Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ας βοηθησει καποιος γιατι δεν ξερω τι να κανω

1. Δεν μπορω να κανω εισαγωγη επαφων απο το Gmail οπως κανω παντα σε ολα τα android τηλεφωνα που ειχα

2. Την αυξανομενη ενταση πως την απενεργοποιω, γιατι ειναι ιδιαιτερα απαραδεκτο

Ευχαριστω

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To Xposed είναι συμβατό;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αν το αλλάξεις μόνος σου πρόσεχε να κολησει καλά γιατίαν μεινει έστω κι ενα μικρο κενό θα γεμίσει σκόνη.

Αν μπορούμε να τα συνοψήσουμε λίγο.

πρώτον τελικά έχει ραδιόφωνο ή όχι γιατί σε κάποια site αναφέρει ότι έχει.

δεύτερον πέρα απο τις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί και είναι ομολογουμένως πολύ καλές τι βίντεο τραβάει (π.χ 1080p, 720ρ ή όπως το umi zero που είναι επιεικώς απαράδεκτο στο βίντεο).

τρίτον μία λίστα με αν όχι όλα τα περισσότερα site που μπορούμε να το βρούμε.

τέταρτον φυσικά εντυπώσεις απο αυτούς που το παρέλαβαν.

Αξίζει λες να πάρω την tpu nillkin η να μείνω με αυτήν του vickmall;Υπάρχει μεγάλη διαφορά;

Κοιτά να δεις, οι θήκες της nillkin είναι παντα πολύ ποιοτικές και προσεγμενες. αν σε ενδιαφέρει για θέμα προστασιας και αυτή του vickmall καλη είναι. Απλα στα ματια μου κανει φτηνιαρικη και και δεν είναι είναι τελείως διάφανη (έχει μια κιτριναδα που με απωθεί). Απο κει και πέρα θα σου έλεγα να περιμένεις λίγο να παραλαβω (αυτην την εβδομαδα) την αλλη απο το ali και είναι καλή να πάρεις την άλλη.

Παιδιά μια ερώτηση, δεν ξέρω αν απαντήθηκε πουθενά πιο πριν, επειδή επιτέλους ήρθε και το δικό μου και έφυγα να το παραλάβω απ'το πρακτορείο.

Out of the box πριν αρχίσω να σβήνω κινεζιές και τα σχετικά, αξίζει ή μάλλον υπάρχει λόγος να πάω απ'τη U στην Α? Ή η μόνη διαφορά είναι ότι η Α απλά έχει από μόνη της σβησμένες τις περισσότερες κινεζικές εφαρμογές και κατά τ'άλλα καμία διαφορά?

www.brightsideofficial.com

Παιδιά μια ερώτηση, δεν ξέρω αν απαντήθηκε πουθενά πιο πριν, επειδή επιτέλους ήρθε και το δικό μου και έφυγα να το παραλάβω απ'το πρακτορείο.

Out of the box πριν αρχίσω να σβήνω κινεζιές και τα σχετικά, αξίζει ή μάλλον υπάρχει λόγος να πάω απ'τη U στην Α? Ή η μόνη διαφορά είναι ότι η Α απλά έχει από μόνη της σβησμένες τις περισσότερες κινεζικές εφαρμογές και κατά τ'άλλα καμία διαφορά?

μπορείς να μας πεις και πότε είχες posting day από singpost;

μπορεις να το αφησεις και οπως ειναι, απλα η A εχει ενημερωσεις καθε βδομαδα καθως ειναι developer rom, η U πρεπει να παιρνει μονο τις stable αναβαθμισεις

μπορεις να το αφησεις και οπως ειναι, απλα η A εχει ενημερωσεις καθε βδομαδα καθως ειναι developer rom, η U πρεπει να παιρνει μονο τις stable αναβαθμισεις

Ε τότε θα βάλω την Α :lol:

Πάντως απ'ότι είδα το ανοίξανε και αφαίρεσαν τις κινέζικες εφαρμογές πλην του καιρού που δε βγαίνει και εμφανίζει κινέζικο widget που θα αντικατασταθεί.

Πάντως παίδες έχω θέμα. Μου βάλανε το play store αλλά μπήκα να κάνω λογαριασμό γιατί είμαι νέος android user και κρασάρει όταν πάω να κάνω λογαριασμό. Τι κάνω? Για αρχή θα βάλω την A γιατί ψήνομαι για τις εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις και θα επανέλθω αν το ξαναπεράσω και συνεχίσει να κρασάρει.

Για τον φίλο που ρώτησε πιο πάνω, παρήγγειλα 10/02, έφυγε απ'το κατάστημα τους (vickmall με singpost) 11/02. Απ'τις 13 περίμενε για να φύγει και τελικά μου το εμφάνισε στην Αθήνα στις 12/03 και σήμερα έφτασε.

www.brightsideofficial.com

Για τον φίλο που ρώτησε πιο πάνω, παρήγγειλα 10/02, έφυγε απ'το κατάστημα τους (vickmall με singpost) 11/02. Απ'τις 13 περίμενε για να φύγει και τελικά μου το εμφάνισε στην Αθήνα στις 12/03 και σήμερα έφτασε.

12/3?

Εμένα από 13/02 είναι ακόμα σε despatch to overseas.

Μπλεξαμε στις γιορτες τους.... Εμενα 4 τηλεφωνα που εχω παρει απο minideal, ηταν απο 9 ως 15 μερες η παραλαβη. Και μαλιστα Γιαννενα...

Προς τον παρόν και η Α και η U είναι stable και παίρνουν σχεδόν ταυτόχρονα ενημερώσεις. Developer ROM δεν έχουν κυκλοφορήσει ακομα.! Όταν με το καλό κυκλοφορήσουν θα τις βρίσκεστε εδώ http://www.flyme.cn/firmwarelist.jsp?modelId=27&type=1

Ερώτηση. Ποια η διάφορα του vickmall και του efox πέρα από την τιμή; ποιο είναι πιο γρήγορο στις παραδόσεις;
:thanks:

Ερώτηση. Ποια η διάφορα του vickmall και του efox πέρα από την τιμή; ποιο είναι πιο γρήγορο στις παραδόσεις;

Δεν έχει να κάνει με τον χρόνο παράδοσης .Απλώς το vickmall θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα .Συνήθως στέλνουν και φώτο με το πακέτο .

Το oppomart.com τα στέλνει από κίνα ή και από ευρώπη; Υπόσχεται 4-7 μέρες παράδοση με DHL.

THL T6

AMOI A928W

Meizu MX4 Pro

Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606

iPhone 7 Plus | iOS 12

Προς τον παρόν και η Α και η U είναι stable και παίρνουν σχεδόν ταυτόχρονα ενημερώσεις. Developer ROM δεν έχουν κυκλοφορήσει ακομα.! Όταν με το καλό κυκλοφορήσουν θα τις βρίσκεστε εδώ http://www.flyme.cn/firmwarelist.jsp?modelId=27&type=1

απ'οτι βλεπω οι εως τωρα αναβαθμισεις του m1 note ειναι Stable οντως, εγω απ οτι εχω δει ως τωρα στο mx4, το οποιο με την A παιρνει και τις stable καθε μηνα περιπου αλλα και τις developer εβδομαδιαιες (experience τις λεει η Meizu) αν δεις στο λινκ http://www.flyme.cn/firmwarelist.jsp?modelId=8&type=1 εχει 7 stable και 11 experience ενω στο λινκ για την U εκδοση εχει μονο stable http://www.flyme.cn/firmwarelist.jsp?modelId=9&type=1 αυτο λοιπον θα γινει και με το m1 note, η U θα βγαζει αναβαθμιση οποτε υπαρχει stable, και η Α θα βγαζει εβδομαδιαιες συν τις stable

για οποιον εχει σημασια απο δω μέσα, παραγγελία που έβαλα 12/2 και έφυγε 13/2 απο Vickmall... σήμερα πάτησε ποδι Ελλάδα. Θεωρώ πως εντός βδομάδας παραλαμβάνω.
Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

για οποιον εχει σημασια απο δω μέσα, παραγγελία που έβαλα 12/2 και έφυγε 13/2 απο Vickmall... σήμερα πάτησε ποδι Ελλάδα. Θεωρώ πως εντός βδομάδας παραλαμβάνω.

Ίδια μέρα με εσένα, παραγγελία από to2c και σήμερα το πρωί το είδα και εγώ Ελλάδα.

Άντε να το δούμε.

χθες ήρθε και το δικό μου (άφιξη στη χώρα προορισμού).

Μέχρι Παρασκευή ελπίζω να το έχω....

Παραγγελια 11/02 εφυγε απο Σιγκαπούρη 13/02.