eleco Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Δεν νομίζω να πάρει την Ο διότι περνάει το 18 μηνο και σταματά τις αναβαθμίσεις μετά. Εγώ πάλι πιστεύω ότι θα την πάρει, διαρρέει από τη Motorola. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Παιδια την καλημερα μ σε ολους ες σας αξιζει ακομη το Nexus 6 ; το βρηκα εδω: http://www.electroline.com.cy/index.php/product/motorola-nexus-6-midnight-blue/ στα 400Ευρω και αναρωπιεμαι αν αξιζει να το παρω αυτο τον μηνα ή τον αλλο. Απο αναβαθμισεις πως τα παει θα παρει και την Ν εκδοση ; :D . Παντος μου αρεσει που ειναι ετσι μεγαλο 6άρα οθονη που εχει stock android πανω. Κανενα προβλημα με μπαταρια , με facebook - messenger εχετε ; http://s33.postimg.org/s0uomowdr/image.png Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) Κοίτα, άμα ασχολείσαι και custom Rom τότε Ναι, αξίζει. Αλλιώς υπάρχουν και άλλες συσκευές, καλύτερες από το 6αρι, πχ LG V10. Τώρα, σχετικά με την μπαταρία. Στην αρχή, με στοκ ήταν μέτρια, κοντά στις 5 ώρες σοτ(με κάνα μισάωρο games, για αυτό και πήγα σε pure nexus), αλλά με pure nexus και , elementalx kernel έχω φτάσει και 7 ώρες σοτ χωρίς παιχνίδια, και κάνα 5ωρο με κάνα game απλό, του στυλ stack, zigzag καμία ώρα, και ένα μισάωρο, ή και παραπάνω, δεν θυμάμαι, NBA 2K16 (πολύ βαρύ και μεγάλο παιχνίδι). Σχετικά με τις αναβαθμίσεις, Ναι, θα πάρει σίγουρα την Ν, και μπορεί και την Ο( για την Ο Δεν ξέρω, απλές εικασίες κάνω. Unofficial πάντως θα την πάρει σίγουρα) Edited June 7, 2016 by THD Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Κοίτα, άμα ασχολείσαι και custom Rom τότε Ναι, αξίζει. Αλλιώς υπάρχουν και άλλες συσκευές, καλύτερες από το 6αρι, πχ LG V10. Τώρα, σχετικά με την μπαταρία. Στην αρχή, με στοκ ήταν μέτρια, κοντά στις 5 ώρες σοτ(με κάνα μισάωρο games, για αυτό και πήγα σε pure nexus), αλλά με pure nexus και , elementalx kernel έχω φτάσει και 7 ώρες σοτ χωρίς παιχνίδια, και κάνα 5ωρο με κάνα game απλό, του στυλ stack, zigzag καμία ώρα, και ένα μισάωρο, ή και παραπάνω, δεν θυμάμαι, NBA 2K16 (πολύ βαρύ και μεγάλο παιχνίδι). Σχετικά με τις αναβαθμίσεις, Ναι, θα πάρει σίγουρα την Ν, και μπορεί και την Ο( για την Ο Δεν ξέρω, απλές εικασίες κάνω. Unofficial πάντως θα την πάρει σίγουρα) Να σαι καλα οσα κινητα δοκιμασα μ κολλαει το messenger του φβ οχι δεν αργουν να ρθουν τα μηνυματα αλλα γυριζει το κυκλακι εκει και μ την σπαει. Ειναι προβλημα που η samsung και αλλες εταιριες δεν εχουν στοκ εκδοση android οπως η μοτορολα η πρεστιγιο και η cat ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Να σαι καλα οσα κινητα δοκιμασα μ κολλαει το messenger του φβ οχι δεν αργουν να ρθουν τα μηνυματα αλλα γυριζει το κυκλακι εκει και μ την σπαει. Ειναι προβλημα που η samsung και αλλες εταιριες δεν εχουν στοκ εκδοση android οπως η μοτορολα η πρεστιγιο και η cat ; Δεν ξέρω σε τι οφείλεται, πάντως λειτουργεί κανονικά σε εμένα. Τι κινητό έχεις τώρα; Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Δεν ξέρω σε τι οφείλεται, πάντως λειτουργεί κανονικά σε εμένα. Τι κινητό έχεις τώρα; S6 Edge Plus εχω και Note 4 Samsung και iPhone 5S. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 S6 Edge Plus εχω και Note 4 Samsung και iPhone 5S. Από απλή περιέργεια και μόνο, αλλά όλες οι συσκευές που αναφέρεις, πλην του iPhone, είναι ανώτερες από το Nexus, εκτός και αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ το stock Android, και τα μπροστά στερεοφωνικά ηχεία. Πως και το Nexus 6; Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Από απλή περιέργεια και μόνο, αλλά όλες οι συσκευές που αναφέρεις, πλην του iPhone, είναι ανώτερες από το Nexus, εκτός και αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ το stock Android, και τα μπροστά στερεοφωνικά ηχεία. Πως και το Nexus 6; Τι εννοεις πως και Nexus 6 ; Η ποιοτητα ηχου πως ειναι καλυτερη και η καμερα του επισης ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Τι εννοεις πως και Nexus 6 ; Η ποιοτητα ηχου πως ειναι καλυτερη και η καμερα του επισης Απλά αναρωτιέμαι γιατί συγκεκριμένα to nexus 6, όταν σε αυτά τα λεφτά υπάρχει LG V10, MSFT 950XL, και HTC M9. Η κάμερα του είναι καλύτερη μόνο από το iPhone, αλλά τα ηχεία του είναι καλύτερα από όλα τα άλλα. Μην με παρεξηγήσεις, δεν σου ασκώ κριτική, απλά πιθανόν στα 400€ να μην είναι από τα πιο VFM. Εκτός και αν σε ενδιαφέρει stock Android και ήχος. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Απλά αναρωτιέμαι γιατί συγκεκριμένα to nexus 6, όταν σε αυτά τα λεφτά υπάρχει LG V10, MSFT 950XL, και HTC M9. Η κάμερα του είναι καλύτερη μόνο από το iPhone, αλλά τα ηχεία του είναι καλύτερα από όλα τα άλλα. Μην με παρεξηγήσεις, δεν σου ασκώ κριτική, απλά πιθανόν στα 400€ να μην είναι από τα πιο VFM. Εκτός και αν σε ενδιαφέρει stock Android και ήχος. Καταλαβενω φιλε μου προς θου. Αλλα η αγορα του θα γινει απο Κυπρο και με αυτα τα δεδομενα δεν περνω τα παραπανω που λες θα θελουν τα διπλασια τριπλασια. Και απο τυχη βρηκα στα 400ευρω αυτο το Nexus 6 ομως θα κοιταξω και τα αλλα που μ ειπες. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Γιατί δεν κοιτάς και το Nexus 5x? Με μικρότερη οθόνη μεν, αλλά εξαιρετική κάμερα και πιο καινούργιο επεξεργαστή. http://m.gsmarena.com/lg_nexus_5x-7556.php Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Γιατί δεν κοιτάς και το Nexus 5x? Με μικρότερη οθόνη μεν, αλλά εξαιρετική κάμερα και πιο καινούργιο επεξεργαστή. http://m.gsmarena.com/lg_nexus_5x-7556.php Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Καλημερα φιλε μου επειδη δεν θελω κατωτερη οθονη απο 5.7 και το Nexus 6 ειναι κοντα στην 6άρα η οθονη του. Να ρωτησω τα Νεξυς εχουν μπροστινη καμερα ή οχι ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Εννοείται ότι έχουν. Μέτρια θα την χαρακτήριζα γενικά, δεν ενδείκνυται για selfie. Ίσα ίσα για καμιά βιντεοκληση. Η πίσω είναι καλή, έχω πετύχει ωραία αποτελέσματα. Γενικά εμένα σαν κινητό μου αρέσει. Το έχω από τον Νοέμβρη κι είμαι ευχαριστημένος. Βέβαια δεν είμαι οπαδός του stock Android, φλασάρω συχνά διαφορετικές rom. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Εννοείται ότι έχουν. Μέτρια θα την χαρακτήριζα γενικά, δεν ενδείκνυται για selfie. Ίσα ίσα για καμιά βιντεοκληση. Η πίσω είναι καλή, έχω πετύχει ωραία αποτελέσματα. Γενικά εμένα σαν κινητό μου αρέσει. Το έχω από τον Νοέμβρη κι είμαι ευχαριστημένος. Βέβαια δεν είμαι οπαδός του stock Android, φλασάρω συχνά διαφορετικές rom. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Μαλιστα. Πηγα σημερα στο καταστημα για να το δω και μ ειπαν οτι δεν εχουν αλλο κομματι οποτε θα παω για Nexus LG 5X ειναι καλυτερο απο αυτο ή οχι ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Μαλιστα. Πηγα σημερα στο καταστημα για να το δω και μ ειπαν οτι δεν εχουν αλλο κομματι οποτε θα παω για Nexus LG 5X ειναι καλυτερο απο αυτο ή οχι ; Λοιπόν, το Nexus 6 έχει καλύτερη μπαταρία, καλύτερη οθόνη, καλύτερη κατασκευή, και πιο δυνατό επεξεργαστή, αν και είναι πιο παλιός. Το 5Χ έχει σίγουρα καλύτερη κάμερα, και απλά νεώτερο επεξεργαστή, αλλά όχι πιο δυνατό. Ακόμη, το Nexus 6 , έχει 3GB ram, ενώ το 5Χ 2. Το 5Χ όμως θα πάρει μια αναβάθμιση παραπάνω. Το 5Χ όμως είναι και πιο φθηνό. Θα σε καλύψει πάντως, γιατί και η εμπειρία χρήση είναι άψογη (το έχει ένας φίλος μου) και η κάμερα πολύ καλή. Επισης, μην ξεχνάς 5,2' vs 6 Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Λοιπόν, το Nexus 6 έχει καλύτερη μπαταρία, καλύτερη οθόνη, καλύτερη κατασκευή, και πιο δυνατό επεξεργαστή, αν και είναι πιο παλιός. Το 5Χ έχει σίγουρα καλύτερη κάμερα, και απλά νεώτερο επεξεργαστή, αλλά όχι πιο δυνατό. Ακόμη, το Nexus 6 , έχει 3GB ram, ενώ το 5Χ 2. Το 5Χ όμως θα πάρει μια αναβάθμιση παραπάνω. Το 5Χ όμως είναι και πιο φθηνό. Θα σε καλύψει πάντως, γιατί και η εμπειρία χρήση είναι άψογη (το έχει ένας φίλος μου) και η κάμερα πολύ καλή. Επισης, μην ξεχνάς 5,2' vs 6 Αρκετα καλυτερη gpu εχει το 6, cpu οχι και τοσο, αλλα το μεγαλο μειον του 6 ειναι η παναργη εσωτερικη του μνημη. Στο multitasking ειναι σφαιρατο, σαφως, αλλα οποια εφαρμογη και να πας να ανοιξεις, τρως μια καθυστερηση στη μαπα λες και ειναι Low end κινεζικο των 40$. Το ειχα κανα χρονο και το ειχα συνηθισει, μολις ομως πηγα στο επομενο τηλεφωνο, καταλαβα αμεσως τη διαφορα. Ειναι απλα τραγικο στον τομεα αυτο το μοτορολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Αρκετα καλυτερη gpu εχει το 6, cpu οχι και τοσο, αλλα το μεγαλο μειον του 6 ειναι η παναργη εσωτερικη του μνημη. Στο multitasking ειναι σφαιρατο, σαφως, αλλα οποια εφαρμογη και να πας να ανοιξεις, τρως μια καθυστερηση στη μαπα λες και ειναι Low end κινεζικο των 40$. Το ειχα κανα χρονο και το ειχα συνηθισει, μολις ομως πηγα στο επομενο τηλεφωνο, καταλαβα αμεσως τη διαφορα. Ειναι απλα τραγικο στον τομεα αυτο το μοτορολα. Κοίτα, μια μικρή καθυστέρηση έχει, αλλά όχι κάτι τόσο τραγικό όσο αυτό που περιγράφεις. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Η αλήθεια είναι ότι έχει όντως αργή μνήμη, βλέπω συγκριτικά benchmarks και ισχύει. Μάλλον έβαλαν προηγούμενης γενιάς eMMC και όχι v5. Χάνει ακόμη και από συσκευές φθηνότερες του και με κατώτερα specs γενικά. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansarion Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Καλησπέρα ενώ φόρτιζε το κινητό μου , το ανοίγω να δω κάτι και ξαφνικά άρχισε να πεθαίνει η οθόνη . Πλέον είναι νεκρή .. το κινητό είναι ανοιχτό αλλά δεν βλέπω τίποτα.. ξέρετε αν η εγγύση είναι για 2 χρόνια ή 1 ? το κινητό το έχω ένα χρόνο και ένα μήνα και δεν έχει ούτε γρατζουνία .. Επίσης άμα το στείλω στο σερβις λέτε να μου πουν τίποτα που είναι rooted ? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Αν ρίξεις φως στην οθόνη βλέπεις, ή είναι τελείως σβηστή; Η εγγύηση είναι 2 χρόνια, αλλά ίσως πιαστούν από το ότι είναι root η συσκευή. Sent from Nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansarion Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 καλησπέρα , όχι μόλις έριξα φως στην οθόνη αλλά δεν βλέπω τίποτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Αν μπορέσεις στα "τυφλά" να το κάνεις unroot και να κλειδώσεις bootloader, θα ήταν ό,τι πρέπει. Αν δεν τα καταφέρεις, αναγκαστικά το στέλνεις στο service όπως είναι. Δεδομένου ότι όντας root έχεις τη δυνατότητα να πειράξεις τα χρώματα, το φωτισμό της οθόνης και άλλα, υπάρχει περίπτωση να σταθούν εκεί και να υποστηρίξουν πως την έκαψες εσύ, οπότε να είσαι προετοιμασμένος για το τι μπορεί να ακούσεις. Sent from Nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansarion Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Αν μπορέσεις στα "τυφλά" να το κάνεις unroot και να κλειδώσεις bootloader, θα ήταν ό,τι πρέπει. Αν δεν τα καταφέρεις, αναγκαστικά το στέλνεις στο service όπως είναι. Δεδομένου ότι όντας root έχεις τη δυνατότητα να πειράξεις τα χρώματα, το φωτισμό της οθόνης και άλλα, υπάρχει περίπτωση να σταθούν εκεί και να υποστηρίξουν πως την έκαψες εσύ, οπότε να είσαι προετοιμασμένος για το τι μπορεί να ακούσεις. Sent from Nexus 6 ΟΚ το έκανα και τον κλείδωσα.. τώρα αυτό που σκέφτομαι είναι το πηγαίνω στη wind (από εκεί είχε αγοραστεί ) ή κατευθείαν στο σέρβις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 ΟΚ το έκανα και τον κλείδωσα.. τώρα αυτό που σκέφτομαι είναι το πηγαίνω στη wind (από εκεί είχε αγοραστεί ) ή κατευθείαν στο σέρβις . Μια χαρά. Κατευθείαν στο service στη Cellcom. Η Wind δεν νομίζω να κάνει κάτι παραπάνω από το να το στείλει η ίδια και να καθυστερήσει η διαδικασία. Sent from Nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansarion Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 οκ , τη Δευτέρα θα το πάω στο σέρβις , ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts