Jump to content

Google Nexus 6 (by Motorola)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χμμ, περίεργο αυτό που λες. Ακριβώς την προηγούμενη εβδομάδα είχα μία 2ήμερη συνάντηση και δεν ήθελα να βαράνε δονήσεις ούτε από sms ούτε από email ούτε και από το ιδιαίτερα ενοχλητικό Viber (τριπλή δόνηση για μήνυμα μιας λέξης, και δώστου πάλι για την επόμενη κ.ο.κ.). Μιας και δεν υπάρχει λοιπόν ενιαία απενεργοποίηση της δόνησης, ψάχνοντας βρήκα αυτή τη νέα δυνατότητα no interruptions/Διακοπές προτεραιότητας το ίδιο είναι υποθέτω; οπου εμφανίζεται το αστεράκι στη notification bar και επιτέλους βουβάθηκαν τα πάντα. Ούτε καν το ambient display δεν δούλευε, μόνο οι κλήσεις εμφανίζονταν στο αθόρυβο.

Εννοείς ότι σου έδειχνε το αστεράκι επάνω αλλά παρόλα αυτά είχες δόνηση στο παιχνίδι; Οκ, μπορεί να παίζει κάτι διαφορετικό με τη συγκεκριμένη εφαρμογή πάντως το Viber το βούλωσε κανονικά.

Επίσης με leankernel μπορείς να ορίσεις την ένταση της δόνησης... :up:

Το τελευταίο πολύ σημαντικό! θα το εφαρμόσω όταν αρχίσω τις custom rom. Είπαμε, όταν δονείται είναι λες και γίνεται σεισμός.. χαχα..

Όχι το priority με το αστεράκι, εγώ έβαλα το άλλο που ναι όπως η πινακίδα αυτουνού :protest: :lol:

Viber και whatsapp δεν με ενοχλούν, δουλεύουν όπως πρέπει. Αλλά για δοκίμασε με το no interruptions να πλοηγηθείς στο κινητό και στον chrome . Τι στο καλό, μόνο σε εμένα το κάνει? Ίσως να χω ρυθμίσει κάτι λάθος εγώ.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ποιό είναι αυτό το απαγορευτικό; πρώτη φορά το βλέπω. Από που το ενεργοποιείς κ τι υποτίθεται ότι κάνει;

( Υπάρχουν αρκετά νέα πράγματα στη lollipop κ κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε ένα γρήγορο διαβασματάκι γιατί μάλλον αγνοούμε αρκετά από αυτά (χωρίς παρεξήγηση μιλάω προσωπικά). Πχ. μέχρι προχτές δεν ήξερα ότι μπορείς να εμφανίσεις αμέσως τα "πλακάκια" αν κάνεις swipe με 2 δάχτυλα αντί για 1 και μου σπαγε τα νεύρα κάθε φορά να κάνω διπλή δουλειά για να μπω σε μία ρύθμιση)

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Έχω παρατηρήσει κάτι στο κινητό που δεν μου αρέσει και θα ήθελα να μου πείτε αν σας το κάνει και εσάς. Όταν έχω κάπου αφημένο το κινητό και το κουνάω για να μου δείξει την ώρα τις περισσότερες φορές μου την δείχνει λάθος περίπου πέντε λεπτά πίσω. Εάν όμως την ώρα που δείχνει την ώρα πατήσω πάνω στην οθόνη το δάκτυλο την αλλάζει και μου δείχνει αυτόματα τη σωστή.

αν και ειμαστε offtopic,πως γινεται αυτο με τον lean?εχει δικη του εφαρμογη?τον εχω ηδη περασμενο μεσω της ρομ..
Vamos Aris

... Πχ. μέχρι προχτές δεν ήξερα ότι μπορείς να εμφανίσεις αμέσως τα "πλακάκια" αν κάνεις swipe με 2 δάχτυλα αντί για 1 και μου σπαγε τα νεύρα κάθε φορά να κάνω διπλή δουλειά για να μπω σε μία ρύθμιση)

Αυτό, πάντως, το κάνει και στην 4.4.4 (τουλάχιστον στο Moto G 2nd gen - φαντάζομαι το κάνει και σε άλλα κινητά...): swipe με 1 δάκτυλο τα notifications, swipe με 2 δάκτυλα τα toggles.

Για την ακρίβεια αυτό παιδιά γίνεται από την 4.1 (με τα 2 δάχτυλα να κατέβει όλη η μπάρα) :) . Αυτό το απαγορευτικό θα σου βγει αν πατήσεις το volume down μια φορα και επιλέξεις το None (τέρα αριστερά). Είναι ουσιαστικά το καμία ενόχληση απολύτως, ενώ το αστεράκι που λες είναι κάτι σαν "μόνο οι σημαντικές ειδοποιήσεις". Στο καμία ειδοποίηση ούτε το ξυπνητήρι δε χτυπάει.. Αλλά η δόνηση εκεί :lol:

Oneplus 5 - 128GB

Αυτό, πάντως, το κάνει και στην 4.4.4 (τουλάχιστον στο Moto G 2nd gen - φαντάζομαι το κάνει και σε άλλα κινητά...): swipe με 1 δάκτυλο τα notifications, swipe με 2 δάκτυλα τα toggles.

Είχα 4.4.4. στο Ν4 και τα πλακάκια κατέβαιναν αμέσως, είχα Purity βέβαια οπότε δεν ξέρω αν το είχαν ρυθμίσει επίτηδες έτσι, στη Lollipop το είδα πρώτη φορά (φαντάσου! ). Στοκ ρομ δεν μπήκε σε εκείνο το τηλέφωνο μετά την πρώτη εβδομάδα του :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αν και ειμαστε offtopic,πως γινεται αυτο με τον lean?εχει δικη του εφαρμογη?τον εχω ηδη περασμενο μεσω της ρομ..

Ποιό ακριβώς; Πάμε στο νήμα των τροποποιήσεων καλύτερα.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Πρώτον το μήνυμα μου είχε μεγάλη δόση χιούμορ, οπότε δε βρίσκω λόγο να είσαι τόσο επιθετικός. Δεύτερον, στο no interruptions, η δόνηση δουλεύει κανονικά και στην πλοήγηση στο κινητό μέσα στο μενού του, εκτός και άαν την βγάλω χειροκίνητα. Συνεπώς το να μην υπάρχει απλός και εύκολος τρόπος με ένα κουμπί το κινητό να γίνεται πλήρως αθόρυβο, είναι κάτι άξιο σχολιασμού και δεν χρειάζεται να μετρήσω ώς το δέκα για να το αναφέρω.

Το ότι είναι συσκευή μου δε σημαίνει πως τα στραβά της θα τα αγνοώ. Τα εντοπίζω και επιδιώκω την διόρθωση τους για την δική μου ευκολία.

sorry αν στράβωσες, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου και σίγουρα δεν τα έγραψα για να στην πω ή να σου επιτεθώ...:)

πάμε λοιπόν ξανά...το bug στην περίπτωσή μας (που θα λυθεί και αυτό στην 5.1) είναι ότι κατεβάζοντας την ένταση τέρμα κάτω, δεν μπορείς πλέον να έχεις το πλήρες mute...αναγκαστικά έχεις την δόνηση. Ο μόνος τρόπος είναι να επιλέξεις το none όπως έγραψες πιο πριν , όπου και κανονικά δεν πρέπει να περνάει από άποψη ενόχλησης τίποτα.

Εδώ λοιπόν εξήγησα ότι το whatsapp μόλις με το τελευταίο update έλυσε το θέμα αυτό...μέχρι πριν, ακόμα και στο None , χτύπαγε κανονικά.

Κατά τ'άλλα, στην ίδια παρέα είμαστε και δεν υπάρχει λόγος να χαλιόμαστε...:)

sorry αν στράβωσες, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου και σίγουρα δεν τα έγραψα για να στην πω ή να σου επιτεθώ...:)

πάμε λοιπόν ξανά...το bug στην περίπτωσή μας (που θα λυθεί και αυτό στην 5.1) είναι ότι κατεβάζοντας την ένταση τέρμα κάτω, δεν μπορείς πλέον να έχεις το πλήρες mute...αναγκαστικά έχεις την δόνηση. Ο μόνος τρόπος είναι να επιλέξεις το none όπως έγραψες πιο πριν , όπου και κανονικά δεν πρέπει να περνάει από άποψη ενόχλησης τίποτα.

Εδώ λοιπόν εξήγησα ότι το whatsapp μόλις με το τελευταίο update έλυσε το θέμα αυτό...μέχρι πριν, ακόμα και στο None , χτύπαγε κανονικά.

Κατά τ'άλλα, στην ίδια παρέα είμαστε και δεν υπάρχει λόγος να χαλιόμαστε...:)

Κανένα πρόβλημα φίλε μου :) . Μια παρέα είματε, και εγώ σορυ που το πήρα στραβά :)

Θα δοκιμάσω και σήμερα το βραδυ και θα επιστρέψω με report τόσο στο τι έγινε όσο και στο τι έχουν οι ρυθμίσεις μου. (το κακό με την 5.1 είναι πως μάλλον έρχεται προς Ιούνιο)

Επιστρέφω. Στο no interruptions, δόνηση υπάρχει όταν πατάω οποιοδήποτε από τα 3 πλήκτρα του android. Απο εκεί δεν φεύγει η δόνηση. Στα υπόλοιπα έχετε δίκιο, θέμα εφαρμογής.

ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ : Έκανα δοκιμαστικό, παρακαλώ επιβεβαιώστε με.

Το κινητό μας έχει 4 μικρόφωνα. Από ένα σε κάθε μεγάφωνο, ένα στην κάμερα και ένα πίσω χαμηλά (ορατό σε όλους). Μίλησα χαμηλόφωνα σε ένα ένα τα μικρόφωνα μπλοκάρωντας τα άλλα και είδα πως τον ήχο τον καθαρό (και όχι την αποκοπή θορύβου) την κάνει ΜΟΝΟ το μπροστινό κάτω μικρόφωνο. Έχω άδικο? μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει?

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Oneplus 5 - 128GB

Παιδια ειναι κάποιος απο Βόλο να μου πει αν τα public το εχουν για να πάω να το δω? Ο κωτσοβολος παντως δεν το έχει.

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Σήμερα εκατσα και ασχολήθηκαν μαζί του στα public και μπορω να πω οτι είναι εξαιρετικο..πολυ όμορφη κατασκευή η οθόνη εντυπωσιακή και πολυ γρήγορο

Αλλά πως συνηθίζεται τέτοιο μέγεθος;;

Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

Σήμερα εκατσα και ασχολήθηκαν μαζί του στα public και μπορω να πω οτι είναι εξαιρετικο..πολυ όμορφη κατασκευή η οθόνη εντυπωσιακή και πολυ γρήγορο

Αλλά πως συνηθίζεται τέτοιο μέγεθος;;

με το χρόνο

παίρνει 3-4 μέρες

Ακόμα και με δυο χέρια και δυσκολευομουν λίγο..είναι σαν ενα μικρο tablet
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

Ακόμα και με δυο χέρια και δυσκολευομουν λίγο..είναι σαν ενα μικρο tablet

Σίγουρα δεν είναι για ένα χέρι, παρά μόνο αν είναι ακουμπισμένο κάπου, σε car holder, σε desk cradle

Πάνω σε τραπέζι/γραφείο δεν παίζει καλά με το ένα χέρι γιατί είναι κυρτό πίσω και μετακινείται (εκτός και αν του έχεις κάποια θήκη)

Με δύο χέρια όμως γιατί να δυσκολευτεί κανείς?

ενα θεματακι αντιμετωπιζω και με στοκ και με καστομ ρομ.ο ηχος στην αρχη οταν με καλουν η εχω μια ειδοποιηση ειναι πολυ χαμηλος,σα να εχω ενεργοποιηση την αυξανομενη ενταση..το αντιμετωπιζει αλλος?πολλες φορες χανω ειδοποιησεις κτλ..
Vamos Aris

ενα θεματακι αντιμετωπιζω και με στοκ και με καστομ ρομ.ο ηχος στην αρχη οταν με καλουν η εχω μια ειδοποιηση ειναι πολυ χαμηλος,σα να εχω ενεργοποιηση την αυξανομενη ενταση..το αντιμετωπιζει αλλος?πολλες φορες χανω ειδοποιησεις κτλ..

Νομίζω είναι χαρακτηριστικό της lollipop και το έχουν αναφέρει και στο xda. Στις ειδοποιήσεις πάντως νομίζω χτυπάει αμέσως δυνατά.

Παιδια ειναι κάποιος απο Βόλο να μου πει αν τα public το εχουν για να πάω να το δω? Ο κωτσοβολος παντως δεν το έχει.

Ναι το εχουν σαν demo στο καταστημα του βολου.

3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max

Ναι το εχουν σαν demo στο καταστημα του βολου.

Οκ. Ευχαριστω για την πληροφορία φίλε μου.

Νομίζω είναι χαρακτηριστικό της lollipop και το έχουν αναφέρει και στο xda. Στις ειδοποιήσεις πάντως νομίζω χτυπάει αμέσως δυνατά.

αν ισχυει,τρατζικ..εχω χασει κλησεις..

Vamos Aris

Χρησιμοποιεί κανείς το iGo Primo για navigation στο nexus 6?

Μπορεί να λειτουργήσει στην ανάλυση του nexus 6?

Ευχαριστώ

Το είδα για πρώτη φορα εχθές στα media markt της Λάρισας. Πρωτη εντύπωση? Ενταξει ρε παιδια σιγα το πολυ μεγάλο μέγεθος που εχει. Ειναι μια χαρα(για τα δικα μου δεδομένα). Δεν κολλάει πουθενα. Τουλάχιστον τα 10-15 λεπτα που το δούλεψα. Οθόνη λιγο σκοτεινή μου φάνηκε με φωτεινότητα στο 100% αλλα παλι μπορεί να έπαιζαν ρόλο και τα φωτα του καταστήματος. Αποτέλεσμα. Θα το "χτυπούσα" χωρις δεύτερη σκέψη ΑΛΛΑ 700 €? Ειναι πολλά τα λεφτα Άρη.

Όλοι μου έλεγαν ότι σε αίσθηση στο χέρι ειναι καλύτερο απο το Νοτελι αλλα και απο το plus.

Εγώ παιδιά αυτο δεν το είδα. Και το Νοτελι αλλα και το plus με βολεύουν καλύτερα στο χέρι. Όπως και να το κάνουμε ειναι πιο άβολο στο χέρι.

Στα αλλα οθόνη και μπαταρία αρκετά πιο κάτω και απο τα δυο.

Απο την άλλη η αίσθηση του pure android αλλα και η κάμερα δεν θα σας απογοητεύσει.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Όλοι μου έλεγαν ότι σε αίσθηση στο χέρι ειναι καλύτερο απο το Νοτελι αλλα και απο το plus.

Εγώ παιδιά αυτο δεν το είδα. Και το Νοτελι αλλα και το plus με βολεύουν καλύτερα στο χέρι. Όπως και να το κάνουμε ειναι πιο άβολο στο χέρι.

Στα αλλα οθόνη και μπαταρία αρκετά πιο κάτω και απο τα δυο.

Απο την άλλη η αίσθηση του pure android αλλα και η κάμερα δεν θα σας απογοητεύσει.

Αυτή είναι η γνώμη σου....δεν σημαίνει οτι και έτσι είναι!!!

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Αυτή είναι η γνώμη σου....δεν σημαίνει οτι και έτσι είναι!!!

Souliar πηγές στο 6 τελικα?πες εντυπώσεις... Ψήνομαι αλλά λίγο το μέγεθος με φοβιζει...

• The title was changed to Google Nexus 6 (by Motorola)