eimai_kala Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Καποιος που εχει και αυτο και jiayu s3 η lenovo vibe x2 μπορει να μας πει ποιο προτιμα και γιατι.. Ειμαι πολυ καιρο αναμεσα σε αυτα και δεν μπορω με τπτ να αποφασισω! Το Χ2 με τετοια μπαταρια μην το κοιτας καλυτερα. Σε σχεση με το S3, απ οσο εχω ψαξει στο νημα του, θα σου ελεγα οτι το Μ1 ειναι πιο απροβληματιστο και αρα να πας σε αυτο. Δεν εχει βεβαια sd αλλα εσυ εισαι αυτος που ζυγιζει το ποσο μετραει τι. Καλυτερο θα ηταν να ανοιξεις θεμα vs. για τετοιου ειδους αποριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis51 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Μολις ηρθαν και οι δικες μου φωτο με το λευκο 16αρι(για το 32αρι θα περιμενα οπως ειπαν απο vickmall και μιας και το θελω πριν τις 30/5... αλλα απο οτι διαβασα με τις καθυστερησεις παω για οταν γυρισω)με δωρα τα κλασικα θηκη σιλικονης και ζελατινα συν την open window flip mofi leather case και tembered glass.Ζητωντας price match με fct ισοφαρισαμε την τιμη ετσι;) Ποιο είναι το fct? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ποιο είναι το fct? Fastcardtech Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 ξέρει κανείς γιατί η stock εφαρμογή μηνυμάτων άλλα μηνύματα τα πετάει στα personal και άλλα στα notices? anyone? 10chars Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Υποθέτω ότι κανείς δεν ξέρει τον λόγο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 και εγώ αυτό υποθέτω απλά θα ήθελα να μάθω να το παρουσιάζει και σε άλλους. Επίσης τώρα είμαι με την .0.5U και μου έχει φανεί ότι φορτίζει πιο αργά από την αντίστοιχη A ή έστω την .0.4A. Υπάρχει περίπτωση η ROM να επηρεάζει τον χρόνο φόρτισης ή απλά μου έχει κάτσει εμένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 anyone? 10chars Εμενα στα notices πεταει μονο τα μηνυματα απο εταιριες κινητης κλπ. Στα personal ειναι μηνυματα απο ατομα που εχω στις επαφες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Εμενα στα notices πεταει μονο τα μηνυματα απο εταιριες κινητης κλπ. Στα personal ειναι μηνυματα απο ατομα που εχω στις επαφες μου. δίχως να έχω δώσει μεγάλη προσοχή νομίζω, ότι στα notices μου πετάει τα sms από άγνωστους αριθμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 δίχως να έχω δώσει μεγάλη προσοχή νομίζω, ότι στα notices μου πετάει τα sms από άγνωστους αριθμούς. Ισχύει. Επίσης στα notices από εταιρείες. Στο personal από τα γνωστά νούμερα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 μετα απο καποιες μερες που το (ξανα)εχω. μπαταρια κορυφαια 6 ωρες SOT με wifi,5 ωρες SOT με 3 ωρες Real Racing 3 4 και κατι ωρες με 3,5G. Δεν ζεσταινει τοσο,δεν κολλαει,ακουστικο καλο αλλα ηθελα ελαχιστα πιο ισχυρο. εχω μεσα την 4.2.0.3I Οθονη καλη. Ποιοτητα κατασκευης καλη ,η οθονη οταν την πιεζω στην μεση φαινεται να καθεται μεσα στο πλαστικο unibody :p (βυθιζεται,μου το εκανε και το Μ8 αλλα με πιο πολυ δυναμη) γενικα ευχαριστημενος!!!! δεν θα του βαλω θηκη και ουτε tempered glass Το led κατω ειναι ομοιογενες και δυνατο. αγορασμενο απο amazon.fr Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 μετα απο καποιες μερες που το (ξανα)εχω. μπαταρια κορυφαια 6 ωρες SOT με wifi,5 ωρες SOT με 3 ωρες Real Racing 3 4 και κατι ωρες με 3,5G. Δεν ζεσταινει τοσο,δεν κολλαει,ακουστικο καλο αλλα ηθελα ελαχιστα πιο ισχυρο. εχω μεσα την 4.2.0.3I Οθονη καλη. Ποιοτητα κατασκευης καλη ,η οθονη οταν την πιεζω στην μεση φαινεται να καθεται μεσα στο πλαστικο unibody :p (βυθιζεται,μου το εκανε και το Μ8 αλλα με πιο πολυ δυναμη) γενικα ευχαριστημενος!!!! δεν θα του βαλω θηκη και ουτε tempered glass Το led κατω ειναι ομοιογενες και δυνατο. αγορασμενο απο amazon.fr GPS? Το δουλεψες ΧΩΡΙς Δεδομενα;;;; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Παιδια απο μεγεθος πως σας φαινεται? Ειναι μεγαλο? Εχω το g2 και φοβαμαι μηπως απογοητευτω απο τις διαστάσεις.. Παρελαβε κανενας απο fastcardtech? Εχει φοβερη τιμη. Να το ρισκαρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 GPS? Το δουλεψες ΧΩΡΙς Δεδομενα;;;; σημερα θα το δουλεψω και θα αναφερω. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Μου αρεσει τρελλα το κινητο...Εχουμε καμια εικονα για κουπονια για να το τσιμπησω? Καμια προσφατη ερευνα τιμης? Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 σημερα θα το δουλεψω και θα αναφερω. Μα τι να αναφέρεις μετά από 59 σελίδες;; Το GPS, όπως και οι υπόλοιπες λειτουργίες του κινητού δουλεύει υποδειγματικά. Έχει τσεκαριστει εκτενώς από τα πρώτα μοντέλα που έχουν φτάσει σε παιδιά εδώ. Νομίζω πάντως το θέμα με το 3G που σε μένα νεκρώνει κάθε μετά για λίγο και δεν κατεβάζει δεδομένα, ενώ είναι ενεργό, συμβαίνει μόνο σε μένα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Μα τι να αναφέρεις μετά από 59 σελίδες;; Το GPS, όπως και οι υπόλοιπες λειτουργίες του κινητού δουλεύει υποδειγματικά. Έχει τσεκαριστει εκτενώς από τα πρώτα μοντέλα που έχουν φτάσει σε παιδιά εδώ. Νομίζω πάντως το θέμα με το 3G που σε μένα νεκρώνει κάθε μετά για λίγο και δεν κατεβάζει δεδομένα, ενώ είναι ενεργό, συμβαίνει μόνο σε μένα. Φίλε σε ποια περιοχή κινείσαι; Μήπως δεν έχεις δυνατό 3G και κάθε τόσο κάνει αναζήτησή; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Φίλε σε ποια περιοχή κινείσαι; Μήπως δεν έχεις δυνατό 3G και κάθε τόσο κάνει αναζήτησή; Δεν έχει σχέση η περιοχή. Σε σταθερό σημείο έχω δοκιμάσει και σε διαφορετικά μέρη. Το ίδιο γίνεται. Σταματάει η κίνηση των δεδομένων και επανέρχεται σε λίγα λεπτά ή θέλει απενεργοποίηση εντελώς η βασική sim για να ξεκολλήσουν. Αν δεν γίνεται σε κανέναν άλλον, τότε ή προβληματική sim έχω ή έχει θέμα η Rom, που δεν επιτρέπεται γιατί είναι πολύ καινούριο το κινητό. Το δίκτυο δεν μπορεί να φταίει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Παιδια απο μεγεθος πως σας φαινεται? Ειναι μεγαλο? Εχω το g2 και φοβαμαι μηπως απογοητευτω απο τις διαστάσεις.. Παρελαβε κανενας απο fastcardtech? Εχει φοβερη τιμη. Να το ρισκαρω? Πολύ καλη τιμή έχει και το etotalk που είναι πιο αξιόπιστο απο το fastcardtech. Επίσης το δεύτερο σε χρεώνει και ενα ποσο όταν πληρώνεις μέσω PayPal οπότε ουσιαστικά η διάφορα είναι ελάχιστα ευρώ. Μου αρεσει τρελλα το κινητο...Εχουμε καμια εικονα για κουπονια για να το τσιμπησω? Καμια προσφατη ερευνα τιμης? Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Πολύ καλη τιμή έχει και το etotalk που είναι πιο αξιόπιστο απο το fastcardtech. Επίσης το δεύτερο σε χρεώνει και ενα ποσο όταν πληρώνεις μέσω PayPal οπότε ουσιαστικά η διάφορα είναι ελάχιστα ευρώ. το πρωτο νομιζω εχει και εξοδα αποστολης,αν θυμαμαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Το μεγεθος του πως ειναι? Ειναι απαγορευτικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Βρε παιδιά το μέγεθος το γράφει... 150,7 Χίλιοστα,το LG g3 είναι περίπου 3χιλιοστα μικρότερο... Το LG g3 έχει το ιδανικό μέγεθος για 5,5αρι,αρα και το meizu θα είναι πολύ καλό.... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.phonearena.com/phones/size#/phones/size/Meizu-m1-note,LG-G3/phones/9140,8347 Εδω μπορείτε να δείτε μια σύγκριση των δύο τηλεφώνων... Βέβαια μπορείται να βάλετε και όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eduardo Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Δεν έχει σχέση η περιοχή. Σε σταθερό σημείο έχω δοκιμάσει και σε διαφορετικά μέρη. Το ίδιο γίνεται. Σταματάει η κίνηση των δεδομένων και επανέρχεται σε λίγα λεπτά ή θέλει απενεργοποίηση εντελώς η βασική sim για να ξεκολλήσουν. Αν δεν γίνεται σε κανέναν άλλον, τότε ή προβληματική sim έχω ή έχει θέμα η Rom, που δεν επιτρέπεται γιατί είναι πολύ καινούριο το κινητό. Το δίκτυο δεν μπορεί να φταίει. Και εγω εχω το ιδιο προβλημα και με το 3G και με το wifi!:( .Ειμαι με την 0.3Α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Παιδιά επειδή περιμένω να φτάσει το M1 note της γυναίκας, μια ερώτηση να κάνω. Αν του βάλω 2 κάρτες sim, υπάρχει δυνατότητα να βάλω σε flying mode τη μία μόνο κάρτα και η άλλη να λειτουργεί κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pater_79 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Παραγγειλα απο δω ενα κι αναμενω...με κατι κουπονια που δινουν βγαινει στα 160€ το 16αρι..https://www.fastcardtech.com/MEIZU-M1-Note.html?u=163443 ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φταει οτι εχει ανεβει λιγο το ευρω κι εχει πεσει η τιμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Παιδιά επειδή περιμένω να φτάσει το M1 note της γυναίκας, μια ερώτηση να κάνω. Αν του βάλω 2 κάρτες sim, υπάρχει δυνατότητα να βάλω σε flying mode τη μία μόνο κάρτα και η άλλη να λειτουργεί κανονικά; πιστεύω ότι σε όλα τα δίκαρτα είναι το ίδιο, υπάρχει στο μενού διακόπτης για απενεργοποιησες οποία από τις δύο θέλεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts