mclisme Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Έχω ξεχάσει τελείως ότι είναι 6 ιντσες, μου φαίνεται εντελώς φυσικό. Το πρόβλημα μου πλεόν είναι όταν βλέπω μικρότερα σε άλλους κ απορώ πως δεν τους εκνευρίζουν... :lol: Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Έχω ξεχάσει τελείως ότι είναι 6 ιντσες, μου φαίνεται εντελώς φυσικό. Το πρόβλημα μου πλεόν είναι όταν βλέπω μικρότερα σε άλλους κ απορώ πως δεν τους εκνευρίζουν... :lol: Χαχχαχα. Καλό. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Καλοριζικος και εγώ καλώς σας βρήκα,υπεροχή συσκευή παιδιά απο την πρωτη ματιά Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 http://officialandroid.blogspot.gr/2015/03/android-51-unwrapping-new-lollipop.html?m=1 Έρχεται η 5.1 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Πέρασα και δουλεψα κανένα 2ωρο την 5.1 στο νεξους5 της δικιάς μου. Όλα καλά και σταθερά, όμως δεν βρίσκω και πάλι κανένα silent mode. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Πέρασα και δουλεψα κανένα 2ωρο την 5.1 στο νεξους5 της δικιάς μου. Όλα καλά και σταθερά, όμως δεν βρίσκω και πάλι κανένα silent mode. Στο δικό σου δεν ήρθε ακόμα? Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Στο δικό σου δεν ήρθε ακόμα? Την πέρασα με side load δεν ήρθε ota. Από όσο γνωρίζω για νεξους6 δεν βγήκε ακόμα Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) Άντε να δουμε ποτε θα βγει και στο nexus 6..βλέπω να αργεί.. Επιτέλους στην 5.1 θα δουλεύει διάβασα και το led.. Edited March 13, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Παιδιά βρήκα ενα nexus να πάρω αλλά ο ιδιοκτήτης λεει οτι δεν εχει απόδειξη καθως είναι απο επιδότηση. Πως μπορω να επιβεβαιώσω την εγγύηση του. Έχουμε κάποιο τηλέφωνο να μιλησω με Motorola ή γνωρίζετε καποιον αλλο τροπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Το πας σε κατάστημα που το αγόρασε (π.χ γερμανός) τους το δείχνεις , αυτοι βλέπουν το imei ή και πότε ενεργοποιήθηκε η συσκευή, και σου λένε πόσο υπόλοιπο χρόνο εγγύησης έχει .Έτσι και αλλιως , δεν χρειάζεται η απόδειξη για να περάσεις κινητό , στην εγγύηση. Αρκεί να μην έχει κανένα άλλο κουσουρη,(κλεμμένο)...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Το πας σε κατάστημα που το αγόρασε (π.χ γερμανός) τους το δείχνεις , αυτοι βλέπουν το imei ή και πότε ενεργοποιήθηκε η συσκευή, και σου λένε πόσο υπόλοιπο χρόνο εγγύησης έχει .Έτσι και αλλιως , δεν χρειάζεται η απόδειξη για να περάσεις κινητό , στην εγγύηση. Αρκεί να μην έχει κανένα άλλο κουσουρη,(κλεμμένο)...... Στην Samsung δίχως απόδειξη δεν δέχονται να κάνουν επισκευή. Προσωπική εμπειρία. Επίσης Motorola UK service μου ζήτησαν απόδειξη αγοράς Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Παιδιά το ota update δεν είναι αυτο ;;http://www.techvirals.com/2015/03/12/you-can-now-grab-the-android-5-1-lollipop-ota-download-for-the-nexus-6-2/ Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 όποιος περάσει την 5.1, ας ρίξει μια ματιά και να μου πεί , αν πατώντας το volume button και επιλέγοντας το "none" , του δίνει την επιλογή "until next alarm"... @nikosz75013: αυτό είναι ναι ..το περνάς με sideload... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 όποιος περάσει την 5.1, ας ρίξει μια ματιά και να μου πεί , αν πατώντας το volume button και επιλέγοντας το "none" , του δίνει την επιλογή "until next alarm"... @nikosz75013: αυτό είναι ναι ..το περνάς με sideload... Δεν είναι απο πάροχο ε;; Είναι αυτό που θα δώσει και η ίδια η google έτσι;; Γιατί μπαίνω να δω αν έχει βγει τι image αλλά ακόμα τίποτα. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 είναι το ΟΤΑ update...δηλαδή από την μία έκδοση στην άλλη...αυτό πέρασα και όλα κομπλέ...σύντομα θα ανέβει και τo image..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 είναι το ΟΤΑ update...δηλαδή από την μία έκδοση στην άλλη...αυτό πέρασα και όλα κομπλέ...σύντομα θα ανέβει και τo image..;)οποτε το ίδιο πράγμα είναι...εχεις κανένα οδηγό γιατί πως το βάζεις;; Δουλεύει και το led ;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 αν δεν το έχεις με adb και sideload, καλύτερα να περιμένεις το ΟΤΑ... αν ψήνεσαι να μάθεις...http://www.androidcentral.com/how-manually-upgrade-your-nexus#slide5 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 αν δεν το έχεις με adb και sideload, καλύτερα να περιμένεις το ΟΤΑ... αν ψήνεσαι να μάθεις...http://www.androidcentral.com/how-manually-upgrade-your-nexus#slide5 :) Οκ.ευχαριστώ.. Το ota βλέπω να έρχεται σε καμία εβδομάδα και πάνω. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 όποιος περάσει την 5.1, ας ρίξει μια ματιά και να μου πεί , αν πατώντας το volume button και επιλέγοντας το "none" , του δίνει την επιλογή "until next alarm"... χαχα..τελικά είναι πολύ έξυπνο...το μεσημέρι δεν το έβγαζε...τώρα που βραδιάζει και πλησιάζει προς το επόμενο ξυπνητήρι, έβγαλε την επιλογή...:p:happy:..πολύ μπροστά...:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 οποτε το ίδιο πράγμα είναι...εχεις κανένα οδηγό γιατί πως το βάζεις;; Δουλεύει και το led ;; για ποιο led μιλας φιλε μου?????στο nexus 6? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 για ποιο led μιλας φιλε μου?????στο nexus 6? Υπάρχει μη ενεργό Led στο nexus 6 Βγήκε η 5.1, την περνάω με side load τώρα Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Υπάρχει μη ενεργό Led στο nexus 6 Βγήκε η 5.1, την περνάω με side load τώρα δεν το ηξερα.....και γιατι το εχουν ανενεργο? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Βασικά το Led υπηρχε μόνο για περιπτώσεις Hard brick (ανάβει κόκκινο led) στις διάφορες ρομ που κυκλοφορούν το led δουλεύει αλλά δεν αναβοσβήνει εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 ξανά για όποιον είναι σε 5.1: παρατηρώ στην λίστα κατανάλωσης μπαταρίας αρκετά ψηλά το google app...κρατάει συνέχεια awake το τηλέφωνο (είναι ήδη στις 4+ ώρες από το μεσημέρι) με αποτέλεσμα να καταναλώνει μπαταρία...το έχει άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 ξανά για όποιον είναι σε 5.1: παρατηρώ στην λίστα κατανάλωσης μπαταρίας αρκετά ψηλά το google app...κρατάει συνέχεια awake το τηλέφωνο (είναι ήδη στις 4+ ώρες από το μεσημέρι) με αποτέλεσμα να καταναλώνει μπαταρία...το έχει άλλος? 5.1 ή 5.0.1 ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts