redmi 2 4G και θα ήθελα να ρωτήσω απ' οσους το έχουν αγοράσει ως τώρα τη γνώμη τους σχετικά με την μπαταρία και το 4G. Αξίζει η μετάβαση από Hongmi 1 se Redmi 2 4G? αν θες το redmi 2 με 1GB RAM προσωπικά δεν βρίσκω τον λόγο να το πάρεις με 2 GB RAM ε λογικά θα αξίζει, είναι μια κάποια αναβάθμιση όπως και να το κάνεις (σε περίπτωση πάντα που τώρα νιώθεις ότι είναι φορτωμένο το κινητό φυσικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastien Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Καλησπέρα. Έχω πελαγώσει απίστευτα. Μου σπάει τα νεύρα γιατί μόλις πήρα το κινητό στα χέρια μου και δε μπορώ να λύσω το πρόβλημα με την αραιή γραμματοσειρά στα ελληνικά. Επίσης, δε μπορώ να εγκαταστήσω τη Roboto L. Δοκίμασα και μέσω Mi Tools και WSM αλλά τζίφος. Κανένας που να έλυσε το συγκεκριμένο πρόβλημα υπάρχει? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Ποια έκδοση firmware έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastien Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Απίστευτο, μόλις πέρασα την 3.2.0 από xiaomi-miui.gr και λύθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikrokabouro Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 εγώ δεν μίλησα για ψέματα,απλώς αμφιβάλλω για την διαθεσιμότητά του. εγω απο το minideal παρηγγειλα δυο κιολας, για μενα και εναν φιλο μου, εγινε κανονικα η παραγγελια και μου εχουν δωσει κωδικο απο την αποστολη με το sg post. ισχυριζεσαι οτι μπορει να μου στειλουν με 1gb ram? ή οτι δεν θα μου το στειλουν ποτε? αν ναι που το στηριζεις? δεν καταλαβαινω τι εννοεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasdim Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Όλα οκ θα είναι θα έρθει αυτό με τα 2gb σε λευκό χρώμα. Το έχει βάλει και το vickmall in stock. Φαντάζομαι πως ο ισχυρισμός του xnikos ήταν στο ότι έβαλαν πρώτοι σε στοκ στο minideal. Απλά έτυχε να γίνει έτσι.Να ξέρεις πως μέχρι σήμερα το xiaomi-miui.gr την ελληνική ρομ για το κινητό σου δεν την έχει διαθέσιμη Redmi 2 => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_HM2014811_GTV-5.4.17.zip Redmi 2 TD/(2GB) => σύντομα... Αλλά μέχρι να παραλάβεις με το καλό θα έχει βγεί πιστεύω.Απ όσο ξέρω γιατι εγώ έχω την έκδοση με το 1gb βγαίνει ρομ κάθε Παρασκευή έκτος απο την stable που βγαίνει μια φορά. Εγώ έχω την developer (beta) και είμαι ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikrokabouro Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Όλα οκ θα είναι θα έρθει αυτό με τα 2gb σε λευκό χρώμα. Το έχει βάλει και το vickmall in stock. Φαντάζομαι πως ο ισχυρισμός του xnikos ήταν στο ότι έβαλαν πρώτοι σε στοκ στο minideal. Απλά έτυχε να γίνει έτσι.Να ξέρεις πως μέχρι σήμερα το xiaomi-miui.gr την ελληνική ρομ για το κινητό σου δεν την έχει διαθέσιμη Redmi 2 => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_HM2014811_GTV-5.4.17.zip Redmi 2 TD/(2GB) => σύντομα... Αλλά μέχρι να παραλάβεις με το καλό θα έχει βγεί πιστεύω.Απ όσο ξέρω γιατι εγώ έχω την έκδοση με το 1gb βγαίνει ρομ κάθε Παρασκευή έκτος απο την stable που βγαίνει μια φορά. Εγώ έχω την developer (beta) και είμαι ικανοποιημένος. επειδη ειμαι ολοκαινουργιος στον κοσμο της Xiaomi, αν ειχα τωρα το κινητο δεν θα μπορουσα να κατεβασω αυτο πχ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/8996 εκει που λεει "Multilang + Ελληνικα" για το Redmi 2 TD 2GB ή θα ειναι καλυτερα να περιμενω καποια επισημη ελληνικη ή απο καποιον developer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 επειδη ειμαι ολοκαινουργιος στον κοσμο της Xiaomi, αν ειχα τωρα το κινητο δεν θα μπορουσα να κατεβασω αυτο πχ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/8996 εκει που λεει "Multilang + Ελληνικα" για το Redmi 2 TD 2GB ή θα ειναι καλυτερα να περιμενω καποια επισημη ελληνικη ή απο καποιον developer? TD αν δεν κάνω λάθος είναι Κινέζικη έκδοση , πρόσεχε τι θα flashareis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jery Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Απίστευτο, μόλις πέρασα την 3.2.0 από xiaomi-miui.gr και λύθηκε. γιατί να βάλεις την ελληνική και όχι την επίσημη global? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Προφανώς γιατί παρέχει πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jery Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Μα η global δεν έχει Ελληνικά, μετά πληκτρολόγιο κατεβάζεις ελληνικό, τι διαφορές μπορεί να έχει? Αν και τα αγγλικά δεν με χαλάνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Το πραγματικό sar του κινητού το ξέρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakoula Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 καλημέρα παιδιά! έβαλα παραγγελία το Σάββατο το white RedMi2 2GB/16GB από vickmall. Ερώτηση: 1. από που κατεβάζω την official rom? από εδώ? http://en.miui.com/download-261.html#371 (δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά menu) 2. έχει google store ή θα πρέπει κάπως να το εγκαταστήσω? 3. πως το rootaro? υπάρχει κανά εύκολο guide thanks!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 καλημέρα παιδιά! έβαλα παραγγελία το Σάββατο το white RedMi2 2GB/16GB από vickmall. Ερώτηση: 1. από που κατεβάζω την official rom? από εδώ? http://en.miui.com/download-261.html#371 (δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά menu) 2. έχει google store ή θα πρέπει κάπως να το εγκαταστήσω? Έχω την ιδέα ότι αυτά αφορούν το 1Gb model. Δεν ξέρω ποια είναι για το μοντέλλο των 2Gb. Για αυτό το λόγο, αν και αναφέρεις ότι δε σε ενδιαφέρουν τα ελληνικά μενού, ρίξε μια ματιά στην multilang του xiaomi.eu. Συγκεκριμένα από το 1ο post του http://xiaomi.eu/community/threads/5-4-24.27473/ αυτήν που αναφέρεται ως xiaomi.eu_multi_HM2014813_5.4.24_v6-4.4.zip 3. πως το rootaro? υπάρχει κανά εύκολο guide Είναι development version, είναι ήδη rooted. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos0160 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Μια ερωτηση γιαυτους που το εχουν ηδη το κινητο. Σε αυτο το video στο 8:09 ειναι εφαρμογη της καμερας του κινητου ή πρεπει να την κατεβασεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasdim Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Πρέπει να το κατεβάσεις δεν είναι στις εφαρμογές του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 ενα βημα πριν το παρω για τη γυναικα μου εγω εχω το redmi1s και ειμαι ικανοποιημενος καποιος εχει βαλει καμμια ρομ απο το miui hellas? ειστε ευχαριστημενοι με - μπαταρια - ιντερνετ? να το παραγγειλω με αγγλικονεζικη λετε? αυτα και ευχαριστω Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 (edited) ενα βημα πριν το παρω για τη γυναικα μου εγω εχω το redmi1s και ειμαι ικανοποιημενος καποιος εχει βαλει καμμια ρομ απο το miui hellas? ειστε ευχαριστημενοι με - μπαταρια - ιντερνετ? να το παραγγειλω με αγγλικονεζικη λετε? αυτα και ευχαριστω εννοείται ότι θα το παραγγείλεις με official,εκτός αν θέλεις μπλεξίματα πάλι. (και μετά βάζεις την ελληνική αν θες) "εγω εχω το redmi1s και ειμαι ικανοποιημενος" να σου θυμίσω τα πρώτα σου post?:) Edited May 4, 2015 by xnikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 εννοείται ότι θα το παραγγείλεις με official,εκτός αν θέλεις μπλεξίματα πάλι. (και μετά βάζεις την ελληνική αν θες) "εγω εχω το redmi1s και ειμαι ικανοποιημενος" να σου θυμίσω τα πρώτα σου post?:) χαχχαχαχ θεος:D ειμαι απο τοτε με τη miui και το mihome μια χαρα official τι εννοεις? αγγλοκινεζικη? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Είμαι με την προτελευταία ελληνική miui 5.4.24 dev και όλα δουλεύουν ρολόι! Η μπαταρία αποδεικνύεται σκυλί τελικά ! :lol: Αν είσαι φαν της εταιρείας προχώρα κανονικά! Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 ευχαριστω παιδια για μενα θα παρω το mi4i μαλλον (αν κερδισω κανα καλο στοιχημα βεβαια) αν και ειμαι πολυ οκ και με το 1s Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 official τι εννοεις? αγγλοκινεζικη? official=original=αγγλοκινεζικη να επιμείνεις να στο στείλουν με την original ROM (χωρίς root). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 ευχαριστω παιδια για μενα θα παρω το mi4i μαλλον (αν κερδισω κανα καλο στοιχημα βεβαια) αν και ειμαι πολυ οκ και με το 1s αυτό το 16GB (10-11 δηλαδή) δεν μου κάθετε καλά , οκ τώρα είσαι οκ πες (αν δεν παίζεις παιχνίδια) αλλά το θέμα είναι για πόσο καιρό θα την "παλεύεις" ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Έπεσε η τιμή στο vickmall ! :) Η έκδοση 1/8 έχει πλέον 129.99$ Η έκδοση 2/16 έχει πλέον 170.99$ Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts