msdxgr Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Ok ευχαριστώ θά το δοκιμάσω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Ναι, αυτή είναι. Από μπαταρία με τον δικό της Kernel (Shaded) και χωρίς να έχω πειράξει τίποτα, τα κλασσικά 3.5-4h OST. Βέβαια χθες έγινε αναβάθμιση στην 9.1 και δεν έχω προλάβει να κάνω 2-3 φορτίσεις για να δω μήπως άλλαξε κάτι (από το changelog είδα ότι έχουν γίνει αρκετές αλλαγές στον Kernel με σημαντικότερη αυτή της μάξιμουμ συχνότητας η οποία γύρισε στη στοκ τιμή 2.7GHz από τα 3 που ήταν overclocked στην 9.0). 480 είναι η ιδανική τιμή. Για δοκίμασε DPI στα 480 (το default είναι 560). Αυτό το bug με τον ήχο υπάρχει ??ή ειναινοκ ξεκινάει κανονικά οι ήχοι των ειδοποιησεω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Αυτό το bug με τον ήχο υπάρχει ??ή ειναινοκ ξεκινάει κανονικά οι ήχοι των ειδοποιησεω??? Είναι οκ οι ήχοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Είναι οκ οι ήχοι. A ωραία γτ είναι σπαστικο bug αυτό με τους ηχους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 AOSiP με Slim Recents και Floating Windows. DPI 480. Η χαρά των 6 ιντσών. [ATTACH]62898[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 AOSiP με Slim Recents και Floating Windows. DPI 480. Η χαρά των 6 ιντσών. [ATTACH]62898[/ATTACH] Τα floating windows με εφαρμογή ή μοντάκι τα έχεις κάνει? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Τα floating windows με εφαρμογή ή μοντάκι τα έχεις κάνει? Αυτή η ρομ σου δίνει την επιλογή να χρησιμοποιήσεις τα slim recent αντί του κλασικού τύπου. Στα slim υπάρχει η επιλογή για floating Windows. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 AOSiP με Slim Recents και Floating Windows. DPI 480. Η χαρά των 6 ιντσών. [ATTACH]62898[/ATTACH] το floating ειναι μερος τησ aosip? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 το floating ειναι μερος τησ aosip? Ναι ,υπάρχει στην τελευταία έκδοση . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Ειναι αυτο πατας πανω του και επιλεγεις floating windpw??δεν γινεται ομω; resiable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Παιδια οποιος εχει αosip να κανω μια ερωτηση ..με slim recents πως τα διαγραφω ολα μαζι και οχι ενα ενα ..και επισης αρχει ρυθμιση οταν ερχεται ειδοποιση να ανοιγει η οθονη ?ευχαροστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Παιδια οποιος εχει αosip να κανω μια ερωτηση ..με slim recents πως τα διαγραφω ολα μαζι και οχι ενα ενα ..και επισης αρχει ρυθμιση οταν ερχεται ειδοποιση να ανοιγει η οθονη ?ευχαροστω εκ των προτερων Θα σου απαντήσω για την πρώτη ερώτηση. Κάνεις pinch in στην περιοχή των recent. Για το δεύτερο νομίζω η κάθε εφαρμογή αν έχει τέτοια επιλογή γιατί στη ρομ δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Θα σου απαντήσω για την πρώτη ερώτηση. Κάνεις pinch in στην περιοχή των recent. Για το δεύτερο νομίζω η κάθε εφαρμογή αν έχει τέτοια επιλογή γιατί στη ρομ δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου. Σε ευχαριστω πολυ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Εδώ κι 1.5 μήνα πλέον έχω σταματήσει να διαβάζω XDA. Είμαι με AOSiP κι έχω βρει την υγειά μου. Εκνευριστικά σταθερή, και με πολλά features. Αναβαθμίσεις ανά ~15 μέρες. Πω, πω Πάρη, πως την παλεύεις με αυτό το DPI; Χαραμίζεται το μέγεθος της οθόνης. Ευχαριστώ Bill. Δεν την είχα στα υπόψιν μου να σου πω. Την έβαλα χθες. Ατέλειωτες ρυθμίσεις για όλα τα γούστα όντως και ότι πιο σταθερο έχω δοκιμάσει. Μένω και εγώ εδώ προς το παρόν. Πάντως να αναφέρω πως σαν το smoothness της M δεν έχω δει. Όπως και ο dialer είναι πολύ καλύτερος. Υπάρχει τρόπος άραγε να τον βάλουμε; Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Με τον τελευταιο Lean εχω παρατηρησει υπερθερμανση κατα περιοδους και η καμερα λαγκαρει και αργει απιστευτα να κανεις Process το hdr+ . Δεν μπορω να πω με βεβαιοτητα πως ειναι ο λογος, αλλα περα απο τον kernel, ολα τα αλλα ειναι στοκ. Αρα φταιει ειτε ο κερνελ, ειτε το hardware Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Με τον τελευταιο Lean εχω παρατηρησει υπερθερμανση κατα περιοδους και η καμερα λαγκαρει και αργει απιστευτα να κανεις Process το hdr+ . Δεν μπορω να πω με βεβαιοτητα πως ειναι ο λογος, αλλα περα απο τον kernel, ολα τα αλλα ειναι στοκ. Αρα φταιει ειτε ο κερνελ, ειτε το hardware Βασικά μετά το τελευταίο update της google κάμερας υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση στην αποθήκευση. Πέρα όμως από αυτό, οι τελευταίες εκδόσεις του lean είναι για τα πανηγύρια. Μάλιστα τον είχα κράξει στο θέμα του στο xda, γιατί όταν του είχα εντοπίσει κάποια bug μου απάντησε με πολύ αλαζονικό ύφος, λες και μας κάνει χάρη που ανεβάζει free έναν bugy kernel και που δεν δέχεται το παραμικρό report για τα προβλήματα που έχει. Έχω σταματήσει καιρό να ασχολούμαι και με αυτόν και τον κερνελ του. Υπάρχουν έχω σωρό άλλοι που ο lean δεν πιάνει μία μπροστά τους. Βάλε hellscore zen, ή elite ή elemental x ή κάποιον άλλο και θα καταλάβεις. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Βασικά μετά το τελευταίο update της google κάμερας υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση στην αποθήκευση. Πέρα όμως από αυτό, οι τελευταίες εκδόσεις του lean είναι για τα πανηγύρια. Μάλιστα τον είχα κράξει στο θέμα του στο xda, γιατί όταν του είχα εντοπίσει κάποια bug μου απάντησε με πολύ αλαζονικό ύφος, λες και μας κάνει χάρη που ανεβάζει free έναν bugy kernel και που δεν δέχεται το παραμικρό report για τα προβλήματα που έχει. Έχω σταματήσει καιρό να ασχολούμαι και με αυτόν και τον κερνελ του. Υπάρχουν έχω σωρό άλλοι που ο lean δεν πιάνει μία μπροστά τους. Βάλε hellscore zen, ή elite ή elemental x ή κάποιον άλλο και θα καταλάβεις. Βασικά τον lean τον προτιμούσα λόγω του ότι είναι "ελαφρυς", δίνει με ένα απλό κλικ το σωστό calibration της οθονης και την επιλογή για τα charging led+dttw . Οι κερνελ που μου πρότεινες έχουν παρόμοιες επιλογές? επίσης ταιριάζουν καλά με στοκ ρομ? Ευχαριστω :) Η αποθήκευση δεν είναι το θέμα, ας κάνει όση ώρα θέλει, απλά αν βγάλω 4-5 συνεχόμενες, μετά λαγκάρει απίστευτα. Του έβαλα την έκδοση 2.10 που την δούλευα δίχως προβλήματα. ΥΓ το θυμαμαι το σκηνικο. Ωστε εσύ ήσουν :lol: ! όντως, το χα διαβάσει και εγω ειχα σκεφτει οπως εσυ. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Έχουν τα πάντα αυτοί που σου προτείνω, εγώ έχω τον hellscore zen, πέρασε τον άφοβα και βάλε το kernel adiutor (free από το store)για να ρυθμίσεις χρώματα, ήχο και ότι άλλο θελήσεις :) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Ο hellscore δουλεύει κανονικά με στοκ? Νόμιζα μόνο για custom είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Ο hellscore δουλεύει κανονικά με στοκ? Νόμιζα μόνο για custom είναι... Από οσο ξέρω δουλεύει χωρίς προβλήματα και σε stock . Καμιά καλή custom έχουμε ? Βαρέθηκα με AOSIP αλλά δεν ξέρω τι να βάλω . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Από οσο ξέρω δουλεύει χωρίς προβλήματα και σε stock . Καμιά καλή custom έχουμε ? Βαρέθηκα με AOSIP αλλά δεν ξέρω τι να βάλω . Βάλε την pure Μιχάλη, είναι σταθερή και καραμπινάτα πιο γρήγορη. Η μόνη custom που με ξεκόλλησε από τις stock Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Την έχω βάλει την pure Πάρη και είναι αρκετά καλη ,όπως πολύ καλή φαίνεται να είναι και η BrokenOs που δοκιμάζω. https://plus.google.com/u/0/communities/116521990967962635243 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Θα την βάλω κι εγώ Μιχάλη να δω τι γίνεται και με αυτή. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Έχουν τα πάντα αυτοί που σου προτείνω, εγώ έχω τον hellscore zen, πέρασε τον άφοβα και βάλε το kernel adiutor (free από το store)για να ρυθμίσεις χρώματα, ήχο και ότι άλλο θελήσεις :) Φιλε με εσωσες. Απίστευτος κερνελ. 30% παραπάνω μπαταρία σε sot βγάζω. Φοβερή δουλειά Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Η νέα Chroma βγήκε με modified hells core, αντί του franco. Την έχω λίγες ώρες και είναι πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts