Jump to content

Google Nexus 6 (by Motorola)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ξεχάσει τελείως ότι είναι 6 ιντσες, μου φαίνεται εντελώς φυσικό. Το πρόβλημα μου πλεόν είναι όταν βλέπω μικρότερα σε άλλους κ απορώ πως δεν τους εκνευρίζουν... :lol:
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω ξεχάσει τελείως ότι είναι 6 ιντσες, μου φαίνεται εντελώς φυσικό. Το πρόβλημα μου πλεόν είναι όταν βλέπω μικρότερα σε άλλους κ απορώ πως δεν τους εκνευρίζουν... :lol:

Χαχχαχα. Καλό.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Πέρασα και δουλεψα κανένα 2ωρο την 5.1 στο νεξους5 της δικιάς μου. Όλα καλά και σταθερά, όμως δεν βρίσκω και πάλι κανένα silent mode.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Πέρασα και δουλεψα κανένα 2ωρο την 5.1 στο νεξους5 της δικιάς μου. Όλα καλά και σταθερά, όμως δεν βρίσκω και πάλι κανένα silent mode.

Στο δικό σου δεν ήρθε ακόμα?

Google Pixel 5

Στο δικό σου δεν ήρθε ακόμα?

Την πέρασα με side load δεν ήρθε ota. Από όσο γνωρίζω για νεξους6 δεν βγήκε ακόμα

Oneplus 5 - 128GB

Άντε να δουμε ποτε θα βγει και στο nexus 6..βλέπω να αργεί..

Επιτέλους στην 5.1 θα δουλεύει διάβασα και το led..

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Παιδιά βρήκα ενα nexus να πάρω αλλά ο ιδιοκτήτης λεει οτι δεν εχει απόδειξη καθως είναι απο επιδότηση. Πως μπορω να επιβεβαιώσω την εγγύηση του. Έχουμε κάποιο τηλέφωνο να μιλησω με Motorola ή γνωρίζετε καποιον αλλο τροπο;

Το πας σε κατάστημα που το αγόρασε (π.χ γερμανός) τους το δείχνεις , αυτοι βλέπουν το imei ή και πότε ενεργοποιήθηκε η συσκευή, και σου λένε πόσο υπόλοιπο χρόνο εγγύησης έχει .Έτσι και αλλιως , δεν χρειάζεται η απόδειξη για να περάσεις κινητό , στην εγγύηση. Αρκεί να μην έχει κανένα άλλο κουσουρη,(κλεμμένο)......

Το πας σε κατάστημα που το αγόρασε (π.χ γερμανός) τους το δείχνεις , αυτοι βλέπουν το imei ή και πότε ενεργοποιήθηκε η συσκευή, και σου λένε πόσο υπόλοιπο χρόνο εγγύησης έχει .Έτσι και αλλιως , δεν χρειάζεται η απόδειξη για να περάσεις κινητό , στην εγγύηση. Αρκεί να μην έχει κανένα άλλο κουσουρη,(κλεμμένο)......

Στην Samsung δίχως απόδειξη δεν δέχονται να κάνουν επισκευή. Προσωπική εμπειρία. Επίσης Motorola UK service μου ζήτησαν απόδειξη αγοράς

Oneplus 5 - 128GB

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

όποιος περάσει την 5.1, ας ρίξει μια ματιά και να μου πεί , αν πατώντας το volume button και επιλέγοντας το "none" , του δίνει την επιλογή "until next alarm"...

@nikosz75013: αυτό είναι ναι ..το περνάς με sideload...

όποιος περάσει την 5.1, ας ρίξει μια ματιά και να μου πεί , αν πατώντας το volume button και επιλέγοντας το "none" , του δίνει την επιλογή "until next alarm"...

@nikosz75013: αυτό είναι ναι ..το περνάς με sideload...

Δεν είναι απο πάροχο ε;; Είναι αυτό που θα δώσει και η ίδια η google έτσι;; Γιατί μπαίνω να δω αν έχει βγει τι image αλλά ακόμα τίποτα.

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

είναι το ΟΤΑ update...δηλαδή από την μία έκδοση στην άλλη...αυτό πέρασα και όλα κομπλέ...σύντομα θα ανέβει και τo image..;)

είναι το ΟΤΑ update...δηλαδή από την μία έκδοση στην άλλη...αυτό πέρασα και όλα κομπλέ...σύντομα θα ανέβει και τo image..;)
οποτε το ίδιο πράγμα είναι...εχεις κανένα οδηγό γιατί πως το βάζεις;; Δουλεύει και το led ;;
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

αν δεν το έχεις με adb και sideload, καλύτερα να περιμένεις το ΟΤΑ...

αν ψήνεσαι να μάθεις...http://www.androidcentral.com/how-manually-upgrade-your-nexus#slide5 :)

αν δεν το έχεις με adb και sideload, καλύτερα να περιμένεις το ΟΤΑ...

αν ψήνεσαι να μάθεις...http://www.androidcentral.com/how-manually-upgrade-your-nexus#slide5 :)

Οκ.ευχαριστώ.. Το ota βλέπω να έρχεται σε καμία εβδομάδα και πάνω.

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

χαχα..τελικά είναι πολύ έξυπνο...το μεσημέρι δεν το έβγαζε...τώρα που βραδιάζει και πλησιάζει προς το επόμενο ξυπνητήρι, έβγαλε την επιλογή...:p:happy:..πολύ μπροστά...:up:

οποτε το ίδιο πράγμα είναι...εχεις κανένα οδηγό γιατί πως το βάζεις;; Δουλεύει και το led ;;

για ποιο led μιλας φιλε μου?????στο nexus 6?

για ποιο led μιλας φιλε μου?????στο nexus 6?

Υπάρχει μη ενεργό Led στο nexus 6

Βγήκε η 5.1, την περνάω με side load τώρα

Oneplus 5 - 128GB

Υπάρχει μη ενεργό Led στο nexus 6

Βγήκε η 5.1, την περνάω με side load τώρα

δεν το ηξερα.....και γιατι το εχουν ανενεργο?

Βασικά το Led υπηρχε μόνο για περιπτώσεις Hard brick (ανάβει κόκκινο led) στις διάφορες ρομ που κυκλοφορούν το led δουλεύει αλλά δεν αναβοσβήνει εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

ξανά για όποιον είναι σε 5.1:

παρατηρώ στην λίστα κατανάλωσης μπαταρίας αρκετά ψηλά το google app...κρατάει συνέχεια awake το τηλέφωνο (είναι ήδη στις 4+ ώρες από το μεσημέρι) με αποτέλεσμα να καταναλώνει μπαταρία...το έχει άλλος?

ξανά για όποιον είναι σε 5.1:

παρατηρώ στην λίστα κατανάλωσης μπαταρίας αρκετά ψηλά το google app...κρατάει συνέχεια awake το τηλέφωνο (είναι ήδη στις 4+ ώρες από το μεσημέρι) με αποτέλεσμα να καταναλώνει μπαταρία...το έχει άλλος?

5.1 ή 5.0.1 ?

Oneplus 5 - 128GB

• The title was changed to Google Nexus 6 (by Motorola)