Jump to content

[Google Nexus 6] Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες σχετικα με το πρωτο ποστ του νηματος για να χαμηλωσουμε την αναλυση γτ διαγραφηκε ?

Εδώ το βίντεο με την διαδικασία. Θέλει ρουτ αναγκαστικά. Δεν κερδίζεις όμως κατι σε γενικές γραμμές.

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μολις περασα κ εγω benzo απο μπαταρια τι λεει;

Στα επίπεδα όλων των roms. Δεν υπάρχει battery drain αλλά ούτε και το σούπερ on screen time. Βέβαια όλα αυτά με τον στοκ kernel, χωρίς παραμετροποιήσεις.

129026.png?1640591734

Στα επίπεδα όλων των roms. Δεν υπάρχει battery drain αλλά ούτε και το σούπερ on screen time. Βέβαια όλα αυτά με τον στοκ kernel, χωρίς παραμετροποιήσεις.

Ο benzo εχει δικο του κερνελ τι ρυθμισεις να κανω;

Για αρχή δοκίμασε τα default profile που έχει

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Δεν έχει χρειαστεί να πειράξω τίποτα στις ρυθμίσεις του kernel του γιατί λειτουργεί μια χαρά το τηλέφωνο.

129026.png?1640591734

Ωραία η benzo και με παραμετροποίηση αλλά έχει θέμα και στο ambient, σε μένα τουλάχιστον δεν δούλεψε ούτε μια φορά ότι κι αν του έκανα. Δεν τα μπορώ κάτι τέτοια. Έφυγε και δοκιμάζω την νέα euphoria η οποία φαίνεται να πηγαίνει αρκετά καλά (αν και όπως το βλέπω πάλι στο backup της στοκ με τις μόντες μου και τα xposed θα γυρίσω...)

Ambient δε χρησιμοποιώ γιατί περισσότερα προβλήματα μου δημιουργεί με τα άνοιξε-κλεισε.

Notification led με τη βοήθεια του LightFlow το έχω κάνει να αναβοσβηνει και DT2W για να ανοίγει ή συσκευή.

129026.png?1640591734

Αυτο με το lightflow πως το κανουμε να αναβοσβηνει και να μην ειναι αναμενο μονιμως ?

https://images.tapatalk-cdn.com/15/05/23/f81024c6157bf0b470417e0fb04f7939.jpg

129026.png?1640591734

Ευχαριστω bill θα δοκιμασω !

Έχε υπ'όψιν ότι λειτουργεί μόνο με την επί πληρωμή έκδοση.

Kι ένα tutorial εδώ http://forum.xda-developers.com/nexus-6/general/tutorial-light-flow-enable-led-t2988506

129026.png?1640591734

Απεγκατεστησα το lightflow γτ δεν μπορω να ανοιξω την οθονη ! Καθε φορα που κανω εγκατασταση την εφαρμογη μου το κανει αυτο !
[sIGPIC][/sIGPIC]

Απεγκατεστησα το lightflow γτ δεν μπορω να ανοιξω την οθονη ! Καθε φορα που κανω εγκατασταση την εφαρμογη μου το κανει αυτο !

Ακολούθησες τις οδηγίες στο λινκ που σου ποσταρα;

129026.png?1640591734

Δες εδώ screenshots με τις ρυθμίσεις https://www.dropbox.com/sh/1yv1rwz8q3da8yl/AADpF2-spGMxxMwLd27XMNcDa?dl=0 Εννοείται ότι βάζεις νόμιμη έκδοση και αυτήν που είναι επί πληρωμή, όπως σου είπε και ο bill πριν. Σε όλες τις ρομ που δοκίμασα δουλεύει απροβλημάτιστα.

λατρεμενος ο χελς,σε παλαιοτερα κινητα..πως τα παει απο αυτονομια?τον code blue τον εχει κανεις?
Vamos Aris

O Hells συνδυάζει αυτονομία με επιδόσεις σε stock πάντα ρυθμίσεις απο εκεί και πέρα μπορείς να τον κάνεις περισσότερο battery friendly και λιγότερο performance ,εξαρτάται τι θέλει ο καθένας .

Τον code το έβαλα για λίγο αλλά δεν με ικανοποίησε οσο ο hells .

Samsung galaxy s21+

O Hells συνδυάζει αυτονομία με επιδόσεις σε stock πάντα ρυθμίσεις απο εκεί και πέρα μπορείς να τον κάνεις περισσότερο battery friendly και λιγότερο performance ,εξαρτάται τι θέλει ο καθένας .

θυμαμαι στο 5 ειχε κανει εκπληκτικη δουλεια.οποτε αφηνω χελς και βλεπουμε..μεσα απο την εφαρμογη του εχει τπτ,ετοιμα προφιλ?προς το παρον τον αφησα ετσι

Vamos Aris

Υποστηρίζει dt2w? Αν όχι, ποιος είναι ποιο battery friendly, που υποστηρίζει? Ρωτάω, επειδή προτιμώ να είναι με stock-xposed και να μη βάλω custom Rom γενικά

Υποστηρίζει dt2w? Αν όχι, ποιος είναι ποιο battery friendly, που υποστηρίζει? Ρωτάω, επειδή προτιμώ να είναι με stock-xposed και να μη βάλω custom Rom γενικά

Δεν δουλεύει ο hells σε stock rom.Σε αυτό το στήσιμο που αναφέρεις, το οποίο έχω κι εγώ, όσους kernels κι αν δοκίμασα πάντα στον lean γυρνάω.

Δεν δουλεύει ο hells σε stock rom.Σε αυτό το στήσιμο που αναφέρεις, το οποίο έχω κι εγώ, όσους kernels κι αν δοκίμασα πάντα στον lean γυρνάω.

ο οποιος εχει κολλησει στην εκδοση 2.9 :p

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Θα τον δοκιμάσω λοιπόν, thanks

Προτείνεις κάποιον άλλον εσύ, με έμφαση πάντα σε μπαταρία και dt2w?

Edited by hara75gr

Ακριβώς :) έβγαλε άλλες δύο test εκδόσεις αλλά...έχουν θεματάκια!

Για στοκ ρομ πάντως δεν έχω βρει κάποιον άλλον που να δουλεύει σωστά όπως αυτός. Όσο για τη μανία των περισσότερων dev να φτιάχνουν τις custom σε cyanogen base, στο λαιμό μου κάθεται... (ποτέ μου δεν έκανα κέφι τις cm, αλλά έχουν βρει την εύκολη λύση με τις μόντες της)

• The title was changed to [Google Nexus 6] Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις