stefan_city Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Πως το κάνουμε αυτό ? Με το προγραμματάκι που τα κάνει όλα ? Και αν ναι τα σβήνει όλα ? Σορρυ που ρωτάω αλλά δεν το έχω ξανακάνει Εφόσον δεν το έχεις ξανακάνει, έχεις κλειδωμένο bootloader λογικά. Άρα ναι, θα γίνει αυτόματο reset κατά το ξεκλείδωμα, για να βάλεις τη νεότερη έκδοση, την οποία κατεβάζεις από το παρακάτω λινκ. https://developers.google.com/android/images Με το προγραμματάκι που αναφέρεις γίνεται εύκολα και θα σου πάρει ~10 λεπτά. sent from nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Τελικά άλλαξες kernel? Ποιον έβαλες; Ο stock της PN δεν υποστηρίζει F2FS, σωστά; sent from nexus 6 Όχι, όντως δοκίμασα τον kernel της Vanilla ROM, αλλά να σου πω 2-3 μέρες μετά, αν δεν το ήξερα ότι έχω γυρίσει σε f2fs, δεν θα παρατηρούσα καμία διαφορά, οπότε το γύρισα στον stock της PN. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Σκέφτομαι και εγώ να αλλάξω μπαταρία, αλλά ρε παιδιά, πως το αφαιρω το πίσω καπακι? Είδα κάτι βιντεακια με heatgun, αλλά εγώ μονο πιστολάκι έχω :p . Στο σέρβις μπορω να το στείλω? Είναι εκτός εγγύησης. Ποσο περιπου λέτε να κοστίσει? Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Σκέφτομαι και εγώ να αλλάξω μπαταρία, αλλά ρε παιδιά, πως το αφαιρω το πίσω καπακι? Είδα κάτι βιντεακια με heatgun, αλλά εγώ μονο πιστολάκι έχω :p . Στο σέρβις μπορω να το στείλω? Είναι εκτός εγγύησης. Ποσο περιπου λέτε να κοστίσει? Ζεσταίνεις 5 λεπτά με πιστολάκι και μετά αφού βγάλεις την sim tray ξεκίνα με το νύχι η κάτι αιχμηρό. Εϊναι με κόλλα μόνο που βγαίνει εύκολα, απλά πήγαινε αργά αργά γιατί η κόλλα πιάνει και σε ένα σημείο το καλώδιο που περνάει το power key. Να φανταστείς ότι όταν θα περάσεις το καινούριο μόνο η κόλλα στιγμής κολλάει από την εμπειρία μου. Εγώ το κόλλησα 2 φορές με logo απλή το έβγαλα επειδή δεν κόλλαγε δυνατά. Είναι πολύ απλό. Πάρε από Κίνα όλο το πακέτα, για λίγα ευρώ έχει και το Middle Frame που στο κάνει καινούριο. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Ζεσταίνεις 5 λεπτά με πιστολάκι και μετά αφού βγάλεις την sim tray ξεκίνα με το νύχι η κάτι αιχμηρό. Εϊναι με κόλλα μόνο που βγαίνει εύκολα, απλά πήγαινε αργά αργά γιατί η κόλλα πιάνει και σε ένα σημείο το καλώδιο που περνάει το power key. Να φανταστείς ότι όταν θα περάσεις το καινούριο μόνο η κόλλα στιγμής κολλάει από την εμπειρία μου. Εγώ το κόλλησα 2 φορές με logo απλή το έβγαλα επειδή δεν κόλλαγε δυνατά. Είναι πολύ απλό. Πάρε από Κίνα όλο το πακέτα, για λίγα ευρώ έχει και το Middle Frame που στο κάνει καινούριο. Ε, εμένα καινούργιο ειναι έτσι κι αλλιως το πλαίσιο, το πίσω θέλω να αλλάξω. Με την μπαταρία τι γίνεται? Υπαρχουν παρα πολλές στο ebay, ποια ειναι σίγουρα αυθεντική? Όλες λένε κάτι Ζ30 3025mah , αλλά η κανονική δεν είναι 3225? Υ.Γ. Με το service ξέρει κανεις τι γίνεται? Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicksoile Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 (edited) Σοκαριστείτε! http://www.droidreport.com/articles/5965/20170406/google-nexus-6-reportedly-eligible-for-android-8-0-update.htm Edited April 7, 2017 by nicksoile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Σοκαριστείτε! http://www.droidreport.com/articles/5965/20170406/google-nexus-6-reportedly-eligible-for-android-8-0-update.htm Δεν υπάρχει περίπτωση. clickbait Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Ότι να ναι https://developer.android.com/preview/download.html#flashable-images Ξέχασε να βάλει το "P" μετά το 6 μάλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Ήρθε πριν λίγο το security patch Απριλίου. Το παράδοξο είναι ότι ακόμα δεν έχει ερθει ota η 7.1.1. Δεν θέλω να την περάσω μόνος μου γιατί όταν πέρασα την 7.0, μετά από λίγο ξανακλείδωσα τον bootloader και δεν θέλω να κάνω reset. Απορώ πάντως με την λογική του παραλόγου της google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Ήρθε πριν λίγο το security patch Απριλίου. Το παράδοξο είναι ότι ακόμα δεν έχει ερθει ota η 7.1.1. Δεν θέλω να την περάσω μόνος μου γιατί όταν πέρασα την 7.0, μετά από λίγο ξανακλείδωσα τον bootloader και δεν θέλω να κάνω reset. Απορώ πάντως με την λογική του παραλόγου της google. Μα δεν πρόκειται ποτέ να πάρει την 7.1.1 το έχει πει και η google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Η 7.1.1 έχει βγει επίσημα, λειτουργεί απροβλημάτιστα και κάθε μήνα ανανεώνεται με τα security patches. Αυτή που δεν θα δοθεί είναι η 7.1.2, οπότε όποιος θέλει να ακολουθήσει πρέπει να μεταβεί σε custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicksoile Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Η 7.1.1 έχει βγει επίσημα, λειτουργεί απροβλημάτιστα και κάθε μήνα ανανεώνεται με τα security patches. Αυτή που δεν θα δοθεί είναι η 7.1.2, οπότε όποιος θέλει να ακολουθήσει πρέπει να μεταβεί σε custom rom. Ναι αλλά δεν έχει δοθεί παντού ακόμα... Ασε που κάποιες πήγαν πίσω στης 7.0. οποτε η 7.1 μάλλον άκυρη. ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ότι να ναι https://developer.android.com/preview/download.html#flashable-images Ξέχασε να βάλει το "P" μετά το 6 μάλλον Δες και αυτό εδώ : http://www.theworldgist.com/google-nexus-6-appears-on-google-git-with-android-o-running-the-show-could-the-phone-receive-the-update/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Ναι αλλά δεν έχει δοθεί παντού ακόμα... Ασε που κάποιες πήγαν πίσω στης 7.0. οποτε η 7.1 μάλλον άκυρη. ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δες και αυτό εδώ : http://www.theworldgist.com/google-nexus-6-appears-on-google-git-with-android-o-running-the-show-could-the-phone-receive-the-update/ Εφόσον εξακολουθούν να βγαίνουν νέα images κάθε μήνα (7.0 και 7.1.1) και να υπάρχουν στο επίσημο site της Google, δεν θεωρώ ότι είναι άκυρη. Ο λόγος που δεν έχει δοθεί δεν μπορώ να ξέρω ποιος είναι, αλλά το θέμα των ενημερώσεων και το πότε δίνονται, πάσχει γενικά στο Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Χτες που τράβηξα ένα βίντεο η κάμερα τρεμοπαιζε συνέχεια και το εκανε σε ολα τα βιντεο παντού .Βρε τι restart εκανα τιποτα .Ν αλλάξω app ? Εχω το δικό του . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicksoile Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Υπάρχουν μαντηλάκια ή ειδικά πανιά για καθαρισμό οθονών κινητών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Υπάρχουν μαντηλάκια ή ειδικά πανιά για καθαρισμό οθονών κινητών; Οποιοδήποτε πανάκι μικροινων (microfiber), κάνει εξαιρετική δουλειά. Βρίσκεις παντού. Μέχρι και στον Βασιλόπουλο Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicksoile Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Οποιοδήποτε πανάκι μικροινων (microfiber), κάνει εξαιρετική δουλειά. Βρίσκεις παντού. Μέχρι και στον Βασιλόπουλο Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώωωωω θα βγω στη γύρα να ψάξω!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 (edited) Κατέβασα την 7.1.1. Εκανα τα unlock & root και ότι έλεγε το πρόγραμμα .Εριξα την ρομ στα downloads του τηλεφώνου όπως είναι ζιπαρισμένη . Τι κάνω μετά με το πρόγραμμα ? Πως την εγκαθιστώ ? Edited April 18, 2017 by zaras27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Ποια ρομ εννοείς; stock ή custom? Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Ποια ρομ εννοείς; stock ή custom? Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Stock κατέβασα . Με τα πολλά το κατάφερα αφού ναι μεν είχε να την βάλεις από το πρόγραμμα αλλά έπρεπε να ξετικάρεις τα πάντα για να μπει. Διαφορά μπαταρίας πάντως είδα αλλά .. δεν δουλεύει το google play services ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Τι επιλογη εχετε στο 'Ορισμος προτιμωμενου τυπου δικτυου' ; Εμενα εχει σαν επιλογη LTE/UMTS auto (PRL). Eχω Cosmote Ρυθμισεις -> Σχετικα με το τηλεφωνο -> Κατασταση -> Phone info Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Να και το 7.1.2! (purenexus) Έχει ακόμη ψυχή το Nexus! Geekbench 4: Single 1075, Multi 3004. :happy: Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Να και το 7.1.2! (purenexus) Έχει ακόμη ψυχή το Nexus! Geekbench 4: Single 1075, Multi 3004. :happy: Αναμενόμενο θα έλεγα. Την επόμενη έκδοση android να δούμε αν θα πάρει απροβλημάτιστα μέσω custom rom. Βλέπεις κάποια διαφορά σε σχέση με την 7.1.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Αναμενόμενο θα έλεγα. Την επόμενη έκδοση android να δούμε αν θα πάρει απροβλημάτιστα μέσω custom rom. Βλέπεις κάποια διαφορά σε σχέση με την 7.1.1; Βλέπω, ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ διαφορά, εκτός από το ειδοποιήσεις χρήσης μπαταρίας (battery usage alerts). Κατά τα άλλα, είμαι σε Purenexus 7.1.2 με kernel 3.10.105 με f2fs από την Vanilla-beans-2.02 οπότε και επίσημα security κομπλέ και επιδόσεις κομπλέ. Μπαταρία στα ίδια επίπεδα, με το Google play services να τρώει σαν διάολος την μπαταρία που και πάλι το βράδυ με βγάζει 30-40% Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicksoile Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Σέρβις αλλαγή μπαταρίας με κόστος 65€ :( κι αυτό επειδή η μπαταρία έχει εγγύηση ένα χρόνο κ το κινητό καλά καλά δεν έκλεισε τα δύο. Bummer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts