hara75gr Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 http://www.androidheadlines.com/2016/07/google-engineer-says-no-vulkan-support-for-the-nexus-9.html (Τέλος 2ης παραγράφου, λέει και για εμάς). Εγώ δεν ελπίζω και πολύ, μιας και τα ίδια μας έκανε και στην κάμερα(slow motion), αλλά θα δούμε... sent from my shamu using tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 http://www.androidheadlines.com/2016/07/google-engineer-says-no-vulkan-support-for-the-nexus-9.html (Τέλος 2ης παραγράφου, λέει και για εμάς). Εγώ δεν ελπίζω και πολύ, μιας και τα ίδια μας έκανε και στην κάμερα(slow motion), αλλά θα δούμε... sent from my shamu using tapatalk Γμτ, και εγώ παίζω games στο κινητό. Ε ρε αυτή η google. Καθαρά γιατί δεν θέλει. Το ίδιο και με τα 30fps στην κάμερα Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 παιδια στο viber εχετε προβλημα με τα notifications? εχω χασει ενα σωρο κλησεις! μονο οταν το εχω να τρεχει χτυπαει κανονικα! πρεπει κα κανω καποια ρυθμιση? στις επιλογες τησ μπαταριας δεν το εχω στην βελτιστοποιηση αλλα παλι τιποτα! το doze φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Μήπως έχεις πειράξει τπτ στα permissions των εφαρμογών; Δεν έχω κανένα πρόβλημα με viber, whatsapp, skype κλπ. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Μήπως έχεις πειράξει τπτ στα permissions των εφαρμογών; Δεν έχω κανένα πρόβλημα με viber, whatsapp, skype κλπ. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. οχι φιλε μου,,,,εχω δωσει αδειες σε ολα.εσυ εκανες κατι συγκεκριμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Ξέρει κάποιος πως μπορώ να βλεπω στο android 7,0 flash video. Από τότε που έκανα την αναβάθμιση δεν υποστηρίζει πλέον με το puffin και το αρχείο που κατεβάζαμε μέχρι την 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Ξέρει κάποιος πως μπορώ να βλεπω στο android 7,0 flash video. Από τότε που έκανα την αναβάθμιση δεν υποστηρίζει πλέον με το puffin και το αρχείο που κατεβάζαμε μέχρι την 6 Νομίζω πως η google με τον chrome τα έσπασε με την adobe και τo flash. Άσε που ο puffin δεν νομίζω να έχει πάρει update για μια έκδοση που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα καλά καλά. Τι βιντεο θες να δεις που χρειάζεται flash; Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Νομίζω πως η google με τον chrome τα έσπασε με την adobe και τo flash. Άσε που ο puffin δεν νομίζω να έχει πάρει update για μια έκδοση που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα καλά καλά. Τι βιντεο θες να δεις που χρειάζεται flash; Αγώνες έβλεπα και τώρα δεν μπορώ απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Αγώνες έβλεπα και τώρα δεν μπορώ απλά. Κατεβασε τον Flash Player 11.1 for Android 4.0 (11.1.115.81) απο εδω https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html και εγκατεστησε τον στο κινητο σου, επειτα κατεβασε τον Dolphin https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.mgeek.TunnyBrowser&hl=en (στις ρυθμισεις του Dolphin εκει που λεει Flash Player επιλεγεις always on) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 οχι φιλε μου,,,,εχω δωσει αδειες σε ολα.εσυ εκανες κατι συγκεκριμενο? Τσέκαρε και τα notifications που έχεις δώσει στην εφαρμογή. Μήπως κατά λάθος έκανες block. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Θα χρειαστεί να περιμένουμε μερικές εβδομάδες ακόμα για το nougat. Αυτό είπε η Google και ο λόγος είναι η εξαφάνιση κάποιων σφαλμάτων του λειτουργικού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Χθες βράδυ εμένα έκανε ένα μικρό update. 13mb αν δεν κάνω λάθος ήταν. Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Εγώ έχω βάλει την NUTTY NEXUS, android 7.0, πολύ σταθερή. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicksoile Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Ποιος μαςς έφτυσεεεεε;;; Θέλω Νουγκά!! :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Ποιος μαςς έφτυσεεεεε;;; Θέλω Νουγκά!! :Ρ Κάνε εγγραφή στο πρόγραμμα preview, έτσι και αλλιώς το Nougat που θα κατεβάσεις είναι πολύ κοντά στην τελική έκδοση και πολύ σταθερή.;) Εγώ αυτήν έχω και είναι super:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 (edited) Καλημέρα κάποιο link για το preview κάποιος; Και κάποιες οδηγίες για να το περάσουμε; Edited September 20, 2016 by koulalexis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Καλημερα , εχω περασμενη ROM (Chroma 6.1) για να περασω την Nougat θα πρεπει H να περασω πρωτα την επισημη και μετα ενημερωση ? H εαν θελω να περασω τροποποιημενη ROM Νougat , την περναω αμεσως απο επανω και τωρα ? (τροποποιημενη θα περασω βασικα) Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Το 2ο. Αν είναι chroma και η nougat που θες να βαλεις Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Το 2ο. Αν είναι chroma και η nougat που θες να βαλεις Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην περιπτωση που δεν ειναι Chroma και ειναι καποια αλλη ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Τότε θα πρέπει να δεις τις οδηγίες από κει που θα την κατεβάσεις. Για να είσαι σίγουρος να μην σου πάει κάτι στραβά. Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haldir Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Καλησπέρα παιδιά, με το κινητό είχα ενα ατύχημα και μου έχει ραγίσει μπροστα η οθόνη. Το touch ευτυχώς δουλεύει μια χαρά. Ξέρεται περιπου πόσο πάει η αλλάγη της αν πάω να την φτιάξουν; το έχω λίγο διάστημα και είμαι αρκετά ευχαριστημένος και δεν μου κάνει καρδιά να το αφήσω στην άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Καλησπέρα, ξέρει κανείς αν οι μεταγενέστερες εκδόσεις, θα είναι λίγο πιο πλούσιες σε επιλογές; πχ Στην Ν preview που έβαλα, δεν υπάρχει επιλογή να βάλεις το %ποσοστό της μπαταρίας επάνω δεξιά στο εικονίδιο. Επίσης θα μπορούσαν να έχουν πολύ πιο όμορφα wallpapers και πιο γουστόζικο λογισμικό. Οι επίσημες ή έστω ένα σημαντικό update πότε υπολογίζουμε να τις έχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Καλά είναι δυνατόν να έχουν περάσει βδομάδες και ακόμα να πάρουμε την Ν ? ήμαρτον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Καλά είναι δυνατόν να έχουν περάσει βδομάδες και ακόμα να πάρουμε την Ν ? ήμαρτον Λίγο υπομονή ακόμα, έχει κάποια bugs και διορθώνονται :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Πέρασαν 2 χρόνια... http://www.androidpolice.com/2016/10/02/video-taking-a-look-at-the-nexus-6-two-years-later/ Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts