Jump to content

Βοήθεια σε εργασίες

paularas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καμιά εργασία που να έχει σχέση με τον Αθλητισμό?

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 919
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά καμιά βοήθεια γι αυτό το θεματάκι?

Διαβάζετε ένα άρθρο σε μια εφημερίδα όπου ο συντάκτης του κειμένου υποστηρίζει ότι ή τηλεόραση επιδρά αρνητικά στη γλωσσική παιδεία του σύγχρονου ανθρώπου.Εσείς ωστόσο πιστεύετε ότι κάτω από ορισμένες προυποθέσεις η τηλεόραση συμβάλλει στην γλωσσική καλλιέργεια και στην υιοθέτηση σωστών προτύπων λόγου.

(400-500 λέξεις)

Καμία ιδέα?

Ε θα γραψεις πως ναι μεν η τηλεοραση (και καλα :p ) συνηθως μεσω των προγραμματων που προβαλλει δεν προσφερει και πολλα στην γλωσσα ενω πολλες φορες την περιοριζει. Ομως αν κανεις παρακολουθει συγκεκριμενες εκπομπες μπορει να συμβαλλει θετικα στην καλλιεργεια του λογου του και την υιοθετηση σωστων γλωσσικων προτυπων. Τετοιες εκπομπες μπορει να ειναι τα ντοκυμαντερ, οι ειδησεις -σοβαρων καναλιων-, εκπομπες με ρεπορταζ και ερευνα (οπως οι φακελοι ο εξαντας το focus κλπ -αυτα στα λεω για να παρεις μια ιδεα :p )οι οποίες δίνουν σημασία στην σωστή χρήση της γλώσσας. Ακομα και η παρακολουθηση τηλεπαιχνιδιών με γνώσεις πολλες φορες συμβαλλει θετικα στον γλωσσικο μας πλουτο. Επίσης, κατα καιρούς -κυριως στην κρατικη τηλεοραση- υπαρχουν εκπομπες με θεμα ακριβως την σωστη χρησης της γλωσσας (οπως το μιλαμε ελληνικα) οι οποιες στοχευουν στην προβολη των σωστων προτυπων λογου, την αποσαφηνιση συχνων λαθων και τον εμπλουτισμο του λεξιλογιου μας.

Αυτα ετσι στα γρηγορα δεν μου ερχεται κατι αλλο :p

Αν μπορεις να το τραβηξεις λιγο απ'τα μαλλια για να γραψεις 400 λεξεις καλως. Γραψε κ για το πως βομβαρδιζομαστε απο εκπομπες σκουπιδια που συμβαλλουν στον μαρασμο της γλωσσας :p

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Κατ αρχήν μαμάτη υπογραφή

Αυτά ακριβώς είχα σκεφτεί και εγώ.-απλά θέλω και άλλα για να μην το τραβήξω από τα μαλλιά :p .Στην αρχή απλά θα δώσω έναν μακροσκελή ορισμό για την γλώσσα και για διάφορα στοιχεία της.

Νομίζω πως είμαι οκ έτσι.

Thnx! :)

Θέμα: Εργαλεία για την κατασκευή δικτύου

Λόγω εργασίας στο ΤΕΙ πρέπει να βρω φωτογραφίες και περιγραφές εργαλείων χειρός και ηλεκτρικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή δικτύων ύδρευσης, κλιματισμού, καλοριφέρ και άλλα παρόμοια. Ύστερα από μία έρευνα δε βρήκα τίποτα. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ...!!!

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Kalispera paidia!!!!Eimai foititis tis viomixanikis pliroforikis stin Kavala.Tha ithela na me voithisete an ginetai sto thema twn euruzwnikwn diktywn kai neurwnikwn diktywn.Exw ergasia stis psifiakes epikoinwnies!!opoios mporei as voithisei tha tou eimai poly eygnwmwn!!!:!:
eyxaristw

Ένας φίλος μου έχει αυτήν την εργασία στο Access:

http://briefcase.pathfinder.gr/file/smokie/5938/529840

Μπορεί κανείς να φτιάξει τα ερωτήματα που βγαίνουν μέσα από τις αναφορές;

Οι πίνακες είναι έτοιμοι. Αν κάποιος μπορεί ας μου πει να τους του στείλω!

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

• 2 months later...

γεια σας παιδιά, έχει κάοποιος κανένα χάρτη του ποταμού Αχελώου σε ψηφιακή μορφή γιατι ψάχνω έναν για μία εργασία μου και δεν μποώ να βρω. Μια απλή φωτογραφία που να εμφανίζει όλο το μηκος του ποταμού.

ευχαριστώ εκ των προτέρων

http://www.myphone.gr/gallery/data/513/5TIM_New_3D_Logo_02.bmp

• 1 month later...
υπάρχει καμία εργασία σε Illustrator? πρέπει να φτιάξω μια αφίσα με οτιδήποτε θέμα απλά να έχει πολιτιστικό θέμα..

• 2 weeks later...

Ψαχνω τις λυσεις 2 σχετικα απλων προβληματων πιθανοτητων & στατιστικης.

Βρηκα κατι παλια βιβλια Λυκειου που ειχα, δεν με βοηθησαν ιδιαιτερα. Αν υπαρχει καποιο μελος του forum που σπουδαζει Μαθηματικα ή εχει καλες γνωσεις μαθηματικων και μπορει να αφιερωσει ενα 5λεπτο (μιλαμε για προβληματα της μια γραμμης..) για να με βοηθησει στη λυση τους θα ημουν ευγνωμων.

Thnx.

Καταρχην, SagoniasSlutRose thnx για το αμεσο pm.

Ελεγα να τα γραψω απο την αρχη, απλα το "θεμα" ειναι οτι ενω φαινονται απλα προκειται (μαλλον) για πιθανοτητες & στατιστικη με ανεξαρτητα και συνδιαστικα ενδεχομενα και καπως μπερδευει το πραγμα. Οπως ειπα βρηκα κατι δικα μου παλια βιβλια λυκειου που ειχαν μεσα υλη πιθανοτητων αλλα δεν εβγαλα ακρη, γιατι αυτα ηταν απλη στατιστικη και πιθανοτητες χωρις ανεξαρτητα/συνδιαστικα κλπ....

Anyway αυτα ειναι τα 2 προβληματα:

1)Ενα σχολειο εχει 730 μαθητες. Ποια η πιθανοτητα 4 να εχουν γεννηθει την 1η Ιανουαριου; Υποθεστε οτι το ετος εχει 365 μερες.

2)Υπολογιστε την πιθανοτητα σε τεσσερις ριψεις 2 ζαριων να φερει καποιος τουλαχιστον μια φορα εξαρες

Παιζει και αλλο ενα που θελω να βρω τη λυση του, δεν εχει να κανει ομως με πιθανοτητες. Ειναι το εξης...

"Βρειτε τον ογκο του μεγιστου κυλινδρου που μπορει να εγγραφει σε ενα κυκλικο κωνο με ακτινα βασης r=2m και υψος h=3m"

Προφανως εδω χρειαζεται και ο τυπος του εμβαδου του κωνου και του κυλινδρου.

Τεσπα, οποιος ειναι σιγουρους για τις λυσεις καποιου απο τα 3 προβληματα και εχει τον χρονο να αναφερει τις λυσεις τους εξηγωντας περιληπτικα τι και πως θα το εκτιμουσα πολυ. Θα εχει συμβαλλει κιολας στον θηριωδη αγωνα μου για το πτυχιο...(καλο.. :p)

:respect:

Εύκολα είναι όλα. Αύριο οι λύσεις :p

Ελεγα να τα γραψω απο την αρχη, απλα το "θεμα" ειναι οτι ενω φαινονται απλα προκειται (μαλλον) για πιθανοτητες & στατιστικη με ανεξαρτητα και συνδιαστικα ενδεχομενα και καπως μπερδευει το πραγμα. Οπως ειπα βρηκα κατι δικα μου παλια βιβλια λυκειου που ειχαν μεσα υλη πιθανοτητων αλλα δεν εβγαλα ακρη, γιατι αυτα ηταν απλη στατιστικη και πιθανοτητες χωρις ανεξαρτητα/συνδιαστικα κλπ....

1)Ενα σχολειο εχει 730 μαθητες. Ποια η πιθανοτητα 4 να εχουν γεννηθει την 1η Ιανουαριου; Υποθεστε οτι το ετος εχει 365 μερες.

2)Υπολογιστε την πιθανοτητα σε τεσσερις ριψεις 2 ζαριων να φερει καποιος τουλαχιστον μια φορα εξαρες

Παιζει και αλλο ενα που θελω να βρω τη λυση του, δεν εχει να κανει ομως με πιθανοτητες. Ειναι το εξης...

"Βρειτε τον ογκο του μεγιστου κυλινδρου που μπορει να εγγραφει σε ενα κυκλικο κωνο με ακτινα βασης r=2m και υψος h=3m"

Τεσπα, οποιος ειναι σιγουρους για τις λυσεις καποιου απο τα 3 προβληματα και εχει τον χρονο να αναφερει τις λυσεις τους εξηγωντας περιληπτικα τι και πως θα το εκτιμουσα πολυ. Θα εχει συμβαλλει κιολας στον θηριωδη αγωνα μου για το πτυχιο...(καλο.. :p)

θα τα ψαξω και εγω καθοτι και εν δυναμει επαγγελματιας!

το τελευταιο εχει να κανει με μελετη συνσρτησης, υλη β΄λυκειου...

Νομιζω οτι εχω την απαντηση για το 1ο(υπ'οψην παω εδω και 10 μερες 1η λυκειου και εχω ξεχασει αρκετα μεσα στο καλοκαιρι)

Λοιπον ειναι ή 0,25/365 η {4/365(αυτο μαλλον ειναι λαθος)}. Δεν εχω κανει ποτε μεθοδο πιθανωτητων η οπως λεγεται. Καλα που ειναι 2*365=730 γιατι αλλιως θα ηταν δυσκολουτσικο.

Και για το δευτερο μηπως ειναι 0,33 στις 12? Οτι να'ναι ειμαι αλλα δεν πειραζει. Παντως θα χαρω πολυ αμα ειναι σωστες.

Πρέπει να καταφέρεις να βάλεις όλα τα δεδομένα σε μια συνάρτηση και να κάνεις μελέτη για μέγιστα-ελάχιστα.

Αυτό το θέμα μου έδωσε μια ωραία ιδέα. Να ρωτήσω δηλαδή αν εγώ δεν ξέρω κάτι στα μαθηματικά η χημεία και γράψω την ερώτηση θα μου την πείτε; :p

κάτι τέτοια είχαμε κάνει στη σχολη το προηγούμενο εξάμηνο αλλά δεν θυμάμαι τίποτα πια... (που να μην το είχα περάσει κιόλας, αυτό πάει να πει γνώση)

Θεωρητική και πάλι θεωρητική (όχι πως τα αρχαία πάνε πίσω). Πάντως πιθανότητες δεν έχει η πρώτη Λυκείου. Τίποτα δεν κάναμε πέρυσι. Για φέτος ελπίζω πως όχι, εκτός αν πάει θετική και τεχνολογική κατεύθυνση.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Είναι να το 'χεις. Κατ' εμέ τα μαθηματικά τεχνολογικής κατεύθυνσης είναι πιο ενδιαφέροντα απ'την χημεία ή τις αρχές φιλοσοφίας!

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr))

Πρέπει να καταφέρεις να βάλεις όλα τα δεδομένα σε μια συνάρτηση και να κάνεις μελέτη για μέγιστα-ελάχιστα.

Ναι. Αυτή ακριβώς είναι η λύση. Δε χρειάζεται να καταφέρεις κάτι απίστευτο.