VangosPC Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας...ενας καθηγητης στο σχολειο μας εχει βαλει μια εργασια με θεμα την ανεργια στην Ελλαδα...Μας ζηταει συγκεκριμενα να βρουμε: Α)Προσφατα στατιστικα στοιχεια για την ανεργια στην Ελλαδα(περιοχες-νομοι,ηλικιες,κοινωνικες ομαδες κτλ......) Β)Πληροφοριες για την ανεργια στην Ελλαδα(αιτια,συνεπειες,επαγγελματα με αυξημενη ζητηση κτλ...) παρακαλω δωστε μου κανενα LINK ή καποια ετοιμη παρουσιαση(Powerpoint)για να τσιμπησω καποια στοιχεια ωστε να φτιαξω την εργασια...καθε βοηθεια..........ευσπροδεκτη..........!:D :D :D http://www.fgi.org.gr/uploads/largefiles/Anages_Eidikotiton_Aixmis_Teliko.pdf για τις ειδικότητες αιχμής... Παράθεση :help: Ισοβίτης 7 ζωές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Για μηχανολογους... Αν εχει κανεις την εργασια για το εργαστηριο μηχανολογικο εργαστηριο 2...""φρεζας -πλανης"" κατασκευη δοκιμιου στη φρεζα...μιλαμε για τει πειραια....και μπορεσει με καποιο τροπο να την ανεβασει...θα ειμαι υποχρεως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 εχω μια εργασια για την γυναικα κατα την τουρκοκρατια μπορεις καποιος να βοηθησει ωστε να την τελιωσω πιο γρηγορα links kai loipa ειμαι ακετα απασχολημενος με τις εξετασεις και καθε στοιχειο πηγη ειναι ευπροσδεκτα Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 2x+4y+z=9 3x-5y-3z=12 5x+2y+7z=1......πιος θα με βοηθησει και να μου πει πως λυνονται...?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 kanis epi 3 tin proti eksisosi...dld 6x+12y+3z=27 3x-5y-3z=12 kanis tis praxeis kai afou lysis systima me tin defteri vgazis: 9x+7y=39 (1) meta kanis epi -7 tin proti eksisosi...dld -14x-28y-7z=-63 5x+2y+7z=1 kanis ksana tis praxis kai afou lysis systima me tin triti tora vgazis:-9x-26y=-62(2) tora exis 2 sxesis me 2 agnostous: 9x+7y=39 (1) -9x-26y=-62 (2) ksanalynis systima metaksi ton (1) kai (2) kai vgazis to eksis: 19y=23 => y=23/19 meta to antika8istas stin (1) i stin (2) gia na vris to x: parakato varieme n a kano...ine kai arga ;) :/ opos kai na exi antika8istas to x kai to y pou vrikes se mia apo tis 3 arxikes kai vriskis kai to z ;) a kai den ime sigouros 100% gia tin lysi...as epivevaiosi kapios...i ora ine akatallili gia ma8imatika ;) Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 3 Εξισώσεις με 3 αγνώστους. Πρώτη λύση Πέρνεις την πιο εύκολη και αντικαθειστάς το Ζ με τα άλλα δύο Ας πουμε από την 2χ+4υ+Ζ=9 συνεπάγεται 2χ=9-4υ-Ζ συνεπάγεται χ=4.5-2υ-0,5Ζ αντικαθιστούμε την τιμή του χ στις άλλες εξισώσεις και πέρνουμε τώρα σύστημα δύο εξισώσεων με δύο αγνώστους . Στην συνέχεια λύνουμ με τον ίδιο τρόπο για να βρούμε τον πρώτο και δέυτερο άγνωστο. Μετά από οποιαδήποτε εξίσωση με αντικατάσταση των δύο αγνώστων βρίσκουμε τον πρώτο . Ακολουθεί η δεύτερη λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Το σύστημα λύνεται επίσης με την μέθοδο του Grammer ( Πίνακες ) Ο κοινός παρονομαστής των 3 λύσεων είναι ο πίνακας 2 4 1 3 -5 -3 5 2 7 Στους τρείς αριθμητές έχουμε για να βρούμε το χ πίνακας αριθμητή 9 4 1 12 -5 -3 1 2 7 Για να βρούμε το Υ οι τιμές 9 12 1 μπένουν στην δεύτερη στήλη για το Ζ βάζουμε 9 12 1 στην τρίτη στήλη . Λύνουμε τους πίνακες ( βρίσκουμε την ορίζουσα) Τελειώσαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Η ορίζουσα του παρονομαστή ( με εντολή =MDETERM στο excel ) ειναι -171 Πρώτος αριθμητής -580 δεύτερος -207 τρίτος 449 χ= -580/-171 =3,391 y = -207/-171 = 1,21 (=23/19) άρα και η πρώτη λύση του mouyias είναι σωστή. ζ= 449/-171 =-2,625 Διορθώθηκαν τα πρόσημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 τι μυαλα υπαρχουν στο myphone...ευχαριστω....για τις απαντησεις σας....με τα αποτελεσματα που βρηκατε μπορω να συνεχησω την εργασια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 αν σε ενδιέφεραν τα αποτελέσματα μόνο και όχι ο τρόπος, κάτι τέτοια προβληματάκια λύνονται μέσα σε 1 λεπτό με τον solver του excel. Vasileios, μήπως έχεις κάνει κάπου λάθος στα πρόσημα? επειδή οι τιμές που επαληθεύουν το σύστημα είναι x = 3,391812865 y = 1,210526316 z = -2,625730994 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Χρειάζομαι τον γενικό δείκτη (closing) του Χρηματιστηρίου Αθηνών, για την τελευταία 10-ετία, για την πτυχιακή μου. Έψαξα αρκετά, αλλά δεν τους βρήκα, και στο site του Χ.Α. έχει ένα λινκ σχετικό, το οποίο όμως δεν δουλευει. Καμια βοήθεια? :rolleyes: Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 giati den tus stelneis ena email.. Nomizw einai to kalytero pu mporeis na kaneis... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastitsadas Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 είμαι φοιτητής σε ένα αγγλικό πανεπιστήμιο και κάνω μια έρευνα στα πλαίσια της πτυχιακής μου. σας θερμοπαρακαλώ να αφιερώσετε δέκα λεπτά από τον χρόνο σας για να συμπληρώσετε το σχετικό ερωτηματολόγιο.θα με σώσετε καθώς η εργασία είναι παραδωτέα 7 σεπτέμβρη και έχουν ήδη απαντήσει 167 άτομα αλλά ο καθηγητής πιέζει για 1000άρα. όσοι θέλουν και μπορούν ας ακολουθήσουν το σχετικό λινκ https://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=6hEymUUwD8qHKmfxy6PVeA_3d_3d ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Μόλις την συμπλήρωσα και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι ενδιαφέρουσα.Καλή επιτυχία στην πτυχιακή σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastitsadas Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 ειλικρινά ευχαριστώ.με σώζετε.και καλή επιτυχία και σε όσους άλλους έχουν συγραφικό έργο καλοκαιριάτικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Μα καλά και αυτός sony και καλά 1000αρα θέλει καλοκαιριάτικα;Anyway σε 5 λεπτά έχετε τελειώσει.Όποιος βλέπει το θέμα ας την κάνει δεν βλάπτει, να το βοηθήσουμε το παιδί.(αν γίνει έτσι βλέπω να την κάνεις 50000αρα:lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Εμένα πάλι μου φάνηκε βαρετό :p ... καλή επιτυχία στην εργασία σου φίλε! (και που σαι , βάλε το Hide ip , άλλαζε συνέχεια το IP σου και κάνε παιχνίδι;))... μην τα θες και όλα έτοιμα:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastitsadas Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 μακάρι ρε σύ λουλούκο να γίνει και 50000άρα όπως λες. του καθηγητή του άγγλου τι να του εξηγούσα?ότι καλοκαιριάτικα δεν θα υπάρχει ανθρωπος μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή?τεσπά όσο ζούμε ελπίζουμε:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 μακάρι ρε σύ λουλούκο να γίνει και 50000άρα όπως λες. του καθηγητή του άγγλου τι να του εξηγούσα?ότι καλοκαιριάτικα δεν θα υπάρχει ανθρωπος μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή?τεσπά όσο ζούμε ελπίζουμε:D None is in front of his computer during summer holidays you b****d!! Καλά το είπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Μολις τωρα θα το συμπληρωσω! Βλεπεις... συμπασχω... παλευω να παραδωσω και εγω τη διπλωματικη μου το Σεπτεμβρη! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Glad to be of service!;):) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markious Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Good luck ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 +1 Για την τιμή των όπλων. Για την επιστήμη ρε γμτ. Και σε πόσους δεν έχουν τύχει τέτοιου είδους εργασίες. Μόνο που το πολύ να ρωτήσεις 5 - 10 άτομα. Τα 1000 είναι πολλά. Το κόλπο του hasiotis_john ίσως σε σώσει την τελευταία στιγμή. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 DONE. Να ρωτήσω κάτι? Για παράδειγμα εγώ είμαι μαθητής, άρα στην ερώτηση για τη μόρφωση δήλωσα λύκειο (εφ'όσων δεν έχω τελειώσει ακόμη). Δεν μπορούν να εξαχθούν λανθασμένα συμπεράσματα από αυτό? Εάν για παράδειγμα έδωσα μια γενικότερη εντύπωση κάποιου που λατρεύει τις αγορές στο ιντερνετ και συνδιαστεί με έναν άνθρωπο χαμηλής εκπαίδευσης (κάποιον που δεν έχει πάει πανεπιστήμιο) ενώ αυτό δεν ισχύει εφόσων δεν έχω σκοπό να μείνω στο λύκειο. Απλή σκέψη, αν μπορείτε να μου λύσετε την απορία θα ήμουν ευγνώμων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastitsadas Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 ευχαριστώ και πάλι όλους. κυρίως για την προθυμία που δείχνετε να βοηθήσετε. justme αν εντέλει απαντηθεί από 1000 άτομα η διαφορά που κάνει η απάντηση σου είναι τόσο μικρή που το περιθώριο λάθους επίσης στενέβει. αν όμως θέλεις να σε βοηθήσω με στατιστικές απορίες σου -και παρόλο που δεν είμαι και κάνας εξπερ του ειδους-στείλε e-mai στο pastitsada@hotmail.com και ίσως μπορώ να βοηθήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts