bill_viper Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Η τελευταία (χθεσινή) Euphoria έλυσε το θέμα με τη χαμηλή ένταση των ήχων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Καλησπερα.νεος στην παρε..το τηλεφωνο το πηρα ρουτ με chroma ρομ.εχετε να προτεινετε κατι αλλο σαν καλυτερο η καποιον αλλο κερνελ?την συσκευη την χρησιμοποιω κυριως τηλεφωνα μηνυματα browsing και λιγο youtube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Η τελευταία (χθεσινή) Euphoria έλυσε το θέμα με τη χαμηλή ένταση των ήχων. Bill, σε ποια έκδοση android πατάει η τελευταία euphoria? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Bill, σε ποια έκδοση android πατάει η τελευταία euphoria? Αχ ρε ****το δεν πρόλαβα να τσεκάρω, την πέρασα για να δω μόνο το θεματάκι με τους ήχους, είδα ότι λύθηκε, δεν είχα χρόνο για σετάρισμα συσκευής, ξαναπέρασα το nandroid της AOSiP, και όταν βρω ελεύθερο χρόνο θα την εγκαταστήσω. Πλέον αν και την AOSiP τη θεωρούσα κορυφαία rom, το γύρισε πάλι στα Layers, και θα βάλω Euphoria μιας και από αυτή είχα άψογες εντυπώσεις (πλην του γνωστού bug με τον ήχο που λύθηκε), και φυσικά CMTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Δεν πειράζει, έχω λίγο χρόνο τώρα και θα την βάλω να δω τι παίζει Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Την πέρασα κι εγώ τελικά δεν άντεξα, LYZ28E. Αλλά μόλις διάβασα ότι ετοιμάζει καινούριο build. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Έγω την έβαλα και την έβγαλα. Πέρασα την chroma με το καινούριο build + hellscore zen και πάει... μαλλιά κουβάρια!! Τo μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν έχει εικονίδιο nfc στα quick settings αλλά εντάξει, θα πέσει xposed. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Έγω την έβαλα και την έβγαλα. Πέρασα την chroma με το καινούριο build + hellscore zen και πάει... μαλλιά κουβάρια!! Τo μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν έχει εικονίδιο nfc στα quick settings αλλά εντάξει, θα πέσει xposed. Και εγω την τελυταια chroma εβαλα ο hellscore απο μπαταρια παει καλυτερα απο αυτον πο ερχετε η ρομ?αν δεν σου κανει κοπο δωσε ενα λινκ απο κερνελ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Και εγω την τελυταια chroma εβαλα ο hellscore απο μπαταρια παει καλυτερα απο αυτον πο ερχετε η ρομ?αν δεν σου κανει κοπο δωσε ενα λινκ απο κερνελ. O b9 είναι για Lollipop. http://hc-kernel.blogspot.gr/2015/07/nexus-6-b9-b3-m2.html?m=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 O b9 είναι για Lollipop. http://hc-kernel.blogspot.gr/2015/07/nexus-6-b9-b3-m2.html?m=1 Εισαι τιτανομεγιστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Δε μπορώ τα Layers και δε την έχω δοκιμάσει τη Chroma. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Δε μπορώ τα Layers και δε την έχω δοκιμάσει τη Chroma. Δεν έχεις βρει κάτι παρόμοιο σε layer theme; Σε cm theme engine ποιό χρησιμοποιείς; Ίσα ίσα που στα layers επιλέγεις εσύ τι θα μετατρέψεις και τι όχι. ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η Chroma θα βγάλει νέο update με patches που η Google ξέχασε να συμπεριλάβει για το Stagefright. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Δε μπορώ τα Layers και δε την έχω δοκιμάσει τη Chroma. Αν δεν θες layers δεν ασχολείσαι καθόλου μαζί τους. Εγώ βασικά βάζω μόνο κάποια για τα virtual buttons. Δεν είναι υποχρεωτικό να βάλεις κάποιο. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Δεν έχεις βρει κάτι παρόμοιο σε layer theme; Σε cm theme engine ποιό χρησιμοποιείς; Ίσα ίσα που στα layers επιλέγεις εσύ τι θα μετατρέψεις και τι όχι. ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η Chroma θα βγάλει νέο update με patches που η Google ξέχασε να συμπεριλάβει για το Stagefright. :p Το theming που κάνει η CM μηχανή είναι πολύ βαθύτερο από αυτό των Layers. Μπορείς ουσιαστικά να αλλάξεις ολόκληρη την εμφάνιση εφαρμογών (Facebook, Messenger, Instagram, Google+, όλα τα Google Play, Play Store, σχεδόν τα πάντα). Τα γραφικά τους δε θεωρώ ότι είναι πολλά κλικ παραπάνω, όπως άλλωστε και οι επιλογές και η δουλειά που έχει πέσει σε πολλά από αυτά. Γι'αυτό άλλωστε και μετά από δοκιμές κατέληξα να αγοράσω καμιά 10αρια themes. Ενδεικτικά, βάλε Coalfield, Nicholas Dark Material, Octopus, Deep Darkness Overhauled.. Αν δεν θες layers δεν ασχολείσαι καθόλου μαζί τους. Εγώ βασικά βάζω μόνο κάποια για τα virtual buttons. Δεν είναι υποχρεωτικό να βάλεις κάποιο. Σίγουρα ναι, απλά μου αρέσει η όλη παραμετροποίηση των themes. Κι επειδή βαριέμαι εύκολα, έχω καμιά 15αρια που τα αλλάζω σε τακτά χρονικά διαστήματα και κάνω μίξεις μεταξύ τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Τα layers είναι έτη φωτός μπροστά από το cm engine, και δεν επιβαρύνουν το τηλέφωνο Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 θα συμφωνήσω ότι τα layers είναι ποιο 'ελαφριά ' ,θέλουν ομως αρκετή δουλειά για να φτάσουν στο επίπεδο των cm themes . Προσωπικά αν και στην αρχη δεν τα μπορούσα καθόλου τωρα τα χρησιμοποιώ συνέχεια με την chroma και brokenOs roms . Το καλό είναι οτι μπορείς να αλλάξεις συγκεκριμένα πράγματα και να παίξεις με την μίξη θεμάτων . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 θα συμφωνήσω ότι τα layers είναι ποιο 'ελαφριά ' ,θέλουν ομως αρκετή δουλειά για να φτάσουν στο επίπεδο των cm themes . Προσωπικά αν και στην αρχη δεν τα μπορούσα καθόλου τωρα τα χρησιμοποιώ συνέχεια με την chroma και brokenOs roms . Το καλό είναι οτι μπορείς να αλλάξεις συγκεκριμένα πράγματα και να παίξεις με την μίξη θεμάτων . Χρονικά σε σχέση με το theme engine λογικό να υστερούν κάπου, για μένα Όχι.άσε που βγάζουν φιξ στο πιτς φυτίλι Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Χρονικά σε σχέση με το theme engine λογικό να υστερούν κάπου, για μένα Όχι.άσε που βγάζουν φιξ στο πιτς φυτίλι Συμφωνώ .Επίσης αυτό που βλέπω είναι οτι όλες σχεδόν οι roms που χρησιμοποιουν cm theme engine δεν είναι τόσο smooth οσο αυτές με τα layers ή τις τελείως stock ,ίσως να ειναι η ιδέα μου αλλά αυτήν την εντύπωση μου έχουν δώσει. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 (edited) Συμφωνώ .Επίσης αυτό που βλέπω είναι οτι όλες σχεδόν οι roms που χρησιμοποιουν cm theme engine δεν είναι τόσο smooth οσο αυτές με τα layers ή τις τελείως stock ,ίσως να ειναι η ιδέα μου αλλά αυτήν την εντύπωση μου έχουν δώσει. γενκότερα όσες ρομ βασίζονται σε cm είναι ένα κλικ πίσω σε θέμα smooth απ'αυτές που βασίζονται στο aosp Να ρωτήσω κάτι παιδιά? είμαι με την pure nexus αυτή την στιγμή. στις ρυθμίσεις λέει ότι είμαι encrypted. για να το κάνω decrypted πρέπει να γυρίσω πρώτα σε στοκ? επίσης θα δω διαφορά στις επιδόσεις ή να μείνω έτσι όπως είμαι? Edited August 9, 2015 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 γενκότερα όσες ρομ βασίζονται σε cm είναι ένα κλικ πίσω σε θέμα smooth απ'αυτές που βασίζονται στο aosp Να ρωτήσω κάτι παιδιά? είμαι με την pure nexus αυτή την στιγμή. στις ρυθμίσεις λέει ότι είμαι encrypted. για να το κάνω decrypted πρέπει να γυρίσω πρώτα σε στοκ? επίσης θα δω διαφορά στις επιδόσεις ή να μείνω έτσι όπως είμαι? Πρέπει να βάλεις κάποιον decrypted kernel και να κάνεις factory reset. Εγώ το έχω decrypted αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω δει και καμία διαφορά. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Πρέπει να βάλεις κάποιον decrypted kernel και να κάνεις factory reset. Εγώ το έχω decrypted αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω δει και καμία διαφορά. οκ κατάλαβα. αλλά αφού δεν βλέπεις κάποια διαφορά θα το αφήσω έτσι όπως είναι. thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Καλησπερα παιδια . μεχρι τωρα ημουμσ με aosip v 9.1 αλλα η καινουργια εκδοση αφαιρεσε πολλα πραγματα .. Τι λετε να δοκιμασω pure nexus ? Εντυπωσεις απο ταχυτητα μεταξυ των δυο ?? Ευχαριστω Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Pure και chroma δοκίμασε Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 (edited) Λέω να δώσω άλλη μία ευκαιρία στα Layers. Δε ξέρω τι να φλασάρω όμως, Pure Nexus ή Chroma; EDIT: Τελικά πέρασα Pure Nexus. Messaging app δεν έχει; :O Edited August 13, 2015 by bill_viper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Λέω να δώσω άλλη μία ευκαιρία στα Layers. Δε ξέρω τι να φλασάρω όμως, Pure Nexus ή Chroma; EDIT: Τελικά πέρασα Pure Nexus. Messaging app δεν έχει; :O Έχει αλλά νομίζω ότι ή εφαρμογή αυτή είναι της google οπότε αν δε την βλέπεις δεν θα στην έχουν περάσει τα gapps. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts