Jump to content

Redmi 2

manolisg10
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Xiaomi Redmi 2 4G LTE Dual Sim Snapdragon 410 Quad Core 1GB 8GB 4.7inch IPS MIUI6

Specification

Model: Redmi 2

Sim Card: Dual Sim Card Dual Standby

Color: Black , Pink , Yellow,White , Light Green

Capacity

RAM: 1GB

ROM: 8GB

External memory: Support Max. up to 32GB micro SD card

Multi-Languages

English, Hrvatski(Croatian), Polish, Russian, Ukrainian, Slovak, Czech, French, Magyar (Hungarian), Nederlands, Greek, Spanish, Italian, Arabic, Norwegian (Norsk Bokmal ), Hebrew, Vietnamese, Korean, Indonesian, Portuguese, Turkish, Thai ,Bulgarian, Simplified Chinese, Traditional Chinese

The original system of XIAOMI phone only support Chinese and English., We will Pre-install the Multi languages for you before the shipping, and device will be in English default. If you would like to install the language you need, please request original system on order notice.

Chipset

CPU: Qualcomm 8228 Snapdragon 410 Quad-core 1.2GHz 64-bit

GPU: Adreno 306

RAM: 1GB

Others: 32-bit and 64-bit capable

System Android 4.4.4 with MIUI 6

Screen

Display Size: 4.7 Inch

Type: IPS LCD, OGS,capacitive touch screen

Resolution: 720 x 1280 pixels

Screen Color: 16000K Colors

Multitouch: Yes

Technology: 312 ppi pixel density

Camera

Rear Camera: 8MP, 3264 x 2448 pixels, autofocus, LED flash

Front Camera: 200MP, 720p@30fps

Video Capture: Rear and Front support 1080p@30fps

Features: 1.4 µm pixel size, geo-tagging, touch focus, face and smile detection, HDR

Video Capture: Rear support 1080p@30fps, Front 720p@30fps

Wide-angle: 28mm

ApertureA ƒ/2.2 aperture

Other : Zero shutter lag, face recognition, high dynamic range (HDR), real-time filters

Network and Wireless Connectivity

Network Frequency

4G: FDD-LTE(B1 / B3) , TDD-LTE(B41: 2555-2575MHz)

3G: WCDMA(900 / 1900 / 2100MHz)

2G: GSM(900 / 1800)

GPS: GPS , AGPS ,GLONASS

Bluetooth: v4.0 with A2DP, LE

WiFi: Wi-Fi 802.11 b/g/n Wi-Fi hotspot

Battery capacity and life

2200mAh lithium-ion battery

Standby Time: About 2~3 days

Sensor

Gyro, Light, Gravity, Proximity, Compass

Size

Dimensions: 5.27 x 2.64 x 0.36 inches (134 x 67.21 x 9.2 mm)

Net Weight: 4.72 oz (134 g)

Package

1 x Xiaomi Redmi 2

1 x Travel Charger

1 x Usb Data Cable

1 x Battery

http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Hongmi-2-Red-Rice-2-Redmi-2-Mobile-Phone-4-7-IPS-Qualcomm-Quad/32264934065.html

http://www.xiaomishop.com/208-redmi-enhanced-4g-dual-sim-smartphone.html

http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_2_official_with_dualsim_4g_connectivity-news-10637.php

• Απαντήσεις 915
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όσο και αν τους κραζεις τελικά οι κινέζοι δεν . ποσο και πόσοι τους κραξαμε για το 1gb μνήμης του 1s και τα μύρια προβλήματα απο αυτό και οι .... Τι κανουν ? Βγάζουν καινούριο κινητό με το ίδιο λάθος ...... Τι να πεις . όσο και αν κανει λόγω μικρής μνήμης καλυτερα να μην το αγοράσει κανένας,μια φορά την πατάμε

Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά.

Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς.

• Administrators
ποσο και πόσοι τους κραξαμε για το 1gb μνήμης του 1s και τα μύρια προβλήματα απο αυτό και οι .... Τι κανουν ? Βγάζουν καινούριο κινητό με το ίδιο λάθος ...... Τι να πεις .

Το 1s είναι από τα πλέον επιτυχημένα μοντέλα της εταιρίας με τεράστιες πωλήσεις παγκοσμίως και όχι άδικα για την κατηγορία του. Το νεότερο μοντέλο ναι... θα μπορούσε να έχει περισσότερη ram αλλά αυτό είναι άλλο θέμα, μη τα μπλέκουμε.

Modpic.gif

Eιναι ομορφοτερο νομιζω.:D

και για 125 ευρω μια χαρα τιμουλα ειναι.η lenovo ανακοινωσε το p6000 με ακριβως τα ιδια χαρακτηριστηκα ,μονο λιγο μεγαλυτερη οθονη αντι 4,7 5 ,και ζηταει 160 με 170 δολαρια.αυτο που θελω να πω ειναι οτι καποιοι βολευονται και με το 1 gb ραμ,δεν θα πεσουμε να πεθανουμε κιολας

Έχει λίγο ποιο μαζεμένες διαστάσεις και βάρος από το Xiaomi Redmi 1S ουσιαστικά είναι ένα φρεσκάρισμα του 1s . Και για κάποιον που δεν θέλει να ξεφύγει από τις 4.7" και από τα 125 ευρώ είναι το ιδανικό dual sim

Το 1s είναι από τα πλέον επιτυχημένα μοντέλα της εταιρίας με τεράστιες πωλήσεις παγκοσμίως και όχι άδικα για την κατηγορία του. Το νεότερο μοντέλο ναι... θα μπορούσε να έχει περισσότερη ram αλλά αυτό είναι άλλο θέμα, μη τα μπλέκουμε.

το ότι είναι επιτυχημένο (σαν πώληση ) με το ότι έχει σοβαρό πρόβλημα με την μικρή μνήμη που κολλάει φίλος... το ίδιο λάθος κάνει και με το 2 τώρα , τα fc που έχουμε συνέχεια στο 1s γιατί τα έχουμε΄?? ούτε με τις πατέντες λύθηκαν , άρα καλά κάνω και τα μπλέκω γιατί μετά από την αγορά του οι ποιο πολλοί θα έχουν τα ίδια προβλήματα (μπορεί και χειρότερα γιατί όπως λένε το miui v6 τρώει πιο πολύ μνήμη) που έχουμε τώρα με το 1s και θα γκρινιάζουν .... η ταπεινή μου γνώμη πάντα

• Administrators
το ότι είναι επιτυχημένο (σαν πώληση ) με το ότι έχει σοβαρό πρόβλημα με την μικρή μνήμη που κολλάει φίλος...

Από πότε το 1GB RAM μεταφράζεται σε πρόβλημα; Τότε το 80% των συσκευών της αγοράς είναι "προβληματικές"; Θα διαβάσει κανείς εδώ αυτά που συζητάμε και θα τραβάει τα μαλλιά του!

Επιστρέφουμε στα της συσκευής και μόνο, ότι διαφορετικό... απλά θα διαγράφεται.

Modpic.gif

Επιστρέφουμε στα της συσκευής και μόνο, ότι διαφορετικό... απλά θα διαγράφεται.

:X

????? γιατί αυτά που λέω είναι άσχετα????

Από πότε το 1GB RAM μεταφράζεται σε πρόβλημα;

από τότε που η miui θέλει το ~70%-80% της μνήμης για να δουλέψει .... αλλά που να ξέρω εγώ δεν πειράζει όταν το πάρουν μερικοί θα δούμε κριτικές ....

το ότι είναι επιτυχημένο (σαν πώληση ) με το ότι έχει σοβαρό πρόβλημα με την μικρή μνήμη που κολλάει φίλος... το ίδιο λάθος κάνει και με το 2 τώρα , τα fc που έχουμε συνέχεια στο 1s γιατί τα έχουμε΄?? ούτε με τις πατέντες λύθηκαν , άρα καλά κάνω και τα μπλέκω γιατί μετά από την αγορά του οι ποιο πολλοί θα έχουν τα ίδια προβλήματα (μπορεί και χειρότερα γιατί όπως λένε το miui v6 τρώει πιο πολύ μνήμη) που έχουμε τώρα με το 1s και θα γκρινιάζουν .... η ταπεινή μου γνώμη πάντα

Ειλικρινά δεν καταλαβαινω για ποια fc μιλας στο xiaomi redmi 1s ,έχουν λυθει όλα( αντε το 98-99% αυτών ) με τη stable v45 και μετά ,μήπως δεν κανεις κατι σωστά ,απο τα ποιοτικότερα τηλέφωνα που εχουν περασει απο τα χερια μου πάντα για τα λεφτά του ,εχω "φέρει" και σε φιλους μου άλλες 10 συσκευές εδώ και μήνες χωρις κανενα απολύτως προβλημα .Τα θεματα που ειχε ( βλ.snapdragon) ήταν η υπερθερμανση και φυσικά η διαρκεια της μπαταριας του και εχουν αναφερθει εκτενώς σε ελληνικα και ξενα φόρα ,η μεν υπερθερμανση λύθηκε οριστικά με 1-2 mod άψογα και η μπαταρία βελτιωθηκε ανάλογα και με τη χρηση που κανει κάποιος :)

Βέβαια θα επιθυμουσα 2Gb ram ( ελέω MIUI V6) αλλά όχι και δεν αξιζει η αγορά του με αυτά τα specs στα ~ 125-130 και κυρίως για τις διαστασεις - βαρος που παιζουν πολύ μεγαλο ρόλο για καποιους που δεν θελουν 5" στις τσεπες τους ( και εγω μέσα σε αυτούς ) :D...

Υ.γ Αν δεν σου αρεσει η MIUI δόξα το θεό υπάρχει η cm11 που πεταει και ακόμη και Beta lollipop να δοκιμασεις και ενα σωρο αλλες custom Roms που θα έχεις 450-500 ελευθερα τουλάχιστον ,άσε που εμφανιζονται kernels καθε μέρα απο τοτε που εδωσε το source η xiaomi ..

Edited by tpapo
Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

Υ.γ Αν δεν σου αρεσει η MIUI

ούτε είπα ότι δεν με αρέσει ούτε τίποτα έκανα μια παρατήρηση η οποία (για εμένα και πολλούς άλλους) είναι ελάττωμα για το συγκεκριμένο λειτουργικό, απλά μην δω μετά να γκρινιάζετε μερικοί για την μνήμη ..... απλά και ωραία

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

θετικες οι βελτιωσεις μπορω να πω..μαζεψαν λιγο τις διαστασεις,επεσε το βαρος αρκετα,μεγαλωσαν λιγο την μπαταρια.ο νεος επεξεργαστης δεν ξερω αν θα εχει καλυτερη διαχειριση.με την mokee rom που εχω στο 1s το greenigy κ το no frills κ αυτονομια εχω κ 400mb διαθεσιμα παντα.αν μπαινει η συγκεκριμενη rom στο 2,τοτε πιστευω πως θα εχουμε καλυτερα αποτελεσματα.με ψηνει να δωσω το 1s κ να το παραγγειλω Edited by valadis4

Ελληνικές ΡΟΜ θα βγούν για αυτό απο την MIUI.gr αραγε;
So this is how liberty dies, with thunderous applause

σιγουρα θα βγουν απο το MIUI.gr xiaomi ειναι σιγουρα θα το στηριξουν.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

....και στο to2c εμφανίστηκε, ελαφρώς φθηνότερο κατά 1$, στα 138,99€.....

:)

http://www.to2c.com/xiaomi-redmi-2-1gb-ram-8gb-rom.html

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ελληνικές ΡΟΜ θα βγούν για αυτό απο την MIUI.gr αραγε;

Λογικά ναι, για όλες τις συσκευές Xiaomi έχουν βγάλει τα παιδιά....

Edited by topmar

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

ερώτηση αν καταλαβαίνει κάποιος από τα συμφραζόμενα των κινέζων,το κινητό είναι 4g οκ?οκ,επειδή στο 1s είχε συγκεκριμένη θέση της σιμ,για 3g και gsm,εδώ τι γίνεται?είναι και οι δύο σιμ 4g?δηλαδή βάζουμε όπου θέλουμε τις κάρτες και επιλέγουμε από το μενου τι θα είναι η καθεμία ή πάλι είναι προκαθορισμένες οι θέσεις?:blink:

Μιας και μιλάμε για τον διάδοχο και εγώ πιστεύω πως έπρεπε να έχει 2gb ram. Δεν είναι "φρεσκαρισμα" όπως ηταν το 1s αλλά το νέο μοντελο, οποτε του άξιζε να έχει αναβαθμισμένη μπαταρία και ram.

Επίσης θα ηταν και κίνητρο να αλλάξει κάποιος το redmi με το redmi 2. Τώρα δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

- Κωνσταντίνος -

Μιας και μιλάμε για τον διάδοχο και εγώ πιστεύω πως έπρεπε να έχει 2gb ram. Δεν είναι "φρεσκαρισμα" όπως ηταν το 1s αλλά το νέο μοντελο, οποτε του άξιζε να έχει αναβαθμισμένη μπαταρία και ram.

Επίσης θα ηταν και κίνητρο να αλλάξει κάποιος το redmi με το redmi 2. Τώρα δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

Η μπαταρία του είναι 2200mAh ενώ του 1s 2000mAh

Spend time to think before you do...

Έχει δει κανείς πουθενά benchmarks του hongmi 2?

Στα κινεζομάγαζα ανεβάζουν screenshots απο antutu, αλλα μόνο τα specs

Edit:

To βρήκα σε ισπανικό video review: 25100

Edited by Gousgounis

Ενα καλο φρεσκαρισματακι κανανε παντως. Η μπαταρια αραγε ταιριαζει στο 1ς;

Και εγω ψηνομαι να δωσω το 1ς που εχω και να το παρω, μονο το βαρος που μειωθηκε αρκετα φτανει. Αμα εχει και λιγο καλυτερη αυτονομια θα ειναι οτι πρεπει.

Το παρηγγειλε κανεις;

Ενα καλο φρεσκαρισματακι κανανε παντως. Η μπαταρια αραγε ταιριαζει στο 1ς;

Και εγω ψηνομαι να δωσω το 1ς που εχω και να το παρω, μονο το βαρος που μειωθηκε αρκετα φτανει. Αμα εχει και λιγο καλυτερη αυτονομια θα ειναι οτι πρεπει.

Το παρηγγειλε κανεις;

Μάλλον θα το πάρω αυτές τις μέρες για τη σύζηγό για αντικατασταση του 1s αν βρω πουθενα να το πουλησω αυτο που εχει γιατι ειναι και ροζ.......