just_a_comment Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 παντως στη δημοσκόπηση εννοείται Λαμψη δαγκωτό!! η καλυτερη καλτ κωμωδία εβερ! τους σηριαλ κιλερς τους θυμαστε? "ο ευλογητός" "ο αγγελος εξολοθρευτής"...οι 15 αλέξηδες (οι μισοι ψηλοί ξανθοί οι άλλοι μισοι κοντοί μελαχροινοί), τα απειρα εξώγαμα ("θα σταματήσει επιτέλους αυτό το μούλικο?-δεν ειναι μούλικο ειναι ο καρπός της αμαρτίας του ίδιου σας του γιού που σε μια νύχτα τσαλαπάτησε σαν τσουκνίδες τα όνειρά μου κ μου πήρε ότι πολυτιμότερο είχα"), αυτό που προσπαθούσε να περάσει κ μηνύματα(αλέξη είμαι πολύ προβληματισμένη...τι έχεις αγάπη μου?...η τρύπα του όζοντος αλέξη...), αυτό που οι ηθοποιοί δεν κάθονταν ποτέ (μόνο όταν ήταν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι του πόνου ποτε τυφλοί ποτε κουφοί πότε ανάπηροι) τι να πρωτοθυμηθεί κανεις... Νομίζω δεν έχω γελάσει με καμία κωμωδία όσο έχω γελάσει με τη Λάμψη (μονο με τις ταινίες των Ξανθόπουλου-Καίλα ίσως) Όσο για τη Βέρα...τίποτα..όσες φορές την είχα πετύχει η Ρεγγίνα έκλαιγε για το στράτο, ο στράτος για τη ρεγγίνα, ο κατρανίδης σχεδίαζε να τους σκοτώσει και τους δύο και ο καζάκος ανακάτευε το ουίσκι του..πέταγε κ ο χαικάλης καμια κρυάδα να σπάσει τη μονοτονία...μια βλακεία και μισή! Η Λάμψη ήταν υπερπαραγωγή ρεεεεεεεεεε!!!!(και μιούζικαλ: θυμάστε την καλομοίρα?) Λαμψη ΦΟΡΕΒΕΡ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 παντως στη δημοσκόπηση εννοείται Λαμψη δαγκωτό!! η καλυτερη καλτ κωμωδία εβερ! τους σηριαλ κιλερς τους θυμαστε? "ο ευλογητός" "ο αγγελος εξολοθρευτής"...οι 15 αλέξηδες (οι μισοι ψηλοί ξανθοί οι άλλοι μισοι κοντοί μελαχροινοί), τα απειρα εξώγαμα ("θα σταματήσει επιτέλους αυτό το μούλικο?-δεν ειναι μούλικο ειναι ο καρπός της αμαρτίας του ίδιου σας του γιού που σε μια νύχτα τσαλαπάτησε σαν τσουκνίδες τα όνειρά μου κ μου πήρε ότι πολυτιμότερο είχα"), αυτό που προσπαθούσε να περάσει κ μηνύματα(αλέξη είμαι πολύ προβληματισμένη...τι έχεις αγάπη μου?...η τρύπα του όζοντος αλέξη...), αυτό που οι ηθοποιοί δεν κάθονταν ποτέ (μόνο όταν ήταν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι του πόνου ποτε τυφλοί ποτε κουφοί πότε ανάπηροι) τι να πρωτοθυμηθεί κανεις... Νομίζω δεν έχω γελάσει με καμία κωμωδία όσο έχω γελάσει με τη Λάμψη (μονο με τις ταινίες των Ξανθόπουλου-Καίλα ίσως) Όσο για τη Βέρα...τίποτα..όσες φορές την είχα πετύχει η Ρεγγίνα έκλαιγε για το στράτο, ο στράτος για τη ρεγγίνα, ο κατρανίδης σχεδίαζε να τους σκοτώσει και τους δύο και ο καζάκος ανακάτευε το ουίσκι του..πέταγε κ ο χαικάλης καμια κρυάδα να σπάσει τη μονοτονία...μια βλακεία και μισή! Η Λάμψη ήταν υπερπαραγωγή ρεεεεεεεεεε!!!!(και μιούζικαλ: θυμάστε την καλομοίρα?) Λαμψη ΦΟΡΕΒΕΡ! αυτον τον θυμαμαι!!:lol::lol: δεν μπορουσα να φανταστω ποιος κρυβοταν πισω απο τη μασκα!! οταν ειδα εμεινα!!:shock::shock::shock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Ποιος ήταν? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Ποιος ήταν? τα επεισοδια αυτα ειχαν πολυ φαση!!:grin::grin::happy: ο εξολοθρευτής ηταν ενα δολοδονος που ειχε σκοτώσει 15+ ατομα!:happy::happy: Η αστυνομια δεχοταν πιεσης απο καποια κυρια της κυβερερνησης που ελεγε να τον πιασουν γρηγορα κλπ Ε και τελικα αυτη ηταν!!:lol::lol::lol: περα απο την πλακα τα επειδοδια αυτα ειχαν αρκετο ενδιαφερων...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Old88 Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Εδώ και τώρα Σειρά Φώσκολου! Μέσα για μανιακό δολοφόνο μπατζανάκη του αρχηγού της αστυνομίας ιδιοκτήτη πολυεθνικής εταιρίας παντρεμένου με Πρίγκιπα του τζατζικιστάν που μετέχει της Ελληνικής Παιδείας και υποδύεται τον υπηρέτη του υπερασπίζοντας τον εαυτό του για άσχετο φόνο σε δικαστήριο με συνήγορο υπεράσπισης τον Υπουργό Εσωτερικών ο οποίος άθελά του έχει σχέση με γραμματέα η οποία μπορεί (ή μπορεί όχι;!)να είναι αδελφή του, έχει ανίατη νόσο και είναι έγκυος. ουφ βγαλμένα από την ζωή βρε αδελφέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 το κορυφαίο όμως ήταν οι σοβαρές ερμηνείες των ηθοποιών και η θέρμη με την οποία υποστήριζαν τους ρόλους τους...:lol: Νομίζω ότι το δίλλημα δεν είνα Βέρα ή Λάμψη αλλά Λάμψη ή Καλημέρα Ζωή ?? Υ.Γ. Ταξίαρχος Θεοχάρης: Σκουλήκι Θα πεθάνεις!!!! Γιάγκος Δράκος: Μπορεί αλλά τα λεφτά θα τα πάρω μαζί μου!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentist_GATE7 Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Ρε παιδιά! Καμιά φωτογραφία του Ευλογητού έχει κανείς να ποστάρει?? Προσπαθώ να θυμηθώ τη φάτσα του! Και του κλόουν.. Ευχαριστώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Ρε παιδιά! Καμιά φωτογραφία του Ευλογητού έχει κανείς να ποστάρει?? Προσπαθώ να θυμηθώ τη φάτσα του! Και του κλόουν.. Ευχαριστώ! δεν το θυμαμαι, ποια περιοδο ηταν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Αυτό (η πυροβολημένη) θα το χετε δει οι περισσότεροι - όσοι όμως δεν το χετε πετυχει χάνετε στιγμές απείρου κάλλους!!!:lol::lol::lol: πάντως είναι σαφές ότι αν για ένα επεισόδιο της Λάμψης ο Φωσκολος σπαταλούσε και 30' , για ένα επεισόδιο Καλημερα Ζωής δε θα χάλαγε πάνω από 2' , του αρκούσε μια φράση! ασε που τα τελευταία χρόνια είχε παθει μαλάκυνση: ένα καλοκαίρι που το βλεπα με τη γιαγια μου επι δύο τρία επεισόδια γινοταν χαμος με μια που την είχαν βιάσει κ είχε μείνει έγκυος (κοπανιόταν αυτή και ολο της το σόι) και στο αμέσως επόμενο επεισόδιο δεν έτρεχε τίποτα! καμία αναφορά στο συμβάν. Λέω δεν μπορεί, θα το αναφέρουν στο μεθεπόμενο επεισόδιο...τίποτα! μια βδομάδα το βλεπα απο περιέργεια, η τυπισσα κυκλοφορούσε άνετη, ούτε εγκυμοσύνη ούτε τίποτα:blink:!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Είδατε όμως γελάμε -γελάμε αλλά όλοι έχουμε δει τουλάχιστον ένα επεισόδιο της Λάμψης :p:p Θύμαμαι όταν ξεκίνησε να παίζεται πήγαινα πρώτη γυμνασίου και το πρώτο επεισόδιο το είχε δείξει Κυριακή.. άσε που όσοι έπαιξαν εκεί έκαναν και πολιτική καριέρα. 1. ο αδελφός του Γιάγκου είναι αντιδήμαρχος στην Αθήνα (Απέργης) 2. η μουρλέγκω η Σελήνη με τον ΧόΧο (:lol::lol:) ήταν βουλευτής του Πασοκ (η Κούρκουλα) :lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 άσε που όσοι έπαιξαν εκεί έκαναν και πολιτική καριέρα. 1. ο αδελφός του Γιάγκου είναι αντιδήμαρχος στην Αθήνα (Απέργης) 2. η μουρλέγκω η Σελήνη με τον ΧόΧο (:lol::lol:) ήταν βουλευτής του Πασοκ (η Κούρκουλα) :lol::lol:+ενας που επαιζε τον αδεφο του Γιαγκου και τον αντικατεστησαν οταν πεθανε... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zetitsa Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 παιδια καλησπερα σας ειμαι και γω μια απ τις φαν που εβλεπε την λαμψη και θελω παρα πολυ να δω μια ιστορια που ειχε αγγιξει πολυ την οποια την ψαχνω εδω και χρονια θελω παρα πολυ να ξαναδω την ιστορια του ιαγου με της σεληνης τοτε που την ειχε απαγαγει και μετα αρχισε να την αγαπαει και να τησ φερετε τρυφερα και οταν τραυματιστηκε εκεινη τον φροντιζε και επεισης και οταν πηγενε στον τμημα να τον επισκεφτει γενικα ολη αυτη η ιστορια με ειχε συσγκινησει παρα πολυ αυτα τα επεισοδια τα ψαχνω εδω και παρα πολλα χρονια και κανενας μα κανενας δν τα βαζει αν τα εχει καποιος ας τα βαλει εδω με καποιο λινκ αν δν θελει να την δημοσιευσει στο yue tube ελπιζω να τα εχει καποιος !!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Εγώ θα ήθελα να δω backstage από τα γυρίσματα της σειράς. Πιστεύω θα είχε παραπάνω γέλιο και από τα backstage των ΑΜΑΝ Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Withhold Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Αλλά όντως mplip^ και γω πλέον τη βαρέθηκα τη Καλόμοιρα, σε όλες τις εκπομπές είναι πια, θα καεί πριν ακόμα βγει. Τελικα, αυτο αποδειχτηκε προφητικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 παιδια καλησπερα σας ειμαι και γω μια απ τις φαν που εβλεπε την λαμψη και θελω παρα πολυ να δω μια ιστορια που ειχε αγγιξει πολυ την οποια την ψαχνω εδω και χρονια θελω παρα πολυ να ξαναδω την ιστορια του ιαγου με της σεληνης τοτε που την ειχε απαγαγει και μετα αρχισε να την αγαπαει και να τησ φερετε τρυφερα και οταν τραυματιστηκε εκεινη τον φροντιζε και επεισης και οταν πηγενε στον τμημα να τον επισκεφτει γενικα ολη αυτη η ιστορια με ειχε συσγκινησει παρα πολυ αυτα τα επεισοδια τα ψαχνω εδω και παρα πολλα χρονια και κανενας μα κανενας δν τα βαζει αν τα εχει καποιος ας τα βαλει εδω με καποιο λινκ αν δν θελει να την δημοσιευσει στο yue tube ελπιζω να τα εχει καποιος !!!!!! Εισαι διατεθειμενη να βλεπεις καθε μερα επεισοδια για τα επομενα 15 χρονια?:lol: Να βρεις ολα τα επεισοδια κομπλε λιγο δυσκολο γιατι δεν νομιζω να υπαρχει κανεις που να εχει γραψει ολα τα επεισοδια σε χιλιαδες βιντεοκασετες ΚΑΙ να εχει τον χρονο να τις ψηφιοποιησει ολες και να τις ανεβασει στο youtube.Ο ιδιος ο ant1 παλι αν τα ανεβασει ολα στο web tv θα πεσει ο server απ'τον μεγαλο ογκο!:lol:Μονο αποσπασματα παιζει να βρεις στο youtube και ελαχιστα επεισοδια ολοκληρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zetitsa Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 (edited) οχι γιατι ειναι καποια επεισοδια απ τα πολλα που δν με ενδιεφεραν μα δν θελω να τα βρω ολοκληρα ξερω οτι και αυτο ειναι δυσκολο να γινει εστω και αποσμασματα θα μου ηταν αρκετα για την συγκεκριμενη ιστορια δυστηχως στο yue tube δν τα ανεβαζουνε τα χω ζητησει απειρες φορες αλλα τιποτα ολο κατι ασχετα βαζουνε ξερω οτι θελει πολυ ψαξιμο και οτι ειναι μια χρονοβορα διαδικασια αλλα εστω αν τα χει καποιος καλος χριστιανος και δν θελει να τα ανεβαζει στο yue tube ας τα βαλει με καποιο λινκ εδω αν δν γινετε τι να κανουμε δν πειραζει !!! Edited January 19, 2018 by zetitsa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts