Jump to content

Google Nexus 6 (by Motorola)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι, δικαιώματα root δεν χρειάζεται μόνο custom recovery.

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω link άλλου forum, με μια αναζήτηση στο Google για" fed patcher v8" θα βρεις το νήμα στο xda. Αν παρόλα αυτά δεν μπορέσεις να το βρεις στείλε μου PM να σου στείλω το link.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ πολύ, το βρήκα το νήμα και θα το δοκιμάσω.

Η διαδικασία απ'ότι είδα, είναι απλά το φλασάρισμα ενός zip αρχείου.

Ναι αλλά πρέπει να κάνεις wipe to /data partition αν έχεις bootάρει ήδη μια φορά τουλάχιστον την ROM.

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Το δικό μου persist.img, είμαι με custom 7.1.2 και Elemental X, δεν ξέρω αν παίζουν ρόλο.https://cloud.tapatalk.com/s/5a58f6dec36c7/persist.zip

Σε ευχαριστώ πολυ για τον κόπο σου φίλε μου! :)

Θα το δοκιμάσω αμέσως

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Ναι αλλά πρέπει να κάνεις wipe to /data partition αν έχεις bootάρει ήδη μια φορά τουλάχιστον την ROM.

Ναι, το διάβασα.

Επειδή με τα πολλά dirty flashes έχει αρχίσει να βαραίνει η συσκευή, θα το δοκιμάσω μετά από καθαρή εγκατάσταση.

Οπότε, αφού κάνω full wipe, θα φλασάρω rom και gapps και απευθείας (χωρίς να κάνω boot) το zip για το decrypt.

Στη συνέχεια, σε κάθε update θα φλασάρω τη νέα rom και το zip για το decrypt.

Θα πρότεινα σε όποιον είναι με custom room, ακόμη και στην stock αρκεί να έχει custom recovery να κάνει decrypt το /data partition.

Βλέπω αισθητή διαφορά σε θέματα ταχύτητας.

Το δικό μου persist.img, είμαι με custom 7.1.2 και Elemental X, δεν ξέρω αν παίζουν ρόλο.https://cloud.tapatalk.com/s/5a58f6dec36c7/persist.zip

Ποια custom έχεις φίλε μου να δοκιμάσω με την ίδια rom ;

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

Μέχρι σήμερα είχα την Vanilla αν και ήμουν πολύ ευχαριστημένος, σήμερα γύρισα πίσω στα "παλιά" λημέρια Lineage 14.1

Η Vanilla έχει σταματήσει να αναπτύσεται για 7.1.2 και ακόμη περιμένουμε νεότερα για Oreo.

Συνεχίζοντας να ψάχνω το πρόβλημα για τους αισθητήρες βρήκα τον φάκελο persist μεσω του Es explorer (root)

και έχω τα 2 αρχεία μέσα .

error_log 0,00b και sns.reg 14,25kb

Φίλε Giannis_mathiou εάν μπορείς ρίξε μια ματιά στο δικό σου , εάν έχει κάτι επιπλέον στον φάκελο

και στείλε μου το αρχείο να κάνω μια δοκιμή

Edited by ardonhs

Χρήστος

Ορίστε ολόκληρος ο φάκελος sensors, από την stock αυτή την φορά, που προφανώς δεν θα παίζει κάποιο ρόλο.https://cloud.tapatalk.com/s/5a63da458b2b4/sensors.zip

Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα nexus 6 με το εξής πρόβλημα. Φτάνοντας άλλοτε στο 45 η στο 36 ας πούμε (δεν έχει στάνταρ) σβήνει. Στη συνέχεια ανοίγει κανονικά αργότερα το ξανακάνει χωρίς να κάνει τον ήχο του αδειασματος της μπαταρίας. Εχω περάσει 3 ρομ (six, lineage. Nitrogen) αλλά το πρόβλημα παραμένει. Πιστεύω ότι είναι πρόβλημα μπαταρίας αλλά κανονικά πιστεύω θα έπρεπε να τελειώνει γρήγορα απλά οχι να κλείνει. Έχετε καμιά ιδεα μην πεταξω τσάμπα το 35ρι για αλλαγή? Ευχαριστώ

Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα nexus 6 με το εξής πρόβλημα. Φτάνοντας άλλοτε στο 45 η στο 36 ας πούμε (δεν έχει στάνταρ) σβήνει. Στη συνέχεια ανοίγει κανονικά αργότερα το ξανακάνει χωρίς να κάνει τον ήχο του αδειασματος της μπαταρίας. Εχω περάσει 3 ρομ (six, lineage. Nitrogen) αλλά το πρόβλημα παραμένει. Πιστεύω ότι είναι πρόβλημα μπαταρίας αλλά κανονικά πιστεύω θα έπρεπε να τελειώνει γρήγορα απλά οχι να κλείνει. Έχετε καμιά ιδεα μην πεταξω τσάμπα το 35ρι για αλλαγή? Ευχαριστώ

Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια;

Προφανως ειναι μπαταρια, τι άλλο θα μπορουσε να ειναι;

Συνήθως η γάτα κάνει αλλά αμα έχεις παπαγάλο εκπαιδευμένο μπορεί κ αυτός. Το θέμα το έθεσα αν διάβασες γιατί δεν τελειώνει η μπαταρία γρήγορα. Κλείνει το ξανα ανοίγεις και δουλεύει και κλείνει αργότερα σε άλλο ποσοστό. Επίσης δεν είναι στάνταρ το ποσοστό. Έχει κλείσει και στο 17%. Μπορείς να αποκλεισεις οτι πχ δεν την έχει ακούσει κάποιο τσιπ στη μητρική οπως αυτό που δίνει την εντολή στο 100% να κόψει τη φόρτιση? Το να φτάνει απο το 100 στο 10-15 σε χρόνο dt το καταλαβαίνω. Η να κλείνει κ να μην ξανανοίγει απο μπαταρία. Εδω όμως το πρόβλημα δείχνει διαφορετικό. Τωρα αν είχες το ίδιο πρόβλημα και έστρωσε με αλλαγή μπαταρίας παω πάσο

Συνήθως η γάτα κάνει αλλά αμα έχεις παπαγάλο εκπαιδευμένο μπορεί κ αυτός. Το θέμα το έθεσα αν διάβασες γιατί δεν τελειώνει η μπαταρία γρήγορα. Κλείνει το ξανα ανοίγεις και δουλεύει και κλείνει αργότερα σε άλλο ποσοστό. Επίσης δεν είναι στάνταρ το ποσοστό. Έχει κλείσει και στο 17%. Μπορείς να αποκλεισεις οτι πχ δεν την έχει ακούσει κάποιο τσιπ στη μητρική οπως αυτό που δίνει την εντολή στο 100% να κόψει τη φόρτιση? Το να φτάνει απο το 100 στο 10-15 σε χρόνο dt το καταλαβαίνω. Η να κλείνει κ να μην ξανανοίγει απο μπαταρία. Εδω όμως το πρόβλημα δείχνει διαφορετικό. Τωρα αν είχες το ίδιο πρόβλημα και έστρωσε με αλλαγή μπαταρίας παω πάσο

Kατα 99.9% το προβλημα σου ειναι μπαταρια, τι ζητας ακριβως δεν μπορω να καταλαβω.

Αν δεν θελεις να παρεις το όποιο ρισκο και να την αλλαξεις μονος σου, την πας σε καποιο καταστημα και ειναι υπευθυνοι αυτοι να σου πουν 1000% τι φταιει.

Ορίστε ολόκληρος ο φάκελος sensors, από την stock αυτή την φορά, που προφανώς δεν θα παίζει κάποιο ρόλο.https://cloud.tapatalk.com/s/5a63da458b2b4/sensors.zip

Απίστευτο και όμως δουλεύει!!!!!

Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ φίλε μου Γιάννη για τα αρχεία!!!

Θα ανεβασω αύριο τον τροπο (fix)

Χρήστος

Χαίρομαι που κατάφερες και έλυσες το πρόβλημα της συσκευής σου. Να σου πω την αλήθεια δεν το περίμενα. Τι στο καλό; Σε κακώς καλιμπραρισμένη συσκευή έπεσες;

@bliet: Googlαρε το εξής "[sOLUTION] Phone shutting down with battery not empty" έπσα τυχαία πάνω του και μου μοιάζει σαν το δικό σου πρόβλημα. Παρόλο αυτά πιστεύω και εγώ ότι είναι θέμα της μπαταρίας σου.

Edited by Giannis_mathiou

Καλησπέρα , η διόρθωση για τους αισθητήρες ήταν το αρχείο sensors_settings όπου δεν υπήρχε καθόλου στον

φάκελο persist (φωτογραφίες) . Άλλαξα και τις άδειες σε -rwx----- και με μία επανεκκίνηση όλα λειτουργούν

σωστά πλέον! :)

Να ευχαριστήσω και πάλι τον Giannis_mathiou για τα αρχεία που μου έστειλε

vTSq9Wj.jpg kBUfLiw.jpg

Χρήστος

• 2 weeks later...

Nexus 6 AOSP (beltz) 8.1 ενημέρωση ασφαλείας Φεβρουαρίου.

https://androidfilehost.com/?fid=890129502657581703

Πάει νερό, ενημερωμένο, σταθερό, pixel look'n'feel.

Ευχαριστουμε την Google που παράτησε το κινητό.

Δουλειά ενός maintainer και το κινητό πάει και άλλο χρόνο, εν'τω μεταξύ τα Galaxy S8 περιμένουν ακόμη την 8.0

Edited by RacOOn
Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p

Και εγώ την πέρασα σήμερα πραγματικά η καλύτερη 8.1 πιστεύω.

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος χωρίς κανένα πρόβλημα! Πολύ κοντά στην αίσθηση της stock με αρκετά μικρά καλούδια σε διάφορα σημεία.

Ανεπιφύλακτα, οποίος θέλει μια καλή 8.1.0 πιστεύω ότι πρέπει να την δοκιμάσει!

Και εγώ την πέρασα σήμερα πραγματικά η καλύτερη 8.1 πιστεύω.

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος χωρίς κανένα πρόβλημα! Πολύ κοντά στην αίσθηση της stock με αρκετά μικρά καλούδια σε διάφορα σημεία.

Ανεπιφύλακτα, οποίος θέλει μια καλή 8.1.0 πιστεύω ότι πρέπει να την δοκιμάσει!

OFFTopic

Βλέποντας την υπογραφή σου, αναπολώ το Moto X 2nd gen. Το απόλυτο κινητό για μένα. Αν έβγαινε σήμερα οπως είναι με έναν Snap 835 + καλύτερη μπαταρία έδινα και 1000 ευρώ να το πάρω.

OFFTopic

Βλέποντας την υπογραφή σου, αναπολώ το Moto X 2nd gen. Το απόλυτο κινητό για μένα. Αν έβγαινε σήμερα οπως είναι με έναν Snap 835 + καλύτερη μπαταρία έδινα και 1000 ευρώ να το πάρω.

Χαχαχα... Ισχύει απόλυτα βολικό, όντως μόνο η μπαταρία το χαλαγε λίγο...

Και εγώ το άλλαξα γιατί μου έσπασε και πήρα ένα που έμοιαζε... Έτσι βρέθηκα εδώ ;)...

• 3 weeks later...
Nexus 6 AOSP (beltz) 8.1 ενημέρωση ασφαλείας Φεβρουαρίου.

https://androidfilehost.com/?fid=890129502657581703

Πάει νερό, ενημερωμένο, σταθερό, pixel look'n'feel.

Ευχαριστουμε την Google που παράτησε το κινητό.

Δουλειά ενός maintainer και το κινητό πάει και άλλο χρόνο, εν'τω μεταξύ τα Galaxy S8 περιμένουν ακόμη την 8.0

Καλησπερα. Η διαδικασια για να περασεις την rom ειναι η κλασσικη? Root, TWRP, rom?

Ναι, δεν αλλάζει τίποτα. Flashάρεις μια άλλη ROM

• 4 weeks later...
Δεν υπάρχει η ROM του Beltz. Είναι ότι καλύτερο έχω συναντήσει. Απλή, απροβλημάτιστη, AOSP, ο τύπος μας δίνει και τον ElementalX μέσα. Στο Antutu σκοράρει 103.000. Πέρασα και Ubuntu fonts που είναι μακράν πιο ευανάγνωστα και με καλύτερο contrast από τα Noto/Roboto. Το κινητό δεν μπορώ να το αλλάξω. Μα τον Θεό το μόνο που μπορώ να έχω τα ίδια η παρόμοια είναι το OnePlus 5T αλλά κοστίζει 400-500 ευρώ.

Δεν υπάρχει η ROM του Beltz. Είναι ότι καλύτερο έχω συναντήσει. Απλή, απροβλημάτιστη, AOSP, ο τύπος μας δίνει και τον ElementalX μέσα. Στο Antutu σκοράρει 103.000. Πέρασα και Ubuntu fonts που είναι μακράν πιο ευανάγνωστα και με καλύτερο contrast από τα Noto/Roboto. Το κινητό δεν μπορώ να το αλλάξω. Μα τον Θεό το μόνο που μπορώ να έχω τα ίδια η παρόμοια είναι το OnePlus 5T αλλά κοστίζει 400-500 ευρώ.
Είναι απολύτως σταθερή και λειτουργική; Χρησιμοποιώ τη συσκευή αρκετές ώρες στη δουλειά για διάφορα πράγματα, αλλά κυρίως για κλήσεις μέσω Bluetooth, και στο αντίστοιχο thread του LOS διαβάζω για τυχαίες επανεκκινήσεις.

Επίσης, είναι root ή φλασάρεις έξτρα zip;

Στο Bluetooth δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν το χρησιμοποιώ. Αλλά την έχω στρεσσαρει με ότι βρω εδώ και 3 μήνες και δεν κάνει κιχ.

Όχι δεν έχει root. Έχει μόνο disableenforce, είναι δηλαδή decrypted, και από το fstab του παρατήρησα πως εφαρμόζει άψογα noatime και discard.

• The title was changed to Google Nexus 6 (by Motorola)