stvgrr Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Ας βοηθησει καποιος γιατι δεν ξερω τι να κανω 1. Δεν μπορω να κανω εισαγωγη επαφων απο το Gmail οπως κανω παντα σε ολα τα android τηλεφωνα που ειχα 2. Την αυξανομενη ενταση πως την απενεργοποιω, γιατι ειναι ιδιαιτερα απαραδεκτο Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 To Xposed είναι συμβατό; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papapap Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 εδω και εδω Ευχαριστώ παρα πολύ, λες να πεσει καθόλου η τιμή γιατί αυτή ισοτιμία δολλαρίου_ευρώ με έχει καταστρέψει :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Αν το αλλάξεις μόνος σου πρόσεχε να κολησει καλά γιατίαν μεινει έστω κι ενα μικρο κενό θα γεμίσει σκόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SieraVictor Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Αν μπορούμε να τα συνοψήσουμε λίγο. πρώτον τελικά έχει ραδιόφωνο ή όχι γιατί σε κάποια site αναφέρει ότι έχει. δεύτερον πέρα απο τις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί και είναι ομολογουμένως πολύ καλές τι βίντεο τραβάει (π.χ 1080p, 720ρ ή όπως το umi zero που είναι επιεικώς απαράδεκτο στο βίντεο). τρίτον μία λίστα με αν όχι όλα τα περισσότερα site που μπορούμε να το βρούμε. τέταρτον φυσικά εντυπώσεις απο αυτούς που το παρέλαβαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Αξίζει λες να πάρω την tpu nillkin η να μείνω με αυτήν του vickmall;Υπάρχει μεγάλη διαφορά; Κοιτά να δεις, οι θήκες της nillkin είναι παντα πολύ ποιοτικές και προσεγμενες. αν σε ενδιαφέρει για θέμα προστασιας και αυτή του vickmall καλη είναι. Απλα στα ματια μου κανει φτηνιαρικη και και δεν είναι είναι τελείως διάφανη (έχει μια κιτριναδα που με απωθεί). Απο κει και πέρα θα σου έλεγα να περιμένεις λίγο να παραλαβω (αυτην την εβδομαδα) την αλλη απο το ali και είναι καλή να πάρεις την άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 απο gps πως παει το κινητο;;το εχετε δοκιμασει σε καμια διαδρομη κλειδωνει σωστα σε τοποθεσια και τετοια;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razr_46 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Παιδιά μια ερώτηση, δεν ξέρω αν απαντήθηκε πουθενά πιο πριν, επειδή επιτέλους ήρθε και το δικό μου και έφυγα να το παραλάβω απ'το πρακτορείο. Out of the box πριν αρχίσω να σβήνω κινεζιές και τα σχετικά, αξίζει ή μάλλον υπάρχει λόγος να πάω απ'τη U στην Α? Ή η μόνη διαφορά είναι ότι η Α απλά έχει από μόνη της σβησμένες τις περισσότερες κινεζικές εφαρμογές και κατά τ'άλλα καμία διαφορά? Παράθεση www.brightsideofficial.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lef7 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Παιδιά μια ερώτηση, δεν ξέρω αν απαντήθηκε πουθενά πιο πριν, επειδή επιτέλους ήρθε και το δικό μου και έφυγα να το παραλάβω απ'το πρακτορείο. Out of the box πριν αρχίσω να σβήνω κινεζιές και τα σχετικά, αξίζει ή μάλλον υπάρχει λόγος να πάω απ'τη U στην Α? Ή η μόνη διαφορά είναι ότι η Α απλά έχει από μόνη της σβησμένες τις περισσότερες κινεζικές εφαρμογές και κατά τ'άλλα καμία διαφορά? μπορείς να μας πεις και πότε είχες posting day από singpost; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Παιδιά μια ερώτηση, δεν ξέρω αν απαντήθηκε πουθενά πιο πριν, επειδή επιτέλους ήρθε και το δικό μου και έφυγα να το παραλάβω απ'το πρακτορείο. Out of the box πριν αρχίσω να σβήνω κινεζιές και τα σχετικά, αξίζει ή μάλλον υπάρχει λόγος να πάω απ'τη U στην Α? Ή η μόνη διαφορά είναι ότι η Α απλά έχει από μόνη της σβησμένες τις περισσότερες κινεζικές εφαρμογές και κατά τ'άλλα καμία διαφορά? μπορεις να το αφησεις και οπως ειναι, απλα η A εχει ενημερωσεις καθε βδομαδα καθως ειναι developer rom, η U πρεπει να παιρνει μονο τις stable αναβαθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 (edited) τι εννοεις stable?γιατι εγω εχω την U.αυτη η εκδοση καθε ποτε παιρνει αναβαθμισης?γνωριζει κανεις? Edited March 9, 2015 by fatsionas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Έφτασε και το δικό μου, 10/2 έφυγε. Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razr_46 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 μπορεις να το αφησεις και οπως ειναι, απλα η A εχει ενημερωσεις καθε βδομαδα καθως ειναι developer rom, η U πρεπει να παιρνει μονο τις stable αναβαθμισεις Ε τότε θα βάλω την Α :lol: Πάντως απ'ότι είδα το ανοίξανε και αφαίρεσαν τις κινέζικες εφαρμογές πλην του καιρού που δε βγαίνει και εμφανίζει κινέζικο widget που θα αντικατασταθεί. Πάντως παίδες έχω θέμα. Μου βάλανε το play store αλλά μπήκα να κάνω λογαριασμό γιατί είμαι νέος android user και κρασάρει όταν πάω να κάνω λογαριασμό. Τι κάνω? Για αρχή θα βάλω την A γιατί ψήνομαι για τις εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις και θα επανέλθω αν το ξαναπεράσω και συνεχίσει να κρασάρει. Για τον φίλο που ρώτησε πιο πάνω, παρήγγειλα 10/02, έφυγε απ'το κατάστημα τους (vickmall με singpost) 11/02. Απ'τις 13 περίμενε για να φύγει και τελικά μου το εμφάνισε στην Αθήνα στις 12/03 και σήμερα έφτασε. Παράθεση www.brightsideofficial.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papapap Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Χανεις την εγγύηση οταν περνας την A ; Αν τη χανεις πιστευω καλυτερα να περιμενεις καποιους μηνες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lef7 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Για τον φίλο που ρώτησε πιο πάνω, παρήγγειλα 10/02, έφυγε απ'το κατάστημα τους (vickmall με singpost) 11/02. Απ'τις 13 περίμενε για να φύγει και τελικά μου το εμφάνισε στην Αθήνα στις 12/03 και σήμερα έφτασε. 12/3? Εμένα από 13/02 είναι ακόμα σε despatch to overseas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
don_quichotte Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Μπλεξαμε στις γιορτες τους.... Εμενα 4 τηλεφωνα που εχω παρει απο minideal, ηταν απο 9 ως 15 μερες η παραλαβη. Και μαλιστα Γιαννενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 μπορεις να το αφησεις και οπως ειναι, απλα η A εχει ενημερωσεις καθε βδομαδα καθως ειναι developer rom, η U πρεπει να παιρνει μονο τις stable αναβαθμισεις Προς τον παρόν και η Α και η U είναι stable και παίρνουν σχεδόν ταυτόχρονα ενημερώσεις. Developer ROM δεν έχουν κυκλοφορήσει ακομα.! Όταν με το καλό κυκλοφορήσουν θα τις βρίσκεστε εδώ http://www.flyme.cn/firmwarelist.jsp?modelId=27&type=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 καθε ποσο καιρο γινονται αναβαθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Ερώτηση. Ποια η διάφορα του vickmall και του efox πέρα από την τιμή; ποιο είναι πιο γρήγορο στις παραδόσεις; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamiolero Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Ερώτηση. Ποια η διάφορα του vickmall και του efox πέρα από την τιμή; ποιο είναι πιο γρήγορο στις παραδόσεις; Δεν έχει να κάνει με τον χρόνο παράδοσης .Απλώς το vickmall θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα .Συνήθως στέλνουν και φώτο με το πακέτο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Το oppomart.com τα στέλνει από κίνα ή και από ευρώπη; Υπόσχεται 4-7 μέρες παράδοση με DHL. Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Προς τον παρόν και η Α και η U είναι stable και παίρνουν σχεδόν ταυτόχρονα ενημερώσεις. Developer ROM δεν έχουν κυκλοφορήσει ακομα.! Όταν με το καλό κυκλοφορήσουν θα τις βρίσκεστε εδώ http://www.flyme.cn/firmwarelist.jsp?modelId=27&type=1 απ'οτι βλεπω οι εως τωρα αναβαθμισεις του m1 note ειναι Stable οντως, εγω απ οτι εχω δει ως τωρα στο mx4, το οποιο με την A παιρνει και τις stable καθε μηνα περιπου αλλα και τις developer εβδομαδιαιες (experience τις λεει η Meizu) αν δεις στο λινκ http://www.flyme.cn/firmwarelist.jsp?modelId=8&type=1 εχει 7 stable και 11 experience ενω στο λινκ για την U εκδοση εχει μονο stable http://www.flyme.cn/firmwarelist.jsp?modelId=9&type=1 αυτο λοιπον θα γινει και με το m1 note, η U θα βγαζει αναβαθμιση οποτε υπαρχει stable, και η Α θα βγαζει εβδομαδιαιες συν τις stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 για οποιον εχει σημασια απο δω μέσα, παραγγελία που έβαλα 12/2 και έφυγε 13/2 απο Vickmall... σήμερα πάτησε ποδι Ελλάδα. Θεωρώ πως εντός βδομάδας παραλαμβάνω. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manwlhs13 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 για οποιον εχει σημασια απο δω μέσα, παραγγελία που έβαλα 12/2 και έφυγε 13/2 απο Vickmall... σήμερα πάτησε ποδι Ελλάδα. Θεωρώ πως εντός βδομάδας παραλαμβάνω. Ίδια μέρα με εσένα, παραγγελία από to2c και σήμερα το πρωί το είδα και εγώ Ελλάδα. Άντε να το δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tansap Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 χθες ήρθε και το δικό μου (άφιξη στη χώρα προορισμού). Μέχρι Παρασκευή ελπίζω να το έχω.... Παραγγελια 11/02 εφυγε απο Σιγκαπούρη 13/02. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts