stefan_city Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Στο δικό μου με Android 7 κανένα πρόβλημα Πώς τα πάει η 7 σε απόδοση και μπαταρία; Υπάρχει βελτίωση σε σχέση με την 6.0.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Πώς τα πάει η 7 σε απόδοση και μπαταρία; Υπάρχει βελτίωση σε σχέση με την 6.0.1; Είναι λίγο καλύτερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Το πηρα και εγω τελικα ! Πολυ ομορφο κινητο! Θελω να ρωτησω πως μπορω να αλλαξω το μενου γιατι δεν με βολευει καθολου, ειδικα αυτο το λευκο χρωμα πισω καθως και το μενου απο τις ρυθμισεις πολυ αβολο Υπεθεσα θα εχει ιδιο μενου οπως το S6 (Android 6 εχει και εκεινο) Μονο μεσω launcher αλλαζει ? Και ενα καλο πληκτρολογιο με swype Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Το πηρα και εγω τελικα ! Πολυ ομορφο κινητο! Θελω να ρωτησω πως μπορω να αλλαξω το μενου γιατι δεν με βολευει καθολου, ειδικα αυτο το λευκο χρωμα πισω καθως και το μενου απο τις ρυθμισεις πολυ αβολο Υπεθεσα θα εχει ιδιο μενου οπως το S6 (Android 6 εχει και εκεινο) Μονο μεσω launcher αλλαζει ? Και ενα καλο πληκτρολογιο με swype Το 'μενου' δεν αλλαζει ουτε με launcher και ειναι φυσικα το πιο βολικο που υπαρχει. Θα το συνηθισεις, δεν πειραζει, ειναι που εχεις κακομαθει απο το S6. Για πληκτρολογιο, Google Keyboard (ενεργοποιησε και τον online συγχρονισμο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Το 'μενου' δεν αλλαζει ουτε με launcher και ειναι φυσικα το πιο βολικο που υπαρχει. Θα το συνηθισεις, δεν πειραζει, ειναι που εχεις κακομαθει απο το S6. Για πληκτρολογιο, Google Keyboard (ενεργοποιησε και τον online συγχρονισμο) Για το μενού θα συμφωνήσω, αλλά το καλύτερο πληκτρολόγιο με swype (IMHO)είναι το swype+dragon, και με πολύ καλή φωνητική πληκτρολόγηση και στα ελληνικά . Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Σας ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις παιδια! Θα τα δοκιμασω αμεσως Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 (edited) έλαβα απο το motorola UK service το κινητο. Αλλαξαν την μπαταρια και το ολο θεμα κοστισε 32 λιρες. Εξαιρετικα ως εδω. Μετα απο μια μερα σταματησε να λειτουργει ΠΛΗΡΩΣ η δονηση του κινητου..... Τι κανω? τους σπαω το κεφαλι με το κινητο η οχι ? edit: σταματησε να βγαζει ηχο και το κατω ηχειο.... (εχω ηδη φλασαρει απο την αρχη δοκιμαστικα την τελευταια stable 6.0.1) Edited August 13, 2016 by SaintPetrouil Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Να σας ρωτήσω, σκέφτομαι να το αγοράσω μεταχειρισμένο,ο τύπος που το δίνει δεν έχει απόδειξη λέγοντας ότι είναι δώρο.τι να ζητήσω να δω Εάν έχει όντως εγγύηση μιας και λέει ότι είναι λίγων ημερών; ελέγχω κάτι άλλο; ευχαριστώ Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Πήρα κανένας σας την τελική έκδοση android N? Εμένα ακόμα δεν έχει έρθει τπτ και ας ήμουν γραμμένος στο beta programm :wacko: Λένε ότι αν γραφτείς στο beta programm σου έρχεται κατευθείαν το Update αλλά εμείς που είμαστε ήδη γραμμένοι και έχουμε developer preview 5 έκδοση τι κάνουμε; Αν πατήσουμε κατάργηση και εγγραφή ξανά δε θα γίνει hard reset? Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Πήρα κανένας σας την τελική έκδοση android N? Εμένα ακόμα δεν έχει έρθει τπτ και ας ήμουν γραμμένος στο beta programm :wacko: Λένε ότι αν γραφτείς στο beta programm σου έρχεται κατευθείαν το Update αλλά εμείς που είμαστε ήδη γραμμένοι και έχουμε developer preview 5 έκδοση τι κάνουμε; Αν πατήσουμε κατάργηση και εγγραφή ξανά δε θα γίνει hard reset? Θα γίνει hard reset, υπομονή θα έρθει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Στα 6p και 5x έρχεται αμέσως σε όσους είναι γραμμένοι στο beta. Όχι (ακόμα) στο 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Γιατί έτσι; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Να σας ρωτήσω, σκέφτομαι να το αγοράσω μεταχειρισμένο,ο τύπος που το δίνει δεν έχει απόδειξη λέγοντας ότι είναι δώρο.τι να ζητήσω να δω Εάν έχει όντως εγγύηση μιας και λέει ότι είναι λίγων ημερών; ελέγχω κάτι άλλο; ευχαριστώ Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Νομίζω πως αν ζητήσεις το IMEI της συσκευής και τηλεφωνήσεις στο service της Motorola, θα σε ενημερώσουν αν είναι εντός εγγύησης, ή κλεμμένο κλπ.. Sent from Nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Μεσω της Καμερας τραβηξα φωτογραφια 360 (τρομερο!) , στην Συλλογη ομως δεν μπορω να την δω σαν 360 , αλλα σαν Πανοραμα Θα πρεπει να βαλω αλλη εφαρμογη για να βλεπω τις 360 ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 (edited) Μεσω της Καμερας τραβηξα φωτογραφια 360 (τρομερο!) , στην Συλλογη ομως δεν μπορω να την δω σαν 360 , αλλα σαν Πανοραμα Θα πρεπει να βαλω αλλη εφαρμογη για να βλεπω τις 360 ? Αν εννοείς photosphere, στο κέντρο της photo, έχει ένα οβάλ σχέδιο(το σήμα του photosphere), πάτα το. Αν πάλι εννοείς vr, τότε από την εφαρμογή cardboard camera(Google), αφού βέβαια έχεις ρυθμίσει κατάλληλα το κινητό μέσα από την εφαρμογή(και έχεις και cardboard φυσικά ;) ) Ps: υπάρχει βέβαια και νήμα για εφαρμογές, αν δεν τα καταφέρεις, για να πάρεις κι άλλη βοήθεια από χρήστες όλων των μοντέλων nexus... sent from my shamu using tapatalk Edited August 29, 2016 by hara75gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 (edited) Αν εννοείς photosphere, στο κέντρο της photo, έχει ένα οβάλ σχέδιο(το σήμα του photosphere), πάτα το. Αν πάλι εννοείς vr, τότε από την εφαρμογή cardboard camera(Google), αφού βέβαια έχεις ρυθμίσει κατάλληλα το κινητό μέσα από την εφαρμογή(και έχεις και cardboard φυσικά ;) ) Ps: υπάρχει βέβαια και νήμα για εφαρμογές, αν δεν τα καταφέρεις, για να πάρεις κι άλλη βοήθεια από χρήστες όλων των μοντέλων nexus... sent from my shamu using tapatalk Ναι το Photospere εννοω. Το σημα του που μου λες δεν υπαρχει στην ''Συλλογη'' ομως.. :worry: Πρεπει να μπω στην Καμερα και απο εκει εαν μπω στις φωτογραφιες, εκει υπαρχει το σημα του και μπορω να την δω Edit : Εβαλα το Google Photos και ολα κομπλε! Edited August 29, 2016 by ardonhs Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Sorry, αλλά το θεωρούσα δεδομένο ότι έχεις το Google photos(δε χρησιμοποίησα σχεδόν ποτέ τη "συλλογή"). Όλα καλά λοιπόν. sent from my shamu using tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Παιδιά, το ΟΤΑ του nougat εχει φτασει στις συσκευές μας; Για να ξέρω, αν περάσω το τελευταίο factory image της marshmallow, θα πάρω το update ; Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Παιδιά, το ΟΤΑ του nougat εχει φτασει στις συσκευές μας; Για να ξέρω, αν περάσω το τελευταίο factory image της marshmallow, θα πάρω το update ; Σε εμένα, έχω την preview 5, δεν ήρθε ακόμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicksoile Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Still waiting... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Ελπίζω μέσα στην άλλη εβδομάδα να έχουν κυκλοφορήσει τα images, ώστε σε πριν αρχίσουν τα σχολεία να έχουμε τις πρωτες customιες, και σε κάνα μήνα CM14. Υ. Γ. Ξέρει κανείς αν το κινητό μας θα εχει υποστήριξη του Vulkan API ; Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Σήμερα έτρεξα ένα Antutu να δω τι ψάρια πιάνει η stock 7.0 preview 5. 78130. Not bad, not bad.:) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ελπίζω μέσα στην άλλη εβδομάδα να έχουν κυκλοφορήσει τα images, ώστε σε πριν αρχίσουν τα σχολεία να έχουμε τις πρωτες customιες, και σε κάνα μήνα CM14. Υ. Γ. Ξέρει κανείς αν το κινητό μας θα εχει υποστήριξη του Vulkan API ; Ναι θα έχει. https://en.wikipedia.org/wiki/Vulkan_(API) Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Εγώ πάλι διάβασα(xda), ότι άσχετα αν το hardware μας προβλέπει την υποστήριξη, η Google δε θα μας το δώσει (κι αυτό)...Ας βγει το image και βλέπουμε λοιπόν... sent from my shamu using tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Εγώ πάλι διάβασα(xda), ότι άσχετα αν το hardware μας προβλέπει την υποστήριξη, η Google δε θα μας το δώσει (κι αυτό)...Ας βγει το image και βλέπουμε λοιπόν... sent from my shamu using tapatalk Νομίζω πως πιο πολύ εξαρτάται από την Qualcomm, αν θα δώσει τους drivers για την Adreno 420. Και μετά αν η Google θα το ενσωματώσει στην αναβάθμιση. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Νομίζω πως πιο πολύ εξαρτάται από την Qualcomm, αν θα δώσει τους drivers για την Adreno 420. Και μετά αν η Google θα το ενσωματώσει στην αναβάθμιση. Αυτό ακριβώς ισχύει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts