asa3 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Θα μπορούσε κάποιος να γράψει έναν οδηγό έτσι ώστε να περάσω την official 5.1.1?τώρα το τηλέφωνο είναι με ξεκλειδωτο Boot loader και root.έχω καιρό να ασχοληθώ με αυτά και οφείλω να ομολογήσω πως τα ξέχασα κάπως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Θα μπορούσε κάποιος να γράψει έναν οδηγό έτσι ώστε να περάσω την official 5.1.1?τώρα το τηλέφωνο είναι με ξεκλειδωτο Boot loader και root.έχω καιρό να ασχοληθώ με αυτά και οφείλω να ομολογήσω πως τα ξέχασα κάπως... http://www.wugfresh.com/nrt/ Κάνεις τη δύο βήματα που φαίνονται δεξιά στην εικόνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Ναι το έχει διορθωμένο, πλέον το 90% των ROMs έχουν ενσωματώσει το fix. Στοκ μπορεί και να μη το εμφανίζει, δε ξέρω, δεν έχω υπάρξει στοκ. Στοκ δεν εμφανίζει τίποτα παιδιά, κανένα fc. Thanks, πέρασα μόλις τελευταία Euphoria και δουλέυει κομπλέ, γενικά αργώ λίγο με τα updates κ είχανε σπάσει τα νεύρα μου τελευταία γιατί για κάποιο λόγο, ακόμα κ με το clear cache μετά από restart πέταγε συνεχώς fc... ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα μπορούσε κάποιος να γράψει έναν οδηγό έτσι ώστε να περάσω την official 5.1.1?τώρα το τηλέφωνο είναι με ξεκλειδωτο Boot loader και root.έχω καιρό να ασχοληθώ με αυτά και οφείλω να ομολογήσω πως τα ξέχασα κάπως... Έλεος... 20 ποστ πιο πάνω είναι ένας αναλυτικότατος οδηγός. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Έλεος... 20 ποστ πιο πάνω είναι ένας αναλυτικότατος οδηγός. Ας βάλει κάποιος mod τον οδηγό του Νίκου στη πρώτη σελίδα να τον βλέπει όποιος τον χρειαστεί. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6152158#post6152158 όπως και επίσης την σελίδα από το toolkit του wugfresh γιατί είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο http://www.wugfresh.com/nrt/ ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Xposed modules και xblast tools εχει βάλει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Παιδια καλησπερα σε ολους να ρωτησω κατι?περασ μια pre rooted στοκ ρομ και twrp η οποια ειναι decrypted by default και ενω για αρκετο καιρο εμπαινα σ ε ρεκοβερυ κανονικα αρχισε να μου ζηταει εναν κωδικο αλλιως δεν βλεπω κανενα αρχειο ζιπ και γενικα τπτ....ξερουμε ποιος ειναι και αν οχι πρεπει μεσω τουλ να ξαναπερασω τα παντα? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 (edited) Ρε παιδιά έχετε όλοι θέμα με την euphoria με το double tap ή μόνο σε μένα έχει πρόβλημα? Μετα από λίγα λεπτά που θα πέσει η συσκευή σε idle, απλά δεν δουλεύει. Edited June 6, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Ρε παιδιά έχετε όλοι θέμα με την euphoria με το double tap ή μόνο σε μένα έχει πρόβλημα? Μετα από λίγα λεπτά που θα πέσει η συσκευή σε idle, απλά δεν δουλεύει. Γνωστό bug, έχει βρεθεί η λύση περιμένουμΕ να γίνει merged Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Γνωστό bug, έχει βρεθεί η λύση περιμένουμΕ να γίνει merged Thanks :) προς το παρόν έφυγε και μπήκε πάλι η στοκ Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Γνωστό bug, έχει βρεθεί η λύση περιμένουμΕ να γίνει merged Έχεις link για τη λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Παιδια καλησπερα σε ολους να ρωτησω κατι?περασ μια pre rooted στοκ ρομ και twrp η οποια ειναι decrypted by default και ενω για αρκετο καιρο εμπαινα σ ε ρεκοβερυ κανονικα αρχισε να μου ζηταει εναν κωδικο αλλιως δεν βλεπω κανενα αρχειο ζιπ και γενικα τπτ....ξερουμε ποιος ειναι και αν οχι πρεπει μεσω τουλ να ξαναπερασω τα παντα? Παιδια καμμια βοηθεια εδω; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Παιδιά υπαρχει ζιπ για την 5,1,1 international για να την περασω μεσω twpr?Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Παιδια καμμια βοηθεια εδω; Για αρχή βάζεις ξανά το recovery και αν δεν φτιάξει περνάς την rom χωρίς wipe ( δεν ξέρω γιατί στο βγάζει αυτό :confused:) Παιδιά υπαρχει ζιπ για την 5,1,1 international για να την περασω μεσω twpr?Ευχαριστώ εκ των προτέρων Δες εδώ http://forum.xda-developers.com/nexus-6/development/fxz-nexus-6-recovery-flashable-fastboot-t3066052 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Δες εδώ http://forum.xda-developers.com/nexus-6/development/fxz-nexus-6-recovery-flashable-fastboot-t3066052 Φιλε μου αυτο θα διαγραψει τα παντα η απλα θα γινει update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Πρέπει να γίνει full wipe πριν την διαδικασία, οπότε ναι, θα διαγραφούν τα πάντα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Πρέπει να γίνει full wipe πριν την διαδικασία, οπότε ναι, θα διαγραφούν τα πάντα. Α καταλαβα...Δηλαδη δεν γινεται να γινει αναβαθμιση χωρις να διαγραφτουν ολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Α καταλαβα...Δηλαδη δεν γινεται να γινει αναβαθμιση χωρις να διαγραφτουν ολα? Πέρασε μόνο το ζιπάκι με το ota update Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Πέρασε μόνο το ζιπάκι με το ota update dirty flash....σαν να περναω ενα update καποιας ρομ ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Ακριβώς έτσι Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Ακριβώς έτσι Φιλε σε ευχαριστω παρα πολυ και σορρυ για το πρηξιμο:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 (edited) Οποίος είναι με euphoria ας κάνει μια δοκιμή τον zen kernel, βλέπω ότι το double touch είναι υποδειγματικό πλέον και αναρωτιέμαι μήπως διορθώνει και το θέμα που υπήρχε με αυτό στην euphoria (πολύ δυνατός κερνελ και στα υπόλοιπα...) Edited June 7, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Οποίος είναι με euphoria ας κάνει μια δοκιμή τον zen kernel, βλέπω ότι το double touch είναι υποδειγματικό πλέον και αναρωτιέμαι μήπως διορθώνει και το θέμα που υπήρχε με αυτό στην euphoria (πολύ δυνατός κερνελ και στα υπόλοιπα...) Πάρη αυτόν χρησιμοποιείς; http://forum.xda-developers.com/nexus-6/orig-development/3-10-zen1-dollar-drink-night-bfs-msm-t3062814 Σκέφτομαι να τον τεστάρω και με τη Benzo Rom που είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Πάρη αυτόν χρησιμοποιείς; http://forum.xda-developers.com/nexus-6/orig-development/3-10-zen1-dollar-drink-night-bfs-msm-t3062814 Σκέφτομαι να τον τεστάρω και με τη Benzo Rom που είμαι. Ναι αυτόν. Τον βλέπω πολύ καλό ως τώρα. Σαν να βλέπω πιο σπιρτοζικο το nexus σε αρκετά σημεία και μου αρέσει το ότι έχει εξαλειφθεί και εκείνο το σπασιματακι που είχαμε στο κλείσιμο φορτωμένων εφαρμογών στο recent app. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Ναι αυτόν. Τον βλέπω πολύ καλό ως τώρα. Σαν να βλέπω πιο σπιρτοζικο το nexus σε αρκετά σημεία και μου αρέσει το ότι έχει εξαλειφθεί και εκείνο το σπασιματακι που είχαμε στο κλείσιμο φορτωμένων εφαρμογών στο recent app. Έβαλα τον zenanykernel καθώς με τον 21 κρασαρε το UI.Είμαι με τελευταία euphoria. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Έβαλα τον zenanykernel καθώς με τον 21 κρασαρε το UI.Είμαι με τελευταία euphoria. Βλέπεις καμία διαφορά με αυτή την έκδοση? Σε στοκ ρομ πάντως, ο 21 δίνει ρέστα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts