antonispap40 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Καμιά εργασία που να έχει σχέση με τον Αθλητισμό? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 Παιδιά καμιά βοήθεια γι αυτό το θεματάκι? Διαβάζετε ένα άρθρο σε μια εφημερίδα όπου ο συντάκτης του κειμένου υποστηρίζει ότι ή τηλεόραση επιδρά αρνητικά στη γλωσσική παιδεία του σύγχρονου ανθρώπου.Εσείς ωστόσο πιστεύετε ότι κάτω από ορισμένες προυποθέσεις η τηλεόραση συμβάλλει στην γλωσσική καλλιέργεια και στην υιοθέτηση σωστών προτύπων λόγου. (400-500 λέξεις) Καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 Ε θα γραψεις πως ναι μεν η τηλεοραση (και καλα :p ) συνηθως μεσω των προγραμματων που προβαλλει δεν προσφερει και πολλα στην γλωσσα ενω πολλες φορες την περιοριζει. Ομως αν κανεις παρακολουθει συγκεκριμενες εκπομπες μπορει να συμβαλλει θετικα στην καλλιεργεια του λογου του και την υιοθετηση σωστων γλωσσικων προτυπων. Τετοιες εκπομπες μπορει να ειναι τα ντοκυμαντερ, οι ειδησεις -σοβαρων καναλιων-, εκπομπες με ρεπορταζ και ερευνα (οπως οι φακελοι ο εξαντας το focus κλπ -αυτα στα λεω για να παρεις μια ιδεα :p )οι οποίες δίνουν σημασία στην σωστή χρήση της γλώσσας. Ακομα και η παρακολουθηση τηλεπαιχνιδιών με γνώσεις πολλες φορες συμβαλλει θετικα στον γλωσσικο μας πλουτο. Επίσης, κατα καιρούς -κυριως στην κρατικη τηλεοραση- υπαρχουν εκπομπες με θεμα ακριβως την σωστη χρησης της γλωσσας (οπως το μιλαμε ελληνικα) οι οποιες στοχευουν στην προβολη των σωστων προτυπων λογου, την αποσαφηνιση συχνων λαθων και τον εμπλουτισμο του λεξιλογιου μας. Αυτα ετσι στα γρηγορα δεν μου ερχεται κατι αλλο :p Αν μπορεις να το τραβηξεις λιγο απ'τα μαλλια για να γραψεις 400 λεξεις καλως. Γραψε κ για το πως βομβαρδιζομαστε απο εκπομπες σκουπιδια που συμβαλλουν στον μαρασμο της γλωσσας :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 Κατ αρχήν μαμάτη υπογραφή Αυτά ακριβώς είχα σκεφτεί και εγώ.-απλά θέλω και άλλα για να μην το τραβήξω από τα μαλλιά :p .Στην αρχή απλά θα δώσω έναν μακροσκελή ορισμό για την γλώσσα και για διάφορα στοιχεία της. Νομίζω πως είμαι οκ έτσι. Thnx! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Θέμα: Εργαλεία για την κατασκευή δικτύου Λόγω εργασίας στο ΤΕΙ πρέπει να βρω φωτογραφίες και περιγραφές εργαλείων χειρός και ηλεκτρικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή δικτύων ύδρευσης, κλιματισμού, καλοριφέρ και άλλα παρόμοια. Ύστερα από μία έρευνα δε βρήκα τίποτα. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ...!!! Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelFirepa Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Kalispera paidia!!!!Eimai foititis tis viomixanikis pliroforikis stin Kavala.Tha ithela na me voithisete an ginetai sto thema twn euruzwnikwn diktywn kai neurwnikwn diktywn.Exw ergasia stis psifiakes epikoinwnies!!opoios mporei as voithisei tha tou eimai poly eygnwmwn!!!:!:eyxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenakiven Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 opoios 8elei boh8eia as epikoinwnhsei mazi mou.....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Ένας φίλος μου έχει αυτήν την εργασία στο Access: http://briefcase.pathfinder.gr/file/smokie/5938/529840 Μπορεί κανείς να φτιάξει τα ερωτήματα που βγαίνουν μέσα από τις αναφορές; Οι πίνακες είναι έτοιμοι. Αν κάποιος μπορεί ας μου πει να τους του στείλω! Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 γεια σας παιδιά, έχει κάοποιος κανένα χάρτη του ποταμού Αχελώου σε ψηφιακή μορφή γιατι ψάχνω έναν για μία εργασία μου και δεν μποώ να βρω. Μια απλή φωτογραφία που να εμφανίζει όλο το μηκος του ποταμού. ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/513/5TIM_New_3D_Logo_02.bmp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 υπάρχει καμία εργασία σε Illustrator? πρέπει να φτιάξω μια αφίσα με οτιδήποτε θέμα απλά να έχει πολιτιστικό θέμα.. Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Ψαχνω τις λυσεις 2 σχετικα απλων προβληματων πιθανοτητων & στατιστικης. Βρηκα κατι παλια βιβλια Λυκειου που ειχα, δεν με βοηθησαν ιδιαιτερα. Αν υπαρχει καποιο μελος του forum που σπουδαζει Μαθηματικα ή εχει καλες γνωσεις μαθηματικων και μπορει να αφιερωσει ενα 5λεπτο (μιλαμε για προβληματα της μια γραμμης..) για να με βοηθησει στη λυση τους θα ημουν ευγνωμων. Thnx. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Ε ας τα έγραφες να τα δούμε μήπως μπορούμε να κάνουμε κάτι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Σωστά ρε φίλε,γράψ'τα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Καταρχην, SagoniasSlutRose thnx για το αμεσο pm. Ελεγα να τα γραψω απο την αρχη, απλα το "θεμα" ειναι οτι ενω φαινονται απλα προκειται (μαλλον) για πιθανοτητες & στατιστικη με ανεξαρτητα και συνδιαστικα ενδεχομενα και καπως μπερδευει το πραγμα. Οπως ειπα βρηκα κατι δικα μου παλια βιβλια λυκειου που ειχαν μεσα υλη πιθανοτητων αλλα δεν εβγαλα ακρη, γιατι αυτα ηταν απλη στατιστικη και πιθανοτητες χωρις ανεξαρτητα/συνδιαστικα κλπ.... Anyway αυτα ειναι τα 2 προβληματα: 1)Ενα σχολειο εχει 730 μαθητες. Ποια η πιθανοτητα 4 να εχουν γεννηθει την 1η Ιανουαριου; Υποθεστε οτι το ετος εχει 365 μερες. 2)Υπολογιστε την πιθανοτητα σε τεσσερις ριψεις 2 ζαριων να φερει καποιος τουλαχιστον μια φορα εξαρες Παιζει και αλλο ενα που θελω να βρω τη λυση του, δεν εχει να κανει ομως με πιθανοτητες. Ειναι το εξης... "Βρειτε τον ογκο του μεγιστου κυλινδρου που μπορει να εγγραφει σε ενα κυκλικο κωνο με ακτινα βασης r=2m και υψος h=3m" Προφανως εδω χρειαζεται και ο τυπος του εμβαδου του κωνου και του κυλινδρου. Τεσπα, οποιος ειναι σιγουρους για τις λυσεις καποιου απο τα 3 προβληματα και εχει τον χρονο να αναφερει τις λυσεις τους εξηγωντας περιληπτικα τι και πως θα το εκτιμουσα πολυ. Θα εχει συμβαλλει κιολας στον θηριωδη αγωνα μου για το πτυχιο...(καλο.. :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 :respect: Εύκολα είναι όλα. Αύριο οι λύσεις :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Καταρχην, SagoniasSlutRose thnx για το αμεσο pm. Ελεγα να τα γραψω απο την αρχη, απλα το "θεμα" ειναι οτι ενω φαινονται απλα προκειται (μαλλον) για πιθανοτητες & στατιστικη με ανεξαρτητα και συνδιαστικα ενδεχομενα και καπως μπερδευει το πραγμα. Οπως ειπα βρηκα κατι δικα μου παλια βιβλια λυκειου που ειχαν μεσα υλη πιθανοτητων αλλα δεν εβγαλα ακρη, γιατι αυτα ηταν απλη στατιστικη και πιθανοτητες χωρις ανεξαρτητα/συνδιαστικα κλπ.... Anyway αυτα ειναι τα 2 προβληματα: 1)Ενα σχολειο εχει 730 μαθητες. Ποια η πιθανοτητα 4 να εχουν γεννηθει την 1η Ιανουαριου; Υποθεστε οτι το ετος εχει 365 μερες. 2)Υπολογιστε την πιθανοτητα σε τεσσερις ριψεις 2 ζαριων να φερει καποιος τουλαχιστον μια φορα εξαρες Παιζει και αλλο ενα που θελω να βρω τη λυση του, δεν εχει να κανει ομως με πιθανοτητες. Ειναι το εξης... "Βρειτε τον ογκο του μεγιστου κυλινδρου που μπορει να εγγραφει σε ενα κυκλικο κωνο με ακτινα βασης r=2m και υψος h=3m" Προφανως εδω χρειαζεται και ο τυπος του εμβαδου του κωνου και του κυλινδρου. Τεσπα, οποιος ειναι σιγουρους για τις λυσεις καποιου απο τα 3 προβληματα και εχει τον χρονο να αναφερει τις λυσεις τους εξηγωντας περιληπτικα τι και πως θα το εκτιμουσα πολυ. Θα εχει συμβαλλει κιολας στον θηριωδη αγωνα μου για το πτυχιο...(καλο.. :p) θα τα ψαξω και εγω καθοτι και εν δυναμει επαγγελματιας! το τελευταιο εχει να κανει με μελετη συνσρτησης, υλη β΄λυκειου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis07 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Νομιζω οτι εχω την απαντηση για το 1ο(υπ'οψην παω εδω και 10 μερες 1η λυκειου και εχω ξεχασει αρκετα μεσα στο καλοκαιρι) Λοιπον ειναι ή 0,25/365 η {4/365(αυτο μαλλον ειναι λαθος)}. Δεν εχω κανει ποτε μεθοδο πιθανωτητων η οπως λεγεται. Καλα που ειναι 2*365=730 γιατι αλλιως θα ηταν δυσκολουτσικο. Και για το δευτερο μηπως ειναι 0,33 στις 12? Οτι να'ναι ειμαι αλλα δεν πειραζει. Παντως θα χαρω πολυ αμα ειναι σωστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 θα τα ψαξω και εγω καθοτι και εν δυναμει επαγγελματιας! το τελευταιο εχει να κανει με μελετη συνσρτησης, υλη β΄λυκειου... Πρέπει να καταφέρεις να βάλεις όλα τα δεδομένα σε μια συνάρτηση και να κάνεις μελέτη για μέγιστα-ελάχιστα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis07 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Εγω παντος στο μυαλο μου τα εκανα τι συναρτησεις και τι εξισωσεις. Old scool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Αυτό το θέμα μου έδωσε μια ωραία ιδέα. Να ρωτήσω δηλαδή αν εγώ δεν ξέρω κάτι στα μαθηματικά η χημεία και γράψω την ερώτηση θα μου την πείτε; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Καταρχην, SagoniasSlutRose thnx για το αμεσο pm. Ελεγα να τα γραψω απο την αρχη, απλα το "θεμα" ειναι οτι ενω φαινονται απλα προκειται (μαλλον) για πιθανοτητες & στατιστικη με ανεξαρτητα και συνδιαστικα ενδεχομενα και καπως μπερδευει το πραγμα. Οπως ειπα βρηκα κατι δικα μου παλια βιβλια λυκειου που ειχαν μεσα υλη πιθανοτητων αλλα δεν εβγαλα ακρη, γιατι αυτα ηταν απλη στατιστικη και πιθανοτητες χωρις ανεξαρτητα/συνδιαστικα κλπ.... Anyway αυτα ειναι τα 2 προβληματα: 1)Ενα σχολειο εχει 730 μαθητες. Ποια η πιθανοτητα 4 να εχουν γεννηθει την 1η Ιανουαριου; Υποθεστε οτι το ετος εχει 365 μερες. 2)Υπολογιστε την πιθανοτητα σε τεσσερις ριψεις 2 ζαριων να φερει καποιος τουλαχιστον μια φορα εξαρες Παιζει και αλλο ενα που θελω να βρω τη λυση του, δεν εχει να κανει ομως με πιθανοτητες. Ειναι το εξης... "Βρειτε τον ογκο του μεγιστου κυλινδρου που μπορει να εγγραφει σε ενα κυκλικο κωνο με ακτινα βασης r=2m και υψος h=3m" Προφανως εδω χρειαζεται και ο τυπος του εμβαδου του κωνου και του κυλινδρου. Τεσπα, οποιος ειναι σιγουρους για τις λυσεις καποιου απο τα 3 προβληματα και εχει τον χρονο να αναφερει τις λυσεις τους εξηγωντας περιληπτικα τι και πως θα το εκτιμουσα πολυ. Θα εχει συμβαλλει κιολας στον θηριωδη αγωνα μου για το πτυχιο...(καλο.. :p) κάτι τέτοια είχαμε κάνει στη σχολη το προηγούμενο εξάμηνο αλλά δεν θυμάμαι τίποτα πια... (που να μην το είχα περάσει κιόλας, αυτό πάει να πει γνώση) Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Μαθηματικά... :ooch: ...και ναι, μόλις έβγαλα 5 σπυράκια :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Θεωρητική και πάλι θεωρητική (όχι πως τα αρχαία πάνε πίσω). Πάντως πιθανότητες δεν έχει η πρώτη Λυκείου. Τίποτα δεν κάναμε πέρυσι. Για φέτος ελπίζω πως όχι, εκτός αν πάει θετική και τεχνολογική κατεύθυνση. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Είναι να το 'χεις. Κατ' εμέ τα μαθηματικά τεχνολογικής κατεύθυνσης είναι πιο ενδιαφέροντα απ'την χημεία ή τις αρχές φιλοσοφίας! Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) θα τα ψαξω και εγω καθοτι και εν δυναμει επαγγελματιας! το τελευταιο εχει να κανει με μελετη συνσρτησης, υλη β΄λυκειου... Πρέπει να καταφέρεις να βάλεις όλα τα δεδομένα σε μια συνάρτηση και να κάνεις μελέτη για μέγιστα-ελάχιστα. Ναι. Αυτή ακριβώς είναι η λύση. Δε χρειάζεται να καταφέρεις κάτι απίστευτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts