georkouk Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 (edited) Ναι όλα stock κλειδωμένα είναι δεν έχω πειράξει τπτ. Το έχω κάνει αυτό που λες. Εχω κάνει και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά και wipe data/factory reset μέσα από το recovery και clear cache. Έχει τπτ άλλο; Υπάρχει κανένα command Που μπορώ να τρέξω σε κονσόλα να δω τι γίνεται ή μήπως το ενεργοποιήσω; πχ στα λάπτοπ καμιά φορά τυχαίνει και κλείνει το wifi και δεν ανοίγει μέσα από τα windows και βάζοντας κάποιο linux cd το ξυπνάς ή ξαναανοίγει μόνο του μετά από κάποια restarts Edited July 11, 2016 by georkouk Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Για κονσόλα δεν γνωρίζω. Κάνε μια ερώτηση στο service τους, είναι η Cellcom (google it). Είναι εξυπηρετικοί και γρήγοροι, εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Θα έχω κανένα πρόβλημα που δεν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Αν είναι ευρωπαϊκής όχι, έχει πανευρωπαϊκή εγγύηση. Αν είναι από αλλού λογικά θα έχεις θέμα. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Μπορεί το nexus να πετάει αλλά η μπαταρία του έχει αρχίσει να με ξενερωνει λίγο. Υπάρχουν ώρες που δεν το χρησιμοποιώ καθόλου αλλά η μπαταρία πέφτει αρκετά. Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Το τελευταίο διάστημα παρατηρώ κι εγώ γρήγορη αποφόρτιση. Δεν ξέρω αν η μπαταρία έχει αρχίσει να χάνει από το φορτίο της, ή φταίει κάποιο από τα τελευταία updates. Στα στατιστικά της μπαταρίας, πάντως, δεν βλέπω κάτι περίεργο. Sent from Nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Ήμουν με την pure nexus πριν λίγες μέρες έβαλα την beta Android N αλλά καμία ουσιαστική διαφορά στην μπαταρία. Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Ήμουν με την pure nexus πριν λίγες μέρες έβαλα την beta Android N αλλά καμία ουσιαστική διαφορά στην μπαταρία. Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για δώσε μια γρήγορη αναφορά για τι χρόνους μιλάς περίπου; Εγώ θυμάμαι όταν είχε βγει η 6.0 έφτανα 6 ώρες οθόνης σε ~17 ωρες εκτός φόρτισης, ενώ τώρα με την ίδια χρήση φτάνω τις 4 ώρες. Είμαι φουλ στοκ γιατί δεν μου λείπει κάτι ιδιαίτερο από features ή ταχύτητα, μόνο βελτίωση της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Με CM nightlies, location services στο battery saving, φωτεινότητα στο αυτόματο, 2 λογαριασμούς mail, viber, whatsapp κλπ είμαι στις 4:30 ώρες SOT. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 4:15 ώρες μου δείχνει. Αλλά μέσα σε 9 ώρες έχω χάσει 30% χωρίς καμία χρήση ούτε καν τηλέφωνο και το WiFi κλειστό. Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Επιστρέψαμε στα επίπεδα μπαταρίας που είχε η Lollipop δηλαδή. Sent from Nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Αν είναι ευρωπαϊκής όχι, έχει πανευρωπαϊκή εγγύηση. Αν είναι από αλλού λογικά θα έχεις θέμα. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Πόσες μέρες παίζει να χρειαστεί; Το έστειλα τετάρτη οπότε πέμπτη το είχαν παραλάβει. Θα με ενημερώσουν; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Πάρε ένα τηλ και ρώτα τους καλύτερα. Εγώ έτσι έκανα. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 4:15 ώρες μου δείχνει. Αλλά μέσα σε 9 ώρες έχω χάσει 30% χωρίς καμία χρήση ούτε καν τηλέφωνο και το WiFi κλειστό. Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχω τέτοιο θέμα ποτέ. Δοκίμασε το εξής : μετά τη φόρτιση κλείσε δεδομένα και wifi και κάνε μια επανεκκίνηση. Μετά ξανανοιξε τα πάλι. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Γύρισα σέ στοκ καί μέχρι τώρα πάω μία χαρά.οπως ήταν στίς αρχές.το βράδυ πχ έχασα 5% μονο ενώ είχα ξεχάσει καί το 3g ανοικτό.αρα μένω εδώ. Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Έχω περάσει από χθες βράδυ την 7.0 preview 5. Υπάρχει αισθητη βελτιωση στις επιδωσεις και το frame rate των γραφικων, κατι που διαπιστωσα παιζοντας Mortal Kombat X Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Έχω περάσει από χθες βράδυ την 7.0 preview 5. Υπάρχει αισθητη βελτιωση στις επιδωσεις και το frame rate των γραφικων, κατι που διαπιστωσα παιζοντας Mortal Kombat X Η μπαταρία στην Ν πώς είναι; Όταν θα έχεις ολοκληρωμένη άποψη, θα μπορούσες να μου πεις; Επίσης, το smoothness είναι όπως και με την ΜΜ; Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Η μπαταρία στην Ν πώς είναι; Όταν θα έχεις ολοκληρωμένη άποψη, θα μπορούσες να μου πεις; Επίσης, το smoothness είναι όπως και με την ΜΜ; Smoothness εξαιρετικο, μπαταρια σε συσκευη 2 ετων οτι και να σου πω θα ναι ψεμα :lol: Δυστυχως εχουν βγαλει το night mode (η οπως το ελεγαν ) απο τα quick toggles και με βολευε εξαιρετικα για bed time reading. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Smoothness εξαιρετικο, μπαταρια σε συσκευη 2 ετων οτι και να σου πω θα ναι ψεμα :lol: Δυστυχως εχουν βγαλει το night mode (η οπως το ελεγαν ) απο τα quick toggles και με βολευε εξαιρετικα για bed time reading. Οκ, σε ευχαριστώ. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Πάρε ένα τηλ και ρώτα τους καλύτερα. Εγώ έτσι έκανα. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Με ενημέρωσαν σήμερα ότι είναι έτοιμο. Άλλαξαν πλακέτα είπαν. Τόσο γκαντέμης πια; Αύριο ελπίζω να ρθει. μου λειψε :D Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 https://www.dropbox.com/sh/xto0tzx95kkhb6k/AAAQOchDbZaozLJpQFTpNOdAa?dl=0 Τι είναι όλα αυτά; Σίγουρα άλλαξαν μόνο πλακέτα; :p:p Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 https://www.dropbox.com/sh/xto0tzx95kkhb6k/AAAQOchDbZaozLJpQFTpNOdAa?dl=0 Τι είναι όλα αυτά; Σίγουρα άλλαξαν μόνο πλακέτα; :p:p Μια χαρά, καινούργιο στο έκαναν ;) sent from my shamu using tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Μια χαρά. Brand new. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansarion Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Έχει κανείς πρόβλημα με το σήμα κατά τη διάρκεια των κλήσεων ? Πάντα το είχα αλλά τώρα τελευταίος έχει παραγίνει , δηλαδή 2/5 κλήσεις θα πέσει το σήμα την ώρα που μιλάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Τυχαίνει και σε εμένα.σπανια βέβαια.εχω Wind. Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 1-2 φορές αν έγινε, μέσα σε κανένα ασανσέρ κλπ. Αλλιώς δεν έχω θέμα. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts