vadergr Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Υπερήφανος κάτοχος απο εχθες του Nexus 6. Επειδή είχα καλομάθει με την cyanogen του Oneplus , η αντιστοιχη cm του Nexus 6 ειναι το ιδιο καλή και σταθερη με την στοκ (με επιπλεόν φυσικά τα καλουδια της cm) ? Δεν με ενδιαφέρουν roms που δεν ειναι τυπου στοκ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 (edited) Ρε παιδια προσπαθω να κανω ροοτ με wugfresh tool kit αλλα δεν μπορω να κανω ουτε unlock....κανω κανονικα την διαδικασια και δε μπορω να επιλεξω με ta volume keys για να το ξεκλειδωσω edit :το βρηκα ενταξει Edited May 13, 2015 by leuteris4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Υπερήφανος κάτοχος απο εχθες του Nexus 6. Επειδή είχα καλομάθει με την cyanogen του Oneplus , η αντιστοιχη cm του Nexus 6 ειναι το ιδιο καλή και σταθερη με την στοκ (με επιπλεόν φυσικά τα καλουδια της cm) ? Δεν με ενδιαφέρουν roms που δεν ειναι τυπου στοκ ... Ακριβώς την ίδια μετάβαση έκανα κι εγώ και αυτό το πράγμα έψαχνα. Απ'ότι είδα stable CyanogenMod δεν υπάρχει για το Nexus. Μόνο Nightlies με σχεδόν καθημερινές αναβαθμίσεις. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν πέρασα τη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Παιδιά κανενα καλο κερνελ για ταχυτητα αλλα και μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Ακριβώς την ίδια μετάβαση έκανα κι εγώ και αυτό το πράγμα έψαχνα. Απ'ότι είδα stable CyanogenMod δεν υπάρχει για το Nexus. Μόνο Nightlies με σχεδόν καθημερινές αναβαθμίσεις. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν πέρασα τη rom. Ξέρω οτι δεν υπάρχει official stable. Μια σταθερή nightly θέλω με 5.1 και θα αναβαθμιζω μονο όταν χρειάζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasmatikos Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 εγω πάντως εβαλα euphoria που πλόν έχει hell kernek και ησύχασα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 εγω πάντως εβαλα euphoria που πλόν έχει hell kernek και ησύχασα! το double tap to wake δουλεύει κανονικά ή έχει καθυστέρηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 O hells καλύτερος απο lean??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Το θέμα είναι να δουλεύει μετά από deep sleep. Γιατί αν ξεκλειδώνεις μετά από 2-3 λεπτά από το κλείδωμα κατά 80% θα πιάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 το double tap to wake δουλεύει κανονικά ή έχει καθυστέρηση? αν είναι όπως με τον Lean kernel, τοτε ισχυει οτι εχω γραψει. Κανε παντα triple tap και εισαι 100% οκ. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Ρε παιδια με Eyphoria rom σας κανει κι εσας συνεχεια force close ο chrome ? Εχει καποιος εμπειρια να μου πει ?? Ευχαριστω πολυ Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasmatikos Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 το double tap to wake δουλεύει κανονικά ή έχει καθυστέρηση? εμένα μου δουλεύει κανονικότατα.... και μετά από deep sleep... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδια με Eyphoria rom σας κανει κι εσας συνεχεια force close ο chrome ? Εχει καποιος εμπειρια να μου πει ?? Ευχαριστω πολυ δεν έχω παρατηρήσει τπτ τέτοιο.... γενικά είναι πολύ smooth η εμπειρία χρήσης με euphoria, έως τώρα... τι Gapps έχεις flashάρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Χρησιμοποιω Banks Dynamics Gapps 12.05.. Λες να βαλω καποια αλλα ? Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Un-root εύκολα κ απλά γίνεται; Παλεύω με κάτι κ*(*εφαμρογές που δε δουλεύουν σε root συσκευή και θέλω να το βγάλω προσωρινά. Κάτι link που βρήκα, εννοούν να ξαναφλασάρεις στοκ image πρώτα, έτσι ξέρω κ γω! :p Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Un-root εύκολα κ απλά γίνεται; Παλεύω με κάτι κ*(*εφαμρογές που δε δουλεύουν σε root συσκευή και θέλω να το βγάλω προσωρινά. Κάτι link που βρήκα, εννοούν να ξαναφλασάρεις στοκ image πρώτα, έτσι ξέρω κ γω! :p Υπαρχει μια εφαρμογή βέβαια θέλει Exposed που κρύβει το root... Rootcloack λεγεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Κ για να μπει exposed φανταζομαι θελει εξισου μεγαλη φασαρία; Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Eva zip είναι και ένα Apk... Αλλά κάτσε να απαντήσει και κάνεις άλλος να είμαστε σίγουροι.. Η έχω καιρό να το δω το θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Επειδή το thread του Nexus 9 είναι νεκρό, έχει κανένας γνώση που μπορώ να βρω unencrypted stock 5.1.1 για το Nexus 9 στο xda για να το περασω κατευθείαν? Το πέρασα χειροκίνητα και το ταμπλετ εσπασε τα ρεκορ στο antuntu, αλλα θέλω τώρα να το περάσω και σε 2ο ταμπλετ και ειπα μηπως υπαρχει ετοιμη προς φλασαρισμα φουλ ρομ για το Ν9 Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Έχει παίξει κάνεις με την chroma να πει εντυπώσεις; Σκέφτομαι να περιμένω πρώτα την 5.1.1 και μετά να βάλω ρομ αλλά από την άλλη με τρώει το χέρι!! :p Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Έχει παίξει κάνεις με την chroma να πει εντυπώσεις; Σκέφτομαι να περιμένω πρώτα την 5.1.1 και μετά να βάλω ρομ αλλά από την άλλη με τρώει το χέρι!! :p Ξέρουμε στο περίπου πότε θα δωθεί το update? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Ξέρουμε στο περίπου πότε θα δωθεί το update? Μπα. Είχα δει για το Nexus 5 ότι θα βγει πριν καμιά βδομάδα, αλλά και εκεί τίποτα. Βαριέμαι να περιμένω να πω την αλήθεια... Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Παιδιά όταν μιλάτε ακούτε κάτι σαν παράσιτα μέσα στο ακουστικό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Κι εγώ επειδή βαριόμουν να περιμένω να έρθει η 5.1.1 έπαιξα λίγο με τις Roms το Σουκού. Έχω μείνει 2 μέρες με Euphoria και απ'όσες δοκίμασα είναι η πιο σταθερή, και overall με τα καλύτερα modifications. Πέρασα και από Terminus και AOSiP. Και οι δύο είχαν κάτι το οποίο θεωρώ σημαντικό, οι ήχοι των ειδοποιήσεων άκουγονταν από το πρώτο δευτερόλεπτο στην κανονική τους ένταση, και όχι πρώτα σιγά και μετά από 2-3 δευτερόλεπτα στο 100% όπως γίνεται στη στοκ Lollipop, στη Euphoria, και σε πολλές άλλες custom roms. Δε τις κράτησα όμως γιατί στη μεν Terminus έλειπε η ωραία εφαρμογή "Messaging" για sms που έχει η Euphoria (την οποία και θεωρώ ανώτερη από τη Textra) , και τα themes. Στη δε AOSiP δε μου άρεσε καθόλου το total black ui της. Παιδιά όταν μιλάτε ακούτε κάτι σαν παράσιτα μέσα στο ακουστικό?? Μπα, όχι, ούτε με στοκ ούτε με custom ακούω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Παιδιά όταν μιλάτε ακούτε κάτι σαν παράσιτα μέσα στο ακουστικό?? Δεν έχω ακούσει κάτι. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Εγώ δεν ξέρω κάτι ακούω όταν είμαι σπίτι και έχω ησυχία ενώ όταν είμαι έξω δεν το ακούω... Και δεν ξέρω αν είναι το σήμα η όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts