Bayern7 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Η συγκεκριμένη μου δημιούργησε πρόβλημα. Πηγα μια πίσω και ολα κομπλέ. Εμένα πάλι το αντίθετο. Η προηγούμενη μου έκανε κάτι κουλά. Με την τελευταία είναι σαφώς καλύτερα.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λογο κάθονται καλύτερα κάποιες beta σε καποια τηλέφωνα και σε κάποια όχι Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λογο κάθονται καλύτερα κάποιες beta σε καποια τηλέφωνα και σε κάποια όχι Ο καθένας κρίνει με βάση του πώς του τρέχουν οι εγκατεστημένες εφαρμογές. Οπότε αν 2 χρήστες έχουν διαφορετικά προγράμματα, θα έχουν και άλλα σχόλια. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Παίδες βρήκα το αγγλικό flyme Tools!!! https://meizufans.eu/forum/topic/4243/flyme-tools-5-en-2-5-4-2100-split-screen Για δοκιμάστε και εσείς και πείτε μου αν σας δουλεύει το παρακάτω: Στο Framework>App white list, σας φορτώνει την λίστα με τις εφαρμογές; Εμένα βγάζει μόνο το “Loading”. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Παίδες βρήκα το αγγλικό flyme Tools!!! https://meizufans.eu/forum/topic/4243/flyme-tools-5-en-2-5-4-2100-split-screen Για δοκιμάστε και εσείς και πείτε μου αν σας δουλεύει το παρακάτω: Στο Framework>App white list, σας φορτώνει την λίστα με τις εφαρμογές; Εμένα βγάζει μόνο το “Loading”. Αν εννοείς για το split screen ναι μου την φορτώνει κανονικά. Επίσης σε ευχαριστώ πολύ για τον οδηγό που ανέβασες και στο meizufans.eu και επιτέλους έβαλα το xposed πολύ εύκολα. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Αν εννοείς για το split screen ναι μου την φορτώνει κανονικά. Επίσης σε ευχαριστώ πολύ για τον οδηγό που ανέβασες και στο meizufans.eu και επιτέλους έβαλα το xposed πολύ εύκολα. Εντάξει το έφτιαξα το πρόβλημα. Είχα ξεχάσει εγκατεστημένη και την παλιά flyme tools για firmware 4.x και κολλαγανε. Τώρα μια χαρά το split. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Βγήκε νεα Ρομ χ.15 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Βγήκε νεα Ρομ χ.15 Εμένα μου διόρθωσε το πρόβλημα με το σήμα πάντως! Καμιά διαφορά σε κάτι άλλο. Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristokratis Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Παιδιά καλησπέρα, θα μπορούσε κανείς να προτείνει κανένα καλό module για exposed; Έχω πέσει με τα μούτρα στο ψάξιμο! :p Παράθεση "Ούκ εν τω πολλώ το ευ." -Aristokratis 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Παιδιά καλησπέρα, θα μπορούσε κανείς να προτείνει κανένα καλό module για exposed; Έχω πέσει με τα μούτρα στο ψάξιμο! :p * Gravitybox * crappalinks * Youtube Background playback * minminguard * Wifi password * και φυσικά Flyme tools Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovag7 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 ρε παιδια ξερετε κανεναν που να φτιαχνει meizu m1 metal. εχω το ανταλακτικο της lcd- touch οθονη αλλα δεν ξερω πως να το φτιαξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristokratis Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 * Gravitybox * crappalinks * Youtube Background playback * minminguard * Wifi password * και φυσικά Flyme tools Χμμ καλά ακούγονται... Το gravitybox δουλεύει σίγουρα στην flyme; Να μην έχει επιπτώσεις στη συσκευή εννοώ... Παράθεση "Ούκ εν τω πολλώ το ευ." -Aristokratis 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Εκτός του YouTube background που βρήκα λύση χωρίς xposed με το og YouTube τα άλλα εκτός του gravity τα έβαλα. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Χμμ καλά ακούγονται... Το gravitybox δουλεύει σίγουρα στην flyme; Να μην έχει επιπτώσεις στη συσκευή εννοώ... Όλα τα παραπάνω τα τρέχω χωρίς πρόβλημα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1979 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 μηπως γνωριζουμε ενα εκνευριστικο μηνυμα που βγαινει για απορριψη παλαμης και χρειαζεται να πατησω διπλο κλικ λεει στο κουμπι της εντασης για εξοδο απο που το απενεργοποιω? επαιζε η μικρη με το κινητο βλεπετε και μαλλον κατι πατηθηκε που δεν επρεπε... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1979 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 μηπως γνωριζουμε ενα εκνευριστικο μηνυμα που βγαινει για απορριψη παλαμης και χρειαζεται να πατησω διπλο κλικ λεει στο κουμπι της εντασης για εξοδο απο που το απενεργοποιω? επαιζε η μικρη με το κινητο βλεπετε και μαλλον κατι πατηθηκε που δεν επρεπε... :mad: α σορρυ το βρηκα! ειχε φυγει λιγο απο την θεση της η θηκη και καλυπτοταν καποιο σημειο επανω που δεν επρεπε και μου εβγαζε αυτο το ενοχλητικο μηνυμα καθε φορα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Καλά μιλάμε για την χειρότερη κατανάλωση μπαταρίας αυτή η Ρομ! Με έχουν τσακίσει τα wakelocks. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160320/592cc8fc096a83c6fc090d842d7627f0.jpg Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Παιδιά είμαι με την τελευταία 5.6.3.15 και όταν ανοίγω το Chrome η status bar γίνεται θολή (dimmed) και δυσαναγνωστη. Έψαξα στο μενού αλλά δε βρήκα κάτι. Μήπως ξέρει κανείς πώς διορθώνεται γιατί με έχει πρήξει η γυναίκα από τότε που έκανα το update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Παιδιά είμαι με την τελευταία 5.6.3.15 και όταν ανοίγω το Chrome η status bar γίνεται θολή (dimmed) και δυσαναγνωστη. Έψαξα στο μενού αλλά δε βρήκα κάτι. Μήπως ξέρει κανείς πώς διορθώνεται γιατί με έχει πρήξει η γυναίκα από τότε που έκανα το update; Κανένα τέτοιο πρόβλημα με τον στοκ browser, στο tapatalk ή στο Facebook. Εσένα μόνο στον Chrome στο κάνει; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Και μένα μου το κανε με chrome για λίγο που τον χρησιμοποιούσα. Πολύ καλύτερος ο στοκ, πιο ελαφρύς και πιο γρήγορος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ναι, μόνο στο Chrome. Δεν ξέρω αν έχει σχέση με τον Apex launcher που έχω εγκαταστήσει. Να φύγει ο Chrome δεν παίζει, η γυναίκα ένα browser έχει μάθει και... τέλος! Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ναι, μόνο στο Chrome. Δεν ξέρω αν έχει σχέση με τον Apex launcher που έχω εγκαταστήσει. Να φύγει ο Chrome δεν παίζει, η γυναίκα ένα browser έχει μάθει και... τέλος! Καμιά ιδέα; Με Xposed και Flyme tools μπορείς να παίξεις λίγο με διαφορετικά fonts κλπ. Ίσως βοηθήσει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Παιδιά είμαι με την τελευταία 5.6.3.15 και όταν ανοίγω το Chrome η status bar γίνεται θολή (dimmed) και δυσαναγνωστη. Έψαξα στο μενού αλλά δε βρήκα κάτι. Μήπως ξέρει κανείς πώς διορθώνεται γιατί με έχει πρήξει η γυναίκα από τότε που έκανα το update; Το ίδιο θέμα έχω και εγώ αλλά εντάξει, το αντέχω. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Βγήκε η .22 Ρομ Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Βγήκε η .22 Ρομ ενα λινκ για κατεβασμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts